2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Master K. - Munkene i skoven - sidste afsnit

JULEMYSTERIET, DEL 24
Gåden løst - fremtiden sikret

- Jeg skal lige hente en sidste julegave. Jensen stak hovedet ind i soveværet hvor Vibsen var ved at få øjn.
- Mmmmmm svarede hun, - jeg er øm.
Jensen grinede, - ja sådan er det når man får for meget sex.
I det samme summede hans mobil. "Kom lige over - begge to!" Det var Ulla.
- Jeg skal lige omkring stationen først - jeg satte en kollega på en opgave i går, brummede Vibsen.
- Om hvad dog, ville Jensen vide.
- Noget du fortalte mig om Ulla, men du må vente med at få det at vide, til vi kommer over til dem.

En time senere sad de omkring det hyggelige bord i Peter og Ullas villa.
- Jeg har fortalt Peter det hele, lagde Ulla ud. - Jeg har fortalt ham, at jeg hyrede dig til at skygge ham, jeg har fortalt om min fortid, min angst og mit had til sex på grund af det drengene gjorde ved mig.
- Og jeg har fortalt om mit nye job, og den forestående store messe og konference i Shanghai sidst i januar.
Jensen smilede, - men hvorfor de der konvolutter med erotiske noveller?
- Jeg kontaktede en parterapeut, jeg vidste at Ulla katagorisk ville afslå at gå til parterapeut sammen med mig, så jeg tog af sted alene, og hun rådede mig til at forsøge at vække Ullas naturlige nysgerrighed for sex, ved at lægge nogle noveller som var forskellige og dog sanselig pirrende i deres indhold.
- Og det er lykkedes ret godt fniste Ulla piget.
- Ja også hos os, fniste Vibsen med, især her til sidst, især den med Luciabruden gik rent ind
- Ja, jeg kunne forstå at den havde en vis effekt på jer begge, grinede Peter, desværre er tandbørster ikke lige vores sortiment, men... han trak to pakker op og gav Vibsen og Ulla een hver. - Luk op, kommanderede han.
Lidt efter sad de begge med hver deres elektriske tandbørste. (kan læses HER)
- Uhmm tak, men tør man prøve den forneden? sagde Vibsen
- Skal vi gå ind og finde ud af det? Ulla gik om bag Vibsen, lod hænderne glide ned i hendes udskæring og begyndte at gnide hendes bryster.
- Lige et øjeblik..
Pigerne kiggede fnisende op på Peter.
... - jeg er ikke i tvivl om, at I begge, han kiggede fra Vibsen til Peter, - har været med til at redde Ullas og mit ægteskab, på den baggrund vil jeg gerne invitere jer med til messen i Shanghai til januar.

Et par timer senere kørte to trætte, lykkelige og sexmættede mennesker hjem fra Ulla og Peter.
- Uhhh det roterende tandbørstehoved var vildt fræk, sukkede Vibsen.
Jensen smilede. - Men hvad var der i den konvolut, du lagde på bordet.
- Vibsen lagde ansigtet i alvorlige folder. - De to unge drenge, der forgreb sig på Ulla i skolen, kørte galt to år efter Ulla gik ud af skolen. De overlevede det desværre ikke. Jeg håber, at Ulla kan slippe de sidste rester af angst, når hun læser det.
De var tavse et stykke tid. - Forresten, sagde Jensen, hvornår var det at de lodsedler du solgte mig blev udtrukket?
- Det er idag, du kan tjekke dem på Internettet, svarede Vibsen.

Ved 16 tiden hvor de hver især skulle ud og holde juleaften ved deres familie, krammede de glædelig jul.
- Jeg har en gave til dig, det gør ikke noget jeg ikke vandt i lotteriet, jeg har vundet i et helt andet lotteri. Jensen gav Vibsen en lille pakke i guldpapir.
Vibsen pakkede den lille gave ud. I den lå en lille enkel guldhalskæde og en nøgle.
Hun tog halskæden på og kiggede spørgende på Jensen.
- Til min fordør - til mit liv svarede han med blikket på nøglen.
- Så siger jeg tak, Vibsen lagde hænderne om halsen på Jensen og forseglede deres fremtid med et julekys. - Og glædelig Jul skat!
- I lige måde lille panserbasse..
- Uff.... Vibsen skulle til at daske til Jensen, men i det samme tikkede en novelle ind fra Ulla......

(Læs Nannas julehilsen til læserne nederst på denne side)
 

 

Master K - Munkene i skoven, del 12 - slut
Har du ikke læst de tidligere afsnit kan du finde dem HER

Hun skulle egentlig have været tilbage til munkene, for at skifte ejer, men Erik havde sagt at hun skulle blive hjemme, mens han tog afsted. Det underede hende en del, men da hun ikke havde lyst til at se dem igen, og oven på deres samtale, nød hun at han tog afsted alene. Hun havde smurt ham en god madpakke til turen, og hun og Balder stod på trappen og så ham forsvinde ud over marken, på vej mod munkene.

Hendes hjerte var fuld af håb og ønskede sådan at det faldt på plads, men hun kunne samtidig mærke at Erik var noget usikker på om det ville falde ud til det bedre. Han havde ikke sagt så meget siden deres snak, men var gået rundt i dybe tanker, men heldigvis kunne hun mærke at han ville det skulle lykkes. Hun var begyndt at sove i sengen hos ham, og hun nød i den grad, at kunne putte sig ind til ham, og mærke hans stærke muskuløse krop, og hun følte sig tryg og glad.

Det havde været et usædvanligt lunt efterår, og hun gik og gjorde rent for at gøre klar til den første dag i det nye kirkeår som hun altid havde været vandt til at fejre med lys og gran fra skoven. Mens hun gik der og gjorde det fint til han skulle komme hjem, kunne hun ikke lade være med at tænke på sin situation. Hun var begyndt at holde af Erik, og ville gøre hvad det skulle være for at gøre ham tilpas, men samtidig ønskede hun også at bevare det spil der var i at være underdanig og underlagt ham. Det måtte hun finde ud af at forklare ham når han kom hjem, og forhåbentlig med godt nyt fra munkene....

Hun satte grene i vaser og skiftede lysene i stagerne, så de var helt nye. Så kunne de altid brænde stumperne senere. Så tog hun fat på at bage, og inden længe duftede huset af kanel og nelliker, samtidig med en dejlig varme bredte sig fra komfuret. Hun bar mere brænde ind og stillede det ved siden af komfuret, og inden hun skulle i gang med at slå dejen op, tog hun sin kjole af, for ikke at få den gjort beskidt af mel og sved. Så tog hun fat mens hun sang de salmer hun kendte fra kirken.

Bedst som hun stod der og sang, blev hun grebet af 2 stærke arme der holdt hende fast og løftede hende op fra gulvet.
”Der er nok en der nyder man er hjemmefra lidt,” lød Eriks stemme i hendes øre, og hun drejede hovedet for at fange hans øjne, så hun måske kunne fornemme hvad han havde fundet ud af med de kirkens mænd i skoven, men han holdt sig bag hende og holdt hende tæt ind til sig. Først efter lidt tid lod han hende komme ned på gulvet og drejede hende om mod sig. Hun fangede hans blik for at se om hun kunne læse hvad de havde sagt, i hans øjne, men han formåede at skjule det for hende. Han greb hendes skuldre og holdt hende ud foran sig, mens han lod blikket løbe op og ned af hendes nøgne krop, og smilede af det, dette syn vakte i ham.
Han fangede hendes blik, og et stort smil bredte sig fra hans mund via hans kinder og op i øjnene. ”Er du helt sikker på du kan finde dig i at være husbestyrerinde her på gården?” spurgte han glad, mens han holdt hende fast.
”Der er intet, jeg hellere vil,” svarede hun og var ved at boble helt over af glæde og kæmpede sig fri af hans greb, så hun kunne springe ham om halsen. ”Hvad skete der hos munkene?” var det næste hun sagde, da hun var færdig med at kysse ham. Hun lod sig langsomt glide ned på gulvet og kunne mærke hans pik også var glad for at se hende, da hendes fisse ramte den.

”Lad os sætte os, så skal jeg fortælle”, sagde han og ledte hende hen til bordet, hvor de satte sig ved siden af hinanden.

Han holdt hendes hånd i sin da han begyndte at fortælle om hvad der var sket. Det blev en længere fortælling, om hvordan de først var blevet vrede over at han ikke bragte hende tilbage, da den næste stod klar til at overtage hendes opdragelse, og hvordan han havde måttet love at betale det de havde tabt på de handler der nu ikke blev til noget, og han måtte love at fortsætte opdragelsen af hende, hvilket han med glæde var gået med til, da det var noget han nød. Hun slog øjnene ned og sagde at den del savnede hun også en del, så længe det var inden for nogle regler de blev enige om.

Hvad med Agnes, ville hun vide. Havde han set hende, og var det lykkedes ham at få hende til sig også?? Hun blev helt trist til mode ved at tænke på hende, og det blev ikke bedre da hun kunne se på ham at han ikke kunne give hende det svar hun gerne ville have, så hun spurgte ikke mere, for ikke at ødelægge glæden i det øjeblik de havde lige nu.

”Men så kan du betragte dig som husbestyrerinde, med de pligter det indebærer.” sagde han og rejste sig. Han trak hende med op, drejede hende rundt og bukkede hende ind over bordet, så hendes nøgne bagdel strittede indbydende. Han åbnede sine bukser og uden at sige mere førte han sin spændte pik op mellem hendes ben indtil den fandt det den søgte. I en lang bevægelse trængte han op i hende, og hun tog imod ham fyldt af længsel og nu også af den pik hun holdt så meget af at mærke. Han kunne ikke holde det tilbage så længe, da han havde savnet at mærke hende siden han forlod gården. Nu vidste han de skulle være sammen og at de havde al den tid der var. Han kom med et brøl oppe i hende, og hun skød bagdelen ud for at modtage ham helt.

De blev stående sådan lidt, intil han trak sig ud af hende, og drejede hende rundt og trykkede hende nedad, med besked på at slikke hans pik ren for deres safter. ”Det er en af dine opgaver fra nu af, altid at holde min pik ren” sagde han, mens han sukkede af nydelse mens hun langsomt sugede den ind i munden for at fjerne deres fælles safter.

Hun viste ham glad, alt det hun havde lavet, både rengøringen, pynten og de kager hun var ved at bage, og hele tiden skulle hun putte sig ind til ham af bar lykke over hendes ændrede situation. Hun kunne næsten ikke tro at hun var sluppet ud af munkenes greb, og skulle bo her fra nu af. Samtidig håbede hun at hun og Erik kunne finde en måde at leve på så hun stadig kunne være hans ”underdanige” ligeværdige kvinde, og for at vise ham at det var hvad hun ønskede, satte hun sig på knæ foran ham efter han havde set det hele. Med sænket hoved og spredte ben sagde hun at hun lovede at stå til rådighed for ham og hans lyster, og at hun håbede han ville blive tilfreds med hende. Blot måtte hun indrømme at hun havde haft syndige tanker, medens han havde været væk, og at hun var klar til at modtage sin straf derfor.

Han gik rundt om hende, mens han lod som om han tænkte på hvad straffen skulle være, samtidig med han glædede sig over det signal hun sendte ham. ”Rejs dig, din syndige skøge, og lad mig se om du er lysten. Kom herhen og sænk dit syndige skød ned over min finger, så jeg kan mærke om det dog kan være sandt hvad du siger” sagde han mens han holdt den ene hånd frem med håndfladen opad og langemanden bøjet, så hun kunne gå hen og placere sine ben så hans hånd var mellem dem. Hun måtte helt op på tæer for at komme højt nok op til at få fingeren til at passe, og så sænkede hun sin fisse langsomt ned over hans finger, der gled op hent uden at møde modstand, dels fordi hun var smurt af hendes egen lidelighed, men også rester af hans sperm der langsomt løb ud af hende.

Han løftede hånden opad og tvang hende op på tærne igen, samtidig med han lukkede hånden så den trykkede lige der hvor det gjorde aller bedst. Hun lukkede øjnene og sukkede dybt af indestængt lidenskab, samtidig med han begyndte at fingerkneppe hende. Lige inden hun kom, stoppede han og trak hånden til sig, mens hun prøvede at følge med den, for ikke at miste den, vel vidende at hun ikke fik lov til at komme endnu.

Han samlede hendes hænder foran kroppen og fandt et stykke reb som han hurtigt bandt hendes hænder sammen med. Så slog hen det op over loftsbjælken og strammede til så hun stod midt på gulvet med armene oppe over hovedet, og med spedte ben, klar til at modtage sin straf.

”Du er jo en beskidt tøjte der driver af lyst. Det må vi hellere få renset væk” sagde han og kaldte på Balder, der havde ligget på sin plads ved komfuret og fulgt det der skete med øjnene. Han pegede mod hendes skød, for at få ham til at slikke hendes safter af, og det lod han sig ikke sige 2 gange. Hans ru tunge begyndte at slikke hendes skød, først langsomt, og siden med større iver, hvilket fik hende til at bevæge sig af liderlighed, men hver gang hun prøvede at røre på sig, landede Eriks hånd på hendes baller. Hun stønnede og bad om lov til at komme, men Erik sagde at hun måtte holde sig tilbage, og kontrolere sine lyster. Hendes baller begyndte efterhånden at antage samme farve som gløderne i komfuret, og hun stønnede af indestængt liderlighed, da han gav Balder besked på at gå på plads. Han laskede slukøret tilbage til sin plads, og Erik gik om foran hende og tog under hendes lår. Så løftede han op, så hun hang i armene. Han gik lidt baglæns så hendes skød hævede sig fra gulvet, og så placerede han sin pik mod hendes skød og gik fremad, så hun langsomt sank ned over den. Han stod lidt stille og lod hende nyde følelsen af hans pik, inden han satte hænderne ind under hendes ømme baller og begyndte af løfte hende op og ned over den, så hendes klit gned mod hans skamben, og inden længe kom hun i et brag af en orgasme, og i det samme tømte han sig oppe i hende, mens hendes fisse malkede dråberne af ham.

Han løsnede hende og hjalp hende ned på gulvet, og ikke lang tid efter gik de sammen ind i sengen hvor de glade puttede sig ind til hinanden vel vidende at de havde mange gode oplevelser i fremtiden, og at fremtiden blot lige var begyndt.

3 uger senere, blot et par dage før juleaften gik de sammen rundt i køkkenet. Erik havde ikke så meget at lave ude i denne tid, da der lå en halv meter sne udenfor, og luften var kold og frostklar. De nød hinandens nærhed og varmen fra komfuret og kakkelovnen. Der var en god duft i hele huset af gran og kager, blandet med duften af brænderøg. Det gav varmen i krop og sjæl. Erik havde gået og smilet hemmelighedsfuldt de sidste dage, og hun kunne ikke regne ud hvad han gik og smilede af. Hun havde spurgt flere gange, men hver gang havde han blot svaret at det var fordi hun var der, og at det snart var jul.

Dagene var korte nu, og der havde været frost de sidste 2 uger, så alt lå indhyllet i sne, og så så stille og fredfyldt ud. Der kom næsten ingen mennesker ud til dem, men de havde også nok at gøre med forberedelserne til julen. Grisen var slagtet, og der var røget og saltet kød i fadeburet. Hun havde lavet blodpølse, rullepølse og medisterpølse og han havde brygget en tønde juleøl. Hun kunne næsten ikke tro på sin egen lykke, men nød det i fulde drag.

Pludselig bankede det på døren, og hun for helt sammen af overraskelse fordi hun gik i hendes egen lykkeboble, og ikke forventede gæster nu. Han havde heller ikke nævnt noget, men da hun kiggede spørgende over på ham, sagde han blot med et smil, at som fruen i huset måtte hun hellere se efter hvem der kom på gæstebud så tæt op under jul.

Hun slog et tæppe om sig og gik hen for at åbne døren. Hun havde nær tabt både tæppe og underkæben, for der, udenfor i sneen stod Agnes med et stort smil, og inden hun vidste af det sprang hun hende om halsen. Hun kunne mærke kulden fra hendes tøj, men det gjorde intet, for her stod Agnes i hendes nye hjem, og de krammede hinanden af bar gensynsglæde. Hun kiggede over på Erik der blot stod med et stort smil på og kiggede kærligt på hende.

”Glædelig jul min kære. Jeg regnede ikke med at du havde noget imod vi bliver en mere til jul, og hvis vi kan finde ud af det, i al fremtid” sagde han så, og hun sprang over og faldt ham om halsen.

Se sådan blev det den lykkeligste jul i hendes liv, og de kunne se en fremtid i møde sammen, hvor Erik lovede at stå for deres fremtidige opdragelse ;-)

Glædelig jul allesammen ønskes af Master K.  

 Læg en hilsen i Master K.'s gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

Nannas julehilsen

Kære læsere. Jeg håber I har nydt at følge Jensen, Vibsen, Peter, Ulla og de andre igennem december måned.
Det er første gang at jeg har prøvet at skrive en novelle fra dag til dag, og jeg kan ikke udelukke
at jeg her til sidst har et par løse tråde. Der er helt sikkert også nogle oplevelser der kunne
spindes mange flere ender på. For, finder de to nordmænd fra pornobiografen frem til Jensen,
hvad fik Jensen ud af at blive taget analt i shoppen i Fredericia har han nu
fået de lyster? Mon ikke Peter havde genkendt Jensen i Hamborg, og hvis ja, hvorfor har han så ikke givet sig til kende.
Men når der kun er 24 timer imellem man skriver et afsnit, så er en ide i går en elendig opgave at skrive videre på i dag.
Men jeg håber I har følt jer underholdt.

Jeg skal også huske at sende et stort julekram til Ham Dér, som gang på gang sagde ja til at spinde en
historie til mig på 1-2 dage - små 10 afsnit blev det til.

Men også tak til skribenterne på Naterotik der år efter år siger ja til at skrive julenoveller til mig.
Det er i år blevet ca. 40 af slagsen.
Og tak til Klokkeblomst for korrekturlæsning, uden dig..... masser af kommafejl.

KÆRE LÆSERE - SKRIBENTER
TAK FOR 2013

VIL I IKKE GODT SKRIVE I MIN GÆSTEBOG
HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK