LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nanna Naye©

Genre: Aldersforskel

Dato: 03.01.2015


Oplært til sex

Forord:
Det er nok de fleste bekendt, at jeg (forfatteren) blev skilt for 2 år siden, men indholdet i denne noveller er på ingen måde sammenlignelig med min person. Den er skrevet med udspring i, at mange kvinder bliver vraget af deres mænd på grund af deres manglende interesse for sex og sexlivets glæder, som deres mænd så går andre steder hen og får andre steder, og dermed slutter ægteskabet ofte.
Novellen blev indsendt til DrK i september måned som led i en novellekonkurrence, som jeg, desværre, ikke vandt. Mine læsere skal derfor have fornøjelsen af den her på siden. Den kunne lige så godt have heddet "Vraget" men jeg valgte at vise den positive i kvindens liv og ikke det negative.
God fornøjelse, og husk gerne et indlæg i gæstebogen nederst på denne side /Nanna Naye

Det er 2 år siden jeg blev skilt. Anders, min exmand havde, som man læser det i novellerne, forelsket sig i sin sekretær, mødtes med hende under påskud af overarbejde og udarbejdelse af kursusmateriale. Og naivt havde jeg siddet og ventet på ham hjemme i vores parcelhus, mens han havde ligget mellem hendes ben og lyttet til hendes sukkersøde ord om, hvor lækker en mand han var og videre i den stil.
Det endte med et brag, da jeg i en sen nattetime tog ham på fersk gerning. Jeg var ved at rette i noget på vores hjemme pc. Da jeg brugte ”Sæt ind” funktionen i Word, fremkom den hedeste kærlighedserklæring fra min mand til hende, gimpen.

”Jeg elsker når din tunge snor sig om min stive pik, når du på mit skrivebord kravler op og lader din våde fisse glide ned over min stang, når dine liderlige væsker fosser ud over os begge, når du kysser mig og jeg kan smage mine egne safter. Så ved jeg, du er kvinden i mit liv.”

Jeg trykkede på printknappen, hev papiret ud af printeren og stormede ind i soveværelset, hvor døren ramte bagvæggen med et brag.
Anders så vantro på mig da jeg smed alle beskyldningerne direkte i hovedet af ham, kaldte ham et dumt pervers svin og hvad jeg ellers kunne finde på.
”Anni, du gider jo ikke sex, havde du forestillet dig, at jeg, en mand i min bedste alder, skulle undvære sex resten af mine dage?”
Det var som at få en lussing med fuld kraft, men vreden og skuffelsen over hans utroskab gjorde mig hård, og jeg bad ham stå op og pakke en kuffert med tøj og forlade huset nu, han kunne vel bare tage hjem til gimpen!
Slukøret og med nedslået blik, pakkede Anders en kuffert, tog to sæt habitjakker og forlod huset. Vores ægteskab sluttede her.

Efter halvandet år begyndte børnene efterhånden at presse på, om jeg ikke skulle have en ny kæreste, og da mine veninder også begyndte at stikke til mig, satte jeg mig en aften til pc’en og surfede rundt på de mange datingsider, ind til jeg fandt en side hvor det var let at navigere rundt, og det var gratis at oprette en profil.
Hvad skulle der stå i profilen, hvad kunne jeg friste en mand med? Mine veninder var ikke tilbageholdende med at berette om deres bedrifter på nettet og erkendt kunne synet af en stor stiv pik godt få det til at krible i mine trusser. Men Anders havde ret, vi havde ikke haft sex, og slet ikke spændende sex, de sidste 10 år. Husmandssex kunne man jo kalde det, vi foretog os.

”Jeg har ikke haft sex i 10 år, vil du lære mig op?” Blev overskriften. Jeg brugte timer hver aften på nettet, printede breve fra mænd, der i hobevis stod i kø for at lære en midaldrende kvinde som jeg om sexlivets glæder.

”Jeg masserer dig, lader min fingre glide ind mellem dine lår. Du spreder dem, lader mine fingre få adgang til din våde fisse. Når du stønnende beder mig om pik, går jeg over til dit ansigt, tvinger dig til at slikke min pik helt stiv og bruger dig som en kvinde skal bruges.”
”Du skal bindes til sengen, dine ben bliver trukket op til dine skuldre og din kusse ligger blottet for mig og mine venner.”
”Kom en tur ud til min bondegård, se hvad dyrene gør, og jeg skal gøre det samme ved sådan en gammeljomfru som dig.”
”Du skal bare have noget pik, og jeg har udstyret i orden.”

Og så kom brevet fra Martin:
”Jeg ved at aldersforskellen mellem os er for stor, men jeg har altid drømt om en kvinde, der havde tid nok til at gøre sex til den ultimative nydelse. Jeg har erfaringen – har du tiden?
Jeg lagde hans brev over i bunken med ”måske” udelukkende på grund af hans alder, han kunne jo være min søn. Men hans ord stod printet i min hukommelse, og til sidst skrev jeg til ham, og vi aftalte at mødes på en café på Åboulevarden.

Jeg havde aldrig været på date før, og da jeg stod og kiggede i mit klædeskab, kunne jeg godt se, at der ikke var noget udfordrende over det tøj, men jeg endte dog ud med en nederdel og en chiffonbluse så lidt chik så jeg da ud, mente jeg.

Jeg mødtes med Martin på cafeen. Martin var ulastelig klædt i sorte bukser og en nydelig skjorte, han fortalte at han var ansat i det offentlige, men at hans jævnaldrene synes, han var en tørvetriller, fordi han altid var pæn i tøjet. Han havde haft piger nok, men ikke fundet den rigtige, og en aften var han sprunget ud som gigolo.
Jeg kiggede på ham med vantro øjne. ”Tager du hjem og boller kvinder som mig mod betaling?” Jeg var på nippet til at forlade caféen, men han lagde beroligende en hånd på min arm.
”Jeg kan lære dig at være kvinde, giv mig lov, ingen betaling, men heller intet krav om fremtiden mellem os.”
Mit hjerte hamrede, jeg følte mig bondefanget, men når jeg så på Martin og hans drengede smil, kunne jeg ikke lade være med at smile tilbage.
”Kom!” Han trak mig nærmere. ”Mærk her.” Han lagde min hånd ned i sit skridt, og jeg kunne tydeligt mærke hans stive lem i bukserne.
Jeg havde mest lyst til at hive hånden til mig, men han holdt fast, og inden jeg fik tænkt, begyndte jeg at massere ham.
Martin rykkede om bag det runde bord, dugen skjulte min hånd. Han lukkede bukserne op, og pludselig sad jeg med en kæmpepik i hænderne, den var både tyk og lang. Jeg gispede, men Martin lagde bare beroligende sin hånd om min og kørte den op og ned.
”Okay?” spurgte han, og jeg nikkede. ”Tag dine trusser af!”
”Her? Det kan jeg da ikke,” for det ud af min mund. Men lidt efter sad jeg alligevel og lirkede trusserne ned, på en café på Åboulevarden i Århus.
”Put dem i din håndtaske,” sagde Martin og lagde samtidig en hånd på mit lår. Hånden gled længere og længere op, og automatisk gled mine lår fra hinanden, men han forsøgte ikke at nå op til min fisse. Jeg var dog ikke i tvivl om at jeg for første gang i mange år var regulær liderlig, jeg var våd og jeg var bange for at andre i caféen kunne lugte mine liderlige safter.
”Gå ud på handicaptoilettet,” hviskede Martin.

Mit hjerte bankede, jeg var sikker på mine kinder brændte, og jeg kunne mærke benene ryste under mig, da jeg minutter senere gik ud på toilettet. Jeg låste ikke døren, og to minutter senere stod Martin hos mig. Han låste døren, vendte sig om og lagde armene om mig. Han hænder gled blidt ned over min bluse og fingerspidserne kærtegnede mine brystvorter, som forræderiske levede deres eget liv og strittede som tegn på min lidenskab. Han satte sig på knæ foran mig og krængede min nederdel op om hofterne. Trusser have jeg jo ikke på, og snart efter mærkede jeg hvordan han fingre blidt skilte min skamlæber og gled ind og berørte min klitoris. Et gisp forlod min mund da han systematisk begyndte at bearbejde den, blidt men bestemt.
”Mmmm, du kan jo godt blive liderlig,” roste Martin mig, og jeg nikke skamfuldt. Han rejste sig, tog mig under hagen. ”Du ER en kvinde, du skal give slip og leve det ud, og nu skal du svare mig ærligt, vil du mærke min stive pik i din fisse, trænger din fisse til at blive spilet ud, til at blive brugt?”
Jeg nikkede.
”Lad mig høre dig sige ja,” fortsatte Martin. Efter lidt overvindelse kom der et spagt ja fra mine læber.
”Ligesom jeg har gjort dig klar, er det nu din tur til at gøre mig klar.”
Jeg kiggede på ham med afsky i blikket, jeg skulle ikke have en pik i min mund, det var sikkert. Men da han lagde hænderne på mine skuldre og pressede mig ned, så jeg en pik, uden hårdusk, knejsende med faste kugler. Han tog mine hænder, lagde dem om skaftet og begyndte at køre dem frem og tilbage, lidt efter lagde han blidt en hånd på mit hoved og pressede min mund ind over pikhovedet og kørte det blidt frem og tilbage. Det var slet ikke så slemt, og han smagte godt, og snart sad jeg og lod hænderne glide op og ned ad skaftet, kradsede blidt på hans pung og lod tungen dreje sig den ene og anden vej om hans pikhoved.
”Stop, stop, du er bare for god, hviskede han lidt efter. ”Bøj dig ind over toilettet og støt med hænderne på sædet.
Her stod jeg, en midaldrende kvinde, på et toilet i midtbyen, uden trusser, med væskerne glidende ned af inderlåret, og hørte en ung mand tage kondom på. Var jeg da blevet fuldstændig vanvittig? Jeg var ved at fortryde og rejse mig, da jeg i det samme mærkede hans lem, uendelig blidt og forsigtig blive presset ind i min åbning bag fra. Jeg spredte frivilligt benene, og han gled ind lidt efter lidt. Stille og roligt begyndte han at bevæge sig ud og ind, og jeg var fuldstændig leveret, da han lidt efter lagde en hånd om mit lår og fik en finger ind og spille på min klitoris.
Jeg ved ikke om nogen i caféen hørte mit skrig, da jeg lidt efter fik mit livs udløsning. Martin lagde en hånd over min mund og mens min fisse krampede, mærkede jeg hvordan hans pik voksede og voksede i mit indre, og en dyb guttural lyd fortalte, at nu sprøjtede han i mit indre.

Vi fik orden i vores tøj, men mine trusser måtte jeg ikke tage på igen. Vi satte os ud til cafébordet og fik en isdessert oven på en skøn oplevelse.
Dette var starten på min oplæring som kvinde.

Martin gav mig ved næste møde et par elskovskugler som han tvang mig til at sætte op ved det selvsamme cafébord, senere blev de taget ud ude på toilettet og jeg igen blev jeg brugt af hans skønne redskab. Næste gang var han hjemme hos mig, og bundet til sengen, barberede han min fisse og beordrede mig til at holde det ved lige fremadrettet. En gang havde han en lækker dildo med, der kunne rotere, og siddende i en stol i min stue, måtte jeg spille min fisse, mens han sad og så på og gned på sin stive pik. Andre gange havde han reb og piske med, og jeg blev indviet i dominansen og sm-livet.

Den næstsidste gang vi mødtes, sagde Martin, at det var tid for noget græseoverskridende, og at jeg skulle gøre soveværelset klar til sex, lægge de remedier frem han havde givet mig i tidens løb, være veltrimmet , have et taljekorset på hvor brysterne kunne hænge frit og fissen kunne ses glinsende. Han havde givet mig et øjenbind – et blindfold, som han sagde, og beordrede mig til at tage det på, når han ringede på døren.

Rystende af spænding, stod jeg på alle fire, blindfoldet, da det ringede på døren. Jeg hørte fodtrin og lidt efter en kærlig hånd og Martins stemme, der hviskede ”Hej skat, jeg har taget et par drenge med, som skal mærke en våd fisse, er det i orden?” Det var nok ikke et spørgsmål, men mere en information til mig om, hvad jeg havde i vente. Jeg nikkede, jeg følte mig tryg, når Martin havde ansvaret.
De næste to timer var som en drøm, jeg fik pik i alle mine huller, og for første gang prøvede jeg at få både i fissen og i 2’eren på en gang. Gad vide hvad mine naboer tænkte, hvis de kunne høre mine skrig, men jeg gav pokker i det hele. Jeg suttede den ene pik efter den anden, mærkede hvordan pikkene trængte ind mellem mine drivvåde skamlæber. Hænderne æltede min ret svulmende bryster, ja en af dem onanerede imellem mine bryster, og hans sperm ramte mig i ansigtet og jeg måtte sutte ham ren. Til slut stod jeg på alle fire, min mund og hånd var travlt beskæftiget med to pikke foran mit ansigt. Jeg mærkede Martin betænksom gnide min anal i noget glidecreme og forsigtigt lod han sig glide ind. Han har altid været yderst hensynsfuld, men da han først var kommet helt i bund, og han kunne mærke på mig, at det ikke gjorde ondt, blev jeg gennemkneppet. Jeg mærkede en brændende fornemmelse i min fisse, og på trods af at han tog mig analt, fik jeg en voldsom udløsning, anderledes, brændende, ikke som når han kneppede mig i fissen, men fantastisk. Kort efter spermede begge mændene, der stod ved mit hoved, i munden på mig, og hvad jeg aldrig havde forestillet mig, sket nu, jeg slikkede al spermen i mig, som en lille liderlige sexkælling. Udmattet lå jeg i armene på Martin, da mændene var gået, og blidt slikkede han min klitoris til jeg atter måtte påråbe sexguderne om forløsning. Og det fik jeg.

Mit sidste møde med Martin foregik hjemme i mit hus. Han elskede mig blidt og inderligt, men trak det hele lidt i langdrag, indtil jeg til sidst råbte, at nu måtte han fandeme tage mig og bruge mig som den sexgale kvinde han havde gjort mig til. Han grinte og råbte ”Sådan!” Og så elskede vi vildt, hedt og inderligt.

Til sidst bad han mig lægge mig på ryggen, trække benene op og sprede dem. Han sagde, at nu skulle jeg slappe godt af. Han hældte glidecreme ned over min fisse, som han nu begyndte at bearbejde med sin fingre. ”Nu skal du fistes søde,” hviskede han.
Jeg smækkede resolut benene sammen, men han pressede dem ud til siden og begyndte at bearbejde mit underliv. 1 finger, så 2 og 3. Fingrene arbejdede, masserede og snart var nummer 4 også inde. Han pressede fingerspidserne op i et område indvendig som fik mig til at hyle af lidenskab og en stønne. Pludselig var smerten intens, og jeg mærkede, hvordan han pressede hele sin hånd op i mig. Han holdt hånden stille et øjeblik, så jeg kunne vænne mig til følelsen og begyndte så at trække hånden frem og tilbage i rolige bevægelser. Det var så vildt, jeg havde aldrig følt noget lignende. Hans bevægelser blev mere og mere intense, hånden kom lidt ud af fissen, så helt i bund igen, så lidt længere ud og helt i bund igen. Og lidt efter kunne han bare bore hånden ud og ind i min fisse, som det passede ham. Jeg fik en voldsom varm følelse af at skulle tisse, men Martin grinede bare og sagde, at jeg skulle slappe af og nyde, og da han lidt efter fistede mig voldsomt og trak hånden ud i et ryk, stod der en stråle af væske ud af mig. Jeg havde fået mit livs første vådorgasme.

”Er du kvinde nok nu,” hviskede Martin, da vi lå i sengen i ske og nussede.
”Mmm, kan aldrig få nok af dig,” hviskede jeg retur.
Martin drejede mig rundt og så alvorligt på mig. ”Nu skal du ud i livet og finde en på din egen alder, en som du kan have intens sex med men også dele dit liv med.”

Martin slog fuldstændig benene væk under mig. Men det blev til 6 måneders hed intens sex, som jeg ikke vil have været foruden.
Da jeg oprettede min profil på nettet, i et forsøg på at finde en ny mand at dele tilværelsen med, havde jeg anført, at drømmeprinsen skulle være mellem 45 og 55 år som jeg selv. Martin var 29. Men han lærte mig at være kvinde igen, at turde sige alle de frække udtryk, eksperimentere, lege med andre og i det hele taget være kvinde.

Jeg græd da Martin den aften gik ud af mit liv – men jeg vidste, han havde ret. Jeg var klar til en ny epoke i mit liv.
 

Er du selv blevet vraget - skriv i rubrikken nedenunder og fortæl hvorfor... hvad skyldes at vi ikke kan finde ud af at leve i medgang og modgang mere. Er det Internettet, kolleger, naboer, mobiltelefonen, manglende sexlyst eller ?? - Det er vigtigt du bare skriver det ganske kort - ikke nogen lang beretning.
Skal vi forsøge at samle nogle af os der er blevet vraget i løbet af de sidste par år til en hyggelig uformel snak om det så send et par ord til admin@nannas.dk så vil jeg følge op.

Skriv i Nannas gæstebog med ris/ros HER

Andre noveller af NANNA