LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nemo©

Genre: Mødom

Dato: 22.12.2017


Champagnesprøjt - 2
Har du ikke læst det tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Hjemme på gården fandt min mor hurtigt ud af, at jeg havde betrådt kærlighedens sti. Hun havde ikke med et eneste ord antydet bekymring, fordi jeg et par dage var kommet senere hjem fra Viborg. Smilte blot, da hun med et glimt i øjet fortalte mig, at hun havde sorteret vasketøjet og var i gang med en gang kogevask af undertøj. 

Et smil, der gjorde godt, fordi jeg siden hyggestunden med Per ikke rigtigt havde været mig selv. Noget var taget fra mig, og tankerne kredsede ofte omkring de elskovsminutter, jeg havde haft. Var han nu den mand, jeg ønskede? Var det lykken at være sammen med Per, fortælle ham, hvad der er op og ned i et erotisk samvær – en slags instruks, hvis man kunne kalde det sådan. 

Jeg smilte indvendig ved tanken om de hede sekunder, for mere blev det jo ikke til, da Per for alvor tog fat. Jo, det med op og ned – kunne han. Men først, da  forlegenheden var blevet smidt over bord. Hans evner på lagenet trængte bare til at blive pudset af, sagde jeg til mig selv. Nuvel, så må vi se, hvad vort næste træf giver af oplevelser. For mødes igen, det skal vi. Jeg havde en plan med min Adonis, en uafsluttet drøm. 

Derfor ringede jeg et par dage senere til Per ude på fabrikken og spurgte, om jeg måtte komme på et visit lørdag eftermiddag – fordi, som jeg vistnok udtrykte det: - Jeg har en overraskelse til dig på din fødselsdag. Men jeg spurgte så også, om han ikke lørdag morgen kunne lægge nøglen under måtten, fordi jeg ville få tidligt fri fra Latinskolen, og den aftale holdt han. 

Jeg låste mig ind og så straks, at Per havde gjort sig umage for at gøre værelset mere hyggelig, og stålsengen med fjederbund var også blevet udskiftet med en ny type. En bredere halvanden mands med springmadras blev de kaldt – og hvorfor nu det? Meningen med den størrelse til unge ægtefolk var indlysende: – Her er er den perfekte seng til to, som elsker hinanden. 

Wow ... sagde jeg, da jeg med hånden slog på det stramme sengetæppe. Men så gik jeg ellers i gang med at tilberede den frokostanretning, jeg havde lovet. Lagde en flaske champagne ind i køleskabets frostboks  sammen med min hemmelighed, en ganske speciel nytårsret, østers. Om det så var sandt, at et par af dem stimulerer kønshormonerne, ved jeg ikke, men det blev i hvert fald fortalt. Nu stod de derinde på en tallerken og ventede på at blive  skyllet ned, og om virkningen så vil vise sig, det kan kun et forsøg give svaret på. 

Per dukkede op klokken kvart i et, og gensynet blev heftig. Et længere varende kys, mens vi klamrede os til hinanden, og vi endte med et brag på sengen, og så lå vi der og gyngede blidt nogle sekunder, indtil jeg kunne mærke Pers ivrighed. Det lyste ud af ham, at han havde enorm lyst til at rive resterne af min sparsomme påklædning af – og fortsætte, hvor han slap for en uge siden.
- Stop, sagde jeg, nu skal vi ikke begå den samme fejl, som sidst – vi skal elske, ikke bare et enkelt tju bang. Nej, dette skal være en fødselsdagsfest, vi to aldrig skal glemme. 

Jeg trak mig fri af omfavnelsen, rejste mig op og sagde: - Tillykke i øvrigt med fødselsdagen, og så gik jeg om på den anden side af tomands sengen, klædte mig af, så jeg var nøgen – lige bortset fra mine trusser, dem beholdt jeg på.
Per kiggede længselsfuldt til, formentlig i et ønske om, at jeg havde skiftet mening, men så sagde jeg til ham: - Nu gør du det samme – behold kun dine underbukser på og så sætter vi os til bordet og spiser noget lækkert. 

Per kunne ikke få øjnene væk fra mine smukke bryster, hvilket fik ham til at sige: - Hvor er du skøn Helene, og jeg svarede med et beklemt smil og tilføjede: - Det er da rart, så har vi begge to noget kønt at se på. Jeg havde åbnet køleskabet, hev den Gule Enke frem og rakte den til Per.
- Mens du åbner flasken, sætter jeg vores frokost på bordet.
Hans øjne strålede, da han så flasken, skiverne af den røgede laks, rejerne og gorgonzolaen. Men så kom tallerkenen med de skinnende østers.
- Hvad er det? Pers slap flasken og pegede på de geleagtige klumper og skallerne.
- Det er rå østers, krydret med lidt citron, svarede jeg og tilføjede: Skæppeskønt sammen med champagne. 

- Det der får du altså ikke mig til at spise, betonede Per.
I det samme røg proppen ud af flasken og champagnen brusede op – ud på bordet og noget sprøjtede over på mine bryster.
- Undskyld, råbte Per og glemte alt om strandskallerne, som han kaldte dem, mens jeg svarede: - Det skal du ikke tænke på! Det jeg mente: – Så får du min kære Per chancen for at slikke dem i dig senere, hvis du ellers lader de to østers glide ned i svælget og skyller efter med de liflige dråber. 

- Først spiser vi de to østers, sagde jeg, det siges, at de stimulerer visse dele af kroppen, bemærkede jeg med et glimt i øjet.
- Hvis jeg nu siger nej, svarede Per, jeg har ikke behov for at spise den slags for at sætte krudt i fyren. Der er nok at se på dig, som du er nu. 

- Det skal du! Hvis du dropper dem, så kan du godt gå over til din sengestol og tage dit tøj på igen, så får du ingen dessert.
At jeg ikke mente det så bogstaveligt, behøver jeg vel ikke at fortælle, men heldigvis kom Per på bedre tanker.
- Du er hård Helene, svarede han. Du vinder! 

- Okay, lad os snuppe dem nu, jeg har heller ikke smagt østers før, men en gang skal jo være den første – og så må vi se, om rygterne taler sandt. Vi smilte til hinanden, da vi sekunder efter lod vore smagsløg bestemme, om det var godt eller skidt.
Det eneste Per sagde: Lidt særpræget smag og godt vi har champagnen og laksen. 

Humøret tog ingen skade, især ikke, da Per tilføjede: - De røg lige ned i klunkerne, så må vi se om de også klarer hjernen og sætter røven i en gyngende bevægelse. Han slog en kraftig latter op. 

- Brug helst ikke den slags udtryk, når jeg er til stede, svarede jeg. - Når vi er sammen, skal det være romantisk. Jeg gider ikke høre det ord, som begynder med k ... den elskov, vi skal lægge krop til, skal være smuk og øm - kærlighed. Nogle kalder det ganske vist begær - jeg kalder det lykke. 

Per nikkede, nippede til champagnen og bemærkede lidt spøgefuldt: - Hvis det var derfor vi skulle  tage tøjet af og sidde nøgne, så har du i hvert fald udfordret min lidenskab. Jeg er ved at eksplodere, men sig mig, hvornår har du tænkt dig, at vi skal prøve lykken – som du kalder det.
- Når flasken er tom! 

Jeg rejste mig, tog champagneflasken og gik hen til sengen. Der var kun et lille halvt glas tilbage. Jeg satte flasken på Pers lille sengebord, trak mine trusser af og lagde mig fladt på ryggen oven på sengetæppet.
Per kiggede interesseret til, smed også sine underbukser og nu så jeg virkningen af hele denne lange iscenesættelse. Per var ved at gå ud af sit gode skind. Hans brunstige blik og ranke manddom fortalte mig, at nu kunne jeg servere den næste overraskelse. Jeg trak maven ind, greb flasken og hældte resten af champagnen ud på maveskindet. En smule løb ud på siderne, men ellers lå her nu en lille sø ved min navle, og derfor trak jeg vejret langsomt. 

- Nu er flasken tom, og de sidste dråber må du drikke på min mave langsomt og forsigtig, sagde jeg. Samtidig lod jeg en fingertip væde og kørte den et par gange gennem champagnen ned til mit lille himmerige, men dryppede også nogle dråber af på mine meget strittende bryster. Gardinet var trukket for, de to lys på spisebordet blafrede let, og jeg følte at de skabte rammer ikke kunne blive bedre – jeg var parat til efterretten. 

Per havde lært lektien fa sidst. Han forstod, hvad det var, jeg ønskede – hans tunge og kys. Begærligt sugede han champagnen i sig, mærkede mine våde bryster, fortsatte med tungen der, kyssede mine stive brystvorter, halsen, munden og gled tilbage til min navle. Langsomt nærmede han sig min vagina, vædet dels af champagne og dels af min stigende lyst til at få den orgasme, som snart måtte komme. Fordi Per brugte tungen vildt og dejligt. 

Jeg fangede med mine hænder hans struttende pik, førte den langsomt frem til indgangen og mærkede dens voldsomme tryk, da den gled ind.
- Stille og rolig  Per, bad jeg – kør på, men med lange dybe bevægelser. Oh, hvor er det skønt - jeg elsker dig Per, næsten råbte jeg, og denne gang mente jeg det virkelig. Suset, blodet strømmede ned gennem min krop, da jeg kom og næsten automatisk borede mine negle ind i Pers ryg. Jeg kradsede vildt og begærligt, og signalet var sendt – jeg kunne mærke et skifte i rytmen og med et par voldsomme stød forstod jeg, at Per havde fået sin udløsning. 

Vi svedte, fordi det var varmt, men vi ænsede det ikke. Vi blev liggende et øjeblik, indtil Per sagde: - Jeg trækker mig tilbage et øjeblik, vasker mig ren, men kommer tilbage om et par minutter. Tager et håndklæde med, hvis du vil tørres.
- Ja tak, svarede jeg og gav min elskede et kys på munden – det er elskov, som jeg forstår det, sagde jeg til ham. 

Der gik lidt mere end et par minutter, før Per kom tilbage. Jeg lå på ryggen, kiggede lige op i loftet og tænkte: Det kunne være rart med et spejl til fortsættelse. Jeg hørte toiletdøren blive åbnet og så fik jeg et anfald af latter-krampe. Per kom gående lige imod mig, bærende på et håndklæde, lagt pænt henover hans stridsøkse. Den kunne ikke ses, men den kom til syne strunk og frejdig, da jeg løftede håndklædet og sagde tak. Per var parat til mere elskov.
- Det må være de to snotklumper, du fik skyllet ned i halsen, grinede jeg og så brast vi begge to i latter. 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER