LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nemo©

Genre: Mødom

Dato: 11.01.2017


En gang skal jo være den første, del 7
Har du ikke læst det tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Helene har netop overstået sin eksamen. Hun fik hjælp af sin klassekammerat Lise, der stadig har sin mødom. Men den vil Helene gerne hjælpe hende af med og nu skal de fejre den overståede eksamen…

Jeg lagde det nyeste digt tilbage i skuffen, kastede et blik på papirerne, der lå på bordet og fik øje på et antal forslag til et vers, som ikke var skrevet færdig. Jeg havde også lagt mærke til, at remserne var skrevet i en tilsyneladende selvkomponeret stil, men jeg kunne vældig godt lide det, jeg læste. Det var tydeligt, at Per jonglerede med ordene på sin egen måde.

Hvordan forslagene sluttelig ville blive sat sammen, var ikke til at sige. Blot, at der stod ord, som rimede – synke en klump og stive min stump – og lidt længere nede: Ka du li østers, hellere din søsters. Hov, hvad er nu det Per, har du snydt mig – haft bajonetten fremme? Nej, åbenbart ikke, for i det næste rim stod – blev fristet med fare - at blive ristet. Så det var ikke en sammenhængende sætning. Åh ja, tænkte jeg. Selvfølgelig, han har haft lyst, men kom til at tænke på, hvad en sengetur med Mette kunne føre til – og derfor supplerede jeg med kuglepen: Hvis sengen tog skade plus en masse ballade. Nu ville Per hurtigt finde ud af, at her havde en hjælpende hånd været på spil.

Der var et par linjer mere og de var lige så interessante – et smil så sødt, et bryst så blødt. Et stort spørgsmålstegn og hvad rimer på smukke øjne? Måske har Per tænkt på Lisa. Det var en mulighed, for nedenunder stod: Et nyt vuggende ynde – gav mig lyst til at gynge. Jovist, Per ville sikkert være parat til at forlyste sig med Lisa, hvis han skulle få chancen. Nå, vi mødes jo snart og så må vi se, om Per stadig kan lide synet – og omvendt.

Dagen kom, da vi indtog Borgvold, Salonen, den dyre velsmagende mad – Alt godt fra havet, og det var naturligvis de retter, jeg havde bestilt. Et første besøg ved fødekæden afslørede, at her var der også østers, men dog ingen champagne. Det festmåltid var imidlertid ikke iscenesat som et romantisk oplæg. Det skulle bare være en nydelse – et hurra for de gode karakterer. Da vi to timer senere var mere end mætte, men også i godt humør efter indtagelse af både øl og vin, tog vi en taxa til herskabsvillaen i Overlund.

Vi var alle tre lidt pjattede, og mens jeg gik ud i køkkenet for at finde is til de kolde drinks, satte Lisa gang i pladespilleren. Ud fra højttalerne strømmede James Lasts dansemusik, og Per havde allerede lagt hånd om Lisas skulder og var så tæt på, at han kunne se ned i hendes dybe kavalergang. Men det indtagne kvantum af spiritus anfægtede ikke længere min dømmekraft, og jeg tænkte hverken på høflighed eller moral. Vi var her for af feste og gjorde det. Lidt efter var det min tur til en svingom, og jeg mærkede Pers bajonet og tænkte, at den har Lisa sikkert også kunnet føle.

Musikken stoppede og vi tog en pause ved sofabordet med de kolde drinks, da Lisa – mens Per var på toilettet - hviskede mig i øret: - Hvor er han dejlig, din Per, kan jeg ikke låne ham en times tid?
- Ja, det ku' du li’… og så bli’… flækket på langs!
Den bemærkning fik os begge til at grine højlydt, men mere blev der ikke sagt, Per var kommet tilbage. Vi tømte glassene med gin og tonic, og jeg bevægede mig igen ud i køkkenet for at lave nye drinks, men måske kom jeg lidt for hurtigt ind i stuen. I samme øjeblik stoppede den omfavnelse og det kysseri, som Per og Lisa ikke kunne nå at skjule. Jeg var vist blevet lidt sløv i tankegangen, for jeg lod som ingenting.
Nu dansede de igen, med Pers hænder nede på Lisas lænd, og lidt efter gramsende han ind på hendes numse.
Jeg begyndte også at mærkede en seksuel trang, måske fordi jeg blev stopfodret med denne erotiske kontakt mellem min kæreste og bedste veninde. Jeg rejste mig, gik hen til Fona-anlægget og stoppede musikken. De gloede noget på mig, og Lisa spurgte: - Hvorfor nu det? Det var da skøn musik.
- Ja, men sæt jer lige ned og snup lidt kølende væske, for det kan blive endnu mere varmt. Netop som Lisa satte sig, sagde jeg så begge kunne høre det: - Lisa, jeg giver min tilladelse til, at du godt må låne Per en time, men kun på én betingelse – jeg vil også være til stede. Overvåge, at han gør det ordentligt.
Der blev fuldkommen stille i stuen. Per opfattede helt klart mit forslag, han stirrede skeptisk, mens Lisa i sin halvt berusede tilstand bare grinte – og pludselig sagde: - Kom Per, så skal der bolles, så skal der bolles.
Jeg nikkede til Per, da Lisa begyndte at hive i ham op af lænestolen og derefter trak ham hen til gangen. Det så måske lidt modvilligt ud, men Per fulgte med, og det gjorde jeg også, og til sidst stod vi alle tre inde på Lisas værelse.
Jeg havde ofte fantaseret om at se en rigtig elskovsakt blive udført med mig som tilskuer. Jeg tænkte på det manglende spejl på Pers værelse, men også labyrinten af Pers digterkunst på bordet. Han har lyst til hende, og hun har lyst til ham – lad dem gøre det og opildne mig til det helt store show bagefter.

Det var tæt på midnat, men kun halvmørkt uden for, og det var en passende belysning til det, der syntes på vej. Måske var det ved at gå op for Lisa, hvad hun var gået med til, for pludselig tog hun mig i hånden, ligesom for at bede om hjælp, men hun sagde også: - Engang skal jo være den første, så hvorfor ikke nu!
Hun havde kun trusserne på, da hun lagde sig oven på dynen. Per havde taget alt sit tøj af, vendte sig mod mig og hviskede: - Skrub ud herfra! Men det hørte Lisa, der trykke mig hårdt med hånden og svarede: - Nej, Helene bliver her, og så sagde jeg til Per: - Du skal bare lade, som om jeg ikke er her.
Han havde lagt sig ved Lisas side, strøg hende over håret, og lidt efter lidt begyndte han også at kysse hende på munden og ned på Lisas hals. Hun lå stille, men smilte sødt. Jeg havde sat mig på gulvet, mærkede mit skridt blive vådt, som Pers mund og tunge borede sig ind i Lisas skønne barm. Jeg hørte hendes ånde blive heftigere og mærkede trykket i hånden, da Pers mund og tunge kyssede sig vej nedad, mens hans hænder masserede Lisa bølgende bryst. Så trak han langsomt Lisas trusser ned. Begæret voksede hos dem begge, og hos mig. Jeg kunne se, at Pers bajonet, iført gummiskjold, var parat til kamp, og så tænkte jeg: Håber ikke, hun får et chok, når han stikker den i skeden. Det var tydeligt, at Per havde fået den erfaring, som der var behov for, når en ung pige skal berøves sin uskyld. Forsigtigt fik han Lisas trusser trukket helt af og så landede hans mund endelig ved hendes unge fisse. Igen mærkede jeg et tryk i hånden, men så også Pers tunge glide ind i revnen. Jeg forventede at få et gevaldigt tryk i hånden når som helst, men det tog lidt tid før jeg hørte hendes klynkende lyde, men så kom de plus et jag i hånden og derefter et heftigt udbrud af æggende bevægelser. Ophidselsen ramte også mig, og var jeg ikke våd, så blev jeg det nu, netop som Per gled frem og hen over Lisas krop. Jeg så hende sprælle med benene højt oppe og så udbrød hun et højt skrig. Jeg vidste, hvad der var sket, for jeg kunne ikke se stridsøksen – de to kroppe var forenet. Til gengæld viste Per nu for alvor, hvilken formidabel elsker, han var blevet.

Smerten i Lisa forsvandt tilsyneladende hurtigt. Måske druknede den i andre følelser, som var ved at forplante sig gennem hendes krop. Pers kærtegn, kys på mund og bryst og de bløde bevægelser frembragte en behagelighed og nydelse, som kunne aflæses på hendes ansigt. Hun slog tilmed armene omkring hans hals, da en ny orgasme brød frem og kulminerede med Pers udløsning. Den skønne og romantiske affære var slut. I næste øjeblik spænede Per væk fra Lisas seng, og som jeg huskede situationen, rakte jeg Lisa et blødt håndklæde, hjalp hende ud i køkkenet, og vi fik fjernet de ganske få rødlige spor. Så krammede vi hinanden, smilte først og kom så til at skrupgrine.
- Halløjsa for en tur I fik ud af denne lille sketch, det gjorde han da vist meget godt – ikke sandt? Jeg havde for min del fået opfyldt et ønske, en direkte demonstration af – et venskabeligt knald. Og så havde Lisa oplevet, at miste sin uskyld på en blød måde og fået lidt erfaring i mandlig sex.
- Jeg mistede helt overblikket, svarede hun, blev vist grebet af situationen i den noget beduggede tilstand, kan du tilgive mig. Hvordan kunne jeg finde på at gå med på den galej? Han er jo din fyr! Men hold da op, hvor er han skøn, din Per.
- Nej, svarede jeg Lisa, der er ikke noget at tilgive, det var jo mit eget forslag, men du får mig ikke til at sige hvorfor. I hvert fald ikke nu, måske senere. 

I selvsamme sekund dukkede Per op. Han så lidt slukøret ud, som han stod der, min Per – med et håndklæde om lænden. Men så gik jeg ham i møde og inden jeg nåede helt frem, sagde han vendt mod Lisa: - Det må du undskylde, jeg vidste ikke…
- Det skal du ikke spekulere på. Lisa og jeg har talt om det, og hun nød det, og det var jo med min velsignelse. Hun er jo en dejlig pige, synes du ikke?
- Jo, jo, men hvad så nu? Skal vi tage hjem til Vesterbrogade?
- Nej, vi har fået lov til at sove her, svarede jeg. Der er redt op til dig i gæsteværelset, så putter Lisa og jeg os her. Vi skal bare skifte lagenet og finde en dyne mere. 

Det skinnede igennem, at Per stadigvæk sloges med sin samvittighed. Han gik hen til Lisa, sagde nogle trøstende ord, men de blev kun modtaget med et stort smil. Det var imidlertid som om Lisas venlighed og kærtegnende hånd op til hans kind frigjorde et tungt åg. Han tog Lisas hånd, bøjede hovedet og kyssede den på kavaleragtig vis. Så drejede han rundt, gik hen til mig, krammede og kyssede mig varmt med ordene: - Du ka' vente dig! Men samtidigt også et venligt blik. Lidt efter sad vi alle tre inde i stuen – med tøj på - og talte om alt muligt andet, og så var vi blevet sultne – efter mad. 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER