LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nemo©

Genre: Mødom

Dato: 10.01.2018


En lektion i tennis, del 6
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Hun er opvokset på landet, og har i tidligere afsnit haft sin seksuelle debut med Per. Ham er lillesøster Mette ret vild med, men ved ikke noget om at hendes storesøster har et forhold til ham. Gad vide hvordan det skal gå...

Der gik nogle dage, hvor sexlysten blev holdt i ave med håndfladen og fingrene, og jeg sagde til Mette, at den nærmeste stykke tid kunne vi ikke være sammen. Jeg havde travlt med at repetere alle fagene til den kommende studentereksamen, og samme besked gav jeg Per. Ikke mundtlig, men gennem et brev, som jeg lagde på hans bord. Jeg havde jo fået en ekstranøgle.
- Så du kan rydde op, mens jeg er på arbejde, udtrykte han grinende.

På Latinskolen var tennispigen Lisa og jeg for alvor blevet gode veninder, og under læseferien op til det store eksamensræs, boede jeg mere hos hende end hjemme.
Vi legede eksamen med små sedler. Den ene dag var jeg elev, hvor Lisa spillede rollen som sensor med bøgerne i hånden, og så byttede vi. Den perfekte metode til at få det hele med – og ikke glemme noget. Jeg fik også lært at spille tennis, for forældrene havde skam en rød træningsbane, og efter en times slag med boldene, tog vi et brusebad, hvilede os lidt i stolene, for så igen at tage fat på den tyske grammatik eller de mest besværlige franske gloser.

Det var under en af vore små samtaler med et koldt glas saftevand i hånden Lisa spurgte, om jeg kendte nogen på Vesterbrogade. Hun havde tilfældigvis på afstand set en pige, der mindede om mig, gå ind i en opgang. Jeg kunne havde svaret nej, men sagde ja, fordi Lisa ikke var af den type, som løb med sladder.
- Ja, jeg kender en, der hedder Per. Men du får mig ikke til at sige mere. Han er en sød rar fyr, men om det bliver ham, ved jeg ikke endnu, han skal snart ind som soldat.
- Har du været i seng med ham? Lisa så på mig med nysgerrige øjne. Det var vel ikke lige det spørgsmål, jeg forventede ville komme fra min bedste skoleveninde, men jeg svarede afdæmpet ja.
Lisa gjorde store øjne og bemærkede: - Du er altså ikke så uskyldig, som jeg gik og troede, men jeg skal nok holde min kæft, det rager ikke andre. Men sig mig Helene, hvordan var det – slemt?
- Nej, svarede jeg, det vil jeg ikke påstå, måske en smule første gang, men det gik hurtig over.
Lisa smilte og sagde: - Jeg er hunderæd for den dag, det sker for mig, men lysten kommer, når jeg ser en rigtig flot fyr.
Lisa så på mig med bedende øjne: - Det må du love ikke at sige til nogen.
- Naturligvis, svarede jeg. - Det kunne jeg aldrig drømme om, men mon ikke alle piger har det sådan. Men jeg kan fortælle dig, at Per var lige så nervøs, om ikke mere end mig, da vi tog chancen.
- Helene, du siger ikke, at I tog chancen, brugte I ikke beskyttelse?
- Jo da, men nej Lisa, du misforstod det med at tage chancen. Jeg tror, vi ville finde ud af, om vi også passer godt sammen … sådan rent seksuelt. Det er jo også vigtig.
- Ja, svarede Lisa som en tør konstatering, hvorpå jeg fortsatte.
- Jeg tror faktisk, at sex betyder alt i et ægteskab, ja – vel også for dem, der bare bor sammen. Du husker nok sextimen, som vi for sjov kaldte seksualundervisning, om at sætte børn til verden og så bare ha' det sjovt. Hun glemte at fortælle os om lebberne, de kvinder, der holder legestue med hinanden.
Lisa så nærmest målløs ud, vrængede næse og udtrykte omgående, at dem kendte hun ikke så meget til.
- I vort hjem taler vi ikke om den slags, sagde hun, men jeg har tænkt over, hvordan de gør … de kvinder?
Og så kom spørgsmålet, som jeg helst ville have undgået: - Ved du, hvordan de opnår at blive tilfredsstillet?
Puh ha, Lisa dog, tænkte jeg. Nu blev jeg på en måde tvunget til at sige noget, uden at røbe hele hemmeligheden.
- De gnubber den vel, ved fælles hjælp, kysser vel også, mens jeg smilte til Lisa, der til gengæld sendte mig et blik, der klart fortalte, at hun afskyede den form for seksualitet. Da tænkte jeg: - Ja kære Lisa, du skulle lige vide … jeg kunne på få minutter få dig til at glemme alt om eksamensræset, give dig en følelse af at være kvinde, uden at kalde det lebberi. Her var der noget, jeg vidste lidt om. At der i et heteroseksuelt forhold godt kan forekomme afvigelser, og at den slags erotisk samvær ikke er unormale, dog ofte afhængig af hvilket miljø, man befinder sig i. Det er nok ikke lige det, der er mest udbredt her i dette hus, tænkte jeg.

Når det drejede sig om sex, var Lisa en novice. Men hendes flotte, ganske barmfagre skikkelse, var ikke undgået min opmærksomhed. Under tennisspillet eller når hun tog bad efter motionstimen, og så glemte jeg alt om 40-0, matchbold og til sidst 6-0. En krop, der passer lige til en type som Peter, forkarlen derhjemme, som sikkert ville sige ja tak, hvis han fik chancen. Et hurtigt tju-bang, en mandlig tilfredsstillelse, inden det var gået op for Lisa, hvad der egentlig skete. Nå, tænkte jeg. Den chance får Peter ikke, men måske en anden – you lucky fellow.

Det gav mig en ide – vise Lisa min Per. Altså som han ser ud i det daglige. Bare give Lisa en smule appetit. Ikke noget med at smide tøjet, blot beskue det ydre og så tænke sig til resten. Jo, jeg var ikke tvivl om, at en dulle som Lisa nok skulle være i stand til at sætte fut i fejemøget, sådan som hun så ud, godt polstret foran. Der var noget sexet over hende, men det afslebne miljø, hun tilhørte, og den medfølgende tilbageholdenhed, var den barriere, som først skulle brydes. At se Per kunne måske fremprovokere lidt misundelse, og hvis hun oveni fik færten af mine seksuelle oplevelser, kunne isen for alvor blive brudt. Bagefter kunne hun så gå på jagt – efter sin egen Adonis.

Lisa havde talt om at købe nogle ting, og da jeg midt på eftermiddagen var træt i hovedet efter fire-fem timers terperi om berømte grækere plus en ny udmattende tennislektion, besluttede jeg at tage hjem. Læseferien var slut, og jeg trængte virkelig til at hvile.
Der var en god halv time til togafgang, og da vi stod på hjørnet af Sankt Matthias Gade ved Gravene, spurgte jeg Lisa: - Har du lyst til at hilse på Per? Vi kan godt nå det, der er kun 2-300 meter ud til hans lille apartment. Lisa kigge på sit ur – tænkte vist på forældrene og nogle pligter, hun havde lovet, men det blev et ja. Desværre stod en ellers glædestrålende Per med et ben på vej ud af døren. Han skulle spille håndboldkamp, men vi nåede dog at kysse heftigt, mens Lisa lignede en flov tilskuer. Til gengæld fik hun et godt indtryk af min kæreste, og jeg bemærkede også, at det flød med papirer på hans bord.
- Hvad har du lavet, spurgte jeg.
- Digtet lidt videre, svarede han. Og så vidste jeg udmærket, hvilket emne, han havde sat rim på – den store festdag, med champagne, laks og ikke mindst østers.

Per var smuttet af sted på sin cykel, og da Lisa og jeg gik tilbage mod Jernbanegade, kom det naturlige spørgsmål: - Hvad er det din Per digter på?
Han sætter nogle personlige oplevelser på vers, svarede jeg og tilføjede – om alt muligt, også … det erotiske. Det er han ganske god til.
Lisa stoppede op og så næsten chokeret ud, fordi hun havde misforstået mit svar.
- Du må forstå mig ret, sagde jeg, mens jeg grinede. - Jeg mente det med at sætte rim på oplevelserne. Lisa behøvede jo ikke få at vide, at det kun var det, der foregik i sengen, der blev digtet om.

Gensynet med Per havde sat sine spor. Jeg var blevet våd i skridtet. Tænkte lidt desperat og overvejede at blive i byen og vente med at tage hjem dagen efter. Men lysten blev dæmpet og jeg nåede hjem til gården, mor, far, karlene og ikke mindst lillesøster Mette til spisetid. Snakken gik mest på de kommende eksamensdage, som min far gik højt op i, og på et tidspunkt fortalte han, at han havde lagt en pæn skilling til side, hvis jeg kom hjem med nogle flotte karakterer. En plovmand, eller måske to, hvis de var rigtig fine. Jeg var naturligvis glad for den oplysning og faldt min far om halsen.

Mette var en af dem, der ikke spurgte eller sagde så meget ved bordet, men lidt senere på hendes værelse fandt jeg ud af hvorfor.
- Jeg har dummet mig, mens du var væk, og nu er jeg bange for følgerne, sagde Mette, der var på nippet til at græde.
- Hvad er der sket, siden du tager sådan på vej? spurgte jeg.
- Jeg har været i seng ned Peter, svarede hun og brød nærmest i gråd, da hun fortsatte: - Vi gjorde det uden beskyttelse og så gjorde det ondt, da han trængte op i mig. Det var ikke nogen behagelig oplevelse, helt uden det skønne, som da vi to var sammen. Peter tænkte vist kun på sig selv.
- Tag nu ikke sorgerne på forskud.
Jeg prøvede på alle måder at trøste min lillesøster, men sagde også, at nu havde hun mistet sin uskyld, og så måtte vi tjekke, om Peters knepperi fik konsekvenser og så handle derefter. Det var altid noget, at Mette ikke efterfølgende havde følt sig utilpas, men hun udtrykte ærgrelser over det skete og sagde, at lige nu havde hun mest lyst til at gå tilbage til karlekammeret og skære nosserne af Peter – og så fremover kun være sammen med piger.
Jeg svarede Mette ved at sige, at det ville nok forværre situationen en hel del, så det var nok bedst at lade være.

To uger senere havde jeg skaffet mig et stort mg+ i eksamensresultatet og jeg kunne med stolthed sætte studenterhuen på hovedet. Ydermere var jeg blevet et tusinde kroner rigere. Min far holdt ord, men han fortalte også, at han helst så mig sætte pengene i banken til den videre uddannelse. Men lidt af dem ville jeg nu bruge til en fest sammen Per samt efter lidt overvejelse – også Lisa. Det var ikke mindst hendes skyld, at vi begge to fik et godt eksamensresultat.

Da resterne af tømmermændene var bruset af, tog jeg en tur til Overlund og inviterede Lisa til en sammenkomst på Borgvold, hvor også Per skulle deltage. Jeg spurgte Lisa, om hun havde fundet sig en mandlig bekendt, som kunne inviteres med, men det havde hun ikke. Til gengæld kunne vi afslutte sammenkomsten med billigere drinks i villaen, lære Per lidt om tennis og tilmed overnatte, da Lisas forældre var i København.

Jeg havde jo nøglen til Pers værelse, og så gjorde jeg det, som måske kan siges at være upassende, kiggede i Pers gemmer, skufferne ved sengebordet. Hvor langt var han nået i sin digtning? Snart sad jeg fordybet i læsning af den fortsættelse, som Per havde mikset sammen – om eventyret, en flaske champagne og ikke mindst fire strandskaller:

De gyldne dråber var, til elskovens tåbe,
som flød på dit skin og gjorde mig lind
i vejen mod de elskelige ting.
Med glødende læber – du stræber og sår
en vellyst i livet trods trange kår.
Jeg følte mig som en soldat i krig ...
hørte et jubelskrig, da bajonetten
forsvandt - i den røde skede ... til
champagnens brus i sommerens hede.
 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER