LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nemo©

Genre: Mødom

Dato: 23.12.2017


Hvad skal vi så finde på, del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

- Det må jeg sige Per, du bragte mig håndklædet med stil. Du fortjener faktisk at få drikkepenge for at give mig det på denne elegante facon, men min pung er helt tom. Den Gule Enke var ikke billig, og sammen med laksen, rejerne og de fire østers er der ikke meget tilbage.
Jeg sendte Per, hvad man kunne kalde et fattigt smil og slog hånden let ned mod den kødklump, der strittede ud i luften. Dog uden at ramme. Jeg grinte fortsat og så Per gå et skridt baglæns. 

- Du siger, at din pung er tom. Det samme kan jeg sige om min, kom det prompte fra Per, og svaret satte omgående igen latteren til at runge i hele værelset.
Jeg måtte holde mig på maven, men fik dog sagt, at det vist ikke var helt sandt.
- Du har åbenbart gemt lidt af krudtet!
Hvilket fik Per til at sende mig et frækt og grinende ansigtsudtryk.
- Jo da, jeg har stadigvæk lidt drikkepenge i posen, svarede han. 

I det samme vendte Per om og gik over til den anden side af sengen. Han åbnede skuffen på møblet, hvor den tomme champagneflaske endnu stod, og så greb han nogle skrevne sider.
- Jeg har lavet et digt om det, der skete her for en uge siden. Vil du høre det? 

- Ja, aller hjertens gerne, svarede jeg, og lod Per tage plads ved min side. Jeg havde lettet numsen, fjernet sengetæppet og var kravlet ind under den tynde sommerdyne. Her var der ganske behageligt. Sengetæppet var blevet lidt vådt, og med de skrevne ark i hånden krøb Per ind i hulrummet og vi lå tæt sammen. Han rakte hånden op til lampen, tændte og begyndte at læse: 

Tak for teksten og tak for festen,
den velkomst vil jeg aldrig glemme,
fra en harpe med gyldne strenge.
Følte mig dum, ja, du gjorde mig stum,
men også glad – og ved du hvad ...
Det lærer jeg nok, men festen var slut,
fordi jeg havde brugt - alt mit krudt.
Vil du tilgive min brøde, kære søde
så vi sammen kan skumme elskovens fløde.
 

- Jeg er ikke kommet længere, sagde Per, men jeg synes, at den passer meget godt. Jeg fik lært og påskrevet, og resultatet i eftermiddag fortæller vel...
Længere kom Per ikke. Jeg lagde en hånd op på hans mund og spurgte, - Opfatter du mig som en harpe? Og hertil svarede han, - Ja, et kort øjeblik, men ikke mere, nu er du min, min elskede, min kærlighed, min lykke. 

Jeg slog armene omkring Per og hviskede til ham, - Og du er min ... min kærlighed, min prins, min Adonis ... min LYKKE. Skal vi ikke prøve lykken igen – uden champagne.
Jeg hørte intet svar, Per havde allerede boret ansigtet ned mellem mine bryster og overdængede dem med kys. Hans ene hånd og negle borede sig ind i min ene endebalde, og jeg mærkede hans iver med stridsøksen, men så forsvandt den bagud, mens han kravlede ned til den indtørrede sø, kyssede og borede sin tunge ind i alle de revner, han kunne finde. 

Jeg mærkede lysten til at blive spiddet af hans svære kanon, hans tunge havde åbnet døren på klem – med pirrende bevægelser og det var lige før. Per havde fundet det rigtige sted, det ømme punkt med det underlige navn, mens jeg var i en begyndende trance. Tænkte slet ikke i nydelsens stund, fordi jeg bøjede mit hoved frem mod Pers og sagde  bønfaldende: - Tag mig Per, elsk mig Per, for nu vender jeg mig om. 

Sekunder efter lå vi på knæ. Jeg følte det som et spyd, da Per med sikker præcision sendte  den skudklare kanon op i mit indre. Jeg lagde ansigtet ned på albuen, støttede min forkrop på denne måde og brugte min anden hånd nede ved tossen. Det var mit kaldenavn på det ømme punkt, fordi jeg var vild tosset med de følelser, som den skabte. Om Per følte det, var jeg sådan set ligeglad med, fordi jeg på hans lyde, bevægelser og stød – mærkede, at han var i sit eget himmerige. 

- Ja, ja, åh, hvor vidunderlig… og så stoppede han pludselig, faldt hen over min krop, og det kunne ikke passe bedre. Vi var nået klimaks, stønnede, kælede og jeg mærkede hans kys på ryggen. Så pludselig gjorde han noget til min store forbavselse, han slog med en håndflade på min ene endebalde, så det næsten sved. Jeg skulle lige til at spørge, hvorfor nu det, men jeg lod være, fordi det faktisk føltes rart, lidt ophidsende. Og inden jeg fik tænkt om igen, fik jeg et nyt slag på den anden endeballe – lige så hårdt. 

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Det var mærkeligt med den afklapsning, fordi jeg ikke kendte til formålet. Ikke før Per endelig åbnede munden.
- Man klapper sin hund, når den har gjort noget godt – og så logrer den med halen! Igen var jeg ved at få latterkrampe, men så faldt vi hinanden om halsen og  roste os selv for veludført arbejde. Per trak sit straks efter tilbage til rensningsprocessen på toilettet, men spurgte: - Hvor mange har du tilbage i tasken? 

- Nok til i dag, håber jeg og smilte. 
Der var brug for håndklædet, og lidt efter følte jeg mig frisk og tænkte – kommer Per monstro igen og leverer et nyt ligesom før? Men det gjorde han ikke. Han havde taget underbukserne på, lagde sig på knæ ved sengen og spurgte, - Hvad siger du til, at vi snupper os en eftermiddagslur og samler kræfter. 

Det var jeg med på, og lidt efter lå vi tæt sammen under dynen og faldt også i søvn. Per gjorde i hvert fald hurtigt, mens jeg nogle minutter tænkte mere på øjeblikket, når han vågner. Hvad skal vi så finde på – vi to turtelduer, og med det i tankerne, faldt jeg også i søvn. 

Jeg vågnede ved tretiden og så Per ligge med lukkede øjne. Jeg tog hånden ned til hans underbukser og løftede en flig af elastikken og tænkte: Hvordan har du det - hvor er din stolthed Per? Der var ingen bevægelse, den lignede en død pølse uden ketchup og sennep, men nysgerrigheden var rigeligt til at vække Per, og så fulgte det naturlige spørgsmål: - Hvad kigger du efter?
- Om den er gået helt død?
- Det er den ikke, lover jeg. Er blot stillet på stand-by og venter kun på signalet, svarede Per.
- Og hvordan lyder det? spurgte jeg. Det sparsomme kig på den uladede kanon, gav mig en ide. For vistnok havde vi i sex-timen på Latinskolen fået nogle kamuflerede oplysninger om stimulering af seksualdriften. Men det var vist ikke gået op for alle, hvad underviseren mente. Et kvindelig aktivering, som igen kan få bøssen til at skyde med skarpt. 

- Lad mig se den rigtigt, din vellystne stridsøkse, sagde jeg til Per. Du har kigget på min indgang til festsalen, boltret dig med den flere gange – nu er det min tur til at syne krabaten og vække den til live.
Per forstod nok ikke helt, hvad jeg mente, for han bemærkede stille, - Ja, værsgo, og trak underbukserne ned. Her lå den livløs og flad. 

Jeg tog mod til mig. Tænkte på indtagelsen af de to østers, om det havde haft betydning. Hvis Per kan levere varen tredje gang på under to timer, så må det være dem – sammen med champagnen. Jeg mærkede hans hånd gribe min og lod den lande lige på pølsen.
- Lidt særbehandling er vist det, den behøver, bemærkede jeg stille og så Per smile sødt. Han forventede formentlig, at jeg ville  sætte fut i fejemøget med hånden, men det havde jeg nu ikke tænkt mig. 

- Behold øjnene lukket, sagde jeg til Per, mens jeg kunne se at min lette berøring allerede havde givet Kyklop-ormen vokseværk. Mine fingre kærtegnede de løst hængende klumper, og det virkede. På få sekunder rejste Pers skarpe sværd sig lige op i luften, og jeg sagde til mig selv – din dejlige gut Per, jeg elsker alt på dig, nu har jeg en gave til dig.
Lidt kunstigt åndedræt, som jeg godt nok var lidt betænkelig ved, men hvad pokker – en gang skal jo være den første. Jeg åndede ned på stridsøksen, syntes at kunne indsnuse en speciel duft, en æggende aroma, og det gjorde udslaget. Uden at spekulere på følgerne lod jeg mine læber omslutte den struttende, nu stive orm. Om Per havde slået øjnene op, ragede mig en tøddel. Det var også uden betydning, for jeg kunne høre ham sige: - Det her har jeg end ikke drømt om, men hvor er du sød – og fræk. 

Jeg standsede mine ellers ganske ivrige mundbevægelser for at fortælle – ikke noget med at rykke på aftrækkeren og fyre kanonen af.
Det lovede han, og så gik jeg ellers i gang igen, for det var ganske ophidsende. Så hørte jeg en dyb mumlen: – Jeg prøver at holde igen, når jeg giver dig et slag på numsen, så stopper du – øjeblikkeligt. Der gik ikke mange sekunder, så mærkede jeg og hørte klasket. Jeg lagde mig fladt ned med spredte ben og sagde næsten på kommando: - Så er det din tur og fornøjelsen på min side. 

Denne gang gik Per lige på og hårdt – med tungen. Det var ikke nødvendigt med ekstra hjælp, tossen sprudlede af energi og jeg oplevede den længst varende orgasme nogensinde. Jeg var helt væk og nærmest skreg til Per det ord, som jeg ellers havde bandlyst: - Knep mig Per, knep mig – hårdt og brutalt – ligesom tyren hjemme på gården. 

Det var som at gå ind i evighedernes land. Nu havde jeg set dens omfang, dens fulde størrelse, Pers formidable pik, og jeg havde kun et ønske. Mærke den oppe i mig, og lade den lege og sprudle - lige så længe han kunne. Og denne gang tog det tid, men så kom han endelig – afsluttende med nogle drabelige hug. Vi var våde af sved – ikke på grund af varmen i værelset. Nej, vi var udmattede efter et – syntes jeg – fantastisk elskovsridt.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER