LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Nemo©

Genre: Mødom

Dato: 06.01.2018


Måske sku' vi prøve, del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Hun er opvokset på landet, og har i tidligere afsnit haft sin seksuelle debut med Per. Ham er lillesøster Mette ret vild med, men ved ikke noget om at hendes storesøster har et forhold til ham. Gad vide hvordan det skal gå...

Der fandtes et enkelt familiemedlem, som jeg helst ville undgå at møde, da jeg nåede hjem – min lillesøster, men det skete alligevel og desværre med det stillede spørgsmål: Hvor har du været? Du ligner, jeg ved ikke hvad - uden den krigsmaling, som du pyntede dig med, da du tog af sted til skolen i morges. Hvad har du lavet?
Min hjemkomst faldt sammen med aftensmaden, men jeg havde ikke den store appetit. Men det var nødvendigt med et svar, for min mor og far kiggede også spørgende, og på vejen hjem i toget, havde jeg da også fundet på en nødløgn, hvis jeg skulle blive spurgt.
- Hos en veninde fra skolen, svarede jeg. Lisas mor og far er på Mallorca med Tjæreborg og så manglede hun en til at stå på den anden side af nettet på deres tennisbane. Jo, det var meget sjovt at prøve, men også svært, og så lavede vi lektier sammen. Min historie gik rent ind, også hos Mette, der så helt misundelig ud og sagde, at det kunne hun godt tænke sig i stedet for at gå til gymnastik. 

Det var lidt svært at falde i søvn. Jeg tænke meget på Per, eftermiddagsluren, som jeg gav skylden for sovebesværet, men også hans imponerende kanon, og uden at forklejne min egen indsats lod jeg underfladen på min hånd køre langsomt hen over tossen. Billedet fra eftermiddagens legestue var stadig på nethinden, og der gik ikke mange øjeblikke, før tossen sprang ud i lys lue og gav mig en pragtfuld orgasme. Så endelig faldt jeg i søvn. 

Jeg vågnede ved at Mette stod og ruskede i mig.
- Klokken er snart otte! Og så satte hun sig på sengekanten og spurgte forsigtig, mens hun tog mig i hånden. - Ved du, hvordan det er at blive kneppet?
Jeg var øjeblikkelig lysvågen med det spørgsmål og satte mig op i sengen. Måtte erkende, at jeg, over for min lillesøster, ikke havde et svar på rede hånd. Jeg tøvede, men fik rødmende fremstammet: - Nej, ikke rigtigt, selv om det ikke var sandt.
Mette forstod vist ikke mit lidt tvetydige svar, for hun sagde: - Jeg har heller ikke, men jeg har prøvet noget andet. Men du må love mig ikke at sige det til nogen, jeg har været sammen med Ella i hendes seng.
Jeg gjorde store øjne. Ella var vores tjenestepige på gården, en 20-årig vellidt pige fra Aalestrup. Jeg smilte til Mette, der rødmede voldsomt, blev vist ked af, at hun havde fortalt mig om det møde, men så spurgte jeg hviskende: - Hvordan var det, og hvad skete der?
Ella sagde, at pigesex er lige så godt som at blive kneppet af en mand, ja, efter hendes mening var det bedre, og så foreslog hun, at vi skulle gøre et forsøg og tage tøjet af.
Vi kyssede også hinanden, og pludselig lå hun med hovedet nede ved min fisse og slikkede i den vildt og voldsomt. Lidt efter var det som om det hele kørte rundt, og jeg fik nærmest en følelse af, at Ella var en mand. Hun kørte sin vams hårdt op mod min, og vi fik begge orgasme.
Jeg lyttede og blev ganske chokeret over det, min lillesøster fortalte.
- Er du på vej til at blive lebber? spurgte jeg hende hviskende.
Mette smilte og svarede: - Nej, men Ella ville have, at jeg bagefter skulle slikke hendes fisse, men det havde jeg ikke den store lyst til. Hun sagde derefter, at vi skulle prøve en anden gang, men så langt er vi ikke kommet - endnu.
- Har du nogensinde været med til sådan noget? Jeg tænkte på hende, du var sammen med i går – tennispigen?
Et nyt kedeligt spørgsmål fra Mette, men jeg svarede naturligvis: - Nej, aldrig, hvorefter Mette overraskende sagde, at det havde været ganske skønt med Ella, og at hun egentlig havde lyst til slikke fisse, bare det havde været en andens, eksempelvis din. Et nyt chok. Her tilbød min lillesøster mig et erotisk samvær - slikke min fisse, den som hendes øjesten, min Per, i går havde gramset og slikket på til den store guldmedalje. Men også forlystet sig med og derpå boret sin vældige kanon ind i til flere affyringer.
Nå, Mette kendte jo ikke sandheden. Jeg kiggede lidt undrende på hende, smilte og svarede: - Det må vi prøve at finde ud af. Fordi jeg pludselig fik den tanke, at du kunne være sjovt at prøve, og når nu min lillesøster tilbød sig, så var her en gylden mulighed. For Mettes skyld var jeg ikke afvisende, hun har en dejlig krop. 

Jeg rejste mig fra sengen, klædte mig på, og sammen fulgtes vi ad til hverdags-spisestuen og det store egetræsbord, hvor morgenmaden stod klar. Netop som vi dukkede op, forsvandt de to landbrugskarle, som havde spist færdig, og mor ventede kun på at kunne få ryddet bordet. Elly havde frisøndag, og det var Mette vist glad for. Men så spurgte min mor, om vi ville med i kirke. Et øjeblik kiggede vi to søstre på hinanden, og så sagde Mette, at hun ikke var færdig med at rydde op på sit værelse, hvorefter jeg tilføjede, at jeg skulle renskrive en stil. 

Klokken halv ti kørte min mor og far, og det lå ligesom i luften, at der skulle ske noget. Jeg gik hen til min søsters værelse, hvor Mette var i fuld gang med at rydde op. Næsten pr. refleks gik jeg i gang med at hjælpe hende, og så snart det så nydeligt ud, sagde Mette tak ved at give mig et kram. Jeg kunne mærke Mettes lyst til at gå videre i teksten, og jeg tog min lillesøster i hånden. Vi gik hen til mit værelse, lukkede vinduet og låste døren.
Snart stod vi nøgne og betragtede hinandens kroppe. Jeg bemærkede Mettes lette behåring og hun kommenterede min. - Du har vist haft fat i fars barbermaskine, ikke sandt? Nej, jeg har min egen, den må du godt låne, ikke nu, men senere, hvis du vil. Jeg kunne ikke lade være med at beundre Mettes smukke bryster og især hendes bagdel, da hun kravlede ind under dynen. Jeg fulgte efter, og vi lå et stykke tid og følte med hænderne på alle bløde steder, brysterne samt de hårde vorter. Maveskindet, bagdelen og så fandt mine fingre endelig vej til Mettes fisse. Den var våd, og så mærkede jeg samtidig Mettes fingre glide ind i min og søge efter tossen.
Netop som hun ramte den, gav jeg Mette et kys på munden. Jeg havde også fundet hendes tosse, hvilket fik min lillesøster til at sige: - Det kildrer dejligt. Vi smilte til hinanden og jeg blinkede en enkelt gang og spurgte: - Vil du prøve at smage? Mette svarede ikke med et ja eller nej – hun gled langsomt ned med hovedet, slog dynen helt til siden, og nu kunne jeg med lukkede øjne mærke kys på maven og hendes tunge slikke sig vej ned til revnen.
Det føltes helt vidunderligt, da hendes tunge kort efter ramte tossen og hun begyndte at slikke på den. Jeg var helt færdig, jublede stille med små ryk i flere minutter, indtil jeg i orgasmens øjeblik lod kærlighedens vælde strømme ind i min lillesøsters mund.
Hun stoppede, kiggede op på mig og udbrød lystigt: - Det er så vidunderligt, åh, vil du godt gøre det på mig?
Jeg kunne næsten ikke vente. Den dejlige følelse sad endnu i kroppen, jeg ville lige nu gøre alt for Mette. Det her var noget helt nyt og så sammen med min lillesøster, som jeg altid havde forgudet. Det var ikke svært at få hendes tosse frem i lyset og det varede kun få sekunder, før Mette reagerede med æggende bevægelser og lyde magen til dem, jeg jublende udstødte for få minutter siden.
Jeg prøvede at variere med tungen, lod den glide dybt ind i Mettes dejlige fisse, kom tilbage til tossen skiftevis nede og oppe ved kilderen. Det var lige før, fordi jeg mærkede Mettes negle bore sig ind i min nakke – hun klemte mit hoved ned og så hørte jeg hendes ånde og lyde: Åh så skønt, så skønt – mere, ja – dér. Det var øjeblikket, Mettes vidunderlige udløsning af kærlighedens saft fossede ind i min mund, og jeg nåede lige at tænke – dejlig liderligt smag. 

Jeg leverede et kys ned på Mettes fisse lige som for at sige – tak skal du ha’, men ellers gled min krop op over hendes krop så vores fisser næsten rørte hinanden. Jeg tænkte nogle sekunder på Per og stødte en smule hårdt. Mette havde spredt benene, og så lå vi og vuggede blidt og smilte til hinanden.
- Det her var skæppeskønt, og det du gør nu, er også dejligt, sagde hun. Hvis du bliver ved, så får jeg uden tvivl …
Mette fik ikke afsluttet sin sætning. Et nyt frydefuldt øjeblik var på vej, også for mig. Vi gnubbede vore fisser imod hinanden, mere og mere, og så kom den, orgasmen, men ikke helt samtidig, Mette først og så faldt vi hinanden om halsen og kyssede vildt og begærligt. Jeg spekulerede et kort øjeblik: Er jeg ved at blive … lebber, og har jeg gjort mit til, at min lillesøster også er eller bliver det?
Men så sagde Mette de forløsende ord: - Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve det her, med en mand, som for eksempel Per.

Hvis jeg i samværet med Mette, og i tankerne, havde været lidt langt fra lørdagens festfyrværkeri i Viborg, så så jeg pludselig for mig de fantastiske øjeblikke med Per. De sjove oplevelser, håndklædet, mund-sex'en… og så tænkte jeg, du kan tro nej, Mette, Per er min! 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER