LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: NIK©

Genre: I naturen

Dato: 24.01.2016


Fuldmåne

Red.: Katrine Benthagen skrev i 2013 to noveller med titlen ”Tiltagende måne” kan læses HER
Nedenstående er forfatteren NIK’s bud på en fortsættelse af handlingen.

Han var taget afsted drevet af månen og hendes duft, og nu stod han parat til at forlade den natteøde parkeringsplads i udkanten af Nationalparken. Det generende tøj lå i bilens bagagerum.
Fuldmånen havde fuldstændig kontrollen over hans krop og ellers så reserverede og menneskesky sind, og den gjorde hans lyst umættelig og hans potens ekstrem.
I hånden havde han hendes trusser. Dem han havde taget med sig, da hun, efter at have onaneret sig til en voldsom orgasme, var faldet i søvn i shelteret forleden aften.
I morges havde hun så været hans. Hun havde i den grad budt sig til, og han havde nydt hendes våde og stramme skede, og den måde hun svajede i ryggen og skød enden imod ham på.
En sørgmodig, såret og trængende tæve.
Nu måtte han have hende igen.
Han snusede til trusserne. Lugten af hendes køn fik hans lem til at rejse sig.

Efter kort og heftig onani mærkede han, hvordan alt i hans underliv trak sig sammen og pumpede spermen ud over parkeringspladsens grus. Han hylede sin orgasme op mod den runde måne.
Så lyttede han til stilheden, der atter sænkede sig over landskabet.
Intet ud over vindens svage susen…
 

Egentlig burde hun sove nu, så hun kunne være frisk ved daggry, hvor hun ville forsøge at få taget nogle flere gode billeder af kronvildtet. Fotoudstyret lå allerede parat i rygsækken.
Men hun kunne ikke sove. Sådan var det hver gang, det var fuldmåne. Den kaldte på hende, og utallige gange i årenes løb havde hun siddet og stirret mod den lysende skive. Nu sad hun med ryggen mod shelterets bagvæg og kiggede ud i den månelyse nat. Det ulmende bål varmede stadig.
Hendes tanker gled med skyerne mod månen. Hun tænkte på oplevelserne med Ulf tidligere på dagen. Skamløst havde hun budt sig til og nydt hans iver og store stive lem, som havde givet hende de skønneste orgasmer. Totalt udmattet var hun faldet i søvn på græsset foran shelteret, og da hun vågnede ved at solen bagte hendes nøgne krop, var han væk.
Hun ville have ham igen? 
Der var noget anderledes uforstilt, sanseligt og nærmest dyrisk over den måde, han havde taget hende på. Blot tanken fik hendes underliv til at trække sig sammen, og hun kunne mærke fugten brede sig dernede.
Derfor smøg hun trusserne af sig, og rykkede sig ud på kanten af shelterets gulv.
Hun satte sig med enden på kanten og med fødderne hvilende på jorden. Benene spredte hun, så varmen fra bålets sidste flammer og mange gløder krøb op langs hendes lår og ramte hendes blottede køn.
En fjern men tydelig hylen brød nattestilheden. Med lidt god vilje og fantasi lød det næsten, som om der var én, der kaldte på hende.
 - Luuuuuuuuuuna!
Mon der alligevel var en strejfende ulv i Nationalparken, sådan som nogle hårdnakket påstod, mens andre mente, at der nok snarere var tale om en stor hund.
Måske var det den, der havde snuppet hendes våde trusser forleden nat. I hvert fald var de forsvundet.
Men Luna havde hverken set ulve eller hunde i området, så hun tænkte, at det nok var en ræv, der var faldet for den stærke lugt af brunst og havde taget trusserne med sig, mens hun sov.
Hendes hånd fandt vej ned mellem de varme lår, og hun mærkede, hvor våd tankerne om morgenens oplevelser med Ulf havde gjort hende.
Med fingrene skilte hun skamlæberne og lod varmen fra bålet trænge ind i sit indre. Det var skønt. Med blikket mod månen begyndte hun at gnide sin klitoris, der var stiv og ekstra følsom. Hun nød de varme stød berøringen sendte gennem hendes underliv og mave. Ikke nogen dårlig måde at fordrive tiden på. Snart ville hun få den dejligste udløsning, og måske kunne den hjælpe hende til at finde ro og falde i søvn.
Hun lænede sig bagover og støttede sig på sin frie arm, mens den anden fortsatte med at kæle for det våde underliv.  

Hans sanser var som altid ved fuldmåne skærpet til det yderste, og han bevægede sig ubesværet og hjemmevandt gennem landskabet. Selvom månen af og til blev dækket af drivende skyer, var det ikke noget problem at finde vej. Han nød nattekøligheden mod sin nøgne krop, og mærkede hvordan den kraftige pelsagtige behåring rejste sig.
Hendes duft hang stadig i hans næsbor. Udløsningen på parkeringspladsen var blot en forsmag på det, han forestillede sig skulle ske, når han nåede frem til hendes lejr.
 

Hun gav sig god tid, holdt pauser og lod bålets varme og natteluften kærtegne sit skød og forestillede sig, at Ulf betragtede hende, mens hun kælede for sig selv. En tanke der næsten fik hende til at komme. Men hun ville trække nydelsen ud og stoppede derfor kæleriet af klitorissen. I stedet lod hun et par fingre gnide mellemkødet, inden hun lod dem glide ind i den fugtige grotte.

Han nærmede sig shelteret mod vindretningen og allerede på flere hundrede meters afstand fik han færten af hende. Han stoppede op og vejrede. Jo, det var helt sikkert duften af hendes køn, der ramte hans følsomme snude. Færten og forestillingen om hendes blottede og tilgængelige skød sendte varme lyn gennem hans underliv og fik lemmet til at vokse.
Det sidste stykke listede han sig nærmere på alle fire. Ved bålet stoppede han op ved synet af hende liggende tilbagelænet på den ene underarm, mens hun med den anden kærtegnede sit blottede køn, der glinsede i skæret fra bålet og månen. Hendes øjne var lukkede, og hun havde ikke mærket hans tilstedeværelse endnu.
Lydløst krøb han nærmere og satte sig på hug kun to meter fra hende. Synet og især duften ophidsede ham. Hans lem pegende dirrende mod hende og hans mundvand løb.
 

Da hun åbnede øjnene, fik hun først et chok. På jorden lige foran hende sad en stor lodden skikkelse og betragtede hende.
Ulven?
Var det den, der havde hylet for lidt siden?
Instinktivt samlede hun benene og trak dem beskyttende op mod brysterne.
Skikkelsen blev siddende og betragtede hende intenst.
Det fik hende til at slappe lidt af og kigge nærmere på den. I modlyset fra månen lignede den virkelig en ulv. Håret strittede og overkroppen var lodden og gråsort. Mellem de behårede ben kunne hun ane det store strittende lem.
Der var noget ved øjnene, hun syntes at genkende. Det var Ulfs.
- Er det dig Ulf? hviskede hun til skikkelsen.
- Ja, det er mig, mumlede han med besvær. Hans stemme var rusten og hæs, svær at forstå. - Nu ser du, at du ikke er alene om at være i fuldmånens vold Luna.
- Jeg lå netop og tænkte på dig, smilede hun, og det har gjort mig helt våd.
- Det ser jeg ganske tydeligt, og jeg vil gerne se mere, inden jeg bestiger dig, knurrede han.
Tanken om at blive fyldt ud af hans store potente lem sendte krampetrækninger gennem hendes mellemgulv.
Uden betænkning svingede hun igen benene ned på jorden, og mens hun så direkte ind i hans stirrende øjne, spredte hun lårene og lænede sig bagover. Tilfreds så hun, hvordan han forsigtigt krøb helt frem mellem hendes ben, da hun begyndte at kæle for sit køn. Hun åbnede sig for ham og stak langsomt et par fingre dybt ind.
Hans blik var låst fast, og hun så savl løbe ned over hans hage.
Hendes våde fingre fandt vej op langs en særdeles stiv klitoris og masserede den i lange glidende bevægelser. Så lod hun fingerspidserne danse let hen over den, hvilket fik hendes mave til at skælve. Hun forestillede sig, at det var hans tunge, der spillede på hendes følsomme knop. Uden videre trak hendes underliv sig sammen, og hun kom i en voldsom orgasme, der bølgede gennem hende.
Hun fjernede hånden og skubbede indbydende sit pulserende underliv frem mod hans ansigt.
Han blev fuldstændig indhyllet i hendes duft. Forsigtigt stak han tungen frem og smagte på hende.
Hun mærkede hans varme tunge kærtegne sit køn i et langt slik. Hun lagde sig på ryggen og så mod månen, mens hele hendes opmærksomhed var koncentreret om den usædvanligt lange og varme tunge, der efter en forsigtigt start, nu begærligt slikkede hende i alle folder, så det skød lyn gennem hende.
Han nød smagen af hende og stak tungen ind i hende for at slikke hende indvendigt også. På de klynkelyde der kom fra hende, kunne han forstå, at hun nød det lige så meget som han.
Hun pressede sig mod hans ansigt og bevægede underlivet, så hans tunge masserede hendes indvendigt, og en dejlig kildende fornemmelse bredte sig op gennem maven og varslede en ny orgasme.
- Bliv ved sådan lidt endnu, så kommer jeg igen, stønnede hun til ham.
Han var ude af stand til at svare, men på hans tunges ivrige bevægelser kunne hun mærke, at han havde forstået hendes ønske, og gispende kom hun igen og igen, mens han fortsatte med at slikke hende indeni.
Efterhånden ebbede sammentrækningerne om hans tunge ud, og han trak sig langsomt ud af hende.
Hun lå fuldstændig slap og med armene over hovedet på shelterets gulv. 

I en lang glidende bevægelse skød han ind over hende, mens han skubbede hendes bluse op, og hun mærkede hans pels stryge blødt over sin mave og bryster. Da hun så op i hans gyldne øjne, mærkede hun også spidsen af hans lem, der søgte efter hendes åbning. Hun spredte benene endnu mere og mærkede, hvor han trods lemmets størrelse ubesværet gled ind og fyldte hende fuldstændigt ud.
Sådan lå de lidt, inden han begyndte at bevæge sig langsomt ud og ind i hende. Han trak sig helt ud, inden han igen trykkede sig helt i bund. Hans behårede mave masserede hendes glatte skød.
- Jeg vil se dig, sagde hun og rejste sig på albuerne.
Han rejste sig og løftede hende underkrop op mod sig og fortsatte de dybe stød ind i hende.
Synet af hans meget store og stive lems pumpende bevægelser og den dyriske lugt, der stod omkring ham, virkede meget ophidsende på hende.
- Hvor er det skønt at blive taget af dig i fuldmånes lys, sukkede hun.
Hans svar var en dyb knurrende lyd, mens han fortsatte sine stød med stigende intensitet.
Hans stønnen fortalte hende, at han var tæt på en udløsning.
- Du skal komme dybt oppe i mig, hviskede hun.
Han pressede sig helt op i hende, så de låstes sammen. Hans lange negle borede sig ind i hendes lænd, og så åbnede han munden og hylede  endnu en gang sin orgasme ud i natten.
Det hyl genkendte Luna. Hun lukkede øjnene og forestillede sig, at hun blev taget af en ulv. En skræmmende men samtidig meget pirrende tanke.
- Jeg vil også have dig bagfra, sagde hun, da hans orgasme klingede af, og han igen åbnede øjnene og så på hende.
Han drejede hendes underkrop, og uden at han trak sig ud af hende, lykkedes det dem i fællesskab, at få Luna placeret på knæ og albuer på shelterets gulv.
Hun svajede i ryggen og bød sig til og mærkede, hvordan hans hænder kærtegnede og skilte hendes baller. De masserende bevægelser fik hans stadig stive lem til at bevæge sig mod hendes g-punkt, og hun nød den kildrende fornemmelse, det sendte op i hende.
Så førte han hænderne op over hendes ryg og greb hende om skuldrene, samtidig med at han igen begyndte at bevæge sig ud og ind i hende.
Ved hvert stød mærkede hun hans kugler ramme sin klitoris. Hendes ene hånd fandt ned mellem benene og kærtegnede først ham og så hende selv. Den kildrene fornemmelse voksede, og hun stønnede højlydt, mens han pumpede ind og ud.
- Jeg kommer igen, skreg hun og mærkede i det samme, hvordan han endnu en gang sprøjtede sin sperm dybt op i hende. Så bøjede han sig ind over hendes ryg og bed hende blidt i nakken. Musklerne i hendes underliv krampede sig bølgende sammen om hans pumpende lem.
Uden at skilles lagde de sig fuldstændig udmattede i ske på shelterets gulv og kiggede mod månen.
Liggende sådan tog han hende endnu en gang bagfra. Denne gang ganske langsomt mens han slikkede og bed hende blidt i nakken.
Hendes hjerne var tom for alt andet end nuets fysiske tilfredshed, og inden hun faldt i søvn, var hans varme ånde i nakken, hans lådne hånd med de lange negle på sin mave og hans stadigt stive lem i sit indre, det sidste Luna sansede.
Han forsvandt med natten og efterlod kun hendes trusser.

Luna opdagede dem, da hun vågnede.
Undrende samlede hun dem op. De var stadig fugtige, og nu mærkede hun ud over sin egen duft også den ramme dyriske lugt af Ulf.
Drømmende stirrede hun ud i den gryende morgen.
Solen var på vej op, og månen var nu kun en bleg skive.
Ville hun se ham igen?

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER