LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: NIK©

Genre: På job

Dato: 12.04.2015


Modtagerflex

Hun havde set frem til at have huset for sig selv nogle dage, mens hendes mand var på forretningsrejse til London.
Det gode sensommervejr var bare en ekstra bonus, og hun havde taget et par afspadseringsdage for at nyde det fuldt ud.
Et par solskinsdage ved poolen med gode bøger ville være ren afslapning og samtidig godt for hendes kulør.
Helt ugenert af fremmede blikke kunne hun lade solen farve kroppen over det hele. Ingen grimme hvide streget og felter, kun gyldenbrun hud på hendes stadig slanke og veltrænede krop med de fyldige bryster, den stramme røv og flade mave.
Når hun blev for varm, tog hun en dukkert i poolens lunkne vand, og ind imellem nød hun sig selv og sine fantasier, mens hun onanerede sig til dejlige orgasmer.
Hun havde sågar i god tid bestilt en ny vibrator online og havde fået mail om, at det ville blive leveret med posten i løbet af i dag.

Derfor havde hun taget modtageren til den trådløse ringeklokke med ud i haven, så hun kunne at være sikker på at høre, når posten kom.
Det var mens hun lå på ryggen i poolen og lod solens stråler varme sine bryster og skød, at hun kom i tanke om deres modtagerflex-aftale.
Op til jul havde pakkepostbuddet foreslået hende at få lavet en aftale, som betød, at postpakker kunne afleveres, selvom der ikke var nogen hjemme i huset.
Så nu sad der nu på hoveddøren et lille mærke med ordet Modtagerflex. Det viste postbuddet, at pakker ikke skulle tages med tilbage, men blot stilles i skuret, hvis der ikke var nogen hjemme. 

Huset lå tilbagetrukket fra vejen og havde en lang skrånende gang op til hoveddøren. Skuret på den ene side af huset var ikke synligt fra vejen, men derfra var der delvis udsigt til baghaven og poolen.
Hun flyttede solsengen langs poolen, indtil hun kunne holde øje med skuret. Dog placerede hun sig sådan, at hun havde siden til.
Nu kunne hun bare håbe på, at det var en frisk mand, der kom for at aflevere pakken, for så skulle han få sig en overraskelse ud over det sædvanlige.
Ventetiden ved poolen brugte hun på at trimme sin røde trekant, der var klippet og barberet i facon, så den havde facon som et v og skulle ligne et par stiliserede tyrehorn. Den passede til rødguldsringen i klitorisforhuden. En tyr med ring i næsen.
Med mobilen i strakt arm langs låret tog hun en selfie, der i frøperspektiv viste resultatet mellem de spredte ben samt hendes bryster og ansigt, der smilede til kameraet. Hun sendte billedet til sin mand med en besked om, at hun tænkte på ham og glædede sig til, at han kom hjem og tog tyren ved hornene. 

Da ringeapparatet gav lyd fra sig under badehåndklædet, vidste hun præcis, hvad hun skulle. Hun hoppede på hovedet i poolen, men kravlede straks op igen. Så stillede hun sig med ryggen mod skuret og begyndte langsomt at tørre sig. Mens hun tørrede håret i det store håndklæde, så hun sit snit til at kaste et skjult blik mod skuret.
Der stod postbuddet med pakken i hånden, men med øjnene på hende. Hun tørrede sig ned over kroppen og bøjede sig med let spredte ben forover, så der var frit udsyn til hendes nybarberede underliv med de helt glatte skamlæber og stjernen. Hun gav sig god tid, tørrede sig op og ned ad benene og lod en hånd glide ind mellem benene, spredte skamlæberne og gned lidt frem og tilbage. Så rettede hun sig op, snurrede håndklædet om hovedet som en turban, hvorefter hun vendte sig om og fik øjenkontakt med postbuddet.
- Hvad søren, står du der og lurer på mig, smilede hun til den unge mand.
- Øh, nej, jeg skulle bare aflevere en pakke. Jeg ringede på, og da der ikke blev åbnet, troede jeg jo ikke, at der var nogen hjemme, så jeg ville lægge pakken i skuret, stammede han febrilsk.
- En pakke til mig. Hvor spændende. Så må du vel hellere aflevere den til mig, så vi kan se, hvad det er, svarede hun muntert og vinkede ham nærmere.
Rød i hovedet nærmer buddet sig med pakken strakt frem mod hende, mens han øjne bevæger sig op og ned over hendes nøgne krop.
Hun nyder det og noterer med tilfredshed, at han har en tydelig bule i de knælange shorts.
Han når helt hen til hende og giver hende pakken og vender sig for at gå.
- Hov! vent et øjeblik. Jeg vil lige tjekke om indholdet er intakt, mens du er her.
Han stopper og drejer sig, og mens hun pakker op, stirrer han uhæmmet på hendes bryster og underliv.
- Den ser fin ud, griner hun da hun hiver den mørklilla vibrator op af æsken. Ved du, hvad det her er, spørger hun og holder den frem mod ham.
Han ser på den besynderlige mørklilla stav med et stort let vinklet og ægformet hoved for enden og ryster på hovedet.
- Det er en G-spot New impulse, smiler hun, og da han ser måbende ud, fortsætter hun:
- Det er en vandtæt G-punkts vibrator. Den ser helt fin ud, men vi må lige sikre os, at den også virker.
Hun drejer på hastighedsreguleringen for enden af skaftet, men der sker ingenting.
- Ups, ikke så godt, siger hun undrende ryster apparatet og skruer bunden af. Ingen batterier, så er det jo derfor. Jeg henter lige et par inde i huset. Sid ned så længe, siger hun og går ind gennem havestuen.
I en af køkkenskufferne finder hun to AA-batterier, lægger dem i og skruer bundstykket på igen. Gennem vinduet kan hun se ham stå med hånden over bulen i bukserne. 

- Sådan, siger hun muntert, da hun står ved siden af ham igen.
Hun drejer på hastighedsregulatoren og apparatet giver en summende lyd fra sig.
- Ja, nu virker den fint. Prøv at mærke, hvordan den vibrerer, siger hun glad og holder den frem mod ham.
Han tager fat om hovedet og nikker forlegen.
- Vil du mon se, hvordan den bruges, spørger hun mens hun sætter sig på solvognen. Uden at vente på svar læner hun sig tilbage spreder benene og fører vibratoren ind mellem skamlæberne. Hun er meget våd, og den glider ind uden besvær.
Hans øjne er klistret fast på hendes underliv. Hun nyder hans blik og fører vibratoren ud og ind af fissen til ære for ham. Bulen i hans shorts er enorm nu.
- Smid du bare bukserne, opfordrer hun. Ingen kan se os her.
Så fører hun vibratorhovedet ind til g-punktet og lader det arbejder der. Den virker fantastisk, og hun stønner højlydt.
Buddet åbner shortsene og lader dem og underbukserne falde til jorden. Hans stive pik står lige ud i luften. Han tager fat om den og begynder at gnide den.
Hun kigger på hans onani. Det virker enormt frækt at se på, mens hun selv onanerer, og inden længe får hun en dejlig orgasme, der får hendes lår til at ryste.
Hold da op, hvor den er effektiv stønner hun, og kigger på ham. Han er en ganske pæn fyr. Vel omkring de 30 år, med flotte ben, et dejlig lidt genert smil og så en dejlig stiv pik.
- Hvad siger du til at prøve den af i poolen med mig? Den skulle være vandtæt. Det må vi vel også hellere lige tjekke.
Hun rejser sig og hopper på hovedet i vandet.
Liggende på ryggen i vandoverfladen smiler hun op til ham.
- Hop nu i, den snurrer stadig. 

Han hiver hurtigt T-shirten af og hopper ned til hende.
Hun svømmer hen i den lave ende og lægger sig med nakken på poolkanten. Kroppen flyder, så brysterne vugger i vandoverfladen. Hun spreder benene og stikker vibratoren ind mellem skamlæberne og presser den i bund.
Hun lægger armene op på kanten og ligger udstrakt i vandet med vibratorhåndtaget stikkende ud mellem lårene.
- Vil du mon hjælpe mig med at styre kalorius her? griner hun til ham, mens hun kigger ned mellem sine ben.
Han svømmer under vandet og dukker op mellem hendes ben.
Da han rejser sig står han med nosserne i vandoverfladen og pikken strittende som et bovspryd.
Den har en god størrelse og er meget smuk og velformet med et langt helt glat hoved. Han ser i det hele taget godt ud. Veltrænet krop og flotte blå øjne. 

- Tag bare fat, så skal jeg nok vejlede dig, smiler hun til ham, og han begynder at bevæge vibratoren ud og ind i hendes underliv.
- Rolig nu, formaner hun, prøv at lade den blive inde. Og så en anelse længere ud . Ja, der. Hold den der, og pres den forsigtigt op mod indersiden af min mave.
Han gør som hun siger og kigger koncentreret på hendes underliv og ringen i klitorisforhuden, som vipper lidt op og ned.
- Hvor ser den fræk ud, siger han og fingererer med sin frie hånd lidt ved ringen.
- Det er jeg glad for du synes, stønner hun og kigger ned mellem sine ben. Leg du bare lidt med den, men bliv ved med at holde vibratoren op mod mit g-punkt.
Han kører fingrene op og ned langs hendes klitoris og leger med ringen. Det stimulerer hendes klitoris, og sammen med massagen af g-punktet får det hendes hele hendes krop til at snurre og kilde. Hun mærker orgasmen bølge ind over sig, og i det øjeblik hun kommer, spænder hun kroppen op over vandoverfladen, så vibratoren glider ud og en stråle skyder op på buddets mave.
Han ser forundret på hende, mens hun stønnende bevæger underlivet op og ned i takt med orgasmens krampetrækninger.
- Hvad skete der lige der? siger han spørgende og kigger ned ad sig.
- Du gav mig den skønneste sprøjteorgasme. Har du ikke givet en kvinde sådan en før? spørger hun forpustet.
- Næ, men det så da enormt frækt ud.
- Du skal da også have lov til at sprøjte, ler hun. Det har du fortjent, men først vil jeg lige mærke din smukke stive pik i min våde fisse.
Hun rejser sig og vender ryggen til ham, bøjer sig ind over poolkanten, så hun står med røven mod ham og hans strittende pik.
Hun rykker sig lidt til siden, indtil hun kan mærke vandoverfladen slikke kildrende over klitorissen.
- Lad mig nu mærke din pik. Knep mig alt det du kan, men lov mig ikke at komme inde i mig. 

Inden hun har talt færdigt mærker hun pikken blive presset langsomt op i sig. Hun bliver fyldt helt ud, buddet giver et dybt suk fra sig og begynder at bevæger underlivet, så pikken glider ud og ind af hende. Han trækker den hver gang helt ud, inden han støder den i bund igen.
Hun nyder det og lader sin ene hånd finde ned mellem sine ben, hvor hun kan mærke hans nosser, hver gang han støder i bund.
Hun gnider lidt på dem, men flytter hånden, så hun kan mærke vandet blive skubbet frem mod den stive klitoris. Hendes fingre gnider den forsigtigt og en ny orgasme bygger sig langsomt men sikkert op i hendes underliv.
- Hvor er det skønt. Jeg kommer snart igen. Knep løs, opfordrer hun. 

Det er helt unødvendigt. Buddets krop har fundet en god rytme, og han stønner højt, mens han med hænderne skiller hendes baller og presser en tommelfinger mod hendes bagerste hul. Efter lidt pressen glider den ind, og han vrikker den op og ned.
Det bringer hende ud over kanten til en svimlende orgasme. Benene ekser under hende, og da han mærker hendes kraftige sammentrækninger om pikken og tommelfingeren, sætter han farten op.
Så brøler han højt, mens han trækker pikken ud og skyder stråler af varm sperm op ad ryggen på hende.
Han holder hende på hofterne og presser sig mod hende, så hans dunkende pik ligger op langs revnen mellem hendes baller.
Sådan står de, indtil krampetrækningerne har lagt sig, og de begge har fået pusten igen.
Så rejser hun sig og vender sig mod ham.
Hun skubber sig op på poolkanten, sætter sig med spredte ben og smiler varmt til ham.
- Det var en meget dejlig demonstration af dine og vibratorens evner, sukker hun. Det var pænt af dig at give dig tid til det.
- Det er da mig der takker. Det er jo ikke hver dag at pakkeudbringning giver så dejlige og frække oplevelser, som den du har givet mig. Men nu må jeg vist hellere se at komme videre på ruten, svarer han og hopper op på kanten.
Mens han tørrer sig i hendes håndklæde, nyder hun synet af hans nøgne krop. 

Da han har fået tøjet på og står med strittende fugtigt hår og ser ned på hende, griner hun:
- Den modtagerflex-ordning er rigtig god. Den vil jeg da helt sikkert få mere glæde af i fremtiden.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER