LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Pandora©

Genre: På job

Dato: 26.02.2018


Artemis, del 2

Bemærkninger fra skribent og redaktør: Virksomheden Artemis, der er nævnt i denne novelle, relaterer ikke til eksisterende virksomheder i Danmark der også anvender dette navn.

Jeg havde dårligt nok sovet om natten af bare spænding, kunne ikke få ud af mit hoved hvordan hans øjne havde hvilet på mig, set mig an og havde da også måtte lette trykket med en hed våd leg med min vibrator, som lå ligeså uskyldig i min kuffert – i tilfældet af Kion ikke havde nogle intentioner om at give efter.

Turen til lufthavnen foregik i stille samtale der omhandlede diverse emner, mest var Kion interesseret i at vide noget om mig, og jeg fortalte ham glædeligt alt, hvad han ville vide, og han fortalte i retur om sin egen familie og værdier.
Det blev hurtigt klart for mig, at han var en mand der nok ville blive svær at lokke i fordærv, men jeg kunne ikke styre impulserne, kunne ikke fortælle min hjerne, at han var off limits jeg dermed skulle holde fingrene fra ham. Han tiltalte mig på så mange måder, at jeg ikke kunne forestille mig at skulle have sex med andre end ham, kunne ikke forestille mig en anden mand, der skulle afklæde mig og nyde mig, han tændte mig, jeg var varm og våd for ham, og jo mere han talte, og jeg lærte ham at kende, jo mere rigtigt føltes det bare.  

Forretningsrejsen tog os til Paris og for en ganske kort stund kunne jeg sagtens fokusere på andet end Kion, der nu sad på bagsædet sammen med mig i en taxi, der skulle bringe os til hotellet. Jeg gloede forundret ud af vinduet på alle de smukke bygninger og storsmilede til Kion, da jeg vendte ansigtet mod ham efter en tid.
  »Jeg har aldrig været i Paris, det her er fantastisk,« strålede jeg og Kion kluklo.
  »Så er det næsten ærgerligt, det er forretning og ikke fornøjelse,« konstaterede han og jeg nikkede erkendende, satte hånden på sædet mellem os da taxien drejede lidt skarpt og forhindrede mig selv i at vælte over i Kion. Men dette resulterede i, at vores hænder stødte på hinanden, lillefinger mod lillefinger og mine øjne skød ned mod hans hånd.
Jeg løftede blikket op til hans i forbavset forundring, da han lagde sin lillefinger over min og mit mellemgulv sugede i spænding og fryd da vores øjne mødtes. Der var helt bestemt noget i de brune oaser, varme og milde, og det var med en lettere skuffelse, at taxien stoppede foran hotellet, og vi var nødt til at bryde kontakten. 

Vi blev indlogeret på hotellet på to separate værelser, med adskillige værelser mellem vores, og inden vi nåede frem til mit, stoppede Kion os foran døren og så direkte på mig. Jeg smilede forsigtigt til ham, kunne ikke helt tolke hans udtryk, så jeg forholdt mig passivt til han talte.
  »Jeg ta’r en drink i baren om en times tid, du kan gøre mig selskab, hvis du lyster.« 
Hans bløde stemme der nemt kunne forføre mig til at tro, han lagde mere i vores berøring i taxien end jeg turde antage, fik det til at sitre gennem kroppen i spænding.
  »Det vil jeg meget gerne,« lod jeg ham vide, og med et kort nik vendte Kion rundt og begav sig videre ned ad gangen til sit eget rum.
Jeg smilede ved mig selv, låste min dør op med nøglekortet og trådte ind i mit værelse. Rummet var ikke særlig stort, men det havde hvad der var behov for, seng, skrivebord, badeværelse og opbevaring til tøj – hvis dette var nødvendigt. Jeg gjorde mig selv den tjeneste at hænge mine kjoler op, så de ikke lå og fik folder i kufferten, og det gjorde det desuden også nemmere at komme til, hvis jeg tilfældigvis skulle bruge det lidt hurtigt.
Jeg friskede mig lidt op og tog et øjeblik på sengen til lige at sænke tempoet lidt, rejser var altid trættende, og jeg ville gerne lige tjekke mails og gøre lidt klar til mødet i morgen. Hele dagen ville bestå af møder, hele to, først med et stort skønhedsfirma, dernæst med et mindre, det var dem vi skulle ud og spise med, og jeg glædede mig som et lille barn til at se Kions reaktion på den kjole, jeg havde medbragt. Jeg håbede den passede til lejligheden. 

Et sagte bank på døren drog min opmærksomhed mod den, og jeg rejste mig, åbnede døren og så Kion stå der og se lidt for lækker ud. Han var kun iført skjorte og slacks, og skjorten var åben ved de første 2 knapper og ærmerne var rullet op – gjorde bare en mand 50% mere sexet – uden tvivl.
  »Øjeblik, jeg tager lige sko på,« informerede jeg ham, lod døren stå, mens jeg gik ind og stak fødderne i et par hæle, greb min clutch og gik ud til Kion. Jeg smak døren, og med et smil til hinanden, begav vi os ned mod baren.
Han havde den ene hånd i en lomme og den anden svajene frit og nu og da stødte den ind i mig og hver gang det skete, hoppede mig hjerte et slag over. Jeg havde haft så mange ideer i mit hoved til, hvordan jeg skulle forføre ham, men virkeligheden var pludselig bare en anden. Nærheden med ham, satte mig lidt ud af kurs og gjorde mig lidt perpleks, men jeg vidste jeg var nødt til at tage mig sammen, hvis jeg skulle have ham nøgen under mig på den her tur.

Elevatoren åbnede sin dør, inviterede os ind og da døren gled i, og det lille omsluttende rum indhyllede os, blev atmosfæren en anden mellem os – det var næsten til at tage og føle på. Kion stod lænet op af væggen, betragtede mig på en helt særlig måde, der ikke efterlod meget tvivl i mit hoved om at han debatterede med sig selv.
Jeg stillede mig ved hans side, tæt, og så op på ham gennem mine øjenvipper og lod et indbydende blik hvile ved hans og skilte læberne kort, for så at bide min underlæbe. Kion vendte sig mod mig, lænede den ene skulder mod væggen og lagde hovedet på skrå, hans øjne forlod mig ikke på noget tidspunkt.
  »Du ved jeg er gift, Leonora,« påpegede han mildt, lod tommel- og pegefinger løbe blidt langs kæbebenet og tog om min hage, »du er nødt til at stoppe med at flirte.«
  »Hvem siger jeg flirter?« spurgte jeg uskyldigt, trak drillende på skulderne da døren gled op og trådte ud i foyeren, Kion lige bag mig og sammen gik vi mod baren. Jeg sitrede indvendigt af hans berøring, som på ingen måder havde været uskyldig – hvis han ikke mente vi skulle flirte, hvorfor så røre mig på sådan en intim måde? 
  »Hvad drikker du?« spurgte han da vi stoppede foran baren.
Jeg bestilte en 30 års single malt whisky og sammen optog vi plads i et par behagelige lænestole.
En behagelig samtale begyndte at finde sted, vi slappede helt af i hinandens selskab og jeg lod som om jeg ikke flirtede med ham, ikke inviterede ham med lange blikke og diskrete gestuser, og Kion lod også som om han ikke flirtede med mig, men faktum var bare, at vi begge var tiltrukket af hinanden.
Når jeg stod ved baren og ventede på vores drinks, sørgede jeg for, at han havde den bedste udsigt til min popo, der så lidt for lækker ud i min mørkegrå høj livet blyantnederdel og den diskrete kavalergang tittede frem i den sorte satin skjorte, der måske var lidt for opknappede til sobert selskab, når jeg sad ved siden af ham. Jeg fangede ham ofte i at betragte mig, måske lidt for længe, af en mand der ikke flirtede, og bad mig om ikke at flirte, og hver gang bragte det et lille vindende smil over mine læber.
Jeg begyndte stille og roligt at være overbevist om, at Kion ikke var så ædel, som jeg først havde antaget ham for at være. 

Mødet med det første firma var vel overstået og vi vendte tilbage til hotellet, hvor vi havde et par timer til at blive klar i til det sidste møde på dagen. Jeg ville med snilde få de timer til at gå med at nette mig, omklæde mig og være helt sikker på jeg så upåklagelig ud. Jeg fornemmede, der ikke skulle meget til, før Kion gav efter for sit begær, og jeg jublede som en idiot inden i, kunne ikke helt fatte, jeg var ved at lokke en mand i fordærv og ikke skammede mig det mindste over det.
Vi trådte ind i elevatoren, og den omsluttende atmosfære omgav os endnu engang. Kion stillede sig foran mig, jeg stod med ryggen op af væggen og han støttede den ene hånd ved min ene skulder, og den anden strøg igen langs min kæbe. Mit åndedræt eleverede, mens jeg spændt ventede på hans næste gestus, og jeg mødte hans øjne med et utilsløret begær.
  »Du gjorde det godt i dag, jeg er stolt af dig,« fortalte han mig rosende, og jeg smilte, lagde den ene hånd på hans brystkasse og trak den langsomt nedad.
  »Tak, alt for at gøre dig glad.«
Mit hjerte hamrede så hårdt i brystet at jeg næsten troede det ville kunne høres. Jeg fangede hans tommelfinger mellem mine læber da den gled over min underlæbe og sugede let på den og Kion trak den langsomt ned over mine underlæbe, efterlod et vådt spor.
  »Leonora…« hviskede han lavt med mørk stemme, og jeg lagde hovedet tilbage og inviterede ham til at kysse mig, men døren gled op netop da og Kion trak sig væk og vi trådte ud på gangen.
Jeg vidste ikke, om jeg kunne invitere ham mere tydeligt, end jeg lige havde gjort, så hvis han ikke reagerede på det nu, så gav jeg det en chance mere, før jeg gav op og måtte acceptere, at det kun blev ved passiv flirt. Ved min dør tog Kion min hånd i sin, og mens han fasthold mit blik, kyssede han knoerne og smilede så varmt til mig.
  »Vi ses om et par timer, husk tøjet skal være fint,« mindede han mig om, og derpå forlod han mig. 

Jeg trådte ind på mit værelse og lukkede stille døren bag mig, forsøgte at berolige mit buldrende indre, men jeg kunne ikke få ud af hovedet, hvor tæt vi havde været på det fordømte første kys, isbryderen – forhåbentligt og hans berøring, hans tommel i min mund brændte gennem mig som en langsomt opvågnede løbeild.
Jeg fandt alt frem jeg skulle bruge til i aften, den smaragdgrønne figur omsvøbende aftenkjole, der virkelig fremhævede en kvindes attributter på en elegant og tiltalende måde, ligesom serverede barm, talje og røv i et buffetlandskab til mandens øje. Drivende sexet lingeri der løftede og støttede hvor det var nødvendigt, hofteholdere og nylonstrømper og røde pumps med guld assets omkring hælen og sålen.
Jeg opsatte mit hår inden jeg trådte ind under bruseren, jeg havde ikke tid til at tørre den mængde hår jeg havde og også samtidigt at skulle lægge make-up, sætte hår og klæde mig på. Jeg klemte lidt bodysæbe ud i håndfladen og gned min mave ind og trak dovent hænderne op over mine bryster, hvor vorterne straks rejste sig ved den lette berøring, og jeg klemte dem blidt. Følelsen var lækker, æggede mig til at fortsætte og jeg hengav mig kort til at massere mine bryster og nulre vorterne til de var små hårde perler under mine fingre.
Jeg trak den ene hånd ned over min flade mave, fortsatte ned over venusbjerget og lod fingrene glide ind mellem mine skamlæber, kontakten med min sensitive klit, og mærke hvor våd jeg var, gjorde det svært ikke at fortsætte bare lidt endnu, men jeg stoppede mig selv fra den tilfredsstillelse.
Jeg fandt skraberen og gik min barbering efter, sørgede for hver skamlæbe var fuldstændig glat, selv anus skulle være fri og med forsigtige fingre følte jeg efter og det vækkede et akut behov i mig for udfrielse. Jeg tillod mig selv at kærtegne mine nu sensitive skamlæber, trak lidt i dem og begyndte en doven cirkulær bevægelse over min lille nydelses knob, der med det samme reagerede på mit kærtegn. Varmen bredte sig hurtigt i mit underliv, vævede sine grådige fingre ud i kroppen og jeg havde virkelig svært ved at stoppe, nåede det lige som min mis krampede i præ-orgasme og jeg sukkede, bed min kno og hævede hænderne over hovedet for ikke at genoptage min selvforkælelse.
  »Nok, Nora, du har ikke tid til mere,« skældte jeg mig selv ud og slukkede beslutsomt hurtigt for vandet og omsvøbte mig med et badehåndklæde og trådte ud af badet.
Jeg indsmurte mig i lotion for at holde på fugten i huden og for at være uimodståeligt blød ved berøring og påbegyndte nu at lægge min make-up. Foundation, concealer, primer, kontur, highlights, bryn, blush, øjne der endte med en varm smokey effekt og knaldrøde læber. Jeg krøllede håret, hvilket optog en stor del af min tid, så mens de sad spændt op med klips for at køle af og bibeholde deres krøl, slentrede jeg ind til sengen og lod håndklædet falde til gulvet.
Jeg tog BH’en på, rettede lidt på mine E Skåls bryster så de sad helt perfekt og trak derpå hofteholderne på i et delikat blonde stof med silkebånds sløjfer ved stropperne, der ligeledes var silkebløde. Stak foden i den ene nylonstrømpe og trak den langsomt op over mine lægge, knæ og op af låret, hvor jeg fæstnede den til hofteholderen, for og bag. Jeg gentog med det andet ben og tog dernæst g-strengs trussen på, der var i det samme delikate blondestof som hofteholderen og trak dernæst kjolen på. Den smøg sig om mig som en desperat elsker og jeg anså mig selv i spejlet, vendte og drejede mig og en følelse af lykke centrerede sig i min kerne. Kion ville falde på røven af beundring, jeg var ikke i tvivl.
Jeg satte hurtigt mit hår, børstede det igennem med en blød børste, så de sorte lokker lå i store bløde bølger over mine skuldre og holdt lidt af det på plads med et par spænder og hårnåle. Jeg tog en sølvhalskæde på med et hjerte i med en enkel lille sten i og et sølvarmbånd der bestod af flere små kæder samlet til én stor. Nu kunne aftenen bare begynde, lad os endelig lade som om vi ikke flirter og ikke har intentioner om at nyde hinanden, intentioner om at have hed forbudt sex. Et lille smil tegnede sig over mine læber som jeg betragtede mit færdige resultat i spejlet, drejede om på hælene og slukkede lyset på badeværelset og gik ind til sengen.
Jeg tjekkede min clutch, for at være sikke på jeg havde alt jeg skulle bruge og jeg drejede hovedet mod døren da det bankede på.
  »Øjeblik,« svarede jeg mod den, trådte op i mine pumps, greb min frakke og nøglekort.
Moment of truth, tænkte jeg, som jeg åbnede døren og lod mig afsløre. Kion, the big boss, stod i et marineblåt jakkesæt med et vinrødt slips og hvid skjorte som baggrund, som altid nydeligt tilbageredt hår, og da hans sjælfulde kastanjebrune øjne vandrede overrasket ned over min figur, kunne jeg tydeligt se ilden gnistre til live i hans ansigt. 1-0, til mig.
  »For meget?« spurgte jeg forsigtigt og Kion rystede langsomt på hovedet med et lille frækt smil i mundvigen.
  »Du ser henrivende ud, aldeles betagende, jeg kan jo ikke andet end være stolt over at have dig ved min arm,« han kunne ikke stoppe med de rosende ord, og langsomt lukkede jeg døren bag mig med åndenød og et desperat behov for at berolige mit galoperende hjerte mens vi gik mod elevatoren. »Med dig ved min side, kan jeg sælge alt til de her mennesker, og de hopper med på vognen lige med det samme,« forsikrede han mig, og jeg mærkede varmen stige mig til hovedet, – heldigvis for make-up, der skjulte den tendens.
  »Du kunne sikkert sælge vores produkter uanset hvad, du har talegaverne i orden,« lovede jeg ham, og Kion førte mig ind i elevatoren med en hånd i min lænd. Fornemmelsen var dejlig, og så snart døren lukkede, stod han igen foran mig, tættere denne gang end tidligere, og jeg kunne slet ikke styre min kropslige reaktion på han pludselige direkte tilnærmelse.
  »Hvad er det med elevatorer?« spurgte han med en dunkel stemme, satte tommelen til min hage, mens hans fingre hvilede mod min kæbe og hals. Jeg skilte mine læber og udåndede det ånde jeg havde holdt tilbage i forundring over hans gestus, og mine sultne øjne låste sig til hans, da han sled dem fri af mine røde læber.
  »Jeg ved det ikke, det må være den trange plads,« foreslog jeg åndeløst, ventede på hans kys, trængte til at mærke de syndefulde læber mod mine, men han trak sig væk med et drillende glimt i øjet og smil.
  »Stop med at friste mig,« befalede han stilfærdigt, men hans kropssprog fortalte mig en helt anden historie og vidste med det samme, at jeg skulle spille lidt flere aggressive kort og måske oven i købet forsegle vores første møde – challenge accepted!

Jeg gik bag om ham og ganske diskret lod jeg hånden glide over det øverste af hans baller og som jeg gik forbi ham da døren gled op, trak jeg hånden op over hans arm og trådte ud i entreen. Kion fulgte efter og sammen gik vi gennem foyeren mod udgangen, hvor en taxi holdt og ventede på os. Jeg svang frakken på inden vi forlod bygning til fordel for et vindomsust Paris. Kion holdt bildøren åben for mig, og jeg satte mig ind på bagsædet, han tog den anden dør og fortalte chaufføren, hvor vi skulle hen.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER