LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Pandora©

Genre: På job

Dato: 26.02.2018


Artemis, del 3

Uden at lægge for meget tanke i det, lod jeg fingrene glide mellem hans på den hånd der lå på sædet mellem os, og Kion så på min profil, jeg kunne mærke ham stirre, og langsomt vendte jeg hovedet mod ham og låste ham fast med et brændende blik. Jeg tog derpå om hans hånd og lagde den på mig lår, mødet med hans varme håndflade sendte ilinger gennem min krop og provokerende trak jeg den nedad.
  »Leonora…« sagde Kion usikkert, og jeg nikkede uskyldigt, »stop, du får mig til at betvivle mine moraler,« fortsatte han i en lige så vævende tone, som en der er på randen til orgasme, og lige er blevet spurgt om de vil komme eller ej.
Jeg listede derpå min hånd op over hans lår og arbejdede mig op ad, langsomt men målrettet, og lige som jeg var ved at nå min ønskede destination, greb han min hånd og klemte den ned mod sædet mellem os, definitivt stoppede mine tilnærmelser. Jeg lod mig dog ikke slå ud af den afslutning, taxi var ikke just det bedste sted at tage hul på en affære, så jeg væbnede mig med tålmodighed.  

Det frydede mig umiddelbart, at Kion ikke slap min hånd, men hold den fanget i hans stærke til vi ankom ved restauranten, og den simple kontakt fik min krop til at sulte efter mere, fik min hjerne til at fabrikere fantasier, der var yderst upassende for, hvad vi nu skulle beskæftige os med den næste times tid.
Middagen gik smertefrit, jeg havde tydeligvis gjort indtryk på kunderne og jeg fik i samme ombæring støvet mit franske af og Kion strålede af stolthed over at kunne kalde mig en del af hans virksomhed. Forhåbentlig snart en vidunderlig elskerinde, også.
   »Er I interesseret i en drink på cafeen ved siden af?« spurgte den ene af de to kunder, en nydelig ung mand der udstrålede fransk stil og ynde, og jeg så kort over på Kion.
  »Selvfølgelig.«
Kion kom med et venligt smil og vi bad om regningen, glad for jeg ikke kendte til prisen, men vidste den var skyhøj, førsteklasses restaurant, så intet var billigt.
Kion var en sand gentleman, trak stolen ud for mig, førte mig ud til garderoben og hjalp mig i min frakke.  

Sammen med vores nye kunder, de to mænd, gik vi alle fire hen til nabobygningen og ind i den rummelige cafe, der viste sig at være en blanding af natklub og cafe, så der var allerede knald på. Jeg afleverede frakken i garderoben, Kion havde en hånd i min lænd mens vi fulgte efter de to mænd, der førte os hen til et sofahjørne der tilfældigvis lige var blevet forladt, til vores fordel, og vi satte os ned. Jeg nød, at Kion satte sig tæt på mig, tættere end chef og ansat ville sidde, men jeg nød det i fulde flor, kunne nu hvile skulderen i hans armhule og diskret læne mig mod ham. Gerard, som den unge mand af de to kunder hed, hentede drinks til os, og mens vi ventede, samtalede Kion med Albert, som den lidt ældre herre hed om løst og fast, men mest fast. Jeg kunne ikke helt samle mig om deres samtale, kunne kun fokusere på, at jeg sad uhørt tæt på Kion, og hvor meget jeg havde lyst til at lægge hånden på hans lår, men det vidste jeg ikke ville falde i god jord, så jeg fra holdt mig fra den gestus.  

Efter et par drinks og adskillige timer senere, takkede vi af for aftenen og begav os tilbage til hotellet. Kion kunne på nuværende tidspunkt ikke holde afstanden mellem os respektfuld og jeg kunne tydeligt se i hans øjne, at han ville have mig. Hvert træk i hans ansigt fortalte mig, han havde knapt så sober tanker om mig, og jeg frydede mig ubetinget over den sejr, ikke langt igen.
Tilbage på hotellet stoppede Kion mig i foyeren og jeg så forventningsfuldt op på ham.
  »En sidste drink, før vi takker af for natten?« spurgte han, og jeg nikkede, forstod, at jeg skulle slå til inden længe, hvis jeg ville have noget til at ske, for Kion var tydeligvis for ubeslutsom til at gøre noget ved det.
Vi gik ind i den hyggelige bar stue, hvor vi bestilte drinks. Der sad kun en håndfuld andre gæster, ellers var vi stort set alene, og efter at have skubbet min frakke af skulderne og lagt den i lænestolen, jeg ville indtage, satte jeg mig og betragtede Kion, som han stod ved baren.
Han havde taget jakken af, ærmerne rullet op igen og slipset løsnet lidt. Han stod afslappet, med den ene arm hvilende på baren, den anden begravet i lommen på hans slacks. Han var bare så appetitlig på så mange måder, og jeg klædte ham uhæmmet af i mine tanker. Lod lysten til alle de ting jeg ville gøre ved ham, skyllede ind over mig, og jeg bed mig i læben af fryd. Jeg gloede uhæmmet på ham, da han slentrede mod mig med de to drinks. Han havde en særlig swag, der kun tilhørte mænd, der hvilede i sig selv, der vidste, de ikke behøvede at anstrenge sig meget for at tiltrække sig kvindelig opmærksomhed, dem der aldrig krøb langs panelerne, og jeg havde lyst til at dåne. Han var jo hamrende lækker!
Og jeg ville have ham, mærke ham dybt inde i mig, gøre krav på ham, så han ikke var i tvivl om, at jeg ikke kunne modstå ham. Jeg smilede varmt til ham, da han rakte mig min drink og fulgte ham sultent med øjnene, da han satte sig ved siden af mig.
  »Tak, for en fantastisk aften, Leonora,« sagde han lavt, og jeg satte glasset til læberne, drak den søde drik, slikkede mig derefter om læberne, fremhævede tungens gang over de bløde puder med et drivende sultent blik på ham og Kion kunne ikke gå fri af min ubestridelige invitation, selvom hans så forsøgte.
  »Er aftenen slut da?« spurgte jeg uskyldigt, som om jeg ikke lige havde kastet en liderligt gestus i hovedet på ham, og Kion tog en tår at sin whisky, hans øjne stadig på mig, unægtelig hede og mørke at begær.
  »Du vil ikke have den ender?« svarede han med et spørgsmål, og jeg rystede på hovedet, lod en finger løbe langs kanten på glasset, mens jeg så på ham gennem mine øjenvipper.
  »Natten er stadig ung, hvorfor stoppe mens legen er så godt i gang?« spurgte jeg sandfærdigt og satte glasset til læberne igen og drak lidt mere. Kion lænede sig over mod mig og fasthold mig med en seriøs mine.
  »Fordi, hvad end vi har gang i lige nu, er uhørt, umoralsk og uetisk,« påpegede han stålsat, og jeg trak let på skulderen og drak det sidste af min drink.
  »Det er måske sandt, men vi lever kun én gang, livet er kort, og hvorfor benægte, hvad der tydeligvis er gensidigt?« ville jeg vide, og stille lænede Kion sig tilbage i stolen, hældte de sidste dråber af sin whisky i svælget og tørrede sig over læberne med tommelfingeren efter at have sat glasset fra sig, »en drink mere?« spurgte jeg, rejste mig inden han nåede at svare og slentrede med blødt vuggende hofter op til baren og bestilte samme slags drinks igen.
Jeg vendte mig om mod ham, hans mørke blik hvilede på mig og mit hjerte hoppede forbavsede, da han rejste sig og gik hen mod mig. Han stoppede ved siden af mig, lagde sin højre hånd på min venstre hofte og jeg vendte mit blik op mod hans, så tæt på, jeg kunne mærke hans ånde mod mine læber. Åndenød. Hamrende puls. Forventningsfulde bølger løb gennem min krop, og mine sanser var 100% opmærksomme på den langsomme vandring af hans hånd over min mave, ribben, lette fingre mellem mine glober, mod min hals og hans tommel og pegefinger tog om min hage.
  »Du gør det fuldstændigt umuligt at modstå, kvinde,« pointerede han med en dryppende dunkel stemme, og jeg åndede ud på skilte læber, bed derefter min underlæbe og så bedende på ham.
  »Så la’ være,« jeg kunne vist ikke tikke mere end jeg gjorde, og det hastige åndedræt af Kion, fortalte mig hans mandlige gen, det gen, der fortalte alle mænd, at de aldrig rigtig tilhørte kun én kvinde, brød gennem hans ellers så standhaftige moral og noget ændrede sig i hans holdning.
Den idiotiske bartender, forstyrrede os ved at sætte vores drinks og annoncere det og Kion trak sig igen væk, til min store skuffelse, men havde jeg vidst, han ville give efter få sekunder efter vores sidste drink, havde jeg naturligvis ikke bestilt flere. Af frygt for han nu igen ville ændre mening, greb jeg om hans nakke og pressede mine læber mod hans i en kys, jeg ikke kunne fornægte mig selv, jeg fornemmede hans hånd på min hofte igen, og hans overraskede indånding fortalte mig, det kom lidt bag på ham, jeg tog mig sådan en frihed. Jeg trak mig usikkert væk, så op i hans milde øjne, dunkle og fulde af begær og et lille drillende smil trak i den ene mundvig.
  »Du er vist fast besluttet på at krydse grænsen,« konstaterede han lattermildt, og jeg trak på skuldrene.
  »Kan du bebrejde mig?« spurgte jeg ham, og han så forvirret ud et øjeblik og rystede så på hovedet, stadig med uforstående mine, »du er lækker, du er tiltalende, og lige til at sætte tænderne i, hvis jeg ikke i det mindste forsøgte at få dig til at give efter, ved jeg med sikkerhed jeg vil fortryde det resten af mit liv.«
  »Nu vi er i tilståelsens time, så kan du være forvisset om jeg har haft mange våde tanker om dig, alle sammen med dig under mig, alle sammen i fræk sex,« drævede han over mine læber med en stemme der osede af hede løfter i natten, og jeg knugede uvilkårligt hans skjorte i hånden, bange for at slippe, bange for at sætte mig på røven over den konstatering – tilståelse uden filter.
  »Virkelig?« var omkring det mest intelligente min hjerne kunne mønstre, og Kion nikkede erkendende, overraskede mig ved at bide fast i min underlæbe, trække mig tættere på sig, så jeg nu stod klistret op af hans stærke krop, og jeg undertrykte et hysterisk støn.
  »Jeg lover dig, skønneste kvinde, at i nat kommer du ikke til at sove,« lovede han mig, og jeg lagde armen op om hans nakke og pressede mine læber mod hans igen.
Han gav efter og velsignede mig med et langsomt, følende kys jeg kunne mærke helt ned i tæerne, helt ud i fingerspidserne, sågar i hårrødderne. Jeg smeltede ind mod ham, min krop kom til live lige på stedet med en helt ny spændende boblende erotisk lyst. Kion var ikke den aggressive, lige på og hurtigt type, det fornemmede jeg hurtigt, han var til det langsomme brændende, jeg driver dig ud til det yderste, sex og jeg glædede mig allerede til at mærke hvad han havde at tilbyde. Kion løsrev sig fra mine læber og så ned i mine tilbedende øjne med et vidende smil.
  »Er du klar til at gå op?« spurgte han lavmælt, og jeg nikkede som i en døs, med et sagligt smil over mine læber og modvilligt slap jeg taget i ham.
Kion kastede whiskyen i svælget, og jeg tog en uanstændig stor tår af min drink, gik hen og hentede min frakke og Kions jakke, og vi begav os mod elevatoren. Min mave kildede forventningsfuldt ved udsigterne til elevatorturen op til værelserne, hvad ville den gøre ved os denne gang, nu da Kion havde lagt alle kort på bordet?

Øjeblikket døren lukkede bag os, pressede Kion mig op mod væggen og krævede mine læber igen i et ustoppeligt langsomt kys, der bare tvang alle mine sanser til at vågne op, til nysgerrigt at deltage og et forpint støn forlod mig. Alle muskler, store som små sitrede af liderlighed, begær, og dyb, dyb lyst til denne mand, helt ubeskriveligt meget og uanset om jeg ville miste min forstand på mellemvejen, ragede det mig langsomt, for han helmede ikke i sin overbevisende lyst til mig.
  »Jeg vil nyde hver en centimeter af din frække krop, forkæle dig, få dig til at komme, igen og igen og igen – til du tigger mig om at stoppe,« lovede han mig og jeg stønnede uvilkårligt over de udsigter.
Jeg havde vist også noget jeg ville sige til ham, jeg ville gøre ved ham, men nu kunne jeg ikke huske et eneste ord, var slet ikke sikker på jeg kunne huske, hvordan man udtalte ord overhovedet, så fuldstændig forundret og beæret følte jeg mig i dette hjerteslag.
Døren gled op, Kion trådte væk, stadig med hede og dunkle øjne bundet til mine og som en hjælpeløs slave fulgte jeg efter ham ud på gangen. Han lagde en arm om min talje, som han førte mig mod vores værelser og jeg begyndte at finde mit nøglekort frem, holdt det klar og lukkede os ind i mit værelse, da vi nåede frem.
Jeg gik ind i rummet, lagde min clutch på skrivebordet og vores overtøj på stolen og mærkede Kions hænder på mine skuldre, dernæst hans varme bløde læber mod min nakke. Jeg tippede hovedet tilbage mod hans skulder og gåsehud brød ud over hele min krop da han kyssede op til mit øre og nippede øreflippen, lod tungen følge hele ydersiden af brusken og kyssede det.
  »Husk på, det er mig der sætter tempoet,« hviskede han i mit øre og jeg nikkede overgivende – havde ingen intentioner om at haste gennem det her – jeg ville nyde hvert et sekund med denne mand.
  »Så lad være med at lyt til mig, når jeg ber’ dig om at ta’ mig,« jeg sukkede og pressede mig uvilkårligt tilbage mod Kions krop, da hans stærke hænder lukkede sig om mine glober og gav dem et blidt men langt klem, »eller tigger om orgasme.«
  »Du er fuldstændig i min nåde, jeg vil bruge dig lige så længe, jeg har lyst, fylde dig ud lige så længe jeg har lyst, og kun give dig hvad jeg beslutter at give dig,« drævede han dunkelt over mit øre, hans stemme var tyk af liderlighed, og jeg lod mine hænder glide ind mellem os, og ved kontakt med hans hårde bule, sukkede jeg uvilkårligt ud i det mørke rum.
  »Jeg vil ha’ dig i min mund,« fortalte jeg ham på et støn, og han brummede i struben, kyssede min nakke igen, min skulder og hans hænder fandt om til lynlåsen i min kjole og jeg hørte den blive åbnet, og kjolens omsluttende favntag slap min krop.
  »Du skal nok få lov skønneste, men ikke før jeg siger til,« Kion skubbede den ned over mine skuldre, og jeg løftede armene fri af den, lod ham arbejde den ned over mine hofter, og den landede som en sø omkring mine fødder.
Han tog min hånd, støttede mig, mens jeg trådte fri af kjolen og førte mig tættere på sengen, lod mig stå for at tænde en natbordslampe og det dovne lys kastede lange skygger ud i værelset, men den varme glød var perfekt for stemningen og da Kion vendte sig om mod mig igen, og så mig an, kunne han ikke skjule, han var mere end tilfreds med synet. Han bed sig i læben og smilte frækt til mig.
  »Jeg bliver jo forkælet, du er vildt fræk,« knurrede han tilfreds i struben, mens han trådte op til mig igen, lagde hånden mod min mave og gik langsomt rundt om mig, studerede mig fra hoved til hæl. Hans hånd strøg over mine nøgne balde, forblev mellem dem så længe, han kunne, og lukkede så hånden om den anden og klemte den blidt, mens hans læber lukkede sig over mine.
Jeg lagde mine hænder på hans brystkasse, tillod mig at åbne knapperne i hans skjorte, og trak den fri af bukserne, lod hænderne glide retur op over hans nøgne bryst og lod fingrene løbe gennem brysthårene. Fornemmelsen var helt fantastisk,, og jeg skubbede så skjorten af hans skuldre. Kion trak hurtigt skjorten af og lod den falde til gulvet, tog fat om mine hofter, og bakkede mig op til sengen.
  »Læg dig ned,« befalede han blidt, og jeg gjorde, som han sagde, slængede mig kælent på dobbeltsengen og betragtede ham, mens han tog sko og bukser af.
Han var en flot mand med bløde konturerede muskler. Mine tænder løb så meget i vand af lyst til at kysse ham, slikke ham, bide ham alle de rette steder og mærke, hvordan han langsomt faldt fra hinanden af ukontrollerbar liderlighed, men jeg måtte vente, til han havde mættet sig i mig først. Mine øjne løb grådigt ned til hans velvoksne bule i de sexede boxere, det hvide stof klamrede sig omkring ham, kunne næsten ikke rumme hele hans længde, og jeg bed mig i læben på et suk.
  »Må jeg se dig?« spurgte jeg bedende, og Kion smilte skævt til mig.
  »Utålmodig?« ville han vide, og jeg nikkede, holdt vejret i spænding da han satte tomlerne til elastikken og skubbede boxerne ned over hofterne, og hans lem sprang fri.
Spændstigt og bristefærdigt lokkede den mine øjne, mine lyster, og et frydefuldt gisp forlod mine mund. Han tog fat om den med en fast næve og gned den lidt, jeg kunne se det våde hoved glinse i lyset, og mine kussemuskler trak sig sammen i fryd, jeg svømmede i liderlighed, på et splitsekund var jeg pjaskvåd.
  »Glæder du dig til at få den?« spurgte han hedt, og jeg klynkede, mens jeg nikkede, klemte mine lår sammen om min dunkende kusse og vred mig utålmodigt.
  »Kion…« sukkede jeg, lukkede hænderne om min bryster og kneb dem, så stadig grådigt op på Kion, da han løftede min ene fod og tog min sko af, dernæst den anden, og samlede den første op igen og klemte hans hårde lem inde mellem mine fødder, vangene kubede ham perfekt og det glatte stof fra nylonstrømperne, gjorde kærtegnet ubesværet.
Han gned frem og tilbage i langsomt tempo, et suk undslap ham, og han lagde hovedet tilbage et kort hjertelag af nydelse. Jeg måtte bide min kno for ikke at stønne højlydt, det var pisse lækkert at mærke hans hårde, hårde pik mellem mine fødder, og det var orgasmisk at se ham tage nydelse fra den del af min krop. Han holdt lidt efter inde, hold fast i mine ankler, mens han besteg sengen og placerede sig mellem mine lår og lagde sig derpå ind over mig. Jeg løftede uvilkårligt underlivet op mod hans pik, der lå mellem os, desperat efter at mærke ham, desperat efter at komme på ham.
Han kyssede mig igen i det der sønderrivende langsomme tempo, smagte på mine læber, min tunge, elskede med min mund og jeg vred mig utålmodigt under ham, vred mig af den liderlighed, jeg ikke kunne rumme ret meget mere af, vred mig op mod ham for at mærke hans hede hud mod min og klynkede ynkeligt. Jeg knugede mig til ham, da han endelig lod en hånd kube mit ene bryst, jeg mærkede vorterne spænde sig, blive små hårde agern, og jeg vidste, de ville være yderst følsomme ved berøring. Han smøg en hånd om på ryggen af mig og åbnede min B.H og hastigt viklede jeg mig ud af den og kastede den over sengekanten.
Kion kyssede ned af min hals, kraveben og kubede mine bryster og skubbede dem sammen og sugede den ene vorte ind i munden, og jeg gispede af den intense følelse, der skød gennem min krop, en sær kildrende fornemmelse bredte sig fra den beskæftigede vorte til hele brystet og bredte sig ud i min brystkasse. Da han forsigtigt nappede den med tænderne, klynkede jeg og knugede lagnet i knyttede næver. Han flikkede derpå tungen over den hårde vorte, og mine kussemuskler trak sig sammen i samme rytme. Jeg var hed, og varme væske sneg sig ud af mig, havde da aldrig været så liderlig i hele mit liv, jeg var beruset af begæret og alarmerende tæt på at komme.
Han bearbejdede den anden brystvorte på samme manér, og jo mere han suttede, nappede og slikkede, jo tættere på orgasme kom jeg. Min kusse summede, sitrede og dunkede, og jeg vred mig i sød smerte, ønsket om udfrielse voksede exceptionelt hurtigt, og jeg forsøgte på alle måder at ramme en hård overflade, at gnubbe mig imod, men Kion fornægtede mig den søde rus.
  »Jeg vil komme,« sukkede jeg i vielse og Kion brummede i struben, fortsatte med at kærtegne mine bryster, men udviste ingen videre tegn på at han ville efterkomme mit ønske.
  »Kion … vær sød…« tikkede jeg og en lille jubel i mit indre udbrød, da jeg mærkede ham slippe mit ene bryst og hånden gled ned over min flade mave, rundede venusbjerget og forsigtigt følte mine skamlæber uden på det gennemblødte blondestof og med en lille bevægelse af fingrene smuttede hans lange finger ind under elastikken og et forpint støn kom over hans læber.
  »Lille skat, hvor er du våd!«
Jeg så bedende på ham, da han pressede fingeren ind i mig, passagen gnistrede med uhørt nydelse gennem min krop, og jeg klynkede overgivende.
  »Vær sød…« åndede jeg desperat, vuggede underlivet op mod hans langsomt arbejdende finger, og da han indførte nr. to, eksploderede jeg omkring hans fingre, orgasmens sødme, orkanens øje, buldrede gennem min krop og et langtrukket støn undslap min hals, mine muskler krampede ukontrollerbart i lang tid, men langsomt kom jeg til mig selv igen og mødte Kions hede øjne.
  »Det var den første,« konstaterede han, og jeg åd synet råt, da han stak de to fingre i munden, der lige havde optaget plads i min kusse og suttede dem rene, »udsøgt, intet bedre end duften af liderligt kvinde,« drævede han hedt, og jeg trak ham ned til et dybt kys, som han glædeligt gav, fornemmelsen af hans mesterlige tunge der for en kort stund plyndrede min mund, dominerede mine læber som en mand der ikke kunne tøjle sig selv, var sejerligt for mig.
  »Jeg vil mærke dig,« tikkede jeg ham og Kion løsrev sig fra mine læber, satte sig tilbage på hælene og trak mine gennemblødte trusser af og kastede dem over skulderen med et drivende frækt smil over læberne.
Han tog under mine knæhaser og skubbede mine lår op langs min brystkasse og stødte pikhovedet mod min indgang. Jeg tog om mine baller og spredte mig, så han havde fri passage, og ganske langsomt trykkede Kion sig ind i mørket. Jeg tilbagehold et støn, mens han fodrede mig hele sin længde, og lod det undslippe, da han nåede bunden. Han forholdt sig i mig uden at bevæge sig et par hjerteslag, men trak sig så ud og sank helt i bund igen.
  »Er det det her din lille fisse vil have?« spurgte han mig hedt, og jeg nikkede febrilsk, ville sådan ønske han ville kneppe mig, kræve mig hårdt og dybt, men han satte ikke tempoet op på noget tidspunkt, fortsatte bare med at trække sig langsomt og kontrolleret ud og ind.
Han trak sig helt ud af mig, afbrydelsen rungede på et meget sultent og utilfredsstillet sted, men gispede, da han brugte pikken til at massere min klit med og blidt klaskede den mod mine hovne skamlæber. Han brummede frydefuldt i struben, steg ud af sengen og lagde sig mellem mine lår. Jeg så ned på ham, mødte hans dunkle øjne over mit skamben, begæret i dem var så tydeligt, så håndgribeligt, at min hjerne et kort øjeblik ikke kunne fatte det, og han lukkede øjnene i nydelse, da han indsnusede min duft.
  »Du dufter himmelsk,« fortalte han mig med tyk stemme og lod læberne glide over mine våde skamlæber, rundt i ottetaller og jeg spændte mig op mod ham, da han endelig stak tungen ud og lod den løbe fra mellemkødet, mellem de indre skamlæber, der stod åbne, som rosen under solens stråler, op til min dirrende klit og lod derpå tungen cirkle langsomt omkring den. Han nippede forsigtigt knoppen med læberne, sugede den ene skamlæbe ind i munden, lod tungen vandre over til den anden og sugede også den ind i munden. Derefter dækkede han hele min fisse med sin mund og sugede skamlæberne ind i munden og bearbejdede dem sådan, mens hans tungespids drillede klitten.
Min krop sitrede, dirrede af overflod af følelser, og jeg stønnede uforbeholdent, kunne ikke andet med den behandling. Han slap min fisse, skubbede min røv opad ved hjælp af mine knæhaser og stak tungen ind i min bævrende indgang, han tungede kneppede mig, og jeg klynkede, krammede mine bryster i et desperat forsøg på at udlede lidt af min uhørte liderlige lyst. Snart sugede han mine skamlæber ind i munden igen, drillede klitten med tungen, og jeg mærkede den første krusning på vejen til toppen, higede nu efter den, sigtede efter den.
  »Du må ikke stoppe,« stønnede jeg og omfavnede derpå orgasmens sødme, lod den rive mig med i en syndflod af klynkende støn og hele min krop trak sig sammen i rusen.
Kion kom op til mig, lagde sig ind over mig og pressede endnu engang sin virkelig hårde pik ind i mig og stadig svævende i efterrusen af orgasmen, spjættede jeg lidt ved mødet med ham, men han krævede mig igen langsomt og helt til bunden. Han kyssede mig, dominerede min mund som om jeg ikke havde noget at skulle have sagt, og jeg modtog ham som en sultende.
Han bevægede sig nu i mig i lange dybe stød, lod mig mærke alt af ham og han tog under min ene knæhase for at kunne komme endnu dybere ind og jeg så tilbedende op i hans øjne, han var så himmelsk dybt inde, ramte der, hvor jeg havde brug for ham, og Kion så ikke ud til at ville stoppe sin lækre behandling.
  »Det føles så godt,« sukkede jeg og Kion stoppede helt i bund på et hårdt stød, hvilket fik mig til at gispe.
  »Vend dig om, så jeg kan se på din røv mens jeg boller dig,« sagde han, trak sig ud og jeg drejede om på maven og rejste mig op på all fire, så tilbage på ham, mens han forgudende lod hænderne kube mine baller, dykkede ned og lod tungen slikke over min fisse, angreb min klit med ivrig tunge så jeg stønnede hjælpeløst, han trak derpå tungen op til indgangen, og drillede mellemkødet, lagde sig så på knæ bag mig og skubbede sig ind i mørket i en lang indtrængen.
  »Din fisse er så varm og våd, den giver mig lyst til at komme ud over den,« drævede han hedt bag mig, mens han med et fast greb om mine hofter, spiddede mig dybt og jeg svarede ved at møde hans stød.
  »Knep mig, Kion … vær sød…« jeg lagde brystet ned mod sengen, så min røv stod lige op i vejret og Kion lænede sig ind over mig og genoptog de lange dybe stød, tog mig langsomt, men bestemt.
Vi bevægede os som en helhed, jeg modtog ham med stigende beruselse, kunne ikke holde fingrene fra min fisse, måtte komme igen. Kion skubbede mig længere ned i madrassen, satte til en forandring tempoet op og mens jeg onanerede mig selv, dominerede han min fisse fuldstændigt og jeg pressede mig desperat op mod ham, bar mig selv mod orgasme endnu engang og med et klynkende hvin, kom jeg omkring hans arbejdende pik.
  »Det’ lækkert, Leonora,« stønnede Kion, genoptog sine langsomme stød, »du får mig til at komme,« fortalte han mig, hvorefter han trak sig ud, lod pikken blive mod min åbning og jeg mærkede de varm sprøjt overdænge mig. At høre ham komme, var som at høre et englekor, og jeg kunne ikke holde mig i ro, efterdønningen af min orgasme og at høre hans, var ecstasy.
Min krop befandt sig stadig i et stadie af lyksalighed og alle nerve ender sitrede behageligt, hvor end Kion rørte og kyssede, var det som et varmt spor af fryd, og jeg vendte mig om mod ham, så jeg kunne modtage hans hede læber. Han trak dem dovent over mine, med et let greb om min kæbe og trak den ned over min hals, kraveben og kubede et bryst, vendte retur til min kæbe igen.
  »Næste gang kommer jeg inde i dig, Leonora,”
Jeg sukkede ved udsigterne og lod stadig hænderne løbe grådig over hans krop, kunne ikke blive euforien kvit, kunne ikke kvæle, hvor meget han fik mit blod til at synge.
  ”Ja, jeg vil mærke det…” klynkede jeg over han læber og Kion bed min læbe, holdt den fast mellem tænderne og slap så.
  »Men først, lad os tage et bad,« foreslog han, og jeg nikkede med et sagligt smil, og han forlod sengen. Jeg rullede ud af den og fulgte efter ham ud på det lille badeværelse, hvor han havde stillet sig under bruseren.
Jeg gjorde mig selv den tjeneste at fjerne min make-up, og trække en børste gennem mit hår og trådte derefter ind til Kion under det varme vand. Pladsen var trang, men det gjorde ikke mig noget og jeg indfandt mig hurtigt i Kions favn. 

Da jeg vendte tilbage til sengen lå Kion på den ene halvdel, lignede et ta’ selv bord og jeg kravlede op i sengen til ham, så jeg stod over ham på alle fire, mellem hans lår. Jeg kyssede hans læber ganske let, kyssede ned af hans brystkasse og begav mig nedad, kyssede hans mave og så op på ham inden jeg begav mig længere ned. Mødte hans begærfulde øjne, stadig lige håndgribelig og en sult efter at se hvad jeg ville gøre ved ham, var skrevet i hvert et træk af hans ansigt.
Jeg lod derefter tungen løbe op langs skaftet på hans pik, den var ikke fuldt stiv endnu, men det skulle jeg hurtigt få lavet om på, så med lette fingre løftede jeg den og lod den synke ind til drøblen.
Jeg trak ham langsomt ud af munden igen, min hånd fulgte efter og sammen begyndte de et langsomt drillende arbejde, min anden hånd kubede pungen og blidt trak jeg i den, masserede den og denne behandling fremkaldte en lyd fra Kion jeg ikke havde hørt før. Dette fik mig til at fortsætte den langsomme, følsomme behandling af ham og nød at mærke hver en kontur og blodåre, men mest af alt at lade tungen cirkle om det store hoved.
  »Ta den helt ind til drøblen,« bad han og jeg efterkom hans ønske og Kion stønnede højt ved synet, ”Sådan der, lækkert at se på.”
  ”Skal jeg ta dine nosser i munden?” drev min stemme af hed liderlighed mens jeg fastholdt Kions blik, og han nikkede med en erkendende lyd i struben og langsomt lod jeg tungen vandre ned, tog hans pung, hvorefter jeg sugede den ene sten ind i munden. Lod tungen løbe over til den anden og sugede den ind i munden. Min hånd fortsatte med at bearbejde ham, mens jeg gav hans nosser hele turen, hvorefter jeg lod tungen løbe retur til hovedet.
  ”Sæt dig over min store pik og vis mig, hvordan du rider.”
Jeg trak min mund langsomt af ham, kyssede op ad hans mave, bryst og krævede hans læber i et langsomt hedt kys. Skrævede over hans hofter og gnubbede mig hen over hans store pik, mærkede ham hård og kampklar under mig og med en let hånd hjalp jeg ham til min åbning.
  ”Vil du mærke min lille fisse?” Langsomt arbejdede jeg mig ned over hans længde, helt i bund og trak mig næsten helt af ham igen, for dernæst at tage ham ind igen til roden.
  ”Helt i bund skønne, sådan der.”
Kion tog fat om mine hofter og fulgte mine bevægelser, vred underlivet som en anden mavedanser og fornemmelsen af hans hårde lem presse mig til det yderste, var et helt særligt stykke himmel jeg ikke kunne fatte tilhørte mig. Han kubede mine glober i sine stærke hænder og trak mig derpå ned over sig så jeg lå torso mod torso and Kion satte tempoet op. Jeg kunne ikke andet end klynke af nydelse, han igangsatte en tsunami i mit indre og da han ikke synes at ville sætte tempoet ned, vred jeg mig fri af hans arme og rystede på hovedet.
  ”Jeg vil ikke komme endnu.”
Kions blik gnistrede af vilje og mødte mine nedadgående bevægelser med opadgående og bragte mig tættere og tættere på randen. Jeg satte mig op i frøstilling over ham og hoppede op og ned på hans store pik der nu frit kunne gnubbe mod mit g-punkt og jeg blev hensat i en lykkerus, for snart at føle mit indre springe til atomer.
  ”Jeg kommer…”
Jeg faldt fremad over ham, dirrede af nydelse, min krop stadig lige sulten efter ham – hvor kom det intense begær dog fra? Kion lod hænderne glide ned over mine baller og klemte dem blidt, jeg bevægede mig stadig langsomt over ham, elskede overfølsomheden synge gennem mine lemmer, gennem mit indre og jeg lod Kion rulle os rundt så jeg lå nederst. Han krævede mine læber igen, elskede med mig, sørgede for jeg kunne mærke alt af ham, hele hans længde og jeg klynkede ud i hans mund.
  ”Jeg kommer snart, Leonora.”
  ”Ja, jeg vil have din sperm i mig,” sukkede jeg ivrigt, lod hænderne glide ned til hans røv og klemte, trak ham tættere på mig, ”Kom i mig Kion, kom i mig.”
  ”Er du klar?”
  ”Ja!”
Han stønnede overgivende da han lod sin last sprøjte dybt op i mig, hvert pulserende ryk kunne mærkes og jeg fik helt kuldegysninger af fryd over fornemmelsen. Jeg strøg ham over nakken og Kion begravede os i endnu et kys der kunne mærkes helt ud i hårrødderne og at mærke han stadig var i mig, var pisse lækkert.
  ”Jeg har aldrig været mig hustru utro, har aldrig været udsat for så stor en fristelse som dig, men det var det hele værd.”
  ”Virkelig?”
Jeg badede i hans kærlige øjne og blidt kyssede han mig mens han nikkede erkendende.
  ”Det er i sandheden en kæmpe erkendelse, at så ung en kvinde som dig bliver våd i trussen over mig, at på trods af min alder du stadig bare må have mig.”
  ”Du er en flot mand, Kion,” sagde jeg sandfærdigt og strøg ham over halsen med et lille smil, ”det er hele den måde du bærer dig på der tiltaler mig, så selvsikkert og ’stort’, forstår du?”
  ”Jeg forstår hvad du mener og det vist ikke kun min personlighed der er stor, noget andet kan ikke lade være med at være stor for dig.”
Han gav mig et puf, så hans stadig blodfyldte lem sank retur ind i min våde fisse og jeg bed mig i læben, kurrede kælent og hævede hovedet og kyssede ham. Han fortsatte med at bevæge sig i mig og jeg kunne ikke lade være med at stønne overgivent.
  ”Det så dejligt,” sukkede jeg mellem vores konstante sammensatte læber og Kions ene hånd gled ned til min ene balle og gav den et klem.
  ”Jeg har ikke ville noget så meget i mit liv som det her, lige nu med dig, du føles så fantastisk.”
Hans store krop dækkede mig næsten fuldstændigt, ivrig, sulten, levende og brændende varm krævede ham mig igen og igen. Satte kun ganske kort tempoet op, men vedblev i det langsomme pinefulde dejlige tempo, der fik mig til at dirre at liderlighed.
  ”Kom for mig Leonora,” bad han bydende, men jeg rystede på hovedet mens jeg sukkede.
  ”Jeg kan ikke mere.”
Kion satte sig tilbage på hælene, mens han så ned på mig lagde han mine ben over hans skuldre og lænede sig fremad igen og spiddede mig dybt. Han gnubbede mod mit g-punkt igen og jeg klynkede af uhørt nydelse, min fisse fuldstændig uden for min kontrol og hun ville bare så gerne give ham hans ønske.
  ”Kom for mig,” bad han igen og jeg fortsatte med at ryste febrilsk på hovedet, min krop fortalte ham dog umiddelbart en anden historie og han så bestemt ind i mine øjne, ”Kom, nu Leonora.”
Jeg skreg da min orgasme ramlede gennem mig som store kampesten, hver sammentrækning gjorde jeg kunne mærke Kions store pik mere prominent end før og da bølgerne af orgasmen døde hen, kun euforien tilbage, lagde han sig igen ind over mig og krævede mine læber.
  ”Jeg vil komme i din mund,” jeg nikkede sløvt, følte mig fuldstændigt drænet for energi, kunne ikke give en eneste orgasme mere, heller ikke selvom Kions stemme bød mig adlyde, ”Vær klar – nu.”
Jeg svingede rundt så jeg hurtigt kunne gribe hans store pik i min mund og sutte ham mens han kom, hans støn rungede i det lille hotelværelse og jeg var ikke i tvivl om, at vores naboer var bekendte med aktiviteten her i lokalet. Jeg suttede ham ren, drev hver en dråbe ud af ham som jeg kunne og sank det hele. Kion tog under min hagen og jeg åbnede munden så han kunne se min tomme mund og han smilede skævt.
  ”Dygtig pige.”
Kion lagde sig ved siden af mig, trak vejret dybt ned i lungerne for at berolige sit hektiske indre og jeg smilede kærligt til ham.
  ”Tak.”
  ”Selv tak, Leonora.”

Jeg ved jeg burde stå op og vaske mig ren, men jeg var bare så afkræftet, mæt helt ind til marven, så jeg blev døsigt liggende på ryggen med lukkede øjne. Et lille smil blev ved med at kurve mine læber, også selvom jeg måtte have været faldet i søvn, for jeg registrerede ikke Kion trak dynen over mig.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER