LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Per©

Genre: Offentligt

Dato: 12.06.2011


Møde på rejsen med følger, del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Han er på vej til sin kusine for at hjælpe med noget økonomi. Togrejsen bliver dog alt andet end kedelig, tværtimod bliver hans sexbehov dækket ind for en tid. Med aftale om at ses igen, siger han farvel til kvinden i toget. Hans besøg hos hende en af de efterfølgende dage blev dog noget af en oplevelse, og det blev til lækker fræk sex udendørs mens hestene parrede sig og hunden var nysgerrig.

Hun rejste sig besværligt op og børstede jord og græs af knæene og hænderne. Hun drejede hovedet og smilede et træt, skævt smil.
Jeg stod fuldstændig udmattet lænet op ad en af hegnsstolperne og pustede, med min opsvulmede, slappe tissemand dryppende af vore safter. Casanova luntede hen til hende og prøvede at stikke sin snude ind mellem hendes ben, men hun flyttede sig og løftede kjolen op over brysterne, så de kom på plads, dog uden at knappe foran.
“Nu trænger jeg altså til noget at drikke”, sagde hun, og jeg tilføjede: “Og jeg er sulten - efter mad!”
Hun kyssede mig blødt på munden og sagde: “Vi går ind og spiser. Men først skal jeg lige have Hero ind i den anden fold.”
Hingsten og hoppen stod og gned deres muler mod hinandens kroppe; det så meget kærligt ud. Men pigen tog fat i Heros grime og trak ham over i en fold, som var solidt indhegnet. “Han skal helst være under kontrol”, sagde hun. “Han kan godt være for voldsom, når det kommer over ham.”
Så tog hun min hånd, og vi gik trætte af ophidselsen og bolleriet i solskinnet over til huset med Casanova luntende efter os.

Inde i køkkenet, hvor der var køligere gav hun hunden mad, og vi satte os ved bordet. Jeg hældte et stort glas vand i mig, mens hun satte noget mad og et par øl frem.
Først spiste vi i tavshed og smilede glad til hinanden ind imellem.
Så sagde hun: “Altså, hvor du er dejlig at kneppe med! Og du kunne godt lide at se hestene parre sig, hvad?”
“Ja, det ser storslået ud med de store dyr, synes jeg. Og det er fantastisk ophidsende, fordi de er så store og går til den så fuldstændig uden en tanke.”
“Ja - og det er præcis det, jeg så gerne selv vil have, når jeg gør det: En der bare kaster sig ind i det uden at reflektere eller tænke; sådan fuldstændig dyrisk. Dyrene er så dejlig uskyldige”, sagde hun.
Casanova havde spist og drukket og lå nu på det varme gulv og så op på os. Solens stråler stod skråt ind ad vinduerne og aftegnede vinduernes felter på gulvet. Der var dejligt stille i  køkkenet.
Hun så drømmende hen for sig: “Det kunne være skønt at prøve at blive pulet af en hingst; men den er jo alt, alt for stor; og den viser ikke hensyn, den vil bare ha pikken HELT ind - man ville blive sprængt.” Hun fnisede lidt: “Allerede din pik er rigeligt til mig!”
“Ja, jeg kan godt se det fascinerende i det. Men kvinder har faktisk ladet sig parre med æsler; og det kan vist godt lade sig gøre, har jeg læst.”
“Jeg tror ikke rigtig på, at det kan være rart; den er også for stor. Jeg har set sådan én, der stod og vippede under bugen på en gejl æselhingst; den var cirka lige så tyk som din, men meget længere. Jaja, din er altså osse MEGET tyk; jeg har aldrig været ude for så stor en pik som din. Og så smuk!” 
Jeg smilede: “Det er jeg da glad for at du synes! Men der er jo også nogle kvinder, der leger sådan noget med deres hund; det må da være overkommeligt! Og den gør det vel lige så ivrigt som en hest, vil jeg tro.”
Hun så på mig med de smalle øjne, hun havde set på mig med i toget; så slikkede hun sig om munden og sagde: “Det gør de faktisk...”
Jeg begyndte at grine: “Er det noget du véd noget om?” Og jeg tog hendes to hænder og kyssede dem, mens jeg smilede op til hende.
Hun svarede ikke, men sagde, som om hun talte til sig selv: “Og så er der det gode ved sådan et dyr, at det ikke kan fortælle noget til nogen. Det er jo fuldstændig uskadeligt, men det går jo ikke, at nogen ved at man gør sådan noget.”
Vi kunne høre en hest vrinske derude. “Åh, det er Hero, det liderlige bæst”, sagde hun. “Nu vil han igen. Men jeg gider altså ikke gå derud; han må vente.”
Jeg fortsatte tankegangen: “Synes du, at sådan noget - med f. eks. en hund - er noget at skamme sig over?”
“Næ - det er jo som sagt uskadeligt og kun til fornøjelse - for begge parter. Men det synes andre, så man skal holde sin mund.”
Og igen kiggede hun skarpt på mig. “Eller man skal kunne holde tand for tunge!”
“Ja, man må kunne stole på hinanden”, sagde jeg. Jeg bar tallerkenerne over til vasken.
“Stoler du på mig?” spurgte jeg, med ryggen til hende.
Hun tav lidt. Så rejste hun sig og gik over og lagde sine bløde arme om mig; jeg kunne mærke hendes faste bryster mod min ryg og hendes ånde ved mit øre.
Hun strøg mig ned over maven og stak sin hånd ned i mine shorts og tog mit halvstive lem i hånden og krammede det blidt. “Ja. Jeg stoler på dig. Du er sød, og du gør mig kun godt. Og... jeg kan godt lide at blive set på; det hidser mig sådan op!”
Min pik blev større og større i hendes hånd. Hun kyssede mig i nakken. Jeg vendte mig om løftede den korte kjole op og tog fat om hendes nøgne numse, og jeg kyssede hende, og vore tunger slikkede om hinanden, og den var nær ved at gå i bukserne på mig ved tanken om, hvad det var jeg skulle se.
Vi drak resten af vores øl.
Hun sagde med let rystende stemme: “Kom med ind i soveværelset; så skal du se! Kom, Casanova!” Den store hund rejste sig og løb ivrigt efter hende, som om den vidste, hvad den nu skulle være med til.
Inde i soveværelset, hvor eftermiddagssolen kastede et varmt skær over den store dobbeltseng og de ferskenfarvede vægge, løftede Casanova sig på bagbenene op ad hende, men hun sagde: “Nej, Casanova!”
Hun sagde til mig: “Prøv at tage fat om dens pik!”
“Jamen vil han have at jeg gør det? Han kender mig jo ikke.”
“Prøv bare; han kan lide det!” sagde hun og smilede. "Jeg véd det!"
Den store hund stod på den tykke sengeforligger med tungen hængende ud af det åbne gab og kiggede skiftevis på pigen og mig.
Hun satte sig på sengekanten og trak lidt ned i kjolen, så brystvorterne kiggede op over kanten; kjolen var gledet op, så lårene  var helt blottede. Hun adskilte sine smukke lår, så jeg kunne se den mørke hårdusk og de svulmende lyserøde læber mellem dem, mens hun kløede Casanova i nakken og smilede op til mig. Jeg næsten rystede af spænding og ophidselse.
Jeg bøjede mig ned og stak forsigtigt en hånd ind under hundens bug og førte den bagud til jeg nåede det store lådne parringsorgan; den tykke spids var fugtig. Jeg tog nu fat og klemte forsigtigt om den; den var meget varm i min hånd, og det føltes som om der var en fingertyk glat stang inde i det lådne hylster. Hunden stod ganske stille. Jeg tog lidt fastere og førte nu dens behårede “forhud” lidt frem og tilbage.
Jeg satte mig på hug ved siden af Casanova og så på pigen, der stadig kløede ham, mens hun stirrede på mig med strålende øjne. Hunden begyndte at gispe med den lange tunge ud ad gabet, mens han samtidig bevægede bagkroppen frem og tilbage.
Jeg tog bedre fat og følte i min hånd hvor lang hundens tykke, lådne pik var; jeg nulrede den forsigtigt om dens bløde tykke spids, og jeg så den blegrøde, fingertykke spidse tingest glide frem, glinsende af fugt. Så gik jeg i gang med at køre hånden frem og tilbage mellem hundens bagben mens den varme pik voksede i hånden på mig.
Casanova gjorde nu heftige parringsbevægelser, og dens pik blev tykkere og tykkere og rødere og rødere og kom længere og længere ud; tynde stråler begyndte at sprøjte ud af den røde spids.
Pigen gispede mindst lige så meget som den gejle hanhund og stønnede: “Stop nu! Han skal pule mig! Se nu!!!”
Jeg slap hundens pik, og den vuggede ophidset med bagkroppen.
Pigen sagde: “Kom, Casanova!”, lagde sig tilbage på sengen og skrævede så meget hun kunne. Hendes smukke, rosa skedeåbning og skamlæber lå fuldstændig blottede foran mig. Så stak hunden snuden ind mellem pigens lår og begyndte at slikke og slikke med en slubrende lyd, mens pigen vred sig på sengen og stønnede, vild af liderlighed.
Nu lod hun sig glide ned på den bløde forligger, lagde sig på alle fire med patterne hængende ud over kjolen og den smukke røv struttende bagud mod hunden, der igen slikkede hendes fjams.
Så sagde hun: “Knep, Casanova, KNEP!!!”
Den store hanhund løftede sig på bagbenene, holdt fast om hendes liv med forbenene, mens bagkroppen gik heftigt frem og tilbage for at få lemmet ind i hende; han steppede på stive bagben i forsøget, men kunne ikke rigtig ramme; den lange, røde pik stødte sin bløde spids mod hendes baller og lår, og han var helt ustyrlig. "Åh – skynd dig – hjælp ham!" stønnede pigen. "Tag hans pik og før den til min fisse! NU!! Ååh!!" Jeg tog fat i den bageste del af pikken og styrede lemmet ind mod hendes åbne kusse. Så kunne han! Den lange javert gled med en smaskende lyd ind i hendes skede, og så begyndte Casanova at pule løs! Pigen trykkede sin skønne røv så hårdt op mod det gejle dyr, hun kunne, og den vældige hanhund proppede og proppede sit stadig voksende parringslem ind i hende; hundepikken blev tykkere og tykkere, og ved dens rod, hvor den stak ud af sin lådne skede, voksede en tyk bule frem; pikken selv antog efterhånden en fuldstændig blårød farve og svulmede op til enorm størrelse; den blev omtrent så lang og tyk som min egen, når den er stiv - hvad den i højeste grad var nu.
Pludselig smuttede den ud af hende og hang under hunden, enormt tung og opsvulmet, mens stråler af sæd sprøjtede og sprøjtede ud af den, ned på forliggeren, mens hunden på dansende bagben prøvede at stikke den ind igen. Jeg løftede den op til hendes kusse igen, og Casanova jog lemmet ind i hende og kneppede videre i et vildt tempo, gispende, med den lange tunge hængende ud af det åbne gab.
Det var et herligt syn: Dér lå den dejlige pige på sengeforliggeren på alle fire med de smukke babser blottede, med den gejle hanhund med krummet ryg over sig mens hans stive hundepik fyldte hendes lækre snævre skede, der dryppede af smørelse, og han kneppede og kneppede og hun gav en tudende lyd fra sig som et dyr.
Hun stønnede: “Kom med din stivert! Kom her hen foran mig! Jeg vil ha den i munden! Åh, giv mig din store pik, åh… kom med den!!” Jeg slap det fantastiske syn, trak shortsene af og satte mig skrævende, med strittende pik, lige foran hendes ansigt, der var skjult af håret, der hang ned mod forliggeren. Bag hende ragede den store hund op, strakte halsen ind over ryggen på hende og så med stive øjne omkring sig, og savlet fra det store gab dryppende ned på hendes ryg, mens den gispende kneppede og kneppede i én uendelighed.
Hun mumlede: “Nærmere...” Jeg skubbede mig længere ind mod hende, og hun sænkede sig ned på albuerne og sugede mit åresvulmende, saftdrivende lem ind i sin våde, varme mund. Hendes tunge slikkede op og ned ad pikkens underside, mens hun med savlende mund slubrede og slubrede det enormt opsvulmede pikhoved ind i sig. Så begyndte hun at SLUGE min stive pik i dens fulde længde; hele min lange, tykke stang gled langsomt ind i halsen på hende, mens hun svælgede og svælgede så det føltes som om den blev krammet af en snæver skede. Casanova havde omsider gjort sig færdig; han trak pikken ud af hende og lagde sig på gulvet og slikkede den; den var kæmpestor, opsvulmet, året og blårød; den tykke knold ved roden hindrede den i at glide ind i sin skede igen, og saften sivede ud af spidsen, som hunden slikkede og slikkede.
Pigen trak sig lidt tilbage og suttede pikhovedet; hun strammede læberne under den tykke vulst langs hovedets overside og lod den slubrende tunge slikke undersiden, hvor det er mest følsomt; så kørte hun læberne op og ned i hurtige, glidende bevægelser lige under pikhovedet som var de en snæver, våd kusse, og så kunne jeg ikke holde mig længere. Røret på pikkens underside svulmede, det kildrede imellem mine ben, nosserne trak sig op til pikken, og en enorm stråle sperm skød op i hendes smukke mund; hun suttede fuldstændig vildt mens jeg pumpede og pumpede min sæd ind, og hun slugte det hele.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER