LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Per©

Genre: Offentligt (familie)

Dato: 26.06.2011


Møde på rejsen med følger - del 5
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Mæt af oplevelse hos kvinden han mødte i toget kommer han tilbage til sin kusine som han har hjulpet med noget økonomi. Men hvad kan hamle op med brunstige heste, en liderlig hanhund og et liderlig togbekendtskab... jo måske en kusine med svulmende bryster...

     Det blev noget sent inden jeg kom hjem til min kære kusine. Jeg opdagede at jeg ikke havde fået nøgle med mig, så jeg ringede på døren til det pæne parcelhus. Heldigvis var hun hjemme og tog imod mig med et glad smil. Jeg var træt efter en lang, begivenhedsrig dag i frisk, landlig luft og solskin og ville gerne i seng inden længe.
Ingrid havde været ude sammen med et par veninder; det var ret nyt for hende at gøre den slags efter et langt rutineægteskab, hvori hun kun yderst sjældent havde tilladt sig fornøjelser for sig selv. De havde været i biografen og på café bagefter, hvor de havde snakket om problemer med mænd, et emne Ingrid havde gode forudsætninger for at tale med om. De havde fået nogle glas fadøl - hvad min pæne, ærbare kusine heller ikke havde tilladt sig meget af, og hun var i en munter, let eksalteret stemning, da jeg trætte mand trådte ind i entréen.

Hun havde vældig lyst til at snakke og var ikke indstillet på at den gode stemning lige med det samme skulle afsluttes med at gå i seng og sove. Hun så bedre ud end hun havde gjort længe; det lidt kedelige halvlange hår havde hun sat op på hovedet, og jeg bemærkede med let undren, at hun egentlig havde en køn nakke. Hun var i en vid, halvlang blå nederdel og en ærbar, hvid skjortebluse med ærmer der nåede til midt på underarmen. De tre øverste knapper var åbnet, og bag skjorten fyldte hendes ret store bryster godt ud.
Hun lagde en blød arm om min nakke, gav mig et klem, smilede muntert til mig, så tæt på, at jeg tydeligt mærkede hendes duft af frisk sved og en god parfume, og sagde: “Kunne du ikke tænke dig en kølig øl, lille fætter? Jeg har nogle i køleskabet!”
Nå, jeg ville da ikke være lyseslukker for min kære kusine, og en enkelt øl at gå i seng på var egentlig ikke så dårligt; og hun var faktisk så sød i sin lette stemning, at det kunne være hyggeligt at sludre lidt med hende; jeg var jo selv glad efter en skøn dag, så jeg svarede: “Ja, så pyt - lad og dog det, store kusine!”
Hun fnisede tøset og gik ud efter øllet. Egentlig en pæn røv, som den vugger under skørtet, tænkte jeg - igen lidt overrasket, for sådan havde jeg aldrig set på min ærbare kusine før.

Jeg satte mig i den store lædersofa i stuen. Der var halvmørkt, kun lampen på skrivebordet og en stålampe var tændt; det var ganske hyggeligt, og jeg lænede mig tilbage og slappede af. Ingrid kom ind fra køkkenet med to flasker og to glas. Hun gik på en meget lettere måde end tidligere og havde i det hele taget en udstråling af lettelse; det skyldtes selvfølgelig det nye overblik over økonomien, der ikke så så dårlig ud, og som jeg havde hjulpet hende med at finde ud af, og så en begyndende følelse af frihed, hun næppe havde kendt siden hun var en ganske ung pige.
Hun satte tingene på sofabordet: “Så, lille fætter! Nu skal vi hygge os!” Hun tog en æske tændstikker fra bordet for at tænde et par lys; og da var det, jeg bemærkede noget virkelig overraskende. Der var noget let gyngende over hendes figur, jeg knap havde bemærket, da hun kom ind i den halvmørke stue, men som jeg nu blev klar over årsagen til: Hun havde dels åbnet yderligere to-tre knapper i skjorteblusen, og dels afført sig sin brystholder, så barmen nu svulmede noget længere nede under skjorten end før, med en let bølgen for hver bevægelse hun gjorde. Hun bemærkede mit blik og slog øjnene ned med et lidt genert smil; men da hun tændte lysene på bordet, lænede hun sig (Med vilje! tænkte jeg) unødvendigt langt ned, så jeg fik et smukt kig ned i den temmelig åbne skjorte til hendes dybe, dybe kavalergang; og hun sørgede for at føre tændstikken sådan, at den, netop da hun skulle puste den ud, lyste ned i skjortens åbning. Det var meget smukt.

Så satte hun sig pænt i sofaen, et passende stykke fra mig og åbnede øllerne, to Bjørnebryg, og hældte op i sit glas. Jeg hældte op i mit, vi smilede til hinanden og skålede. Det lokkende nye syn, min kære kusine havde åbenbaret mig, lod mig ikke helt upåvirket; mit lem var begyndt at svulme lidt i mine shorts, og Ingrid kastede et hurtigt, skråt blik ned ad mig, men samlede sig straks om sit glas, rømmede sig og tog en slurk til. Hun så køn ud i den bløde belysning, og jeg tror der var kommet lidt rødme i hendes kinder nu.
“Hm, nå - måske er min lille fætter ikke helt så lille, som jeg har gået og troet”, sagde hun.
“Næ”, sagde jeg, “men der er da noget meget sødt ved at du kalder mig sådan”, sagde jeg og smilede til hende.
Hun stirrede på sit glas og tog så en ordentlig slurk til. Hun så drømmende på glasset og kørte øllet langsomt rundt med en roterende bevægelse. “Men det er ikke sikkert, at jeg vil sige lille fætter til dig ret meget længere. For du er jo egentlig temmelig stor.” Så drejede hun sig om mod mig; hendes øjne var store og skinnede sært i lysskæret. Med en underligt grødet stemme sagde hun: “Kunne du ikke tænke dig at vise mig hvor stor du egentlig er?”

Det begyndte at blive lystigt, det her. Jeg kiggede hende i øjnene og svarede: “Måske skulle du så også vise mig hvor stor du er, søde kusine.” Hun satte sig på knæ i sofaen foran mig i det varme skær af de levende lys og så på mig med meget blanke øjne. Hun tog nu fat i kanterne på sin skjortebluse og trak ganske langsomt udad i dem, så skjorten åbnede sig mere og mere, mens hun hele tiden så mig stift i øjnene. Hele den øverste del af hendes patter var blottet, og hun holdt op at åbne mere, slap mit blik og så ned ad sig, ned på det jeg også så. Igen så hun på mig, og sagde så: “Er jeg stor nok - eller er jeg for stor, kære fætter?”
Min pik stod stiv som et hammerskaft frem i det ene bukseben og pressede det ud fra låret; den var lige ved at stikke hovedet udenfor. Ingrid lagde sin varme hånd på netop dette lår og strøg blidt over det, mens hendes hånd for hvert strøg gled højere og højere op ad låret. Så stoppede hun, lagde sine hænder om mine kinder, trak mit hoved ind til sit og kyssede mig med bløde, bløde læber, varmt og blidt. Endelig kunne jeg sige: “Du er vist lige tilpas, søde kusine. Men vis mig lige, om det er rigtigt.”
Hun slap mit hoved og trak sig lidt tilbage. Stadig på knæ i lysskæret foran mig, begyndte hun at knappe de næste knapper i skjorten op, langsomt, længere og længere ned. Derpå tog hun hænderne indenfor skjorten, greb fat under babserne og løftede dem ud af den hvide skjortebluse, så de hang, store og tunge, blottet for mit blik. De var smukke; ikke faste som pigens, ikke slappe, men bløde, runde og noget hængende; brystvorterne var små, med et stort rødbrunt område omkring. Jeg smilede til Ingrid, hun smilede til mig, og så gjorde hun en bevægelse, der fik brysterne til at gynge fra side til side. Jeg mærkede, at hun nød at blotte sig, at vise sig halvnøgen for mig.
Jeg lagde hænderne under hendes patter, rundede dem om dem og løftede dem, mærkede deres vægt, kærtegnede dem og nød deres blødhed; de var vidunderlige at klemme, gav elastisk-blødt efter, og huden var som silke, og hun åndede tungt.
“Kære kusine”, sagde jeg. “Kender vi egentlig rigtig hinanden?” Pludselig grinede hun: “Nu kender du mig LIDT bedre; der er helt rart, ikke? Du har dejlige hænder. Og nu vil jeg se lidt nærmere på din størrelse - rejs dig op!” Jeg gjorde som hun sagde. Hun drejede sig i sofaen og satte sig, stadig med brysterne blottede ud af den åbentstående skjorte. Jeg stillede mig foran hende; hendes ansigt var i højde med mit skød. Hun sagde: “Ræk mig lige lysene. Jeg kan ikke rigtig se noget.” Hun stillede nu lysene på det lille bord ved siden af sofaens armlæn, vendte sig atter mod mig og mumlede: “ Nå, lad os så se...”
Hun lagde sine varme, bløde hænder på mine bare lår og strøg op ad dem, først yderside, efterhånden længere og længere indad. På forsiden af lårene begyndte hun at lade hænderne glide opad; indimellem krummede hun fingrene og kradsede mig let. Så fortsatte hun; og nu lod hun hænderne glide helt op i mine bukseben - og endelig rørte hun min pik, som stod og dunkede af blod. Nede fra sin plads i sofaen smilede hun op til mig. Hun koncentrerede sig igen om mit skød; hun borede hånden helt op i buksebenet og tog nu med hele hånden et fast greb om pikken, mens hun sukkede dybt. “Aldrig mere vil jeg sige lille fætter til dig”, sagde hun blidt, mens hendes hånd befølte det strittende lem overalt.
Hun tog hånden ud af buksebenet og åbnede min livrem, derefter min lynlås, og tog derefter forsigtigt, med noget besvær, den stive pik frem. Hun trak mine shorts ned, og jeg steppede forsigtigt fødderne ud af dem og skubbede dem til side med den ene fod. Ingrid stirrede og stirrede på det tykke, lange lem; hun holdt om det med den ene hånd fra roden og den anden fra hvor den første nåede til. Så så hun forundret på det pæne stykke, der stak frem fra hånden, sukkede igen og sagde: “Kan sådan én være så stor! Det anede jeg ikke.” Med begge hænder trak hun nu forhuden så langt tilbage den kunne komme, så det store tykke pikhoved stod rundt og glinsende foran hendes ansigt, mens en blank dråbe sivede ud af sprækken, ned over hendes arm.
Hun gav et dybt suk, slikkede sig om de tørre læber og satte dem derefter mod pikhovedet og kyssede det. Hun slap igen, lagde hovedet lidt tilbage og smilede op til mig. Jeg lagde hænderne om hendes patter og løftede dem og krammede dem, mens hun igen vædede læberne og satte dem på pikhovedet; denne gang adskilte hun dem langsomt mere og mere, så pikken gled længere og længere ind i hendes hede mund. Imens slikkede hendes tunge med hurtige bevægelser på undersiden, så jeg måtte stoppe hende et øjeblik for ikke at komme i munden på hende.
Hun sugede pikken langt ind i munden, så det næsten gjorde ondt; slap den så og sagde: “Nu skal du altså rigtigt ind i mig, kære fætter; jeg MÅ have den store én ind i mig! Kunne du tænke dig det?”
“Jeg kan ikke tænke mig noget bedre”, sagde jeg; og det var sandt. Lige nu tænkte jeg ikke på den smukke liderlige pige; det eneste jeg havde i hovedet nu var at kneppe min søde store kusine, som jeg dårligt nok kunne kende igen.
Hun rejste sig op fra sofaen. Hun tog sit glas og skænkede den sidste sjat øl op i det. Hun gav mig mit i hånden og sagde: “Kære fætter; vi glemmer helt øllet! Nu er det passende med en skål!” Jeg grinede.

Dér stod vi i stuens halvmørke, kun oplyst af to stearinlys - det var et yndigt syn: Jeg i bar skjorte med strittende ståpik, og den søde Ingrid i sin pæne blå sommernederdel, pæn hvid skjortebluse med sine svulmende babser hængende udenpå! Vi skålede muntert med hinanden, mens hun krammede om min kneppestang med den ene hånd. Så satte hun glasset fra sig og sagde, med glinsende øjne: “Nu, kære fætter, skal du gøre det ved mig!”
Hun lagde sig på knæ foran mig og skød bagdelen godt bagud. “Stik den nu ind i mit hul! NU!” hviskede hun.
Mellem hendes fyldige lår svulmede de lange, tykke læber, glinsende fugtige. Jeg tog fat om stangen, anbragte mig bag hende og førte pikkens store hoved op og ned langs hendes bløde sprække.
“Ummm, ummm...!” sagde hun og vred sig foran mig. “Stik den nu ind, ikke!” Og så skubbede hun sig pludselig bagud, så min stivert gled godt ind i hende. “Oh, ja - jajaja!” jublede hun. “Og gør det så! Pul mig, pul mig! Jeg vil ha' den helt ind! kom NU!”
Så kneppede jeg hende alt hvad jeg kunne; jeg proppede pikken ind, trak den ud, proppede den ind igen, mens hun gispede efter vejret. “Tag mig på patterne, tag på mine patter!” råbte hun. “Jeg vil ha at du holder mig på patterne, mens du knepper mig! Se hvor de gynger! Tag dem i hænderne!” Jeg prøvede at holde balancen, mens jeg fik fat i babserne. Jeg vaklede, pikken gled ud, og hun hylede: “Stik den ind igen, kom med den igen! Knep mig, knep mig! Du må ikke holde op! Jeg er lige ved at komme!! Gi' mig pik NU!!”
Jeg drejede hende, så jeg kunne stå på gulvet bag hende, mens hun lå på knæ i sofaen. Så stod jeg bedre.
Jeg tog et solidt greb om hendes bryster og stak pikken dybt ind; den gled som i varmt smør. Så kneppede jeg hende hurtigt, og hun hylede og hylede og begyndte at ryste over det hele. Og pludselig væltede hun forover, knæene gled ned af sofaen, hvad der akkurat forhindrede hendes hoved i at knalde ind i væggen, så hun i stedet pandede ind i ryglænet.
Min pik smuttede ud af hende med et svup, mens hun skreg i vilden sky. Jeg blev forskrækket, men det var af fryd, hun skreg; hun skælvede heftigt over hele kroppen, og skrigene gik over i en hulken, der rystede hende, mens et udtryk af salighed bredte sig over hendes ansigt. Hun lå dér, på knæ med overkroppen ind over sofaen, med tøjet i vild uorden. Nederdelen var gledet ned så den skjulte bagdelen; hun lå fuldkommen udmattet og åndede hurtigt og tungt. Jeg stod stadig foran sofaen med strittende pik.
Endelig sagde hun med næsten normal stemme: “Åh, lille fætter med den store pik - aldrig har jeg dog fået sådan en skøn omgang! Som du dog kan bolle!” og smilede træt og strålende til mig. “Men hvad med dig? Du blev da vist ikke færdig, din stakkel! Se hvor du står og strutter! Hvad skal vi dog gøre ved det? Jeg orker altså ikke at stå op mere. Men du kan jo lægge dig på mig - eller jeg kunne sutte det ud af dig - det vil jeg gerne!”
Den var begyndt at hænge. Jeg sagde: “Så dejlige tilbud, du giver mig! Gør hvad du selv helst vil!”
“Godt - sæt dig her i enden af sofaen. Her ved mit hoved!” og hun slog med hånden i hynden. Jeg gik hen og satte mig med ryggen mod armlænet i sofaens ene ende, løftede knæene og skilte benene godt ad.
Det var næsten mørkt i stuen; lysene var næsten brændt ned; et af dem flakkede, så skyggerne virkede sært levende.
Min kusine trak sig helt op på sofaen, så hun lå på maven. Hun løftede sig op på albuerne, lige ud for mit skød, hvor min pik hang tyk, blød og svulmende med dryppende hoved mellem mine adskilte lår. Hendes store patter hang, lyse og runde, ned mellem mine ben; det så skønt ud. Hun smilede op til mig og slikkede sig om de fyldige læber med en våd tunge; så sænkede hun ansigtet ned over mit skød, satte de våde læber til enden af mit bløde lem og sugede blidt hele lemmet ind i sin varme mund, som om det var en ispind. Hun klemte om fyren med læberne og bed blidt i den, mens hendes tunge nulrede rundt om den. Det varede kun et øjeblik, så kunne den ikke være i hendes mund. Den rejste sig lang, tyk og stiv, så hun måtte løfte sig højere op. Hendes pande lå ind mod min mave, mens hun suttede stiverten med svuppende og slubrende lyde; hun trak hvæsende vejret gennem næsen, mens hendes mund sugede pikken så dybt ind hun kunne, derefter tog hun fat med læberne lige under det nøgne pikhoved og gjorde hurtige suttebevægelser, mens tungen slikkede og slikkede det glatte hoved.
Det begyndte at rykke i pikken, og nosserne begyndte at trække sig op imod dens rod. Jeg kunne mærke den kriblen der kommer lige før udløsningen, så jeg sagde: “Nu kommer det altså om et øjeblik! At du véd det!”
Så stoppede hun; lagde sit hoved på mit ene lår og begyndte at slikke op og ned langs det tykke, varme skaft. Lige under hovedet, hvor det deler sig i to tykke kinder, slikkede og slikkede hun med sin varme, våde tunge, mens hun med sin hånd kørte huden op og ned i langsomme, omhyggeligt følende bevægelser. Og så kom det; det stod det ud af pikken i en tyk stråle - lige op i luften mellem min mave og hendes ansigt!
Og spermen sprøjtede og sprøjtede ud af min vældigt svulmende pik, mens hun krammede og krammede den og lod sin hånd glide op og ned ad den, indsmurt i den glatte sæd. Og hun lo og lo, med sprøjt af sperm på kinden og næsen, og i håret.

Vi faldt omkuld på sofaen op ad hinanden.
Hun sagde: “Jøsses, det var da det skønneste samleje, jeg nogensinde har oplevet! Som du dog kan, kære fætter!”
Jeg svarede: “Du er altså heller ikke noget dårligt knald, søde kusine! Jeg er bollet helt flad.”
“Ja, men hvor skønt!” sagde hun og smilede over hele hovedet med spermen sivende ned over ansigtet. “Lad os sove sammen.”
Den var jeg med på. Og efter en nødtørftig oprydning i stuen og en tur på badeværelset gik vi udmattede i seng. Vi smed os bare nøgne ned i hendes store dobbeltseng, trak den kølige dyne over os og lagde os tilbage, hun med min ene arm under nakken. Jeg gav hende et kys, og vi lagde os til at sove. 

(Men det slutter ikke her…)

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER