LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Per©

Genre: Offentligt

Dato: 07.07.2011


Møde på rejsen med følger, del 6
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Han er på vej til sin kusine for at hjælpe med noget økonomi. Togrejsen bliver dog alt andet end kedelig, tværtimod bliver hans sexbehov dækket ind for en tid. Med aftale om at ses igen, siger han farvel til kvinden i toget. Hans besøg hos hende en af de efterfølgende dage blev dog noget af en oplevelse

                Jeg vågnede delvist og vidste først ikke hvor jeg var. Det var mørkt i soveværelset, og jeg mærkede nogle ubestemmelige bevægelser i sengen; det gik langsomt op for mig, at Ingrid var vågnet og at min pik var i hendes mund. Hun var i fodenden af sengen og suttede langsomt og blidt på min bløde pik, som langsomt rejste sig og blev tyk og stiv i munden på hende. Hun havde krummet sig sammen under den store dyne og lå på knæ mellem mine ben. Der kom mumlende og slubrende lyde ud derindefra. Jeg slappede fuldstændig af og nød det i fulde drag, mens jeg vågnede helt.

Så rakte jeg armene ned til hende og fangede hendes store, lækre patter i hænderne. Hun suttede og suttede, mens jeg nulrede hendes brystvorter med fingrene. Lige da jeg var ved at komme, slap hun pikken med et svup og kravlede op ad mig. Hun lå på alle fire over mig og sænkede babserne ned over mig og gyngede dem sagte fra side til side, så de gled over mit ansigt. “Åh, sut på mine patter - tag dem i munden og sut på dem!” hviskede hun, og jeg sugede den ene brystvorte ind i munden og slikkede den og nulrede den med tungen. “Også den anden, det er så dejligt!” Selvfølgelig gjorde jeg det; jeg suttede og slikkede og nød deres tyngde og blødhed. Imens rakte jeg begge hænder ned mellem hendes adskilte lår og stak fire-fem fingre ind i hendes drivvåde, varme skede. Hun gispede, og jeg kørte fingrene rundt i hendes saft; jeg satte et par fingre på hendes clitoris og gled dem frem og tilbage i revnen. Jeg kunne ane hendes ansigt i mørket; hun smilede med hvide tænder. “Det er så dejligt! Jeg fik sådan en lyst, jeg vågnede og var så liderlig, så jeg måtte have din pik i munden!” hviskede hun. “Først vil jeg kneppe, og så skal jeg ha’ den mellem mine patter!” Hun kyssede mig på munden og snoede sin tykke, våde tunge dybt ind i min mund, og jeg gjorde det samme ved hende uden at slippe hendes kusse.

Så kravlede hun ned over mig og løftede sig over mit stive lem. Hun tog fat om den og satte sig med et gisp ned over den; den gled ind i hendes skede som i varmt smør. Hun begyndte ganske langsomt at glide op og ned ad min lange tykke stang. Hun trak sig langsomt op, så den var lige ved at smutte ud; dér sad hun lidt ganske stille, med vibrerende lår, mens hun åndede tungt og hendes kusselæber lukkede og åbnede sig om pikhovedet som en våd suttemund. Ganske, ganske langsomt sænkede hun sig atter ned over mit stive bloddunkende lem, til det stod dybt inde i hendes krop. Hendes bevægelser blev langsomt hurtigere; hun sad dér overskrævs på mig, hendes røv gik op og ned, pikken gled ind og ud af hende, og hendes svulmende patter gyngede tungt over mig. Hun stønnede og stirrede på mig, dybt koncentreret om sin skedes manipulationer med min pik.

“Nu vil jeg ha den mellem patterne” sagde hun og løftede sig af, så pikken smækkede op ad maven på mig. Hun skubbede sig længere ned i sengen og lagde brysterne ned om den kussesaft-glatte pik. Hun fandt balancen på knæene, så hun kunne holde om brysterne, så pikken kunne glide inde mellem dem; så gyngede hun sagte frem og tilbage, mens hun smilede lykkeligt til mig. “Du, der står et lys på natbordet, og der ligger en lighter ved siden af. Kan du ikke nå den og tænde lyset - jeg vil se din store pik mellem mine patter!” Jeg vred mig så godt jeg kunne over mod natbordet og kunne lige akkurat nå lighteren, så jeg kunne tænde lyset. Hun bøjede hovedet og stirrede og stirrede på pikhovedet, der tykt, rundt og glinsende gled frem mellem babserne. Så slap hun, bøjede sig sammen og suttede pikken dybt ind i munden og savlede den til med spyt. Hun anbragte den igen mellem brysterne, og den gled lettere end før. “Jeg vil se når den sprøjter; jeg vil se når det kommer ud af den! Jeg vil ha din sperm mellem mine patter!” Så gyngede hun hurtigere frem og tilbage og klemte med hænderne patterne fastere om pikken, og pludselig kom det. Det tykke, svulmende pikhoved kom frem mellem brysterne, og en tyk stråle splattede ud af pikken, ud over bryst og mave på mig. Endnu et par portioner sperm pumpede ud, og hun lo glad. Hun slap brysterne og lagde sig ned på mig og gled sin krop rundt i spermen på min krop, så vi blev helt indsmurt i det.

“Puh, det var skønt!” lo hun. “Det har jeg aldrig prøvet før; det ser altså SÅ skønt ud, når din pik kommer frem mellem patterne, igen og igen!” Vi kyssede igen. Så pustede jeg lyset ud, og vi lagde og atter til at sove, og denne gang sov vi til det blev morgen. 

Om morgenen vågnede jeg med pikken stående lige op ad maven. Ved siden af mig lå Ingrid med ryggen til mig og sov med små pustende åndedrag. Jeg drejede mig forsigtigt om mod hende og lagde mig tæt ind til hendes ryg og røv. Jeg tog pikken i hånden og stak den stille ind mellem hendes lår. Dér kørte jeg den ganske sagte frem og tilbage i hendes glatte, fugtige revne, til dens hoved var godt indsmurt og glat. Nu stak jeg den meget langsomt ind i kussen på hende. Hun gryntede lidt i søvne og skubbede røven lidt bagud.

Jeg lagde en hånd om hendes ene bryst og krammede det, mens jeg proppede min svulmende pik så dybt ind jeg kunne og mærkede den trykke hovedet imod hendes livmodermund dybt inde. Jeg trak den langsomt ud igen og stødte den så ind igen; den gled så let i hende. Jeg begyndte at bevæge mig hurtigere, og hun svarede ved at klemme skeden sammen om den i små, hurtige bevægelser, mens hun sukkede og trykkede sin bløde, varme røv hårdere ind imod mig, så jeg lettere kunne komme til at kneppe hende.

Der lå vi i mørket under dynen og kneppede så stille, og hun vågnede mere og mere. Hun stønnede, og jeg kunne mærke hvordan hun nød at have min store pik inde i sig igen. Hun begyndte at gispe, hurtigt, hendes skede trak sig sammen i heftige bevægelser, og så pumpede sæden i tykke stråler ud af pikken, ind i hendes kusse. Jeg masede mit pulserende lem så dybt ind i hendes skede, jeg kunne og tømte mig i hende. Hun rakte en hånd bagud og kærtegnede mig, mens hun sukkede og mumlede: “Dejligt!”. Og vi faldt begge tilbage i søvnen igen. 

Vi sad temmelig søvnige ved morgenmaden. Ingrid så sjusket, men glad ud, med rodet hår og iført en hvid morgenkåbe. Vi spiste i tavshed og smilede indimellem til hinanden. Hun skulle på arbejde, og jeg skulle finde den dejlige piges sommerhus. Jeg var også i morgenkåbe, en grøn én som Ingrids mand havde efterladt. Da vi havde spist rejste kusine Ingrid sig og begyndte at tage af bordet.

Pludselig gik hun hen til mig og lagde sig på knæ på køkkengulvet foran mig. “Åh, lad mig lige sutte på din pik igen, søde fætter. Det er SÅ skønt!” Jeg drejede mig om mod hende og spredte mine ben. Hun tog morgenkåben til side og stirrede på mit lem, der hang blødt og fredeligt mellem mine ben. Så stak hun ansigtet ind mellem mine lår, mens hun holdt om mine hofter under morgenkåben. Hun stak tungen ind under tissemanden og løftede den; så sugede hun den pludselig ind i sin varme mund og suttede med velbehag på den. Hun nød rigtigt at have den i munden, smagte på den og kørte tungen rundt om den. Den begyndte at vokse i munden på hende, og det rykkede i den mens hun suttede og suttede med en slubrende lyd. Pikken stod nu stor og stiv lodret op i munden på hende.

Hun slap den med et svup, så glad på den og befølte den med fingrene, klemte om den og målte dens vældige tykkelse med hænderne. Hun sagde: “Åh, hvor er den skøn, din dejlige pik! Lad mig sidde på dit skød, kære fætter!” Jeg skubbede mig længere ud på stolesædet med pikken stående op ad maven. Saften sivede ud af det opsvulmede pikhoved. Ingrid rejste sig og vendte sig med ryggen til mig. Hun løftede op i sin morgenkåbe og blottede sin smukke røv, skrævede og satte sig langsomt ned over mit skød, mens hun stak en hånd ind under sig, greb fat i min stive stang  og styrede den ind mellem sine opsvulmede, saftdrivende kusselæber. Så sænkede hun sig ned over mig med et saligt suk. Pikken gled op i hende i sin fulde længde, op i den varme, snævre fjams. Så begyndte hun at kneppe. Hun løftede og sænkede sig, hurtigere og hurtigere, mens hun stønnede heftigt. Ligesom jeg skulle til at sprøjte i hende, rejste hun sig, og pikken smuttede ud af hendes fjams med et svup og smækkede op ad maven på mig. “Tag mig bagfra - det er bedre! Tag mig som et handyr! Kom herover!”

Hun gik med stive skridt over til køkkenbordet, lagde sig ind over det med røven struttende lige op mod mig. Jeg fulgte hende naturligvis, med strittende og vippende pik. Hun drejede ansigtet om mod mig; hendes øjne var meget store og blanke. “Tag mig så!” sagde hun. Jeg stillede mig bag hende, løftede hendes morgenkåbe op over hendes ryg, tog fat om hendes baller med begge  hænder, sank lidt i knæene og styrede mit enorme åresvulmende lem lige op i hende. Så kneppede jeg hende; pikken gled ind og ud af hendes saftige skede, mens hun hylede af fryd.  Jeg mærkede atter disse krampagtige sammentrækninger af kussen om min stang - og så proppede jeg atter pikken op i hende i sin fulde længde, mens spermen endnu engang kom i vældige sprøjt ind i kroppen på min kære kusine, mens hun vred sig foran mig, så  jeg måtte holde godt fast i hendes solide hofter for ikke at miste kontakten.

“Aldrig har jeg dog været så liderlig! Hvad er det dog, du gør ved mig, kære fætter?”
Jeg grinede: “Jeg knepper dig såmænd!”
“O, din gris, din dejlige gris!” sagde hun glad. “Hvor er det dog skønt at have dig her! En skam at du ikke skal blive her!”
“Du finder dig nok en elsker eller kæreste; du er en dejlig dame, når du bare tillader dig at være det”, sagde jeg og krammede hende.

(Der er mere endnu…)
Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER