LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Peter©

Genre: I naturen

Dato: 09.12.2010


En sommermorgen

Det var en skøn og varm sommermorgen. Min kone var taget på arbejde og da jeg mærkede solens stråler besluttede jeg mig for at holde dagen fri og tage til stranden. Oppe ad Øresundskysten findes en lille fin strand, hvor den ene ende benyttes af nøgenbadere. Jeg har været der nogle gange, da jeg synes, det er pirrende at ligge nøgen i solen og dejligt at mærke vandet mod min nøgne krop. Det er desværre overvejende mænd, der benytter denne ende af stranden og de er ofte synligt opstemte.  

Det var stadig tidlig morgen. Der var ikke en vind der rørte sig. Øresund lå glitrende i solen og en enkelt sejlere lå og duvede foran Hven for slappe sejl. Der lå kun en enkelt mand på et tæppe i den ene ende af stranden. Jeg bredte mit håndklæde ud tæt på vandkanten, tog tøjet af og lagde mig.  

Jeg havde vel ligget der i solen en halv times tid, da en midaldrende kvinde i tredserne kom ud af den lille skov for foden af bakken. Hun var tydeligt nok morgenbader – blot iført badekåbe og sandaler. Hun stod ved vandkanten ikke langt fra mig og prøvede vandet forsigtigt med tæerne. Jeg tror ikke hun var i tvivl om at jeg lå og betragtede hende og kun ventede på at hun skulle tage badekåben af, men i stedet vendte hun sig imod mig og spurgte om jeg havde været i vandet. Det havde jeg ikke, måtte jeg indrømme.

Så tog hun uden yderligere bemærkninger badekåben af og lod den falde på sandet ved siden af sandalerne. Hun var en stor og frodig kvinde med kortklippet mørkt farvet hår, der omkrandsede et sødt ansigt med store brune øjne og sensuelle læber. Hendes bryster var store og tungt hængende med store brystvorter. Hun havde mave og dejlige kraftige lår – mellem disse kunne jeg ikke undgå at se hendes kraftigt behårede skød.

Hun gik stille og roligt ud i det lave vand, mens jeg fulgte hende med øjnene. Mit lem begyndte at røre på sig og for at skjule det, skyndte jeg mig efter hende ud i vandet. Hun svømmede med rolige svømmetag på langs af kysten mellem de to revler. Jeg svømmede ud til hende. ”Nå du fik lyst til en dukkert alligevel” sagde hun, da jeg nåede helt derud. Det var nu ikke helt sandt, men det gav mig mulighed for at skjule, hvor liderlig hendes dejlige frodige krop havde gjort mig.

Vi svømmede stille og roligt ved siden af hinanden uden at sige noget. Jeg begyndte at fryse og ville gerne op, men hun havde tilsyneladende faste vaner for hvor mange meter, der skulle tilbagelægges hver morgen. Jeg udholdt kulden og endelig var hun færdig med dagens distance, så vi kunne svømme ind. Da hun rejste sig i det lave vand ved strandkanten, nød jeg hvordan vandet dryppede fra hendes krop og specielt fra hendes brystvorter. Mit lem havde haft godt af kuren – det var blevet helt lille mellem mine ben.

Hun stod et øjeblik før hun begyndte at tage badekåben på igen. Det gav et stik i min mave. Hun vendte sig mod mig og sagde ”det var hyggeligt at snakke med dig, jeg vil gå hjem til min morgenkaffe. Kan du have en dejlig dag?” Jeg spurgte lidt nølende om hun skulle gå allerede og om hun ikke havde lyst til at sidde lidt i solen og tørre. Hun stod og kiggede ud over vandet et øjeblik, så gik hun hen mod mit badehåndklæde.  Hun tøvede men tog så badekåben af igen og bredte den ud ved siden af mit håndklæde. Jeg så lige op på hendes dejlige, fyldige lår og hendes store kusse, der på trods af hendes alder stadig var kraftigt behåret. Jeg nød at se hendes store hængebryster bevæge sig, da hun fik sat sig ned ved siden afmig.

Vi sad begge en stund og så ud over Øresund i morgensolen uden at sige noget. Så sagde hun ”min mand er noget ældre end jeg og har desværre fået sukkersyge, så vort samliv er ophørt”.
Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige til det og så fortsatte hun ”det er svært at være gift med en mand, der ikke længere kan, når man fortsat har stor lyst til sex.” Jeg mumlede noget med at hun stadig var en dejlig, frodig og sexet kvinde og at hun da måtte kunne finde en elsker, der ville nyde hendes kvindelige former. Hun vendte sig mod mig og så mig ind i øjnene, ”der er ikke mange mænd, der tænder på en kvinde i slutningen af tredserne uanset om hun er frodig eller ej.”

Vi lå lidt og småsnakkede i solen. Jeg stjal mig til at kigge på hendes dejlige frodige krop.
Hun var ved at tørre og brystvorterne strittede ikke længere, men der sad stadig glinsende små perler af saltvand i hendes pubishår. Jeg tror hun fornemmede og nød at jeg ikke kunne holde øjnene fra hendes dejlige krop.

Det var stadig morgen og der var kun kommet en enkelt fyr forbi, der havde kigget på os begge og så havde bredt sit håndklæde ud lidt længere oppe ad stranden. Han lå stadig og kiggede på os mens han diskret legede lidt med sit tiltagende stive lem.

Så vendte hun sig mod mig og sagde, ”jeg er lige nødt til at gå for mig selv et øjeblik.” Hun rejste sig langsomt og gik med tunge skridt i sandet hen mod det lille krat der skiller stranden fra skrænten. Jeg kunne ikke lade være med at rejse mig og langsomt gå efter hende. Jeg er sikker på hun fornemmede mig lige bag sig. Hun fortsatte nogle meter ind mellem træerne og vendte sig om mod mig. Jeg stoppede op et par meter fra hende. Hun satte sig ned i hug stilling. Hendes store bryster hvilede på hendes lår. Jeg kunne se at hun var blevet meget tændt. Hendes brystvorter strittede som bitte små pikke lige ud i luften, området omkring brystvorterne var blevet helt mørkt og hun trak vejret hurtigt. Hun spredte umærkeligt de store skamlæber med et par fingre, så jeg bedre kunne se. Først dryppede det lidt fra hendes dejlige behårede skød, så kom der en svag stråle og endelig sprøjtede urinen ud af hende. Hendes øjne var gledet nedad og var fæstede på mit lem. Da jeg kiggede ned ad mig selv så jeg at min pik stod stor og stiv. Jeg lagde uvilkårligt hånden om min pik og begyndte langsomt at gnide den.

Hun var blevet færdig med at tisse, men rørte sig ikke. Vi stirrede hinanden ind i øjnene mens jeg gned mit store og stive lem. Jeg var stærkt ophidset af at have set urinen vælte ud af hendes kusse og det tog kun få tag før store klatter tyk, hvid sperm sprøjtede fra det store røde pikhovede ud over skovbunden.

Hun rejste sig langsomt og vi gik sammen stille tilbage til vores håndklæder. Vi lagde os ned og lod solen varme os. Jeg kunne se enkelte dråber urin glimte i solen i hendes pubis behåring. Fyren lidt længere henne ad stranden havde måske en anelse om, hvad der var foregået og lå og legede med sit stive lem.

Hun vendte sig om mod mig, hendes øjne mødte mine og spurgte: ”må jeg byde på en kop morgenkaffe - min mand er taget ud og spille golf med nogle venner.” Hun rejste sig uden at vente på svaret og tog sin badekåbe på. Jeg rejste mig også – tog tøj på og rullede mit håndklæde sammen. Vi gik op ad skrænten til strandvejen og slentrede videre ned ad Frydenlundsvej. Vi talte ikke sammen. Mit hovede var fuldt af forventninger.

Da vi kom til hendes hyggelige lille hus åbnede hun havelågen og vi gik hen over plænen til køkkendøren. I køkkenet lænede hun sig ind over køkkenvasken for at sætte vand over. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg stillede mig bag hende og pressede mit skød med min pik som igen var blevet stiv mod hendes røv. Jeg lod hænderne vandre op af hendes ryg og videre om til hendes store hængende bryster. Badekåben åbnede sig og jeg begyndte at kærtegne dem og nulre hendes store, stive brystvorter mellem fingrene. Min højre hånd vandrede videre ned, kærtegnede hendes runde mave for at forsvinde i hendes store og våde kusse. Jeg fandt hendes klitoris og kærtegnede den. Hun vred sig lidt af velvære og fik så vendt sig om mod mig. Hun kyssede mig dybt. Hendes tunge var overalt i min mund. Så fik jeg lempet hende op på køkkenbordet og lagt hendes lår op om min hals, så jeg kunne begrave mit ansigt i hendes store, våde og behårede skød.
Hendes kusse smagte salt. Jeg skilte hendes store skamlæber med fingrene, så jeg kunne se hendes store lyserøde hul i bevoksningen. Min tunge fandt hendes kilder, som jeg nulrede mellem læberne. Hun begyndte at trække vejret tungt og på trods af sin alder blev hun tiltagende våd.  Jeg pressede et par fingre ind i skeden. Der var rigelig plads og jeg pressede derfor langsomt fire fingre ind i hendes dejlige elskovshul. Jeg lod tungen lege med kilderen. Den voksede på min tunge som en lille tissemand. Hun var nu driv våd og jeg fik med besvær presset hele hånden ind i hendes skede. Hun gav sig, men nød det tilsyneladende. Jeg kunne tydeligt mærke hendes livmoder. Jeg så op fra hendes skød, mens min hånd var dybt forankret i hendes kusse. Hun var stærkt ophidset. Hendes store patter lå ud til siden, men hendes brystvorter var store og stive og strittede lige op i luften og området omkring dem var nu helt mørkt. Hendes øjne mødte mine og jeg elskede hendes dejlige liderlige blik.

Jeg trak hånden ud og lod tungen glide henover hendes mellemkød. Jeg skilte hendes store røvballer, så jeg kunne se hendes bagerste rose. Min tunge gled videre bagud og cirklede om anus. Hun nød det tydeligt for hun pressede sine kraftige lår sammen om min hals. Jeg åbnede hendes røvhul med tommelfingrene, så min tunge kunne kneppe hendes bagerste hul. Hun stønnede højt. Jeg løftede igen hovedet og så mig omkring i køkkenet. Jeg kunne med besvær række ud og nå en køkkenske som jeg først dyppede i hendes kusses dejlige safter og derefter forsigtigt pressede op i røven. Hun gav sig igen men nød det helt åbenbart. Min tunge fandt atter hendes kilder, der nu var stor og fast og glinsende af mit spyt.

Hendes vejrtrækning var nu meget tung og hun gryntede dybt. Hendes hænder gled ned til min nakke og pressede mit ansigt ned i hendes kusse, mens hun sagde ”du bliver våd min dejlige mand” og så kom hun. Hendes røv havde hævet sig lidt over køkkenbordet. Hendes lår klemte om min hals og mit hoved var presset hårdt ned i hendes kusse. Jeg mærkede at hun ikke kunne holde på vandet, da orgasmen gennemrystede hendes frodige krop og jeg smagte den salte urin blande sig med hendes safter i min mund. Jeg drak af hendes safter og nød følelsen af at have givet hende en dejlig orgasme. Hendes greb om mit hoved og nakke slappedes langsomt og røven sænkedes mod køkkenbordet.

Jeg kiggede op fra hendes skød og mødte igen hendes øjne. Hun smilede til mig og sagde ”giv mig så den store pik du har taget med til mig”. Jeg knappede mine shorts op og trak mine boxershorts til side. Min pik stod stor og stiv lige ud i luften. Jeg kravlede op på køkkenbordet mens hun skubbede sig lidt længere ind på bordet. Jeg trak forhuden tilbage så hun kunne se det store glinsede røde pikhoved. Jeg kørte det mod hendes ene brystvorte. Langsomt cirklende rundt om den store strittende vorte. Hun smilede bare. Så satte jeg mig overskrævs på hende, så min pik lå forankret mellem hendes bryster. Hun pressede sine dejlige kloder sammen om mit stive lem. Jeg kørte den frem og tilbage mellem patterne.

Det blottede røde pikhoved kom regelmæssigt frem lige foran hendes mund. Jeg tog hende om nakken og bøjede hendes hoved ned mod hendes bryst. Hun stak tungen frem, så den kunne møde pikhovedet, når det dukkede frem mellem kloderne. Endelig pressede jeg mit lem ind i hendes mund, mens jeg holdt hende om nakken. Jeg kneppede hende i munden. Det gjorde mig frygtelig liderlig at se min store pik forsvinde ind og ud af hendes mund mellem hendes fyldige læber. Hendes øjne søgte mine og der var glæde i hendes øjne. Jeg havde svært ved at holde mig. Hun bemærkede den glinsende perle i revnen på pikhovedet. Hun klemte hårdt om mit lem og sagde ”tag mig rigtigt – jeg vil mærke dig ordentligt”.

Vi lod os glide ned fra køkkenbordet. Hun lænede sig ind over det. Jeg stod bag hende og kærtegnede hendes store dejlige nøgne bagdel. Jeg var noget højere end hun, så jeg måtte gå lidt ned i knæ før jeg havde held til at presse min stive pik op i hendes store våde kusse. Den var nu ikke svær at få ind. Hun var meget våd og meget åben og stor ovenpå orgasmen. Jeg krammede hendes dejlige yver, mens jeg hamrede mit lem ind i hendes kusse så mit underliv klaskede mod hendes store røvballer. Det var svært at holde erektionen i hendes store og lidt slappe skede. Hun drejede sit hoved ud til siden med ordene ”den er gammel og slap – tag mig i mit bagerste hul, så jeg rigtig kan mærke dig”. Jeg trak tøvende pikken ud og pressede den mod hendes bagerste rose.

Pikken glinsede af vores safter. Langsomt gav hendes ringmuskel efter og min pik gled op i hendes røv. Det strammede dejligt og jeg blev igen meget tændt. Langsomt gled mit lem helt i bund i hendes røv. Forsigtigt begyndte jeg at bevæge mig i hende. Hun begyndte at smøre bedre og jeg kunne øge mine stød i hende. Mine fingre nulrede hendes erigerede brystvorter, mens min pik bankede op i hendes dejlige bagerste hul. Vores kroppe var svedige i sommervarmen. Det var paradisisk. Jeg kunne mærke orgasmen komme rullende dybt nede fra mit mellemkød. Jeg klemte hendes brystvorter hårdt, da jeg mærkede sæden trænge op igennem min stive pik for at blive sprøjtet langt op i hendes liderlige røvhul.

Jeg trak pikken ud og lod de sidste klatter sperm komme ud over hendes ryg. Derefter stod jeg bag hende med min pik hvilende mod hendes ryg, mens jeg masserede hendes hud med spermen. Hun vred sig langsomt fri og drejede sig om i mod mig. Hun var stor og dejlig. Svedende og rød i hovedet og ned over de tunge bryster. Vore læber mødtes og skiltes og vore tunger fandt hinanden. Jeg mærkede hendes frodige krop mod min, mens mit lem langsomt slappedes. Hun smilede til mig, tog min hånd og ledte mig med ud i haven. Hun vendte tilbage til huset og hentede et vattæppe som hun bredte ud under et stort æbletræ hvor vi lagde os i skyggen. Vi lå og kærtegnede hinanden og min pik begyndte at blive stiv igen da hun tog den i munden…

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER