LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Pijay©

Genre: bisex

Dato: 10.08.2006


Sexdagbogen 4
Min veninde Pia

Har du ikke læst de foregående kap. så tryk HER

Et par dage senere kom min bedste veninde Pia på besøg til en kop kaffe. Det var altid skønt at få en rigtig god venindesladder, og nu var det faktisk over en måned siden, vi havde set hinanden sidst. Der var masser at tale om, og jeg havde glædet mig meget til denne eftermiddag.

Vi havde dog ikke siddet ret længe ved kaffen, før jeg bemærkede, at Pia var usædvanlig fåmælt i dag. Det lignede hende slet ikke, normalt var hun sprudlende og fuld af gode historier om alt muligt.
”Pia, hvad er der galt?” spurgte jeg stille. Først ville hun ikke rigtig ud med sproget, men da jeg blev ved, kom det til sidst. ”Det er altså lidt pinligt”, begyndte hun, ”men det går altså slet ikke med Kurts og mit sexliv. Han virker efterhånden helt uinteresseret i sex, og jeg troede faktisk, at han havde en affære. Den privatdetektiv, jeg hyrede, kunne dog fortælle, at der slet ikke var noget i den retning. Nu er det 3 måneder siden, vi var i seng sammen, og jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre.”

Jeg vidste godt, at Pia var en smule gammeldags, men at hun kunne mene, at det var pinligt at vedkende sig sit seksuelle behov overfor sin bedste veninde, var noget nyt. Hvis sagerne virkelig hang sådan sammen, ville det følgende kræve en god portion diplomatisk sans. ”Kære ven”, begyndte jeg. ”Jeg har jo haft det samme problem i hele mit ægteskab. Herbert er jo ikke ligefrem den yngste, og han er altså heller ikke nogen sexatlet. Det betyder dog ikke, at jeg må gå for lud og koldt vand og ikke få opfyldt mine behov på det område.”
”Gud – du er vel ikke utro?” udbrød Pia straks. Jeg vidste godt, at det med gartneren ikke var noget, jeg skulle fortælle Pia – i hvert fald ikke endnu. ”Næh”, fortsatte jeg. ”Jeg kan godt klare de sager selv.” Jeg fortsatte med at fortælle hende om mit første besøg i den lille forretning. Pia lyttede med store øjne og da fortællingen var færdig, udbrød hun: ”Ih altså, at du kunne. Jeg kunne aldrig få mig selv til at gå ind sådan et sted. Hvad ville folk dog ikke tænke om mig?!” ”Sådan havde jeg det bestemt også, men jeg var ved at være desperat, og jeg sørgede for, at ingen ville kunne genkende mig lige sådan umiddelbart”, svarede jeg. ”Har du så en dildo?”, var Pias næste spørgsmål. ”Mhmm” svarede jeg og tænkte: ’Du skulle bare vide, hvad jeg også har!
Pia virkede helt overvældet. ”Jamen, jeg har aldrig gjort sådan noget. Min mor sagde altid, at pæne piger end ikke måtte tænke på at befamle sig selv. Ikke, at jeg ikke har haft lyst på det seneste, men jeg ved jo ikke, hvordan man gør.”
Dette ville blive en større omgang, kunne jeg godt se, men jeg havde besluttet mig for, at jeg ville hjælpe Pia så godt jeg kunne. ”Skatter, det er såmænd ikke så svært. Du ved jo godt selv, hvor det ’klør’ så at sige. Du rører bare ved dig selv der, og så vil du hurtigt finde ud af, hvad der føles dejligt.”
”Jeg ved ikke”, begyndte Pia. ”Jeg har jo aldrig…”. Hun var stille lidt, og så kom bomben: ”Kunne du ikke vise mig hvordan?” Nu udviklede sagerne sig i en retning, jeg aldrig havde kunnet forestille mig. At onanere, mens min bedste veninde så på? Det var en underlig tanke, men efter en kort betænkningstid, tog jeg en fast beslutning. ”Jo, min ven, jeg vil gerne hjælpe dig, og hvis det er det, der skal til, så vil jeg gerne. Kom skatter.”

Jeg tog Pia i hånden og ledte hende op ad trappen mod soveværelset. Jeg kunne mærke hendes hånd ryste lidt i min egen og tænkte: ’Gud, hvad har jeg gang i?’ Jeg kunne mærke, at hele situationen faktisk havde en ophidsende virkning på mig. Dette var igen noget nyt, og tanken om at onanere mens Pia så på sendte nu en rislen ned ad min rygrad.

Vi nåede soveværelset, og jeg vendte mig mod Pia. ”Vi må i sagens natur tage vores tøj af for at kunne gennemføre vores lille forehavende.” Jeg så, at hendes kinder blev lidt røde. Mine øjne gled ned over Pias krop, og for første gang så jeg den i et nyt lys. Pia var virkelig veldrejet, og hun havde alle de rigtige ting på de rigtige steder. Pludselig følte jeg en vis forventning ved at skulle se hende nøgen for første gang. Jeg så hende ind i øjnene og spurgte: ”Er du sikker på, at du vil det her?” Pia nikkede bare, og begyndte at klæde sig af. Mens jeg selv klædte mig af, kastede jeg små blikke på hendes krop, der kom mere og mere til syne. Til sidst, da trusserne faldt, kunne jeg ikke tilbage-holde et lille gisp. Pia var fuldstændigt glatbarberet forneden.
Hun bemærkede selvfølgelig mit udbrud og forklarede: ”Ja, jeg synes altså, at det er ubehageligt med alt det hår, og så kilder det også så dejligt, når jeg tager det af.” Jeg kunne ikke begribe, hvordan Pia kunne have følt en sådan kilden uden at gøre arbejdet færdigt, men lod sagen ligge. Nu var jeg faktisk allerede ophidset, og Pias smukke krop gjorde bestemt ikke min ophidselse mindre. Jeg tog Pia i hånden, og førte hende hen til sengen. Selv lagde jeg mig ned, og spredte langsomt mine ben. Det, at vise sit køn til Pia, der stod og betragtede mig, øgede min ophidselse, og jeg kunne mærke safterne begynde at flyde.
Langsomt begyndte jeg at massere mine bryster, og jeg så, hvordan Pias store øjne begyndte at få et nyt skær. ’Hold da op’, tænkte jeg. ’Pia bliver også ophidset af at se på mig!’. Mine fingre fandt ned til det dejlige sted mellem benene. Langsomt begyndte jeg at sprede mine skamlæber, og jeg bemærkede, hvordan Pias hænder helt af sig selv fandt vej til hendes egne bryster. Jeg fandt hurtigt vej til klitoris og begyndte at gnide den lige så stille. Bølger af vellyst gik gennem min krop, og jeg så, hvordan Pias øjne var fuldstændigt låst på det, der skete mellem mine ben.
Jeg rakte den anden hånd frem mod Pia, og vinkede hende hen mod mig. ”Kom min ven, læg dig ned her ved siden af mig.” Hun kom som en søvngænger hen og lagde sig på sengen. Jeg kunne godt se, at hun var meget ophidset, men hun lå bare der med samlede ben og et fortabt udtryk i øjnene. Jeg rakte over og berørte Pias arm, og det var som om, der gik et elektrisk stød igennem os begge. Jeg begyndte stille at nusse Pias arm, og inden længe fandt mine fingre vej til hendes mave og derfra til det ene bryst. ’Hvad er det dog, jeg har gang i?’ fór det igen gennem hovedet på mig. Jeg skubbede dog hurtigt tanken fra mig, og glædede mig over, at Pias vejrtrækning blev hurtigere.
Min hånd begyndte at glide nedad, og ganske langsomt, som om de havde deres egen vilje, begyndte Pias ben at spredes. Hun åndede tungt nu, og hendes øjne var fuldstændigt låste på et punkt oppe i loftet. Da mine søgende fingre fandt hendes kusse, mærkede jeg, hvor våd hun var. Langsomt lod jeg en finger glide indenfor. Pias ryg spændtes, og hendes ben gled endnu længere fra hinanden.
Jeg tog nu min anden hånd og begyndte at massere Pias klitoris, mens jeg kørte fingeren ud og ind i hendes fisse. En svag jamren kom fra hendes læber. Hun begyndte at skyde underlivet opad, og nu var hendes øjne ikke længere rettede mod loftet, de så skarpt på mig. Jeg kunne se, at Pia bed sig i læben, og kort efter rystede hun over hele kroppen, da orgasmen skyllede ind over hende.

Et lyksaligt smil bredte sig hele vejen hen over hendes ansigt, og hun sank stille sammen på sengen. ”Åh, hvor var det dejligt. Tak min skønne veninde.” Pia var nu helt i sine følelsers vold. Hun rakte ud og trak mig ned mod sig. Vores hoveder kom tættere og tættere på hinanden og pludselig mødtes vores læber i et kys. Pias læber skiltes og en søgende tunge fandt hurtigt, hvad den søgte. Vi kyssede hinanden længe og inderligt, og nu var varmen i mit skød så voldsom, at jeg følte, jeg måtte brænde op. Pia satte sig op og skubbede mig tilbage på sengen.
”Hvad var det du gjorde ved mig?” spurgte hun. ”var det måske sådan noget som det her?" fortsatte hun og stak en hånd ind mellem mine ben. ”Nu må du fortælle mig, hvad jeg skal gøre, for at du kan få det lige så dejligt som mig.” Pias øjne glimtede, og hendes fingre fandt vej op i revnen uden at hun havde fået nogen instrukser endnu. ”Det er helt fint det der!” gispede jeg og begyndte ligesom Pia før mig at bevæge mit underliv op og ned. ”Jeg tror, det var lige her, det kildede så dejligt ved mig” sagde Pia og gnubbede hende med to fingre lige i toppen af min revne. Da hun ramte klitoris, var ingen tvivl mulig. Pia kunne både se på mit ansigtsudtryk og høre på mit lille skrig, at jeg absolut var på rette vej.

Der gik ikke engang et minut før jeg fik en ganske vidunderlig orgasme. Pia havde så sandelig lært hurtigt! Vi kyssede igen og lå et stykke tid i hinandens arme, mens orgasmens eftervirkning lige så langsomt klingede af.

Pludselig gik der dog et ryk gennem Pia. ”Gud – hvad er det, vi har lavet. Jeg har været Kurt utro!”. Hun begravede sit ansigt i hænderne, og gråden var helt bestemt på vej. ”Lille skat”, sagde jeg, og pludselig gik det op for mig, at denne betegnelse havde fået en helt ny mening. Jeg tog Pia i mine arme og fortsatte: ”Du har jo ikke taget noget fra Kurt, han ville have været interesseret i. Du skal ikke føle dig skyldig, fordi han ikke vil sørge for dine behov. Jeg er faktisk lidt glad for, at han ikke har gjort det, for ellers ville vi to ikke have haft denne dejlige oplevelse sammen.”
Pia så på mig med store våde øjne. ”Jamen, er vi ikke perverse nu? Jeg har aldrig før så meget som tænkt på at være sammen med en anden kvinde på den måde”. ”Det har jeg heller ikke” svarede jeg. ”Det var bare noget, der skete, og jeg fortryder det ikke et sekund. Det faldt bare så naturligt, og Gud, hvor var det dejligt!”. Pia nikkede. ”Ja, det var det. Og du synes ikke, jeg er pervers?”. ”Nej, bestemt ikke” svarede jeg prompte. ”Ifølge min overbevisning, er der ikke noget, der er perverst, så længe man er enige om, hvad man gør, og der ikke er nogen tvang med i billedet. Vi behøver jo ikke at fortælle en levende sjæl om det her”. Nu var Pia faldet til ro igen, og jeg gav hende et kæmpe knus. ”Du er altså verdens bedste veninde, og nu deler vi to en kæmpestor og vidunderlig hemmelighed”.

Der gik endnu et par minutter, hvor vi bare sad sammen, før vi klædte os på, og gik nedenunder igen. Da Pia skulle hjem, blev det sædvanlige kindkys til et dybt og langvarigt tungekys. Hun så mig dybt i øjnene. ”Det skal vist ikke vare så længe som denne gang, før vi skal ses igen, vel?” Jeg rystede bare på hovedet og smilede. Nej, det skulle det så sandelig ikke!

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter