LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Pijay©

Genre: Pigesex

Dato: 31.08.2006


Sexdagbogen 6
Min horisont udvides

Har du ikke læst de foregående kap. så tryk HER

Der var gået 14 dage siden vores lille eskapade, da Pia ringede. Efter en del snak om løst og fast kom Pia frem med den virkelige grund til opringningen. ”Jeg har altså tænkt meget på vores lille hemmelighed her på det sidste. Kommer du ikke over til en kop kaffe i morgen eftermiddag?”. Det næste var en næppe hørlig hvisken: ”Og tager du ikke dit legetøj med?”. Jeg lovede straks, at jeg nok skulle komme, og at jeg nok skulle huske legetøjet.

Resten af dagen gik jeg rundt i en forventningsfuld stemning, og næste morgen, da Herbert var taget af sted på arbejde, vidste jeg næsten ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Der var så længe til eftermiddagen! Jeg startede på at vaske op, men blev kun halvt færdig. Så så jeg lidt tv, men blev hurtigt rastløs og gik i gang med at sortere vasketøj. Intet blev færdigt, og formiddagen var nok en af de længste i mit liv.

Endelig blev klokken dog et, og jeg kunne nu begynde at gøre mig klar. Jeg tog et langt bad (jeg modstod fristelsen til at onanere), og iførte mig, foruden min lækreste parfume, den nye bodystocking. Det var meget mere ophidsende at tage den på nu, hvor jeg forestillede mig Pias reaktion, når hun så den.

Klokken halv tre kunne jeg så endelig sætte mig i bilen og køre ud til Pia. Legetøjet lå trygt og godt i min håndtaske på passagersædet. Jeg svingede ind i Pias og Kurts indkørsel, og spændingen i min krop var næsten ikke til at bære mere. Pia lukkede dog op med et helt neutralt ansigtsudtryk og sagde bare: ”Nej, det var da hyggeligt, kaffen er næsten færdig.” Med de ord vendte hun om og vimsede ud i køkkenet. Jeg holdt mig i skindet, til vi havde fået vores første kop kaffe, men så rejste jeg mig også op og gik hen til Pia. Da Pia så op strøg jeg hende blidt over kinden. Straks fik hun atter det glimt i øjnene, hun havde haft, sidste gang de sås. ”Jeg var spændt på, hvor længe jeg kunne holde dig hen”, sagde Pia med et drilsk glimt i øjnene.
Hun rejste sig op, og få sekunder efter, var vi låst sammen i et dybt og inderligt kys. Vores tunger slyngede sig drilsk mod hinanden, og da vi endelig afbrød kysset, var det for at få luft. Vi var begge blevet stakåndede af intensiteten i kysset. Langsomt lod jeg mine hænder glide ned over Pias krop, og mærkede lynhurtigt, at der hverken var spor efter bh eller trussekant. Pia var splitternøgen under den luftige sommerkjole, hun bar.
Jeg skubbede Pia ned i stolen igen og tog et skridt tilbage. Da jeg så hendes spørgende øjne, smilede jeg bare, og lod hænderne glide helt nede fra lårene op over kroppen og brysterne til skulderen, hvor jeg løsnede den ene strop i kjolen. Langsomt løsnede jeg også den anden, mens jeg holdt kjolen oppe med armen. Da jeg lod armen glide nedad, og kjolen fulgte med og afslørede mine bryster i bodystockingen, gav Pia et lille gisp fra sig. Jeg begyndte at danse langsomt omkring mig selv og med ryggen til Pia og med spredte ben bøjede jeg mig langsomt forover. Da kjolen gled op og afslørede min kusse i den bundløse bodystocking, var hun helt tryllebundet. Siddende i stolen gled hendes ben nu længere og længere fra hinanden, og hendes søgende fingre fandt hendes våde revne, hvor en af dem langsomt gled op.
Jeg rettede mig op, og gik hen til min håndtaske. Her fandt jeg hurtigt thai-kuglerne og med dem i hånden, gik jeg hen til Pia. Jeg flyttede hendes hånd og lod kuglerne glide hen over hendes fisse. Pia stønnede svagt og spredte, om muligt, benene endnu mere. Langsomt lod jeg kuglerne glide en efter en op i Pias revne. Hun greb mig om nakken og trak mig ned til sig, så vores læber kunne mødes i endnu et krævende kys. Da det stoppede, lod jeg læberne glide ned ad Pias hals ned til hendes ene stive brystvorte. Jeg sugede den lidt ind i munden og lod tungen spille hen over den.
”Stop, stop” stønnede Pia. “Det går for hurtigt!”. Jeg slap nølende Pias dejlige bryst og rettede mig op. Pia rejste sig også, og stadig med thai-kuglerne oppe i sig, tog hun min hånd. ”Kom med ind i soveværelset” fortsatte hun. Jeg nåede lige at gribe min taske, før vi hånd i hånd fulgtes derind.
Pia skubbede mig ned på sengen og lagde sig ind over mig. Nu var det hendes tur til at suge på mit ene bryst, og jeg mærkede ophidselsen forplante sig ned i skødet. Pia stoppede og så mig lige ind i øjnene et kort øjeblik før hun gled ned langs min krop. Jeg spredte mine ben og så Pias hoved dykke ned mellem dem. Da hendes tunge ramte min klitoris, spændtes hele min krop.
Jeg rakte ud efter håndtasken, der lå på sengen ved siden af mig. Det første min søgende hånd fandt, var den lille dildo. Jeg greb den, og uden et ord rakte jeg den til Pia, som straks tændte den og uden at stoppe med sin spillende tunge et eneste øjeblik førte den op i min smaskvåde kusse. Der gik kun ganske få øjeblikke, før jeg kom i en rystende orgasme.
Pia lagde sig ind over mig, og vi lå bare sammen et stykke tid. Så tog jeg mig sammen og væltede hende om på ryggen. Jeg lod min ene hånd glide kælende hele vejen ned over Pias krop, og mærkede det ryk, det gav i hende, da jeg ramte hendes våde revne. Lige så stille lod jeg en finger glide op i hendes fisse, der efterhånden var meget våd. Jeg fandt hendes g-punkt og lod fingeren spille frem og tilbage hen over det. Pias åndedræt blev hurtigere og hurtigere, og jeg standsede min fingers spillen.
Ganske langsomt trak jeg den ud igen og lod fingerspidsen glide ganske let hen over Pias skamlæber og hendes bløde mellemkød. Da min finger kom en smule længere bagud og rørte Pias lille numsehul, følte jeg et sus af ophidselse. Hvad mon Pia ville sige hvis…?
Der var kun en måde at finde ud af det på, og ganske langsomt begyndte jeg at lade min finger kredse tættere og tættere på Pias røvhul. Pia stønnede bare henført, og jeg lod min meget våde finger presse blidt mod åbningen. Pia stønnede og pressede sig mod min finger, og jeg kastede alle betænkeligheder overbord og lod fingeren glide et lille stykke op i Pias røv. ”Åh ja skat”, stønnede hun og pressede sin røv længere ned mod min finger. Jeg flyttede mig lidt, så jeg kunne komme bedre til og stødte fingeren hårdt og helt op i Pias røv. Synet af hendes smaskvåde kusse og min egen finger helt oppe i hendes røv kombineret med Pias liderlige stønnen fik mig helt op på mærkerne igen.
Jeg skrævede ind over Pia, så hun havde fuld adgang til mit underliv med både hænder og tunge. Jeg følte en enorm ophidselse, da hendes tunge ramte ikke min klitoris, men mit røvhul. Jeg bøjede mig ned og med fingeren dybt begravet i Pias røv begyndte jeg at slikke hendes fisse.
Jeg hørte lidt rumsteren og kort efter forsvandt Pias tunge fra mit røvhul. Der gik dog ikke længe, før jeg følte noget presse imod, og jeg slappede helt af i musklerne, hvorefter den første af Thai-kuglerne med et lille svup gled op i min røv. Det var en helt anderledes følelse end dildoen, og hver gang en af kuglerne passerede op i mig, gav det et lille spjæt af ophidselse.
Jeg lagde hele munden ind over Pias kusse og lod tungen spille så hurtigt, jeg kunne. Samtidig følte jeg dildoen glide op i min kusse, og følelsen af at blive dobbeltkneppet var nok noget af det mest ophidsende, jeg nogen sinde havde oplevet. Jeg havde ikke troet, at noget kunne føles så godt, og så blev det endda endnu mere intenst, da Pia lod sin tunge spille hen over min klitoris, samtidigt med at hun hamrede dildoen ud og ind af min kusse og lod et par mere af thai-kuglerne glide op i min røv. I det øjeblik kom jeg, og jeg mærkede samtidigt Pias kusse spændes under min tunge, og hendes røvhul klemte om min finger. Da orgasmens højdepunkt var overstået, rystede jeg over hele kroppen. Langsomt og forsigtigt trak jeg min finger ud, og mærkede thai-kuglerne og dildoen blive trukket lige så langsomt og forsigtigt ud af mig selv.

Jeg væltede ned på sengen, og et godt stykke tid lå vi bare hver for sig og lod vores puls falde lidt til ro. Det var Pia, der først kom så meget til kræfter, at hun hævede sig op på den ene albue. ”Åh skat, hvor var det dejligt. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne få dig til at gøre det, du gjorde, og så kom det bare helt af sig selv!”. Hendes øjne lyste, da hun så på mig. ”Jeg ved ikke med dig, men jeg trænger altså grueligt meget til et brusebad”. ”God ide”, svarede jeg, og sammen gik vi ud i badeværelset.
Brusekabinen var rigeligt stor til to, og sammen gik vi ind under det varme vand. Pia slukkede dog snart for vandet og begyndte at sæbe mig ind med en stor svamp. Jeg stod ganske stille og nød følelsen af den bløde svamp og sæben mod min hud. Efter at have sæbet mig ind over hele kroppen, tændte Pia igen for vandet og lod det dejlige varme vand skylle hen over min krop. Jeg følte mig dejligt afslappet og glædede mig til at gengælde tjenesten over for Pia.
Jeg tog svampen og begyndte at sæbe Pia ind. Lige som jeg selv lige havde gjort, stod  hun med lukkede øjne og nød at blive vasket. Da jeg nåede ned til hendes skridt, lod jeg dog svampen fare, og lod min ene sæbedækkede hånd glide ind mellem Pias ben. Hun gik lidt ned med knæene udefter, så jeg fik fri adgang til alle herlighederne. Jeg vaskede hendes skamlæber grundigt, og lod så hånden glide endnu længere bagud. Pia begyndte at vrikke lidt med hofterne, og jeg forstod, at hun sagtens kunne klare lidt mere.
Jeg tog bruseren og skyllede hende af, hvorefter jeg vendte hende om, så hun stod med ryggen til. Pia bøjede sig forover og præsenterede sin røv for mig. Langsomt bøjede jeg mig ned og begyndte at kysse hendes røvballer. Samtidigt lod jeg fingrene glide blidt op og ned ad indersiden af hendes lår. Hver gang jeg nåede toppen, lod jeg fingrene køre hen over klitten og blev hver gang belønnet med et lille støn.
Jeg begyndte nu at lade tungen glide op og ned i revnen mellem Pias balder, og lod to fingre glide op i hendes stadig meget våde revne. Pia rakte en hånd bagud og spredte sine balder, og nu slikkede jeg direkte på hendes røvhul. Det var meget ophidsende, og stadig med fingrene dybt oppe i hende, begyndte jeg nu at presse hårdere med tungen.

Pludselig gled den et stykke op i Pias røv, og inden jeg kunne trække den ud igen, begyndte hendes ben at ryste. Jeg vidste, at hun nu var meget tæt på orgasme og lod al forsigtighed fare. Jeg vrikkede med tungen oppe i Pias røv og stødte samtidigt hårdt til med mine fingre. Med en sagte jamren kom hun, og jeg mærkede hendes bagerste hul trække sig rytmisk sammen. Jeg fjernede både tunge og fingre og holdt Pia fast. Hun vendte sig om, og vores tunger fandt hurtigt hinanden i et dybt og inderligt kys.

Efter et kort stykke tid begyndte hun så at sæbe mig ind. Lige så ophidset, jeg lige havde været, lige så opfyldt følte jeg mig nu, og da hendes fingre begyndte at fumle omkring min revne, skubbede jeg dem blidt væk igen. Jeg så bare Pia dybt i øjnene, og uden ord forstod hun straks. Hun vaskede mig færdig med blide bevægelser, og jeg nød bare den dejlige berøring og Pias nærhed.

Ikke længe efter sad vi atter ved kaffen og snakkede ganske som vi altid havde gjort. Intet var forandret, og alligevel var alt forandret. Vi var nu elskere, og jeg opdagede, at det ikke forandrede vores venskab, det føjede bare en ekstra dimension til det. Det var med en vidunderlig følelse af at have fået et nyt og større liv, jeg kørte hjemad et par timer senere.

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter