LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Pijay©

Genre: Pigesex

Dato: 10.09.2006


Sexdagbogen 7
En uventet sexpartner

Har du ikke læst de foregående kap. så tryk HER

Sommeren var begyndt at gå på hæld, og det var med en større og større beklagelse, at jeg indså, at den dejlige gartner snart ville forsvinde ud af mit liv i flere måneder. Noget måtte gøres, og da Herbert skulle på forretningsrejse hele den følgende uge, fik jeg hurtigt en plan klar.

Allerede om mandagen gik jeg ud i haven til gartneren og spurgte ham, om han ikke kunne tænke sig at komme og besøge mig onsdag aften. Med et frækt glimt i øjet fortalte jeg ham, at jeg havde en overraskelse til ham. Efter at have set det glimt i mine øjne behøvede han ingen betænkningstid og svarede straks ja til at komme.

Inde igen tog jeg telefonen og ringede til Pia. ”Hej min skat, kunne du ikke tænke dig at kigge et smut over onsdag aften? Du skal nok være forberedt på at være her hele natten, så du må finde på en god historie til din kære mand.” Pia blev allerede helt opstemt bare ved tanken om at tilbringe en nat sammen med mig, hvilket også kunne høres i hendes stemme, da hun svarede, at hun selvfølgelig nok skulle komme. Med vilje havde jeg ikke sagt noget om gartneren, det skulle være en overraskelse for dem begge to. Jeg havde inviteret dem lidt forskudt, således at gartneren ville komme kl. 8, og Pia først ved halv 9-tiden. Jeg havde faktisk planlagt, at Pia skulle ”overraske” mig og gartneren i fuld gang med det frække.

Tirsdag var det så atter tid til et besøg i pornobutikken. Jeg havde set, at de også havde en masse frækt undertøj, og jeg synes, jeg virkelig ville gøre noget ud af min på- eller måske rettere afklædning onsdag aften. Jeg havde gået rundt og kigget lidt, da den søde kvindelige ekspedient kom hen til mig og fortalte, at de altså også havde et prøverum, hvis jeg havde svært ved at beslutte mig. Det havde jeg alligevel ikke ventet. Jeg troede ikke, man sådan kunne prøve tingene på. Hurtigt samlede jeg et par ting sammen, jeg havde haft kig på, og fulgte pigen ned bagerst i forretningen, hvor jeg først nu opdagede et forhæng foran et ret stort prøverum.

Hun forklarede, at det var så stort, fordi der da også kom par og indkøbte tøj sammen, og så ville de jo også gerne se hinanden i det. Med et glimt i øjet fortalte hun, at hun nogle gange endda måtte bede parrene om i det mindste at være stille, når der efter et stykke tid begyndte at komme små nydelseslyde ud gennem forhænget. Lettere opstemt ved tanken om, at andre havde dyrket sex i prøverummet, tog jeg mine ting med derind og begyndte at klæde mig af. Jeg havde medbragt en lille bodystocking med masser af blonder på, et sæt med bundløse trusser og en BH ”uden dækning” samt en corsage.

Først prøvede jeg bodystockingen, og selv om den da var meget sød, så havde den altså ikke det frække tilsnit, jeg var ude efter til onsdagens udskejelser. I stedet iførte jeg mig trusserne og Bh’en, men da jeg skulle have corsagen uden på, fik jeg problemer. Jeg havde ikke tænkt over, at den skulle snøres i ryggen, og det kunne jeg jo ikke så godt gøre selv. Forsigtigt stak jeg hovedet ud foran forhænget, og efter at have set, at forretningen i øvrigt var tom, havde jeg kaldt på ekspedienten.
”Ja, undskyld” havde jeg sagt, ”jeg ved godt, at det måske ikke er så almindeligt, men kunne du hjælpe mig med at få snøret corsagen?” Pigen havde smilet bredt og sagt, at det kunne hun selvfølgelig godt, og havde fulgt mig ind i prøverummet. Det havde været lidt mærkeligt at stå der i frækt undertøj sammen med en fuldstændig fremmed, men det var da også lidt pirrende. Ekspedienten var også så sød og rar, og hun så bestemt ikke ud til at have noget imod det. Faktisk tværtimod, så kunne jeg næsten føle hendes øjne glide påskønnende ned af min krop.
Jeg vendte ryggen til, og nød det, da ekspedientens bløde varme fingre begyndte at snøre corsagen ind. Hun så på mig i spejlet, og kommenterede min flotte figur. Jeg så en usædvanlig varme i hendes blik i spejlet, og pludselig slog det mig. Var denne søde pige interesseret i mig? Jeg måtte finde ud af det, så da snøringen var tilendebragt vendte jeg mig lynhurtigt om. Pigen trak sig ikke tilbage, men blev bare stående helt tæt op ad mig. Jeg lagde mine hænder på hendes hofter og spurgte stille: ”Nå, hvad synes du?”. Hun svarede ikke, men skilte bare læberne lidt og lod sin tunge løbe hen over dem.

Mere skulle der ikke til, for at jeg pludselig og voldsomt blev tændt. Jeg lænede mig frem, og vores læber mødtes i et varmt og vådt kys. Jeg lod mine hænder løbe op over pigens krop og begyndte at nusse hende i nakken. Hendes hænder derimod fandt straks vej til mine bryster, og brystvorterne stivnede straks ved den første berøring. Jeg lod min anden hånd glide ned og tog et fast greb i hendes ene balde, og straks pressede hun sit underliv ind mod mit. Sådan stod vi bare et stykke tid og gav os begge helt hen til hinanden og vores legende tunger. Da vi endelig rev os løs, var vi begge stakåndede.

Jeg begyndte at knappe pigens skjortebluse op, og lagde straks mærke til, at hun ikke havde nogen BH på nedenunder. Jeg trak blusen til side og bøjede mig frem og lod tungen spille hen over hendes ene brystvorte. Pigens hånd gled straks op til min nakke og pressede mit hoved ind mod brystet. Mens jeg slikkede som besat på den nu dejligt stive brystvorte, var mine hænder i fuld gang med at åbne hendes bukser. Ekspedienten snørede imens corsagen op, og snart stod pigen kun iført sine små trusser uden at slikningen af brystet var ophørt på noget tidspunkt, og corsagen lå også på gulvet.

Igen lykkedes det os at løsrive os fra hinanden, og vi betragtede nu hinanden lidt. Pigen havde en skøn, lidt buttet figur med små faste bryster, hvorfra brystvorterne stod ud som små spyd. ”Åh” udbrød hun. ”Dette her har jeg drømt om, lige siden du kom ind i forretningen allerførste gang.”
Jeg svarede slet ikke, for jeg var nu så tændt, at jeg bare måtte nyde pigens skød. Jeg lagde mig ned på knæ og begyndte at trække hendes trusser ned. Det viste sig, at hun havde barberet sig fuldstændigt glat ligesom Pia. Selv havde jeg altid holdt trussekanten ren og ellers ikke gjort noget ud af det, men synet af pigens helt glatte kusse gjorde nu min ophidselse endnu voldsommere. Jeg lagde munden over skamlæberne og stak tungen så langt frem og ind, som jeg kunne. Straks blev jeg belønnet med et gisp fra pigen, der skød underlivet helt frem. Stadig med tungen helt ude begyndte jeg at bevæge hovedet frem og tilbage, og hver gang min tunge trængte op i hendes smaskvåde fisse, blev jeg igen belønnet med et gisp, der næsten var et lille skrig.
Efter ganske kort tid gav pigen virkelig et lille skrig fra sig, men hun pressede mit hoved helt ind til sit underliv. Jeg kunne mærke, hvordan hendes fisse trak sig sammen om min tunge, og jeg vidste, at jeg allerede havde givet hende en orgasme. Pigen slap mit hoved igen, og langsomt trak jeg tungen ud af hendes kusse. Jeg kiggede op på pigen, hvis ansigt nærmest lyste af tilfredsstillelse.
”Mmmmm”, sagde ekspedienten. ”det var virkelig skønt. Jeg var allerede så ophidset på forhånd, at jeg simpelt hen bare måtte give mig hen. Men nu er det vist din tur”, fortsatte hun med et drilsk glimt i øjet, og skubbede mig blidt ned at ligge på gulvet. Hun bøjede sig ned over mig og begyndte at slikke min ene brystvorte, mens hun med en finger nulrede den anden. Det føltes som om ild skød ned i min fisse, og jeg kunne mærke, hvordan safterne begyndte at løbe ud. Pigens anden hånd var på vej ned over min mave, og da hånden lukkede sig over mit køn i de bundløse trusser, skød jeg også underlivet frem. Lynhurtigt stak pigen to fingre op i mig og pressede samtidigt håndfladen hårdt mod min klit. Nu var det min tur til at gispe, og da pigen stadig slikkende og nulrende begyndte at fingerkneppe mig, følte jeg mig i den syvende himmel. Hendes tunge begyndte at bevæge sig ned over mit bryst og min mave, og lige før hun nåede sin egen hånd holdt hun pludselig op og trak fingrene ud igen.
Det var ganske forfærdeligt. Jeg havde lige været helt væk i pigens kærtegn, og den bratte afslutning fik mig til at komme med en lille skuffet lyd. Pigen smilede bare og bøjede sig frem igen. Med sine to våde fingre begyndte hun nu at kæle op og ned langs min nu sjaskvåde revne. Først lige på midten og så længere og længere fra hinanden. Til sidst gled fingrene helt fra klitten og om til røvhullet. Hver gang de ramte klitten eller numsehullet var det som at få et lille elektrisk stød. Hele min krop spændtes hver gang. Pludselig stoppede hun ved det bagerste hul og lod kun den ene finger køre lidt opad igen. Så begyndte hun at trykke blidt, og fuldstændig uden modstand gled hendes ene finger op i røven på mig og den anden i min fisse.
Pigen lænede sig frem, og samtidig med at hendes tungespids ramte min klit, begyndte hun at køre fingrene ind og ud ad mig. Kombinationen af de tre påvirkninger var alt for overvældende. Jeg forsvandt ind i et univers af nydelse, og alt for hurtigt mærkede jeg orgasmen komme. Jeg prøvede at holde lidt igen, men der var intet at gøre. Som en flodbølge skyllede den ind over mig, og jamrende faldt jeg helt sammen på gulvet.

Jeg vidste ikke, hvor lang tid, der var gået, da jeg åbnede øjnene og så lige op i den smilende piges ansigt. Hurtigt tog jeg mig sammen og fik klædt mig om til mit eget tøj, mens pigen smilende så på. Da jeg var fuldt påklædt, var jeg samlet nok til at huske at få prøverne med ud af rummet igen.
Mens jeg var ved at betale for undertøjet, der måtte vaskes, når jeg kom hjem, og corsagen, kunne jeg igen pludselig se pigens og Pias barberede fisser for sit indre øje, og jeg spurgte om de havde noget barbergrej. Hun smilede bare, og lod hurtigt en lille intimbarbermaskine glide ned i posen til de andre varer. ”Hvad koster den?”, spurgte jeg. ”Ingenting”, svarede hun, ”den er betalt til fulde”. ”Åh – men selv tak så”, mumlede jeg og forlod forretningen med mine indkøb.

Nu var det tid til at gøre klar til onsdag aften…

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter