LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Poul Simon©

Genre: På job

17.05.2009


Serien Ørkenens synder
Del 10 - Professorinden spadserer

Tidligere afsnit finder du HER

Sådan sluttede kapitel 9:  Men det var ikke sådan, Peter ville have sin udløsning. Den ville han ha' i kussen! Kussen, som våd, varm og villig. Og begærede ham. Kussesaften formelig løb ud af den. - Jeg vil kneppe din kusse, Bitten! - Det er den ikke blevet i flere år! - Så er det på høje tid! Som sagt så gjort. På 2-3 sekunder havde han vendt hende, så hun lå på ryggen. Hun stemte hælene i madrassen og stod nærmest i en bue for at tage imod ham. Han greb fat om hendes kødfulde balder og trak hende mod sin vajende pik. Denne dag, som var startet med en eksplosion sluttede også med én. Men i sandhed en anderledes behagelig én

I vore aldeles borgerlige kredse går den. I de bedre kredse, professorernes for eksempel, vil jeg tro, at den "spadserer".
Hvorom altid er, så var professorinde Bitten Berntsens lystcenter lige ved at være fyldt op. Hun trængte helt vildt til den befriende udløsning. Men den var da så sandelig også så nær som den slags kan være, når en lysten ståpik har frydet sig i glædeskanalen i højeste potens, om end ikke i en stiv klokketime, så i hvert fald et stift kvarter. Meget stift.
- Det er ... ååååårrrrrhhhhh... faneme længe siden, sagde Bitten Berntsen, da hun mærkede det 29-årige pikhoved glide mod sine trængende 40-årige skamlæber. Hendes drivvåde kussevarme bredte sig til Peters pik, og i de næste minutter gled glædesstaven ind og ud. Peter gjorde det langsomt, men Bitten pressede sine ben om hans hofter og tvang ham i bund. Ikke at tvang var nødvendigt her. Peter ville have trukket sin indtrængen en smule ud for at forlænge nydelsen hos dem begge. Men Bitten skulle ikke have nogen fornøjelse forlænget. Hun ville have pik. NU!
Og hun fik pik! Du godeste.
Hun fik ikke andet i de næste .... ja, hvor længe ta'r den slags, når HUN er trængende som bare pokker, og HAN er liderlig, men uden at have haft længere pause end nogen timer, siden han sidst var i en kvindes glædeskanal?
Bitten kom og kom og kom. Peter holdt sig - anstrengte sig for at overbevise den som lesbisk kendte professorinde Bitten Berntsen, der nu synes godt på vej tilbage i jeg-er-til-mænd-folden.
- Det er som om min kusse har fået nyt liv, Peter! stønnede Bitten ind imellem hans dybe stød. Den er helt vild og ustyrlig efter din pik, Peter... Er det en dejlig kusse?
- Ja, den er dejlig! Dejlig snæver. Som at kneppe en jomfru.
- Er der ikke også noget med, at jomfrudommen vokser ud igen, hvis kussen ikke får pik i 7 år? Det har jeg hørt.
- Man skal hore meget, før der falder et par ører af! Peter trak på smilebåndet ved sit genbrug af en gammel sjofert-brok.
I flere minutter sagde de to kneppende (elskende ville være et helt forkert udtryk) ikke noget som helst, ud over støn af vellyst.
Så drejede de atter rundt, så Peter lå nederst og lod sig ride af den bedste form for rytterske, en sengehest kan ønske sig. Kussen gled ned over Peterpikken.
- Skønt! Nu kommer jeg helt op i dig. Undskyld, hvis jeg kildrer din drøbel!
Og så slog "hesten" op med bagbenene og huggede sig vej op mod livmodermunden.
- Det er deeeejjjligt! Stønnede hun.·- Ja, gu" er det så. Din kusse er god som bare Fanden - og drivende våd af liderlighed. Den vil kneppes, vil den. Du har den bedste kusse i hele lejren, Bitten.
- Har du allerede det totale sammenligningsgrundlag i orden?
Nå nej! Peter måtte indrømme, at han endnu manglede en hel del af de kvindelige beboere.
- Så du mener bedre end Hilda og Elisabeth og Sissy og…
- Hov, hov! Holder du styr på, hvor langt jeg når i køen, grinede Peter - skønt lige på vej mod den højde, hvor anspændthed for at nå toppen af fryden er på vej til at fjerne enhver form for humoristisk tænken.
- Det gør hele lejren. De ligger med fingrene i kussen og venter kun på ét: Hvornår bliver det deres tur. Lejren er et liderlighedens tempelforgård.
- Nogle har været i templet, sagde Peter.
- Ja, og de går og venter som gale på, om det kan bringe dem foran i køen, men jeg håber, at du holder kø-kulturen... Måske lige med een undtagelse!
- Dig selv vel?
- Ja, sandt nok. Men foreløbig ligger jeg - tør jeg sige - nærmest og er selve billethullet.
- Ja, og jeg skal ikke have noget rakt. Jeg har faktisk hele hovedet og skaftet inde i det, sagde Peter
Men så var det også slut med snak. Nu tog Peter fat. Kneppede som en vild.
Bitten stødte imod og prøvede på at holde takten, men det var umuligt. Hidtil havde Peter styret pikken. Nu var det omvendt.
- Åh ja! Det er mere end dejligt, Peter. Knep-KNEP… KNEP mig for satan! Og det gjorde han så.
Der var ikke noget lesbisk over den Bitten Berntsen, som lige nu fik pik i metervis, og dybt op i sin kusse mærkede spermsprøjtet fra sin "patients" ynglekæp.
- Hvor er det skønt at mærke din virile, stive pik i min kusse.
Peter oksede af sted. Satte yderligere fart i sine bevægelser, og han var sikker på, at han nåede ind i de fjernes afkroge af professorindekussen. Bittens øjne var vilde og liderlige. Peter elskede fornemmelsen, når hendes kusse fattede om hans pik og nærmest malkede den.
- Min kusse slubrer, når den ta'r imod dig. Er det ikke en væmmelig lyd, Peter?
- Jeg elsker den lyd Bitten sagde han - og tog hendes ene brystvorte i munden.
- Sig det igen, Peter!
- Jeg elsker din kusse. Jeg elsker derfor også lydene fra den.
- Og jeg elsker din pik. Eeeeelsker den, hvæsede hun. Den deler mig i to halvdele.
- Du kan bare adskille kusselæberne lidt mere, Bitten?
Hun førte sine lange fingre ned til kussen og trak skamlæberne til side. Og pludselig kunne hun mærke hans nosser slå mod de følsomme kussevægge. Det gav en endnu mere klaskende lyd, som hidsede hendes yderligere op.
- Åh, Peter... Nu føler jeg, at du er rigtigt inde i mig. Hun formelig malkede hans pik med sine indre muskler, og hun var så fyldt med sekreter, at hans pik vitterligt nåede et par centimeter længere op end før. Hun stødte kussen frem, som for at få endnu mere af lystkæppen. Men den var helt i bund. Hendes ben skælvede som om hun fik små elektriske stød. Hendes bryster blev hårdere, fordi hun gned dem mod Peters behårede brystkasse. Hun klemte lårene sammen og roterede med røven.
- Jeg kommer, Peter. Jeg kan ikke holde det tilbage mere. Jeg vil...
Tidspunktet kunne ikke være bedre valgt. For Peters sæd havde just løsnet sig i en klump fra nosserne og var allerede på hastig vandring op gennem sædstreng, pikskaft og ud i sprøjtehovedet.
På een gang gik det for dem begge.
Idet Peters sædstråle skød som en blød kanonkugle mod fissens bagvæg, kom Bittens hvad-nummer-var-nu-orgasme!
Pikkens sprøjt dybt i den drivende professorindekusse blev modtaget af en velkomstkomité af nydelsessyge bagvægge.
Bitten bed Peter i ørerne og stak tungen ind i dem i mangel af bedre. Han mærkede, at hendes balder blev hårde som sten, mens musklerne derinde i klisterkanalen havde travlt med at suge hver dråbe ud af det indtrængende fremmedlegeme.
Det tog langt tid at komme ned ad stigen fra "den syvende himmel" til den 5.,- den 4. - den 3.,... Helt ned kom de ikke.
- Det var dejligt. Det var da en gang knepning, der ville noget, sagde en smilende Bitten Berntsen. Jeg kan mærke varmen fra din sæd oppe i mig. Det er helt vidunderligt.. Du har en superpik, Peter.
- Prøv at lægge benene over kors, sagde Peter. Det gør det endnu bedre.
Hun gjorde som han sagde, og ganske rigtigt: Nu kunne hun mærke han efterhånden mere og mere afslappede pik højt oppe i kussevævene. De blev liggende i den stilling i nogle minutter. Så lagde de sig udmattede tilbage i feltsengen. Peter var ikke i tvivl om, at hele teltlejren havde fulgt med i deres udbrud.
- Kan du huske, at du ikke ville slippe den ene dynamitpatron, da vi bar dig tilbage til teltet?
Det kunne Peter ikke.
- Det er sådan, jeg har det lige nu, lo Bitten. Hun stak hånden ind under tæppet og tog et fast greb om den pik, der havde beredt hende så stor glæde.
- Hvad nu med Norma? spurgte Peter. Norma - eller frk. Jakobsen - var hendes gemals sekretær - og hendes lesbiske parringspartner
- Hun klarer sig nok. Hun er såmænd ikke mere lesbisk end de øvrige piger - og mig. Vi er lette at overbevise. Norma ligeså. Var Norma måske ikke lige noget, du kunne tænke dig?
- Ikke specielt! Men en 3-kant var måske ikke af vejen på et tidspunkt!
- Jeg skal fremføre dit forslag. Jeg får jo nok alligevel ikke lov at være ene om din pik i de uger, vi skal være her.
Peter svarede ikke på det uudtalte spørgsmål.
Så lukkede han sine patientøjne og sov den tilfredsstilledes søvn, før Bitten var ude af teltdøren.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER