LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Poul Simon©

Genre: På job

05.07.2009


Serien Ørkenens synder
Del 16 - Begær til skue

Tidligere afsnit finder du HER

Sådan sluttede kapitel 15: 
Efter natten før at have tæsket metervis af ung fisse i sig, og i dag drukket billig vin, som var blevet fremskaffet fra ingen ved hvor, syntes Ali at vende tilbage til dette liv, ved til sin - og alle de andres lige så store - overraskelse at se selve professorinden, denne fine dame fra det københavnske burgøjsermiljø, opføre sig som en fræk-frækkere-frækkest nøgendanserinde. Pludselig var hun ikke professorinden, men en moden liderlig kvinde, der dansede til ære for Leroys pik.
Hendes bevægelser virkede smittende, og flere af pigerne begyndte på den samme tøjtedans med liderlig selvkæl. Da Bitten Berntsen så begyndte at danse strip... og smide først blusen, så skørtet osv. - for til sidst at stå næsten nøgen som de andre, ja, så kunne festen først rigtigt gå i gang med at være 'et orgie'

Bitten Berntsen følte sig meget liderlig nu. Hvad havde dog den unge friskhed sammen med champagnen mon gjort ved hende?
Hun sparkede støvlerne af og begyndte med myge bevægelser at fjerne sokkerne. De unge pigers nøgenhed var ikke nær så æggende, så ophidsende som den erotik, der stod om Bitten som en aura. Strålende ud fra hendes kusse, der dog stadig var tildækket. Hun holdt hænderne for trekanten som greb de om en usynlig pik - og hun begyndte at slikke den ømt og frækt. Gjorde lange slikkebevægelser, som kunne have givet en dildo orgasme. Pigerne stirrede på hende. Mange begyndte at gøre som hun.
Den nøgne Ali lod sin stav stå stiv op ad sin mave. Peter og Vittens gemal, professoren, var absolut ikke upåvirkede. Professoren tænkte på, at lige om lidt var det ham, der skulle bore sig ind i den frække fisse. Hans ægteviede hustrus. Det havde hun lovet ham på hjemvejen. Ville hun huske løftet?
Peter søgte end ikke at skjule sin buksebule.
Alt i lejren emmede sex.
Alle øjne stirrede på Bittens flotte barm, som stadig blev holdt i ave af Bh’en. Så førte hun - stadig liderligt dansende - hænderne om på ryggen for at hægte brystholderen op. Langsomt kom den af. På bedste stripdanserindefacon holdt hun nogle øjeblikke de store babber i hænderne. Så slap hun dem og drejede sig i det samme et par svingende omgange om sig selv, så de modne frugter stod næsten vandret i luften. Hun standsede med et ryk. Og dér! Hvor var hun smuk. Sikke flotte bryster den 40-årige dame dog havde! Modne, fyldige, tunge, men ikke hængende. Og brystvorterne var større end nogen af de unge pigers. Mørkerøde over i det brune - slet ikke som de unge pigers højrøde.
Mens musikkens rytme blev stadig mere hidsig, rokkede hun frem og tilbage, stadig oppe på trækassen på den mest sexede måde. Gjorde en slags dansende samlejebevægelser.
Hendes dans gik ikke kun lige i de tre tilskueres mandepikke, men gjorde også adskillige af pigerne endnu mere sexhidsede.
Pigerne så til. Rødmen steg op i deres kinder, og blodet blev varmt af lidenskab. Teltlejren kunne med bestemthed notere blodfyldte skamlæber hos hver eneste kvinde - og rejste organer hos de tre mænd. Alle stod som lamslåede og betagede af Bittens haremsdans, der ubetinget var så seksuel som noget kunne være. En parringsdans. Ingen tvivl om det!
Dette var en moden kvinde, som aldeles uden blusel stillede sit begær til skue.

Bittens liderlighed virkede smittende. De unge pigers trang til tilfredsstillelse voksede med raketfart. Deres kusser og kussehår drev af væde.
Så begyndte Bitten at kæle for sine bryster. De så hende klemme til.
Hun trykkede først direkte forfra, så de blev flade.
Bagefter kælede hun for dem på en anden måde, at de struttede lige ud i luften.
Så gled hænderne nedad og begyndte at kærtegne hofterne og langsomt pegede fingrene nærmere nedad mod lysken fra begge sider. Hver pige ved, hvor dejligt det gør. Som en lysten elskers krævende kærtegn.
Bitten glødede næsten mere end bålet. Det var som om varmen udgik fra hende, ikke fra det brændende træ. Pigerne nærmede sig langsomt kassen, hvor Bitten dansede sin parringsdans. Hendes bevægelser blev vildere. De kendte musikken. Vidste at den - og dermed også Bittens dans - nærmede sig klimaks. Bitten havde stadig tangatrusserne på. Hun lod hænderne glide ind under hoftestropperne og trak op i trusserne - alle kunne se den drivvåde plet - for så med langsomme, men vilde bevægelser at smide det sidste klædningsstykke, som ganske vist ikke havde skjult noget, men alene ved at sidde der, havde signaleret:
- Jeg vil, men jeg er endnu ikke parat.
Nu var hun parat. Helt parat! Nu kunne både pigerne og mændene se hendes modne, blodfyldte skamlæber midt i den sorte trekant, som var studset - og så helvedes frivol ud. Bitten satte sig ned på kassen, lagde sig langsomt ned - med røven helt ud til kanten. Benene hang og dinglede ned langs siden. Hendes bryster hvælvede sig smukt, mens hun lå og så mod stjernehimlen. Luften var nærmest elektrisk. Alt var sex.

Den næste overraskelse leverede Norma Jakobsen, den lidt ældre, lidt stramme, lidt kedelige sekretær og 'veninde' til Bitten. Hun kom springende. Lisså nøgen som Bitten og de unge piger. Hun kastede sig på knæ i sandet og lagde læberne til sin venindes skamlæber. Begyndte at kysse og slikke dem så blidt som var det en baby, hun havde i hænderne. Hun badede ansigtet i Bittens drivende væde.

Ali og Peter havde smidt tøjet og holdt med strittende ståpikke øje med alt og alle. De blev heller ikke overset af kvindekønnet.
På den anden side af bålet havde Hilda og Alexandra ikke kunnet klare Bittens æggende show længere. De havde kastet sig over den lille mørkhårede Myra.
- Nå, lille nybegynder! Du vil vel være med i festlighederne. Jeg synes, jeg har hørt dig sige, at du gerne ville kneppes af de to mænd dér. Ja, faktisk har du ikke talt om andet i dagevis.
- Det vil jeg også gerne. Jeg vil gerne kneppes af de to. Men lige nu er jeg lidt nervøs.
- Hold nu op, Myra! Hvad pokker er du bange for. Du er jo ikke jomfru, og når du er tilbage i København, finder du aldrig en pik som Ali's ... meeeen du vil måske hellere have drengepik end mandepik. For slet ikke at tale om egypterpik?·
-
Jeg ved det ikke. Jeg vil så gerne. Jeg er helt vild indvendig efter det, men...
Hilda langede en arm ud og trak Peter i pikken.
- Du må hellere se at blive gode venner med den dér, Myra! Hvis du ta'r dig kærligt af den, skal den nok gøre alt, hvad den formår for at lade dig nyde glædens bæger.
- Nu skal jeg vise dig, hvordan du gør,
sagde Alexandra og lagde sig på knæ foran Peter. Ali så misundeligt til. Så tog Alexandra Peterpikken i hænderne, kælede for den og førte sine læber ned til dens blottede hoved. Hendes tunge kom til syne, og så gav hun den opsvulmede stang en ordentlig slikketur. Hendes tunge gled op og ned ad glædeskæppen, derefter rundt om det store hoved og med en smaskende lyd tog hun hele det blottede hoved i munden og førte sit eget hoved nedad, så hendes læber lå nåede helt ned til pikroden.
- Det er sådan, en stivert skal behandles, Myra! Lad mig nu se dig overtage Peter...  Uuuhhhhmmmmm!
Alexandra gjorde plads til Myra, krabbede sidelæns på knæene og fortsatte sit blowshow på Ali's brune kæmpejern. Gentog den behandling, hun lige havde givet Peter. Blot kunne hun nu ikke afslutte med at føre læberne helt ned over stangen. Dertil var den for stor. Havde hun prøvet, ville pikhovedet være kommet ud gennem hendes nakke.
Hilda hvæsede til Myra: - Kom så i gang, Myra. Du må lære at nyde smagen af mandepik. Du kan bruge dine hænder og gnide op og ned ad stangen. Du skal såmænd sagtens finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke véd det i forvejen...
-
Sådan?
- Ja, og så kysser du nosserne. Tag roligt kuglerne ind i munden. Uhhhhmmmmmm! Sådan. Det er aldeles pragtfuldt. Lad kuglen bevæge sig rundt i din mundhule. Men for himlens ikke hårdt. Det er mandens mest følsomme sted. Han risikerer at besvime og aldrig ville kneppe igen. Er din lille kusse ikke allerede nu fyldt med safter. For dette er ikke noget, kvinden gør kun for at ophidse manden. Det hjælper dig selv samtidig til at blive kneppeklar… Sådan.
Og sådan fik den små Myra en praktisk demonstration af, hvad mundsex kan gøre ved en mand og en kvinde.
Hilda tænkte, at det dog var fantastisk, at den små Alexandra, som for få dage siden var snerpet og ret så uerfaren, nu pludselig kunne optræde som lærerinde i sex - og gøre det dygtigt. Så tog Alexandra atter Alis nosser i munden, og Myra greb med munden Peters og gjorde det samme.
Hilda tog ikke de to ivrige piger bort fra deres mundhuggeri, men overtog undervisningen:
- Og når du så er så langt, kan du godt begynde at anvende tænderne. Men ikke bide FOR SATAN! Kun sutte! Og så lige lade tænderne glide op og ned ad den lange stang. Bagefter skal tungen ha' travlt igen. Husk at sætte spidsen ind i det lille hul på pikspidsen, hvorfra alt det gode kommer til dig om lidt. Det kræver en god teknik, men er osse en særlig nydelse. Først slikker du bare spidsen blidt. Den forreste lille revne på pikhovedet lader du pludselig tungen hvile på. Så spidser du tungen og putter den så langt ind i kanalen, du kan. Det er højst 1-2 millimeter… Og så gælder det om at have kontrol over situationen. Ellers går den på ham… og det er jo ikke sikkert, du vil have skuddet endnu.
Begge de knælende piger huggede fingrene i de to mænds balder og trak dem ind til sig, så mandepikkene forsvandt næsten helt i de to pigemunde. Det var utroligt at se dem sutte pik på den måde.
Alexandra havde lært det for få dage siden. Myra havde aldrig prøvet det før. Alligevel virkede det som om de aldrig havde lavet andet. Myra havde hele Peters inde i mundhulen. Alexandra kun det halve af Alis. Men det var nok til at begge mænd vendte det hvide ud af øjnene.
At mændene nød det, kunne man se på deres himmelvendte øjne og høre deres vellystne stønnen, mens de stod med hinanden om skuldrene for ikke at tabe balancen.
Hilda - og de omkringstående - kiggede mest på Myra og Peter. Når alt kom til alt, var det hende, de misundte mest. Man kunne se hvor hun nød det. Hun førte ansigtet frem og tilbage, og Peters jern forsvandt ved hvert hug langt ned i halsen på pigebarnet. Nu var hverken Alexandra eller Myra længere lærerinder, som skulle vise en elev noget. Nu var de selv de fuldendte nydere, der véd, at man intet får, uden at give. Og de gav deres henholdsvise mandepikke alt hvad de havde i sig til et godt blowjob. Enhver kunne se, at Myra arbejdede intenst på at få ham til at komme, og var klar til at sluge hele molevitten.
Hilda fattede ikke, at Alexandra kunne have hele Alis pik i munden og langt ned i halsen. Alexandra måtte være et naturtalent på det område.
Hun skævede gennem øjenkrogen til Myra's behandling af Peter - og bemærkede, at Alexandra også hele tiden sendte stjålne blikke til Peterpikken.
Alexandra kunne ikke have hele Alis pik i munden. Men hun gjorde et ærligt forsøg. Førte ansigtet frem og tilbage. Ih, guder! Hvor var den dog stor! Hun fattede ikke selv, at hun overhovedet kunne spænde om den med munden. Og Myra tænkte: Den kæmpepik ville aldrig kunne være i min kusse!
Alexandra spærrede munden helt op, mens hun med læberne gled frem og tilbage over Alis kæmpestang. Pludselig sprang Hilda til:
- Du får ikke lov at få det hele, Alexandra. Vi andre vil også have del i glæden. Men nu ser det ud til, at Myra er varmet op
- Så overlader jeg Ali til dig, Myra. Stillingsskift. Nu er det din tur til at ta' dig af egypterpikken.
Myra kastede sig straks over til Ali. Safterne drev hende ned ad lårene. Men hun rettede sig efter anvisningerne. Ellers var også både hun og Ali kommet indenfor sekunder. Nu fremtvang Hilda altså en forsinkelse. Så skiftede de igen på Hildas ordre:
Myra rykkede til venstre og fortsatte på Peter. Hilda overtog Ali - Og så leverede Alexandra endnu en overraskelse. Hun rykkede yderligere til venstre, greb fat i gylpen på professor Berntsen, åbnede bukserne med et snuptag - og lå sekunder efter på sine knæ med professorpikken i munden.
Det havde ingen troet, at nogen ville vove. Alexandra gjorde.
Og professoren strittede ikke imod.
Det var også det eneste, der ikke strittede på professoren. Her var ingen brug for Viagra eller Levitra. Han lænede sig til Peters skulder og lod det bare ske.
Den var slet ikke så stor som Ali's. End ikke så stor som Peters. Men størrelsen var dejlig at få langt ned i halsen. Alexandra nød den.

Alle havde efterhånden nok i deres eget. De piger, der ingen pik havde sikret sig, eller som Bitten Berntsen havde Normas læber overalt i sin kusse, kastede sig over hinanden. Alt var sex i denne time. Slikmundeparade.
Peter så ned på den lille Myra, der nød hans javertus. Han så hendes lille røv og hendes spæde bryster. Han kunne ikke se trekanten mellem hendes ben nu, hvor hun lå lige foran ham, men havde set den før - og den havde givet stiverikken en ekstra tak op.
- Du gør det jo aldeles dejligt, lille Myra, sagde Peter. Det er bestemt ikke noget, du har lært ved selvstudium. Hurra for dine to lærermestre her.

Som på et givet tegn trak alle tre mænd deres pikke ud af de tre kvindemunde. Plop-plop-plop!
Skuffelsen i de tre kvindeansigter var åbenbar. Men den blev straks afløst af fryd og glæde. Som på et givet tegn støttede de tre mænd blidt deres partner ned i sandet. Og så gik Hilda, Alexandra og Myra på ryggen med de tre mænd over sig. Professoren fik krænget det meste af sit tøj af, før han jog kæppen i bund... få sekunder efter de to yngre mænd.
Og så blev de tre unge piger gennemkneppet i missionærstillingen af Ali, Peter og Bernt Berntsen.
De tre piger hylede om kap, ikke af smerte med af frydefuld liderlighed. Hilda glemte helt at jamre sig over Alis' størrelse.

Forspillet havde været langt. Det blev hovedakten ikke.
Der var højst gået et minut, da der kom et tyrebrøl fra Ali og et splitsekund senere et "Ali, jeg koooooommer!" fra Hilda.
Det lykkedes Peter ved opbydelsen af alle sine modkræfter at trække sin udløsning ud i 2-3 minutter, nemlig de øjeblikke, der gik, før Myras højlydte stønnen gik op i crescendo - for derefter at aftage som en afblæsende luftværnssirene. Lyden gik lige ned i Peters lunte. Hans sidste og dybeste hug i den unge pige var ikke til at tage fejl af.
Peter skød fra hoften, og Alexandra nød hver eneste frydefuld krampe i organet.

Da de fik pusten og så sig omkring, var professoren stadig aktiv super. Han hamrede sin pik i Alexandra. Vildt gik det frem-og-tilbage, frem-og-tilbage.
- Hold kæft, hvor er du god, profes... nej, Bernt, lød det storstønnende fra den unge dejlighed. Du må få mig hver dag og nat, hvis du vil...
-
Ja, og hvis min kone vil tillade det! Mere blev der ikke sagt.
Efterhånden havde der samlet sig en lille kreds omkring det højst umage kneppende par: Den 23-årige Alexandra og den 60-årige professor - som de overhovedet ikke kunne genkende. Sådan oksede han på…
Og så kom de!
På én gang gik den på professoren og hans unge elskerinde.
I affyringsøjeblikket kyssedes de som et nyforelsket par, der gør det med hinanden for allerførste gang.
Og sådan var det vel egentlig også. Bortset fra, at der ikke var grund til at bringe kærlighed ind i denne natlige parring.

Fortsættes næste søndag

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER