LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Prickus©

Genre: Mand/mand

Dato: 20.03.2017


Mistede jomfrudommen i svømmehallen

Da jeg boede i Århus brugte jeg meget at gå til svømmehallen for mit kropsudseendes skyld og min begær efter at se nøgne drenge i brusebadet og saunaen.
Jeg var da 33 år,  alm. af bygning med en tyk pik og store nosser, som var helt glatbarberede. 

En torsdag morgen, i svømmehallens omklædningsrum, var der en skoledreng, som kiggede på min pik, da jeg tog mine underklæder af. Han kiggede med stor interesse ugenert på den, men sagde ingen ting, tror det hang sammen med, at som voksen mand havde jeg ikke hår på pikken.  Jeg ville ophidse ham lidt mere, så jeg trak langsomt forhuden tilbage og viste mit tykke pikhoved, hvilket resulterede i, at min pik blev helt stiv foran øjnene på ham. Drengen lugtede pikkens duft og begyndte at røre den med en vellystig nyfigenhed. Jeg strakte min hånd ned i hans bukser og gned op og ned på hans pik, for at se hvor ophidset han var. Til sidst forstod jeg, at den lille havde en hårløs stor pik, man kunne lege med. 
Men han blev lidt flov over min handling, for han vendte ryggen til og skyndte sig at blive færdig, hoppede i badebukserne og løb ind i svømmehallen. Jeg for mit vedkommende stod lidt og følte mig lidt overrasket, fordi jeg måtte erkende, at jeg tændte på den unge dreng, noget der aldrig tidligere havde strejfet mig. Jeg havde egentligt lyst til at tage trykket nu, men lod være, fordi der jo pludselig kunne komme andre ind i baderummet. Jeg tog mine badebukser på og gik også ind i svømmehallen. Jeg sprang i og gav mig til at svømme lige i nærheden af drengen, og da vi begge havde badebukser på, viste det sig, at han var meget åben og gav sig til at snakke med mig, mens vi svømmede. Han fortalte mig, at han blev ophidset, og at vi havde en del at snakke om. Han ville vide mere om mig og mit seksuelle begær, fordi han var uerfaren og jomfru. Men han tilstod, at han altid havde villet møde en ældre mand og prøve sutte pik, for at se hvordan den vokser og lugter.

Forinden havde vi snakket om, at vi begge ville gå til svømning hver torsdag, så der var chance for, at vi ville ses igen, hvilket jeg da håbede, for den lille drengepik og den runde drengerøv havde virkelig tændt mig, og da jeg kom i seng om aftenen, lå jeg længe og tænkte på ham, og om hvordan det ville være at lege med hans pik og kæle for hans røv, og min pik rejste sig, og jeg var nødt til at tage trykket for overhovedet at kunne falde i søvn.

Det føltes som en evighed, inden det blev torsdag igen, men endelig kom dagen, og rent tilfældigt kom vi samtidig ind i baderummet, denne gang stillede vi os lige ved siden af hinanden da vi skulle bade og ingen af os lagde skjul på at vi kiggede på hinanden, og igen da jeg skulle vaske pikken trak jeg forhuden tilbage og masserede den godt og grundigt ind i sæbe, denne gang så grundigt at den blev hel stiv, og igen vendte han sig om for at skjule hans også blev stiv, men jeg sagde til ham, at han ikke skulle være flov over det, for det første var det helt naturligt, at en drengepik let blev stiv, og så syntes jeg han havde en rigtig flot pik når den blev stiv.
Stadig lidt flov vendte han sig om og viste mig sin nu fuldstive drengepik. Jeg kunne næsten ikke holde fingrene fra den, turde ikke begynde på noget inde i baderummet, men gav den et lille klem alligevel, med ordene, hold da kæft hvor er den lækker. Det gav et lille ryk i hans pik og jeg kunne se han nød komplimenterne. Jeg greb hans pik og ledte ham ind i saunas venterum, som var tomt.
Derinde begynde jeg at massere hans baller, ind imellem lod jeg også en finger køre ind mellem ballerne på ham og masserede stjernen lidt, og han lod det bare ske, også da jeg forsøgte at presse min ene finger lidt inden for. Jeg var nu færdig med hans ryg og får ham vendt om på ryggen så jeg kan massere ham foran. Ikke spor overraskende strittede hans  pik lige op i luften, men jeg startede med at massere nakken først, derefter hans bryst og mave og til sidst lårene, som jo ender oppe ved skridtet.
Jeg begyndte at kæle blidt for hans nosser og på skaftet af pikken, han nød det i fulde drag, lukkede bare øjnene og nød min behandling, også da jeg fingerkneppede hans stramme drengerøvhul. Jeg er lige ved at eksplodere af liderlighed, men jeg ville nyde ham i fulde drag, inden jeg sprøjtede, så jeg trak ham ned til kanten af briksen, så at hans røv stak lidt uden for, lagde mig på knæ og slikkede ham mellem ballerne, især omkring røvhullet som jeg stak tunge op i, så meget som det kan lade sig gøre, og jeg endte oppe ved pikken som jeg tog helt ind i munden og suttede vidt og grundigt på den.
Langsomt, men med et konstant tryk, placerede jeg min pik på stjernen, som langsom gav efter, og jeg gled op i ham. Min orgasme kom meget tæt på, og jeg pressede mig helt i bund, jeg mærkede, hvordan ringmusklen rytmisk strammede sig om min pik, og drengepikken, som jeg holdt i min hånd, begynde at vokse til og spjætte. Til sidst lykkedes det mig at se hvordan der kom varmt sperm ud af hans pik. Det var hans første gang. Han havde arbejdet på det længe, men der ville ikke komme noget ud, ikke før nu, og han blev så lykkelig. Jeg gav ham et lille kys på munden, slikkede hans pik ren og sugede hans nosser. Han stønnede højt, og sagde at han glædede sig til på næste torsdag, hvilket jeg selvfølgelig også gjorde.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER