LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Robert69©

Genre: Aldersforskel

Dato: 02.08.2018


Stedmor-sagaen
All inclusive, del 1

Har du ikke læst de tidligere noveller om drengen og hans stedmor,
Kan du finde dem
HER

Novellen her kan dog sagtens læses uden at have læst tidligere noveller

Indledning: 

Jeg mistede min mødom til en voksen kvinde. Det er sikkert ikke helt vildt ualmindeligt, selvom de fleste ender sammen med en pige/dreng der er nogenlunde jævnaldrende. Det særlige var, at hun havde været min stedmor. 

Her kommer sidste og afgørende historie om min stedmor og jeg.

 

Efter denne vanvittige uge havde vi endnu et år med fælles sex foran os, men det var her vores forhold peakede. Jeg var nu midt i 2. G og efterårsferien lå grå og truende foran mig, Danmark var mørk og regnfuld, og mine hedeste håb var blevet hørt. Vi skulle en uge sydpå. “Bare et eller andet varmt sted” havde min kære stedmor Birgitte sagt en aften, og fandt derefter nogle overkommelige billetter. 

 

Jeg var faktisk komplet ligeglad med hvor turen gik hen. Jeg håbede bare på at den stærke chartersol og lange dage helt uden pligter ville være den perfekte kulisse til at hun kunne spankulere omkring med frit tilgængelig fisse fra morgen til aften. Og at jeg kunne få endnu flere daglige besøg i den end sædvanlig. Og det blev aldrig sagt højt, men det var den vigtigste grund til at tage afsted: at kunne gå ugeneret ombord i hinanden, og være “uforsigtige” uden risiko for landsbysladder og nysgerrige blikke. Fint nok med strandture, naturvandring og restaurantbesøg, men hovedprioriteten var sex. Vi skulle kneppe - helst så meget og så tit som muligt. Om destinationen hed Mallorca, Malaga eller Mesopotamien var derfor mindre vigtigt.

 

Jeg har tidligere i ‘føljetonen’ om Birgitte beskrevet hvor ekstremt påpasselige vi var. Fra jeg var 15 et halvt og frem til min 18 års fødselsdag (beskrevet i “moderhistorien” - To Et Halvt År I Kneppehimlen) var vi i seng sammen et sted mellem 500 og 1000 gange. Trods alle forbehold blev vi taget med bukserne nede to gange. Begge gange var på denne vores eneste fælles ferie, hvor vi i kådhed kom til at tage lidt for store chancer - noget vi aldrig ville have gjort på dansk jord. Det skal I her høre om.

 

Vi fandt en billig tur til Costa del Sol - og snedig som Birgitte var, var det i den mindst ‘turistede' ende af øen, så der kun var en minimal risiko for at møde andre danskere. 

Jeg glædede mig til sol, strand og vand, men som vi sad der i flyveren millimeter fra hinanden, ben mod ben og arm mod arm, mærkede jeg i mine bukser tydeligt hvad jeg så mest frem til…

 

Vi kom ud af flyveren, og blev ramt af den skønne trykbølge af varme man er rejst så langt efter - men som alligevel altid overrasker een ved ankomst. Jeg brillerede ved at have tyk hættetrøje OG læderjakke på, hvilket virkelig var en begynderfejl. 
Birgitte var anderledes rutineret. På vej ned af landgangstrappen tog hun afslappet men dramatisk den lange sorte frakke af, og indenunder havde hun kun bikini på! Det gik som i slowmotion for mit blik, og hun lignede en filmstjerne i det korte sekund - i hvert fald i mine øjne. Fem timers sydvendt flyvning var nok til at den pæne, korrekte og ansvarsbevidste sygeplejerske antog en helt ny og fræk form. Denne version af Birgitte havde selvsikkerhed nok til som det naturligste at promenere tværs gennem hele lufthavnen i bikini og høje hæle med en frakke over armen - som den absolut eneste af de mange rejsende. Det var måske lidt ‘over the top’ men Birgitte høstede mange smil og anerkendende nik fra de andre charterturister, både mænd og kvinder, over den garvede taktik. 

 

Mange af mændene smilede nok også af andre grunde, mens vi gled som tjekkede turister gennem menneskemængden, hurtigt fandt vore kufferter på båndet, og bare fem minutter senere sad i den forudbestilte taxa til hotellet. Gud, hvor var det varmt. Hyrevognens bagsæde var væsentligt bredere end to flysæder, men alligevel sad vi sjovt nok lige så tæt som oppe over skyerne. Med flettede fingre - den første indikation på at her kunne vi føle os mere frie. Det ville have været utænkeligt i Danmark. Min fantasi gav mig røntgensyn, og jeg visualiserede hvad der var indenunder de to minimale stykker stof der dækkede de sidste få procent af Birgittes hud. Hendes brystvorter var meget tydelige, og det betød formodentlig at hun endnu engang led af smaskvåd fisse. Det var en laaang taxatur tværs over øen hen til vores hotel. Og endnu længere føltes ventetiden ved skranken med indtjekning med “hello, mam” og “good day, sir.” Giv os nu bare de nøgler! 

 

Så snart vi kom ind af døren stillede Birgitte resolut kufferten fra sig og trak i bikiniens stropper så toppen faldt til jorden. Ved synet af min stedmors fantastisk smukke og nu ‘befriede’ bryster rakte jeg instinktivt hænderne frem mod dem - helt henne fra den anden ende af rummet hvor jeg var ved at stille min del af bagagen. Jeg gik som en zombie i en gammel gyserfilm med armene strakt lige frem over mod hende, hvilket fik os begge til at grine. Grinet blev dog til et lettelsens liderlige suk i dét jeg slog armene om hende bagfra, og begyndte at slikke og sutte på hendes vidunderlige brystvorter.
Birgitte spandt gispende med hænderne om min nakke, mens hun vrikkede bikini-trusserne ned på gulvet. Nu, NU var endelig hun helt nøgen. “Åhhhh ja, rag på mig, din dejlige dreng” spandt hun mens mine hænder var overalt på hende: “Jeg har været SÅ liderlig på hele flyveturen. Kom, lad os så endelig kneppe!!!” 
Hun vendte sig om, lagde sig på hænder og knæ midt på værelsets store himmelseng og bød sig til. Røven vendt lige mod mig. Vi for længst forbi forspillet - det var foregået i hovedet på os siden vi lettede fra Danmark. “Lad os kneppe, sagde jeg! LIGE nu!” Og med den indbydelse var jeg over hende som en hanhund. ”Mmm… Mmm! Endelig!!” råbte hun da jeg jokkede den i bund. Jeg trykkede mit bryst og min mave fladt ned over hele hendes ryg mens jeg pumpede løs, helt vild af lyst. Hun blev pulet nådesløst som en skøge på stamkundens lønningsdag. Birgitte stønnede lykkeligt og kastede hovedet fra side til side.

Med en kraftanstrengelse, og en selvbeherskelse der overraskede mig selv, stoppede jeg op midt i et stød. Min sprængfyldte pik der stod saftspændt med alle blodårerne fremme og pulserede i den fantastiske, frigjorte ferie-fisse. Jeg nød synet af de forenede kønsdele. I den følgende stilhed, der kun blev punkteret af Birgittes gryntende hiven efter vejret sagde jeg “Jeg tror det her bli’r en SKØN uge!” - og så gav jeg hendes ene balle en syngende lussing, som startskuddet til slutspurten med en serie af endnu hårdere, højt klaskende stød der fik sengen til at ryste og Birgitte til skrigende at komme i samme øjeblik som jeg sprøjtede hende fuld af en voldsom mængde sperm. “JAAAAAH!” hylede hun i ekstase. Hvilken befrielse - endelig sammen - her på vores længe, længe ventede kneppeferie. 

 

Og først nu, hvor “rejselysten” var raset af, så vi os omkring i hytten. Vi havde overhovedet ikke ænset omgivelserne, kun hinanden i disse første intense ti minutter. Vi havde fået to meget store og luksuriøse rum en suite, med masser af steder til at elske. En himmelseng i det ene rum, en dobbeltseng i det andet, to store sofaer og et udvalg af chaiselonger og puffer - samt som toppen af kransekagen en enorm øreklapstol med nærmest vulgært blødt, lyserødt stof og guldkanter. Det lignede alt sammen noget en konge ville have haft stående i det attende århundrede. Jeg kiggede imponeret rundt og håbede vi kunne nå at bolle i dem alle i de otte dage der lå foran os. 

 

Vi åbnede terrassedøren ud til den skønne middelhavsluft og mens eftermiddagssolen blev til aftensol fik vi pakket kufferterne ud. Da alt fra tandbørster til hovedpinepiller havde fundet deres rette plads, gik vi ned i den temmelig dødkedelige hotel-restaurant og bad om menukortet. Birgitte fik et glas vin og smilede sigende til mig. 20 % rejsetræt men 100 % tændt. Alkohol var slet ikke nødvendigt for at få en buzz i hele kroppen når jeg havde fået sådan et blik der, så jeg bad bare om vand. En bøf, en dessert og en time senere var vi atter oppe på værelset. 

 

“Klik” sagde låsen, og den lyd gav mig gåsehud på hele kroppen over mulighederne. Jeg tog hende kærligt på røven da hun bøjede sig ned for at tage noget i køleskabet. “Skal vi ikke gøre det igen?” spurgte jeg med store øjne så snart vi var indenfor døren. Birgitte svarede straks med sit uimodståelige smil: “Selvfølgelig skal vi gøre det igen.” Selvfølgelig skulle vi køre en omgang mere, det var feriens ‘premiereaften’ og vi var begge meget mere sultne efter at kunne bolle uhæmmet og uforstyrret sammen. Hurra! Jeg ville gerne holde lidt længere end ved ankomstknaldet tænkte jeg, mens Birgitte forsvandt ud på badeværelset. “Jeg skifter lige til noget mere behageligt,” hviskede hun, og det må man sige hun gjorde.

 

Her er synet der mødte mig fem minutter senere: Birgitte trådte fra badeværelsesdøren ud midt på gulvtæppet i sin supersexede bare figur. Nøgen - men dog festklædt. For selvom hele hendes fantastiske krop var frit tilgængelig for mit begærlige blik var hun klædt på narrestreger: En netop påført postkasserød læbestift lyste hendes ansigt op. Hun var trådt ned i et par ligeså postkasserøde høje hæle. En gylden kæde hang inciterende rundt om hendes skønne smalle talje, og gav mindelser om en mavedanserinde. Tre farverige fikspunkter i et landskab af superlækker, glatbrun kvindehud. 
Jeg tror jeg stod med åben mund og gloede. Hvor var hun vild. I stedet for at klæde sig pænt på til middagen, hvor hun havde haft en kedelig, løsthængende sweater og klipklapper på, klædte hun sig pænt på til det efterfølgende samleje! Eller mere præcist formuleret, klædte sig rigtig pænt af. Som Kraka, der i det nordiske sagn skulle modtage sin kommende mand “nøgen og dog påklædt”, og derfor ankom indhyllet i et fiskenet. 
Jeg fik mildest talt en instant boner af dette overraskelsesangreb på mine sanser, og eftersom hendes ‘gallauniform’ ikke efterlod den mindste tvivl tilbage om hvad gerne ville have, stod min store, dunkende erektion allerede frit fremme i rummet og pegede på hende. Og da hun straks faldt på knæ og tog mig slubrende og savlende og helt til roden, var jeg fuldstændig i himlen. 
Læbestiften var ikke bare flot i farven men smagte også vidunderligt, konstaterede jeg da hun dukkede op foran mig efter veludført piksutning og vi mødtes i et langt tungekys. Vi stod længe der midt på det bløde gulvtæppe og holdt tæt om hinanden, helt vildt liderlige men uden at røre os - opsatte på at trække forventningens glæde i langdrag.

 

Efter et par minutter hvor kun vores tunger havde bevæget sig, brød Birgitte vores favntag. Hun gik hen og rykkede den enorme bløde øreklapslænestol nogle få centimeter tættere på vinduet. Hvorfor forstod jeg ikke. Og jeg havde ikke hjerneceller nok til at tænke mere over det, for jeg var med en bestemt hånd i brystet blevet puffet ned i øreklapstolens altopslugende pude, og i samme øjeblik jeg ramte stoffet forsvandt mit lem igen ind mellem Birgittes læber - og når dét skete, føltes det altid som om hun slugte min hjerne. 
Hun suttede som en superstjerne, og jeg stønnede højt over hvert eneste virtuose tungeslag. “Ja - sådan!” sagde stille hun for sig selv mens hun trak hovedet tilbage et øjeblik for at besigtige sit ‘kunstværk’ - den stod helt stor, stiv og pulserende klar til hende. Nu var det tid. Hun kravlede op og bemægtigede sig den med sit drivvåde køn. Helt op og sidde i hugstilling! Det var hendes “speciale”. Jeg tænker 99,99% af alle kvinder - i hvert fald 100,0% af dem jeg selv har været sammen med siden dengang - rider på deres sexpartner med knæene mod underlaget. Men Birgitte satte sig konsekvent på hug, en offensiv kneppestil hvilket både gav en fuldstændig fantastisk vinkel for hendes arbejde med understellet, og vidnede om hendes stærke lår- og sædemuskler. 
Op med sig! Og som altid med fødderne helt oppe på mandens lår i stedet for ved siden af. Og de høje røde hæle havde hun beholdt på! Så det burde have gjort jagende ondt da hun placerede de sylespidse stiletter lige midt på mine lårs blødeste sted. Men adrenalinen der piskede rundt i min krop gjorde smerten til et elektrisk lyn af lyst - der gik lige i pikken. Jeg voksede mærkbart et par centimeter mere end normalt, og var så voldsomt erigeret at det var lidt af en akrobatisk øvelse for Birgitte at få understellet højt nok op - men da hun endelig, med en kraftanstrengelse fik krænget fissen udover den, var ingen af os i tvivl om at det var umagen værd. Og så gik det ellers løs ud over stepperne! Ligesom man med rette kunne klandre min elskovs-taktik for kun at have ét gear, nemlig “hårdest muligt”, så viste Birgittes rideture som regel at dét også var hendes foretrukne tempo. I guder, hvor fik jeg banket den skønne stramme fjams ned over pælen med 120 i timen! Rummet genlød af hendes helt særlige, dybe, gryntende lyde, der altid kom når samlejet var lige som hun ville ha’ det. Små strenge af hendes mundvand ramte mit bryst - hun var blevet besat af kneppedæmonen, og mit “kødelige krucifiks” var det eneste der kunne uddrive den. Så først da den besatte tigermis efter et par vanvidsminutter var kommet i et højt brøl, slap jeg ud af skruestikken. “Årrrrrh - jeg fucking elsker din lækre pik!” snerrede min fantastiske stedmor prustende og gav mig et hårdt, vådt tungekys som tak for lån. Og så vendte hun sig om, stadig forpustet og svedende men klar til at give den gas igen. Endnu en gang som ridepige, men nu med ryggen til mig og fronten vendt mod spejlet overfor os. Jeg var lykkelig over at tage imod en ny omgang forkælelse af Birgittes fisse der igen gled op og ned, nu i et roligere tempo. Og dér, siddende i det blødeste underlag min nøgne bagdel nogensinde havde berørt, forstod jeg hvorfor Birgitte indledningsvis havde flyttet på stolen. Hun havde simpelthen sørget for at vinklen på stolen nu var præcis sådan at man så sig selv direkte i øjnene i det store guldindfattede helkropsspejl på væggen. Ellers - i mit tilfælde - så den kvinde der brugte mig som rodeotyr! Og gud hvor hun red mig, herligt og heftigt, og efter bare et par minutters trav var hun allerede igen oppe i fuld galop. 
Jeg panorerede hen over hele det vidunderlige kvindekropslandskab. Mit blik gled i spejlet fra de knaldrøde læber ned over de strittende solgyldne bryster - forbi den nøgne og nybarberede, smukt saftglinsende kusse - til de lige så knaldrøde stiletter. For at fuldende det æggende look havde Birgitte taget en lille guldkæde om halsen med et hjerte i nøjagtig samme postkasserøde nuance, der daskede rytmisk mod hendes hals for hvert stød. Og mellem disse fem matchende farvepunkter fulgte mine øjne ruten med underskønne kurver / bakker / strækninger af nøgen, solbrun, svedperlende hud. “Åh ja! Åh ja” hikkede jeg overvældet fra min position under hende. Jeg havde hendes skulderblade trykket imod mit ansigt mens hun kneppede mig stadigt hurtigere, men glimtvis så jeg hende i fuld figur i spejlet, omkranset af den store guldramme. Det var et kunstværk af kød og blod der tog sig kærligt af mig, og jeg kvækkede halvkvalt noget i retning af:  “Fuck… det her… dig… i spejlet… det er det smukkeste jeg nogensinde har set…!” Birgitte responderede med et højt grin over min rundtossede og højtravende kompliment. Men så skiftede lyden af hjertelig latter over i lange, hivende, højt larmende vejrtrækninger. Hun var lige så påvirket af situationen som jeg, og jeg mærkede tydeligt i pikken hvordan hendes fisse trak sig sammen i endnu en hård orgasme. Det hev og sled på skønneste vis i alle nervetråde i skaft og pikhoved - Birgittes orgasme klingede ud mens hun kneppede videre uden at sænke tempoet og til slut gjorde et par små vip med bækkenbunden - SÅ eksploderede jeg og sprøjtelakerede lykkeligt hendes skedevægge. 

 

Efter fem minutters ekstase-oase hvor vi lå fuldstændig ubevægelige ovenpå hinanden, kom vi op og vaklede tæt omslyngede de fem meter over i dobbeltsengen, kravlede under de velsignede, kølige, nyredte dyner og faldt i søvn nærmest øjeblikkeligt i hinandens arme. Jeg kunne umuligt have ønsket mig en bedre start på ferien…!

 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER