LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Robert69©

Genre: Aldersforskel

Dato: 20.08.2018


Stedmor-sagaen
All inclusive, del 3

Har du ikke læst de tidligere noveller om drengen og hans stedmor,
Kan du finde dem
HER

Novellen her kan dog sagtens læses uden at have læst tidligere noveller

Indledning: 

Jeg mistede min mødom til en voksen kvinde. Det er sikkert ikke helt vildt ualmindeligt, selvom de fleste ender sammen med en pige/dreng der er nogenlunde jævnaldrende. Det særlige var, at hun havde været min stedmor. 

Her kommer tredje afsnit om deres ferie sydpå

 

Tredjedagen brugte vi på at sondere terrænet nordpå til fods, og efter nogle timer kom vi “off road” - altså væk fra ruterne beskrevet i vores medbragte guidebog. Bjerget på midten af øen var selvfølgelig et populært mål, men vi gjorde vores egen opdagelse: halvvejs oppe mod toppen lå der et udendørs svømmebad. Det så gammelt og ramponeret ud, men det lå med en helt fantastisk udsigt. Det var et sted som blev brugt af de lokale og aldrig af udlændinge. Det fortalte den tykke mand med moustache, som møjsommeligt gik med et net og fiskede blade op af vandet. Et arbejde han aldrig ville blive færdig med. Lige nu var der nu hverken lokale eller udlændinge - bortset fra os. Vi stak ham en tyver og skiftedes til at ‘svømme baner’ og sidde på kanten og nyde udsigten.
 

Efter en time var vi både godt trætte i svømmevingerne, og i højt humør pga. vores ‘fund’ langt væk fra turistfælderne. Vi kapitulerede og gik ind i hvert vores omklædningsrum. Man kunne dog stadig se hvad der var herre- og hvad der var dame-afdeling, selvom piktogrammerne på dørene var næsten helt slidt væk.
“Vi ses,” smilede Birgitte, gav mit hånd et klem og forsvandt ind til damerne - som den eneste dame. Jeg var den eneste herre hos herrerne. Tændte for en bruser, smed badebukserne og nød det dampende vand, der var mindst ti grader varmere end i svømmebassinet.
 

Et minut efter kiggede Birgitte pludselig ind med et skælmsk blik i øjnene. Uden at banke på. “Hej - jeg låner lige din shampoo…” - hun fik den, kyssede mig en enkelt gang - lynhurtigt, men med tungen - og var ude igen. Hun nød sin indvirkning på mig. Bang, nu stod pikken igen.
 

Jeg havde lige sæbet mig ind, da Birgitte kom ind for anden gang, smilede med hele kroppen.
“Ja, bruserne virker ikke inde hos mig.”
Og så tændte hun for vandet tre brusere væk fra mig, og stillede sig ind. Jeg troede ikke en skid på hende, men var for lamslået til at gøre andet end at glo. Stod bare med boblende sæbeskum over hele kroppen, hvilket dækkede min erektion. 
Hun lod den lille bikini falde og sparkede den over i hjørnet. Åh gud. Nu var hun nøgen. Helt fucking nøgen. Jeg var så endeløst vild med hendes stærke, slanke, solbrændte krop, mine læber prikkede, så meget havde jeg lyst til at kysse hende overalt. Jeg slikkede mig ubevidst om munden, hvilket er en ret tegnefilmsagtig ting at gøre. Men hvis nogen skulle have lyst til at animere den her ferie som tegnefilm eller -serie så skulle Stedsønnen være en ulv med øjne formet som hjerter der var ved at poppe ud af hovedet når den betragtede Stedmoderen - og ud for mit hoved skulle der være en tankebobbel hvor der med store røde bogstaver stod “Lækker…! Lækker…! LÆKKER!!!” 

Hun sæbede sig provokerende langsomt og nydende ind. Min erektion var nu alt for stor til at forblive dækket af sæbeskummet, og jeg stod derfor med et meget synlig stådreng få meter fra min småsyngende stedmor. Hun stod med lukkede øjne, mens hun nød vandet løbe ned over sine kurver - lod i hvert fald som om. Jeg er sikker på, jeg så hende skæve skjult ned til mit skridt. Noget der kun gjorde den endnu større og stivere. 

Jeg kunne ikke holde hænderne i ro. Dertil var hun for smukt et syn. Endnu ‘værre’ (eller bedre!) blev det, da hun vendte røven til mig og demonstrativt langsomt bøjede sig ned efter - ja, ikke noget. Det var ”for my eyes only.” Hendes røvballer, der indrammede hendes fisse så smukt, stod solmodne og saftspændte og kaldte på mine hænder. Jeg kunne ælte, kysse, kramme, ja endda bide i de baller - i timevis. Men det var der ikke tid til nu. Jeg var nødt til at kneppe hende lige på stedet. Det måtte jeg selvfølgelig ikke på dette offentlige sted. Men jeg havde bestemt mig. Eller rettere, naturen bestemte for mig. Jeg kunne ikke modstå. Efter uendelige lange minutter for og imod, gik jeg nu målrettet de fem skridt over til hende, stillede mig bag hende, og tog “ladegreb” i hofterne. Et lettelsens suk slap Birgittes læber, da hun indså, at hun nu fik, hvad hun længe havde ønsket. Et langt, lykkeligt AAAAAAH undslap hendes læber, da jeg kørte pikken hele vejen op mellem hendes saftglinsende skamlæber. Grådigt og utålmodigt, men dog så forsigtigt og musestille som overhovedet muligt. Altså i det første minuts tid. Så vandt liderligheden, jeg stødte igennem, som et dyr, som en djævel, som en besat, fisseforelsket teenagedreng, med sammenbidte tænder. Højlydte, våde klask fyldte det rungende bruserum. Fuck, hvor jeg elskede at kneppe hende! Vandet rendte ned over hendes ryg, og sprøjtede til alle sider, dér, hvor jeg bankede ind og ud. Jeg skulle stramme mig an for ikke at bryde ud i hulemandsagtige sejrsbrøl. Birgitte behøvede ikke at stramme sig an, hun var allerede så stram at hvert eneste stød i hendes smalle sprække var umuligt at nyde uden at sætte lyd på. 
 

Og det var så dér, at svømmebadets ejer pludselig stod i døråbningen. Rød i hovedet, hans overskæg drejede nærmest rundt som en propel af raseri, og han pustede sig op, så hans enorme ølmave dirrede. Han pegede hvidglødende på os, mens han trak luft nok ind til sit udbrud. “OOOOOOUT!” brølede han bare, og så måtte vi finde vores badeshorts og bikini og i al hast få det smidt på, inden vi i een bevægelse igen stod ude på den lille bjergvej.
 

“Fuck!” sagde vi bare til hinanden, da vi stod der fuldstændigt forpustede, midt i ingenting, smidt ud fra festen. Det var egentlig ubehageligt. Oven i chokket over at blive opdaget, var dette “coitus interruptus” når det var aller værst. Jeg havde været sekunder fra at komme! Og alligevel var hele situationen så vanvittig, at vi skraldgrinede hele vejen ned af bakken, tæt omslyngede. Lettede over, at det ikke blev til håndgemæng men bare en spansk skideballe med meget høj volumen - og lettede over, at denne skandale aldrig ville finde vej til hvor det betød noget: Danmark.
Det gjorde nærmest ondt i bukserne, hvor det summede og prikkede i min stadig halvt erigerede, sprængfarlige diller. Nu gik det over stok og sten ned over bjergsiden. Jeg havde været sekunder fra at komme, og først en halv time efter hvalrossens rasende brøl, fik jeg endelig lov.
27 uendeligt lange minutter ned af den stejle, svingende grusvej til hotellet. Læg dertil yderligere tre minutters gang fra receptionen til vi låste os ind på værelset. Endelig alene! Fra dørens befriende ‘klik’, gik der under et minut, inden jeg endelig fik min længe, længe ventede udløsning. Birgitte kastede sig på knæ foran mig i samme sekund døren smækkede, og fik rykket i min saftspændte kalorius max ti gange, før der var afgang. Jeg brølede bare “NUUUU!!!” og hun nåede kun lige akkurat at åbne gabet, før sæden væltede ud af mig i lange sprøjt, helt ind i ganen på min glubske sexguide.
 

Sikke en begivenhedsrig dag, og det var kun lige over middag!
Men selvom vi elskede lækkert på chaiselongen om eftermiddagen, og  kneppede hårdt og herligt igen ved sengetid, hopper vi lige videre til da jeg mødte… Katie.

 

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER