LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Robert69©

Genre: Aldersforskel

Dato: 11.01.2018


Stedmor-sagaen part 4 - Morgen, middag og aften

Har du ikke læst tidligere afsnit:
To et halvt år i kneppehimlen, del 1
To et halv år i kneppehimlen, del 2
Drengedrømme, del 3
Kan du finde dem
HER

Indledning: 

Jeg mistede min mødom til en voksen kvinde. Det er sikkert ikke helt vildt ualmindeligt, selvom de fleste ender sammen med en pige/dreng der er nogenlunde jævnaldrende. Det særlige var, at hun havde været min stedmor. 

 - - - - -

06:35. Så var hun i gang igen. Der var fire døre imellem min stedmors soveværelse og mit teenageværelse, men jeg kunne høre det tydeligt. Det sædvanlige soundtrack af rytmiske lyde: Først en knirkende sengebund, så tung vejrtrækning, knirkene der tager til i tempo og volumen, mens dybe støn og suk bliver til høje hvin. Ingen kan være det mindste i tvivl om at her er et temmelig heftigt samleje i gang. 

 

Så spørger du nok hvordan sønnen i huset - mig - mon havde det med dét? Lå jeg mon med puden over hovedet, flov over min grænseoverskridende stedmor, rasende over at blive vækket og at hele huset gynger klokken 06:35 en hverdagsmorgen? Eller har jeg mon sat mig op i sengen og gør som enhver frisk og normal teenagesøn burde gøre: smide sine boxershorts og spille pik som en vanvittig til de høje erotiske lyde min stedmor udgyder? 

 

Ingen af delene. Svaret på “hvordan jeg har det med det?” er: fantastisk! Jeg befinder mig slet ikke i min seng, eller på mit værelse. Der ikke fire døre mellem mig og hende lige nu. Jeg er gået igennem alle dørene og jeg befinder mig i hendes soveværelse. Sammen med hende. I samme seng. Vi er nul centimeter fra hinanden, vi er hud mod hud. Det er grunden til at jeg hører hendes støn og suk og så tydeligt. Hun ligger på ryggen, jeg sidder på knæ lige foran hende. Vi er nøgne. Jeg har hendes ene storetå i munden, mens hun sutter henført på min ene pegefinger. Men først og fremmest er vi forbundne gennem vores kønsdele. Jeg er oppe i hende, og boller hende hårdt og bestemt. 

 

Og min måde at tackle de lystige lyde min kære, skønne, velformede, flotte, frække og seksuelt umættelige stedmor er ikke at gemme mig under en pude fire døre væk. Det er tværtimod at lægge mit øre til hendes bryst så jeg kan føle hendes hjertebanken og kommende ekstase helt inde i knoglerne - og så knalde hendes kusse lidt hårdere, så hendes lyde bliver endnu højere. Det er fantastisk, vi gungrer derudaf i en fælles kødkano på vej mod et vandfald af vanvittig lyst. Birgitte råber at hun kommer - hendes mund er få centimeter fra mit øre - og dét får det til at svømme over for mig. Mit sekstenårige lem fylder nu hendes vanvittige veldrejede, voksne kvindekrop, ikke bare med vellyst, men nu også med et stort skud sæd på morgenkvisten. Vi kommer begge i et nydelsesfyldt brøl. Klokken er nu 6:42 og det er en perfekt start på dagen. 

 

Her halvandet år inde i vores forhold er efterhånden helt fast at vi starter dagen med en gang morgenbol. Som nævnt tidligere her i “Stedmodersagaen” så varede perioden hvor jeg dyrkede sex med min stedmor to et halvt år. Det er 30 måneder, hvor vi nåede over tusind knald inden jeg flyttede hjemmefra og vores “sammensmeltning” blev opløst.

 

Det giver gennemsnitligt cirka eet dagligt samleje. Efter en ‘blid’ opstart eskalerede det, og det sidste halve år kneppede vi MINDST tre gange om dagen. Morgen, middag og aften. I denne historie vil jeg fortælle om morgenerne.

 

Jeg husker tydeligt den første gang vi sovsede morgenkvisten til med sex. Det var en måneds tid efter at hun havde taget min mødom - til min store, og hendes egen næsten lige så store, overraskelse. Mine dagbog fortæller mig at vi havde gjort det tolv gange i alt på den måned, det var foregået overalt i huset og hver gang meget spontant. Hvert eneste knald havde været overvældende og intenst - jeg gav alt hvad jeg havde i mig, fordi jeg ikke vidste om det var sidste gang. Det kunne jo ikke passe at lige netop JEG skulle være verdens heldigste teenagedreng. Det måtte da snart stoppe? Det var for godt til at være sandt; at bo med en stedmor, der ikke bare lavede mad og vaskede tøj - men også var en både lækker og liderlig kvinde der tilbød sin krop til den værdigt trængende unge mand. Det måtte da snart stoppe. Men indtil videre - så tog jeg for mig af herlighederne.

 

Det var efter en skøn og syndig søndag nat at jeg vågnede ved min hadelyd: vækkeuret. Mandag morgen. Jeg stod op, børstede tænder og så videre. Birgitte var ikke som normalt stået op før mig. Sov hun stadig? Jeg kiggede ind af den halvåbne dør til hendes soveværelse. Der lå hun, epicentret for alt mit begær. Lysvågen. Med dynen kastet på gulvet, uden trusser, uden noget, den lille sorte natkjole lå ved siden af hende. Hendes ene hånd førte en stor dildo ind og ud mellem benene, men den anden hånd kæmpede med at være tre steder på een gang; både begge brystvorter og klitten ville gerne masseres, og helst hele tiden. Hun var en drøm at skue, hun lå med lukkede øjne og skiftevis bed sig i læben og strakte spillende tungen ud som i et tungekys med en usynlig partner. 

 

Selvom hun og jeg havde været nøgne sammen og ovenpå hinanden aftenen inden, var det stadigvæk meget privat dette her. Hendes egen intime stund, det var jo ikke tiltænkt mit blik. Det var frækt og fedt men også forkert at lure. I det samme blev mine tanker om ‘for og imod’ afbrudt.

“Jamen godmorgen! Kom bare ind…” sagde hun roligt, uden at vende hovedet og uden at sænke tempoet i dildoens bevægelser ind og ud. Ha! Hun vidste udmærket jeg stod der. Jeg smilede lidt forlegent mens jeg trådte ind i en underlig dobbelttilstand, både søvndrukken men med ræsende hjerte. Jeg stod nu foran fodenden. Hun fyldte hele sengens bredde med sine vidt spredte ben. Hun stoppede op i sit ‘solo-samleje’ og smilede til mig.

 

Jeg elskede at hun var ‘høflig’ nok til at holde en pause med dildoens penetration nu hvor hun havde fået gæster, men frimodig nok til at blive ved med at se på mig - og på mine bulende boksershorts - uden at samle benene. 
“Nå nå da. Mmmm… Må jeg se din? Du står jo og glor på min…” sagde hun med rolig, men bestemt stemme. Jeg trak med et forlegent smil ned i boksershortsenes elastik-kant. Mit kraftigt opsvulmede lem svuppede ud og strakte sig gennem rummet mod hende og hendes køn. Spændt til bristepunktet. Så gik hun i gang igen med at kneppe sig selv mens hun kiggede mig lige i øjnene. 
“SÅ er vi sørme stået op, hva’?! Hold da op…” - hun strålede som en sol: “Tænk at du tænder sådan på mig!” Birgittes intense blik klistrede til mig, flakkede mellem øjnene og pikken, mens hendes hånd skruede op for rotationen på lystknoppen. “Tænder? Ja, er du sindssyg!” skød det ud af mig. At jeg var “tændt” var en underdrivelse. Jeg havde gåsehud, jeg frøs og svedte på samme tid, mens jeg stod ubevægelig der med min morgenfede javertus strittende stift ud foran mig. Birgitte tog dildoen ud, så hun kunne kigge på samme håndleds armbåndsur og tjekke mellemtiden. “Jamen - vi ka’ vist lige nå det! Skynd dig at stikke den i mig!”. Hun rakte armene ud efter mig, og uden betænkning kastede mig fremad i en slags maveplasker op i sengen. I samme bevægelse befandt mit pikhoved sig mellem hendes skamlæber. Og så trykkede jeg til. Og så jublede hun. Og så kneppede vi! Jeg havde ikke ret meget begreb om elskov, om spændingskurver, om pirring - en gang imellem lykkedes det mig at tage det roligt og trække tingene i lækkert langdrag, men oftest var jeg alt for kåd til at have andre gear i min teenage-krop end “fuldt tryk”. Som nu. Jeg bollede bare Birgittes fisse - alt hvad jeg kunne. Jeg mistede pusten og overblikket og mit væsen bestod af ren ophidselse. Hofterne gjorde instinktivt deres arbejde, uden at blive guidet af hovedet. Og hun elskede netop denne uøvede entusiasme, det slog hjernen helt fra på hende og hun kom i vilden sky efter bare to minutter. Hele hendes krop kogte, og mens hun stadig rystede af orgasmens kraft, fik jeg vendt hende kluntet om så jeg kunne bolle hende bagfra. Vi havde travlt, tiden tikkede og jeg kunne nærmest tælle ned til hvornår jeg selv ville komme, men jeg VILLE simpelthen nå også at mærke hendes fisse i et bagholdsangreb. Som en hingst i brunst og uden forsigtighed kom jeg i bund i eet stød, og gik løs på hendes bagparti så mine nosser klaskede mod hendes klitoris. Jeg holdt godt fast i hendes spændstige, svedglinsende ryg, og så tømte jeg mig for fuld tryk i hendes skønne skede. Jeg faldt sammen og lå henover hende. Helt rundtosset. 

 

Vi havde desværre ikke tid til at ligge sammen og puste ud, et minut fik jeg i ‘dvale’ på hendes ryg, så måtte jeg springe ud og finde skoletasken. Og ikke mindst have tøj på. Da jeg var på vej ud af døren for at nå skolebussen i sidste sekund, kom Birgitte ud på trappen foran hoveddøren med slåbrokken hurtigt kastet på, og tog mit ansigt mellem sine hænder. “Hør her. Jeg ELSKER virkelig når vi er sammen. Det var ikke sidste gang, det her. Okay? Det har du sikkert tænkt meget over. Hør her. Vi bor sammen og vi kan gøre lige så tit vi vil. Og der er ingen grund til at lade være. Vi skal gøre det igen! Og igen og igen!” Hun grinede af hvor ivrig hun lød. “Jeg elsker at du har så meget lyst. Det smitter! Så du skal bare sige til, når du har lyst. Så boller vi. Okay?” Det havde indtil da føltes som en drøm. Men det var ikke en drøm, det var et helt nyt liv at vågne op til. 

 

Jeg var overvældet - jeg omfavnede hende, og ville kysse hende, lykkelig som jeg var for hendes udmelding. Men hun holdt stadig mit hoved fast - så fast at jeg ikke kunne nærme mig hendes ansigt. “Og! MEGET vigtigt! Vi skal ALDRIG gøre noget mens andre kan se os!” sagde hun med streng mine. Der var høj hæk og mange meter over til naboen, men hun havde ret - alle her i byen havde kendt min far. Og nok boede han i en helt anden ende af landet nu, men samme dag nogen fik færten af hvad der foregik i hans gamle hus ville det blive fortalt videre til ham, og så ville helvede bryde løs og så skulle jeg helt sikkert ikke bo sammen med Birgitte mere! Så vi skulle sørge for ingen havde mistanke og kunne forstyrre vores uhellige alliance. Jeg missede bussen på grund af vores lille snak, men at komme væltende ind midt i timen og få en mindre skideballe af læreren kunne ikke tørre smilet af mit ansigt. Det sad klistret fast hele resten af dagen.

 

Så vi havde hermed en aftale. Og det var fra dét øjeblik vi gik fra “sjov og ballade” fasen, med en lyst vi ikke forstod men ikke kunne sige afvise, til en fase af determineret besættelse. Jeg havde fået mod til at sige til når jeg havde lyst. Og jeg havde lyst stort set hele tiden. Og den lyst forplantede sig i min moderlige modpart. Energien blev skudt retur mellem os i et loop af liderlighed. Derfor kneppede vi fra da af hver eneste dag.

 

Så - flash forward til historiens “nu”, den morgen jeg vil fortælle om. Der er gået en vinter, en sommer og en vinter mere siden stedmor blev til sexgudinde for mig. Min besættelse af hende er kun steget, og den er heldigvis hundrede procent gengældt. Vi var utrættelige - især efter en sindssygt liderlig udlandsrejse, en charterferie som jeg glæder mig til at fortælle om i en senere historie! Vi måtte ha’ hinanden morgen, middag og aften. Og morgen var TIDLIGT morgen, for jeg skulle rædselsfuldt tidligt afsted med bussen til nabobyen hvor mit gymnasium lå, så normalt bollede vi helt fast fra kl. 6.35 til cirka fem i syv. Morgenritualet her på adressen indeholdt altså ikke kun de sædvanlige “morgenmad - madpakkesmøring - tandbørstning” men også et lidt særligt punkt 4: “et fuldbyrdet samleje”. Er du et moralsk menneske, bliver du formodentligt både fornærmet og fortørnet over vores “familiestruktur”. Men du må da også være en lille smule imponeret over, at der kan presses endnu et tidskrævende punkt ind i morgendagsordenen i en husstand som indeholder en teenager. Vi er jo per definition både skoletrætte og B-mennesker…

 

Men denne aktivitet skulle jeg sandelig nok “stå op” til! Vi sov altid i hver vores seng, det holdt vi fast i gennem hele perioden. Vores vækkeure ringede samtidig i hver vores ende af huset, kl. halv syv. Og hvor det før kunne tage mig tyve minutter at komme ud af fjerene, var jeg nu nede på to. Jeg slog øjnene op, og i løbet af to minutter havde jeg a) gennemgået gårsdagens sex i tankerne - b) registeret den gedigne morgenstivert der var følgevirkningen, og c) åndet lettet op over at ‘redningen’ var nær - redningen hed Birgitte og lå inde i dobbeltsengen fire døre væk. De samme 120 sekunder var nok til at Birgitte også var kommet til sig selv, havde gennemgået samme tankerække og dermed var vi ‘kørt i stilling’. Vi havde kalibreret vores lyst, og var parallelle i vores dyriske døgnrytme.

 

Vi havde nu været sengevenner i atten måneder. Det var en lørdag, så klokken er ikke halv syv, men næsten ti. Dejligt at vågne helt udhvilet. Følelsen er dog den samme i weekenden som til hverdag: Jeg vågner og kommer som det første i tanke om vores samvær dagen inden og det smukke minde forplanter sig til mit ‘organ’ på få sekunder. Vi var vilde og voldsomme - og også lidt fulde - i går aftes. Mit lem rejser sig foran mig. Jeg rejser mig også. Der er ingen tvivl i min krop. Vi skal kneppe! Igen! Lige nu. Og jeg ved godt at jeg er helt urimeligt forkælet, når jeg tillader mig at blive sur over ikke at få en våd fisse stillet til rådighed på kommando. Men det er ikke desto mindre sådan jeg har det. Jeg tager det efterhånden for givet at der her i huset er en altid service-minded kvindekrop som jeg kan stikke mit 24 karats morgenjern ind i. Men da jeg et minut senere står i min stedmors soveværelse, kun iført en meget vågen erektion - er hendes seng tom. 

 

Jeg råber efter hende. Intet svar. Vralter ned i køkkenet. Ingen. På bordet ligger en seddel: 

 

“KÆRE VEN!
JEG FIK EN MORGENVAGT SÅ JEG ER TIDLIGT UDE AF DØREN I DAG. SIKKE EN TUR VI TOG I GÅR - TUSIND TAK FOR DET! :)
JEG ER GODT ØM I DAG :) MEN… SKAL VI IKKE BOLLE VIDERE SÅ SNART JEG KOMMER HJEM?? JO, DET TROR JEG VI SKAL.
JEG HAR STILLET LIDT HYGGE FREM TIL DIG I STUEN - SÅ DU KAN HOLDE DIG RIGTIG LÆNGE NÅR VI SES. JEG SKAL HAVE EN ORDENTLIG OMGANG… :D
HYG DIG VEN. JEG ER HJEMME VED MIDDAGSTID.

 

KYS - BIRGITTE

 

Vi kaldte altid hinanden for “ven” - vi havde kæmpet med at finde den rigtige tiltaleform efter vores forhold havde udviklet sig, og var blevet enig om “ven” som i det gamle udtryk “husven”, der jo betød elsker, men som lød perfekt uskyldigt i andres ører. 

 

Brevet refererede til at vi aftenen før havde taget den helt store omgang. Vi havde fået rødvin til aftensmaden, havde været halvfulde og helfjollede - hvilket resulterede i at vi var gået tidligt i seng, allerede ved halvnitiden. Og først ved midnat havde vi fået kneppet hinanden tilstrækkelig meget til vi kunne sove. Hele tre gange havde jeg sprøjtet hende fuld, og Birgitte var kommet virkelig mange gange undervejs. Vi havde startet med en tidskrævende men superskøn leg som vi kaldte for “seks runder”. Man satte vækkeuret ved siden af sengen til 5 minutter. Seks runder á 5 minutter. Det gav i alt en halv time i paradis. Man startede med at kysse fødderne. Kun fødderne. I fulde fem minutter. Når alarmen bippede blev tiden startet forfra og så gik man videre og kyssede benene fra knæene og ned i præcis fem minutter. Ingen brug af hænder, kun læber og tunge. Derefter en runde på lårene - gerne helt hen til kussekanten, men IKKE længere. Ved næste “alarm” var det brysternes tur. Femte omgang var kys af nakke og hals - det var Birgittes ømmeste punkter. De sidste fem minutter var selvfølgelig fissens tur, og efter denne tålmodige opliring kom hun nærmest altid i samme sekund jeg satte tungen på. Og som regel kunne jeg slikke hende til endnu en orgasme inden klokken ringede igen. Derefter var det min tur til at modtage efter samme princip, og da Birgitte efter 55 minutter endelig måtte tage pikken i munden stod det ud af mig som en helt fyldt Super Soaker. Og det var blot opvarmningen - til over to timers yderligere meningsfyldt samvær i sengen…

 

Åh ja - hvis disse smukke minder fra i nat ikke havde gjort mit tredje ben fuldt erigeret, så havde læsningen af stedmutters superfrække brev i hvert fald gjort arbejdet. Klokken var snart halv elleve. Der var altså halvanden time til at hun igen var i huset og balancen kunne blive genoprettet. Her stod jeg så med et styk tyk, top-erigeret og toogtyve centimeter lang ‘hjemløs’ penis. Men hvad var det hun havde skrevet med stuen?

 

Jeg gik derind. Det var husets midterste rum, og indeholdt ikke meget andet end en stor lædersofa med sofabord i bedste 80’erstil, og så husalteret - et TV med videobåndoptager.

På sofaen lå der en kasse - Birgitte havde sat min såkaldte “Box of love” frem. Det stod på det sorte læder. Hun havde selv en i lyserød, og efter jeg havde set hende i aktion med den, havde hun købt en version til mig. Man kunne kalde det et sæt til “hjemlig hygge for een”. Der var håndlotion, glidecreme, en lille stav til at stikke op bag i, og tre såkaldte “fleshlights”. Tre stavlygter, der i virkeligheden indeholdt cirkelrunde og silkebløde silikone-former i henholdsvis model “damemund”, “vagina” og “anus”. Dem havde hun allerede taget ud af holderne og sat dem i klemme mellem sofapuderne. En i hvert hjørne og en mellem de to midterste puder. Lige til at stikke den ind i. Hvor var hun vild. Hun havde også bredt store stykker plastik ud over hele sofaen, det måtte være så jeg komme ud over det hele hvis jeg ville. Hun havde simpelt ordineret en omgang pikspilning så jeg kunne holde længere når vi skulle være sammen! Det var da lørdagshygge man kunne forstå!

 

Jeg satte mig ned og lod mine bare baller møde plastikken, tændte for Tv’et, og trykkede play på videoen. Det viste sig at Birgitte havde lavet et “best of” VHS-bånd med porno-scener hun selv onanerede til!

 

På skærmen væltede der nu nøgne, kneppende mennesker ud i hovedet på mig. En lind strøm af alt fra pæn professionel porno med masser af silikone og sixpacks, til mørke og mærkelige amatør-scener med hvor folk med gasmasker og stramme latex-heldragter knaldede hinanden i dragternes åbninger.  

 

Liderligt at det var lige netop de her scener der gik lige i fissen på Birgitte.  Jeg gik straks i gang med at høvle jern til de hoppende D-skåls bryster, udblokkede blondiner, trekanter og orgier. Vendte mig til den ene side og bollede ‘mundtøjet’, vendte mig til den anden side og bollede den bløde silikone-fisseåbning, og hyggede mig også lidt med anus-udgaven - men så var jeg jo nødt til at vende ryggen til videofilmen, og tilbage i ‘udgangspositionen’, røven i sofaen, hånden på jernet og så rykke i takt til samlejet på skærmen. Lige nu fik en aerobic agtig sort pige to kæmpestore tyrepikke på een gang. 

 

Tænk at forlyste sig så lækkert, og så var det endda en ‘ordre’ fra kvinden i huset. Så jeg kunne holde længere når vi skulle kneppe! Åhhh. Birgitte. At tænke på Birgitte var næsten lige så pirrende som rent faktisk være sammen med, og indeni Birgitte… åhhh… indeni Birgitte… *SPRØØØØØJT* Der stod det ud af den, første sprøjt fløj højt op i luften og landede på mit stramme maveskind, så rejste jeg mig med rystende ben for at vende mig om midt i den intense fornemmelse og skyde resten af min DNA ud over sofaens plastik. “Åhhhhh!” råbte jeg ud i stuen mens min højre hånd gik som en besat på mig og jeg som en brandslange sprøjtede hele sofaen til. 

 

Så vildt plejede jeg ikke at kunne komme på egen hånd. Wow! Jeg væltede om på gulvtæppet, slukkede for kneppekavalkaden og så lige en basketball-kamp for at klare hjernen. Men kun i fem minutter - for digitaluret ovenpå fjernsynet fortalte mig, at var der kun tre kvarter til at Birgitte ville være hjemme igen. Fuck hvor jeg glædede mig til hun trådte ind af døren. Jeg ville tage et bad og barbere mig. Ikke i ansigtet, min skægvækst var stadig lig nul - men forneden. Jeg sørgede altid for at være helt glatraget både på, omkring og under min ynglekæp. Hvis der var en urskov af hår omkring staven, blev sutteturen begrænset til selve skaftet. En tæt trimning sikrede at både boller og baller og bagerste hul fik den helt store undervognsbehandling af stedmors fantastiske tunge. Og når jeg nu delte adresse med landets bedste og mest entusiastiske piksutter, tog jeg min intimhygiejne meget seriøst. Jeg sæbede javertus og vedhæng ind i skum og tog mig god tid. Vores badeværelse havde to store lysstofrør ved spejlet og en loftslampe med meget skarpt lys, perfekt til præcis barbering. Som et teaterspejl. Eller et pornostudie. Lyset, varmen, nøgenheden, ventetiden, fornemmelsen af at gøre sig klar, gjorde at jeg allerede havde halvstiv pik igen. Jeg kunne ikke holde grabberne helt fra kalorius, men den næste orgasme var reserveret til Birgitte!

 

Jeg måtte mistet tidsfornemmelsen undervejs, for jeg havde ikke fået frotteret understellet, men sad stadig barberskum på bollerne, da døren gik. “Heeeej!” hørte jeg derudefra, og jeg kvitterede med et “hej!” fra mit toiletbræt. Birgitte rumsterede i et par minutter. Kunne ikke afgøre hvad hun lavede derude i gangen. Så kom hun ud på badeværelset til mig. Nøgen. Hun var nøgen! Helt nøgen. Lige så nøgen som jeg. Jeg var lamslået. Hun stillede sig lige foran mig og satte den ene fod op på mit lår. “Se hvad du har gjort ved mig” sagde hun med et stort smil og skød understellet frem - hun stod med vidt spredte ben og hev op i venusbjerget, så hele området omkring fissen stod tydeligt frem i al sin rødmen efter gårsdagens timelange belejring af min nådesløst angribende pik. Hun var entusiastisk som et lille barn der stolt viser et sår frem. 

 

Min manddom stod straks dunkende ud fra kroppen i fuld længde. Klart når jeg nu havde den længe ventede og begærede fisse helt oppe i fjæset.
“Hold da op…! Men - hvad laver du - har du smidt kitlen i entreen?!” spurgte jeg.
“Ja! Jeg har skiftet til weekend-uniformen, kan du li’ den?” smilede hun englesødt. Hvor var hun dog umådeligt godt tilpas i sin krop.
“Ha! Du er fan’me skør - og dejlig!” grinede jeg, og snappede ud efter hende i noget der skulle være blevet til et tungekys. Hun bøjede sig ikke ned mod mig - tværtimod, og i stedet skød hun skambenet yderligere frem, så det ikke længere var tyve, men to centimeter fra mit ansigt. Hun tog mig med begge hænder i nakken og førte min bevægelse med hovedet ind mod hendes blottede, fremskudte skræv - og gispede da mine læber millisekundet efter blev trykket mod hendes klitoris. Hun var smaskvåd. Uden fysisk berøring, ved ren forventningsglæde, var hendes fisse allerede totalt gennemvædet. Jeg labbede instinktivt i mig. Det var varmt, velsmagende, vidunderligt og jeg roterede med tungen overalt i og omkring åbningen.
“Jaaaaaa!” himlede hun, og kastede hovedet bagover. Kiggede derefter ned på mit mundarbejde med sammenbidte tænder. “Årrrrrh” stønnede hun liderligt. “Slik mig! DET har jeg ventet på!” Hun lod sig dumpe ned på toiletbrættet, spredte benene heftigt og trykkede mig ind helt tæt ind. Jeg koncentrerede mig om klitoris, for ikke at berøre de tydeligt røde og ømme områder på skamlæber og inderlår. Hun slugte mit slikkeri med øjnene, der tindrede. “Jaaaa! Slik mig!” hvislede hun. Hun var ekstremt appetitlig, og jeg ville hjertens gerne slikke hende lige indtil hun kom af det - men selvom hun var godt på vej, mønstrede hun al sin viljestyrke og tog hånden ned mellem mit ansigt og hendes pulserende klitoris.
“Kom, kom - ind i sofaen!” Birgitte rejste sig, tog mig i hånden og ville hive mig med ind mod stuen for enden af gangen, men jeg rejste mig kun op på knæ, så jeg stadig havde ansigtet lige midt mellem min nu stående stedmors slanke, labre ben. Jeg ville gerne ind og bolle, men jeg var ikke klar til at afbryde min fisseslikning! Jeg trykkede min tunge hårdt ind mod hendes køn, mens jeg holdt hende på balderne, og med hovedet begravet i hendes skød tvang jeg hende til at vralte baglæns. Og så, med mig på knæ og mundtøjet forrest, hende akavet bakkende med små skridt, kom vi hele vejen ned til stuen uden at afbryde og turen stoppede først da hendes bagdel stødte mod sofaryggen. Nu var yderligere flugt umulig, jeg holdt hende fast og fortsatte, åd hende grådigt, nærmest voldtog hende med tungen. Hele vejen derhen hvinede og grinede hun. Halvt af grin over min barokke angrebstaktik, halvt af den intense fornemmelse af min akrobatiske tungespids der slog flikflak på hendes klit. Nu støttede hun sig til sofagærdet og spredte benene endnu mere, lykkelig over at være indehaver af en fisse der var SÅ begæret. Endnu engang måtte hun opbyde al sin selvkontrol og rive mig væk.
“Så… så… ÅH… så, kom op derfra, NU skal vi kneppe!”

 

Hun lagde sig op på sofaens smalle armlæn. Det passede lige at jeg kunne stå på gulvet og have kanonen i den helt perfekte højde. Og så endelig. Gud i fissen, hvor var det skønt at stikke pikken ind i himmelen. Eller omvendt. Eller, egentlig ikke. NU var det endelig lørdag i det lille hjem…!

 

Jeg holdt hende fast på sofa-armlænet i en nøgen-brydekamp der bølgede frem og tilbage, og skiftede mellem at kysse hende overalt på halsen, og kigge ned og nyde synet at pikkens pumpende penetration af den trængende og trange fisse. Der var masser af plane og mere ‘bollevenlige’ flader i huset - som for eksempel selve sofaens siddepladser lige ved siden af os. Men vi var for opslugte til at bruge bare fem sekunder på at finde noget mere mageligt. Så Birgitte lå sidelæns, med min venstre hånd på hendes navle og højre hånd midt på hendes ryg, og så kørte jeg ellers løs, i højeste gear. Det elskede hun. Men i dag var det anderledes. Hun var øm efter gårsdagens marathonknald, virkelig øm, og hun trak vejret gennem tænderne i noget der var halvt smerte, halvt nydelse: “Av! Av! Av… Åh! Åh! Åh ja!!… ja, ja jaaah… av! For helvede…” - det holdt hårdt og jeg var lige ved at stoppe, men lige så stille oversteg nydelsen smerten og hun bad mig om støde hårdere, selvom det sved i hendes rødglødende fissehul. “Fuck, det svier! Men bliv ved! Rrrrrrrgh! AAARH! BLIV VED!!” Hun var nået dertil hvor hun RÅBTE. Ikke ‘peb’, ‘hvinede’, ‘stønnede’, ‘skreg’ eller ‘hylede’. Nej, RÅBTE sin lyst ud. Jeg har sagt det - eller rettere sagt, skrevet det - før, men fuck hvor jeg elskede at hun var så højrøstet. 

 

Det var modsat de gange vi havde været på hotel sammen. Lydniveauet altså. Lad mig lige indskyde et afsnit om vores hotelbesøg! Det var en ekstremt ophidsende fornemmelse at tjekke ind med uskyldig mine som “mor og søn” i anledning af en familiefest eller en af Birgittes sygeplejekonferencer, og smile pænt til receptions-damen, velvidende at vi indenfor få minutter efter at “Do Not Disturb” skiltet var sat på døren lå nøgne og heftigt tungekyssende ovenpå hinanden. Og i al diskretion og hemmelighed ville vi med usvigelig sikkerhed få manøvreret min pik ind i Birgittes smaskvåde fisse. Rendyrket lir! Men med kun en tynd væg ind til de andre gæster, skulle vi være yderst forsigtige for ikke at afsløre vores forhold. Ingen familiemedlemmer eller kolleger måtte ane det mindste. Eftersom det var helt urealistisk at kunne holde fingrene fra hinanden en hel nat, var midlet ikke afholdenhed men forsigtighed. Et støn, en sengeknirken eller et gærde der stødte mod væggen - kunne være nok til at vores hemmelighed blev afsløret. Og kun én ud af de fire gange vi havde overnattet på hotel sammen, havde vi haft velsignelsen af en lydløs dobbeltseng, så løsningen var oftest at akten skete på gulvet. De fleste hotelværelser havde dejlige bløde væg-til-væg-tæpper hvor man uden problemer kunne ligge og kneppe igennem som to hemmelige, liderlige, lydløse agenter. 

 

Én af gangene var der en enorm og luksuriøs himmelseng, men dens fjedre var pinefuldt opmærksomme på hver eneste bevægelse. Og gulvet var iskolde klinker! Vores redning blev en minimal sofa der stod op af den ene væg. Den eneste måde vi kunne ligge der begge to, var i ske - med møje og besvær fik vi os lagt til rette og bugseret Birgittes fisse ned over min pik. For to der virkelig vil have hinanden, skal det nok lykkes. Men om det var i seng, i sofa eller på gulv - ikke den mindste liderlige lyd måtte forlade vore læber. Så under hotelknald sørgede jeg fra første stød for at indkapsle alle piv og støn hun måtte afgive med mine ene hånd for hendes mund - men når vi nærmede os vores orgasme, var hun nødt til at gengælde “kneblingen” og så red vi mod himlen med ansigtet dækket af modpartens håndflade, som var vi hinandens villige voldtægtsofre. Åh  ja - de nætter vi overnattede på hotel sammen var mageløse!

 

Men det var en bare lige en strøtanke - tilbage til historiens nu. Vi var ikke på hotel. Og ingen tyssede på nogen! Herhjemme i parcelhusets privatsfære med naboer udenfor hørevidde var der ingen grund til at holde igen, så Birgitte hylede og gav hals som sædvanligt. Hun havde sit helt eget register når det kom til elskovslyde. Hendes kendetegn var den dybe lystfulde brummen der rullede helt nede fra maven så snart man trængte ind i kussen. Allermest elskede jeg sådan som hun gav los når orgasmen nærmede sig. I minuttet op til ‘ankomst’ kulminerede hendes stønneri og samlede sig til to-tre høje RÅB. Det har jeg aldrig oplevet siden, at kvinden simpelthen RÅBER - et par nærmest krigeriske “AAAAAH!” råb flænsede gennem rummet, som var hun en vikingekvinde der tog i mod sin hjemvendte kriger med en stor vikingepik gjorde hende så dyrisk lykkelig at hun måtte banke både ham og sig selv triumferende på brystet. Det var sådan hun råbte nu, og et par minutter senere hvinede hun i en vanvidsblanding af gråd og grin at hun kom - og nøj, nøj, nøj hvor hun kom. Længe og hårdt. Skedemusklerne trak sig sammen i stærke spasmer omkring min stav.

 

Jeg stoppede op og trak mig ud for at nyde hendes post-orgasmiske trækninger. Jeg strøg hende over håret. Hele hendes krop dampede af sex. Fordi jeg en time tidligere, i selvsamme sofa, havde varmet op med en omgang ‘på egen hånd’ som instrueret, havde jeg selv et stykke vej endnu. Jeg smilede henført, kyssede hende på begge bryster og lagde an til at køre den ind igen. “Av,” sagde hun da jeg rørte skamlæberne. Jeg prøvede igen, meeeget forsigtigt. “Av!” sagde hun igen, som om hun blev stukket af en myg. Nu blev lysten overdøvet af pinslen ved det ømme skød. “Åh, jeg er så øm…” pustede hun udkørt og viftede sig selv med den ene hånd.
“Jamen jeg skulle jo netop spille den af så vi kunne køre længe!” - jeg sagde det medfølende og uden bebrejdelse, men det var jo rigtigt nok. Hun så på min kæmpestore, dunkende pik der stod stift og strunkt foran hende, helt spændt ud med tydelige aftegninger af blodårer og dryppende af kussesaft. 
“Så stik den op i røven på mig…” sagde hun storsvedende, gled ned af sofaryggen og vendte sig stående om så hendes bagdel var lige foran mit skridt. I røven?! Wow!

Tidligere havde jeg fået en del ture bagi, men ikke længere, fordi jeg var efterhånden blevet så stor at det var svært for os at få den ind. Jeg var nemlig ikke færdigudviklet forneden da vi startede halvandet år tidligere. Eller, mit lem var egentlig stoppet med at vokse - men min dygtige stedmors vedvarende stimuli med hånd, mund og kønsdele havde sat gang i processen igen. Så nu var den groet til godt over gennemsnittet og var en blevet hvad man kunne kalde en ordentlig mundfuld - og ikke mindst røvfuld! Men hun mente det! Og det lykkedes. Ind kom den. Med en hurtig spytklat gnedet ind fra rod til hoved som eneste glidemiddel gik det rigtig fint. Smerten ved at blive blokket ud bagi var nemlig meget mere overkommelig nu hvor den var tydeligt mindre end den svien der ville have fulgt med hvis jeg var blevet ved med at arbejde i det rødglødende ømme ‘trekantområde’. 

 

Og sikke hendes røv tog imod mig! Det lille hul malkede mig simpelthen, og opturen over at kunne kneppe videre uden svie og smerte gav Birgitte en fornyet kampånd og entusiasme - hun mødte snart mine stød ved at banke bagud med ballerne, og jeg bollede som besat den vidunderligt stramme tarmkanal. Mine hofter havde glemt at man skulle være forsigtig når man havde sin store fede pik oppe i en lillebitte røv. Men Birgitte tilgav mig, og mere til. “SKØNT!” råbte hun og kiggede bagud og op på mig, med svedigt pandehår ned i øjnene. Hun daskede mig opildnende på brystet og heppede på mig. Hun kunne ikke få nok. “ÅHHH!” stønnede jeg og bankede til… jeg kunne næsten ikke holde mig mere. “JA, det er skønt!!” gav jeg hende ret. Prøvede at tale, og gi’ mening, uden at sænke rytmen: “Jeg havde jo egentlig gået og glædet mig… HNNN… til at ta’ dig mens du havde kittel på… AAAARH… men det var SÅ fucking liderligt at du bare smed tøjet… NNNN… da du kom hjem fordi du… MMMH… var så utålmodig!”
"JA!” skreg Birgitte tilbage, lige manisk som jeg: “jeg tænkte KUN…ÅRH FUCK… på din PIK på arbejdet…”
Jeg havde det som en gryde på et kogende blus hvor låget næsten letter - “og så… brugte jeg en halv time på at barbere boller,” - jeg grinede helt ned i maven, hvilket virkelig gav en spøjs fornemmelse i nærområdet nede ved den helt fyldte og eksplosionstruede pikkemand. “Og så fik jeg den sket ikke suttet… ÅRH!”
Min talestrøm blev afbrudt, dér ramte jeg plet oppe i stedmors bagerste hul, nu var mine safter for alvor på vej ud.
“Så det blev… UHHH… slet ikke som du… ÅRH…havde forestillet dig?” vred hun sig.
“NEJ - endnu bedre!”
SÅ kunne jeg selvfølgelig slet, slet ikke holde til mere - ALLE mine sædceller skød som en geyser ud af pikhovedet med 200 km i timen. Birgitte kom også - hendes svedige lokker virrede fra side til side mens hun igen skreg i vilden sky som en vildkat på den lukkede.

 

Så med denne lille historie om en af de morgener vi IKKE bollede, gav jeg dig et indblik i de dejligste døgnrytme som Birgitte og jeg havde fået etableret. Sex morgen, sex middag og sex aften. Jeg har fundet flere løsrevne dagbogssider i en af mine mange kasser fra dengang, så jeg glæder mig til at dele flere minder fra “Stedmodersagaen”…mine to et halvt år i kneppehimlen…

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER