LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Smutski©

Genre: På job

Dato: 02.08.2009


Studieturen 2

Resume:
Lotte er på studietur i Holland med sin gymnasieklasse. Det er dødssygt, indtil hun i en hashrus bliver trøstet at sin historie- og dansklærer (Susanne og Jens). Det bliver begyndelsen på en noget mere spændende studietur).

Efter at have ”sovet” på hotel med sine to lærere, er hendes studietur pludselig blevet meget mere spændene! 

Morgenen efter skal klassen mødes ved et museum, og de skal på en 1½ timers lang rundtur, hvorefter der ville være ca. 30 min. til selv at gå rundt! Lotte falder tilbage, kan ikke koncentrere sig om at høre om hollandske malere, og billeder af tulipaner og vindmøller. Bagerst – for at holde samling på tropperne – går Susanne (en meget liderlig historielærer). Hun går op til Lotte, napper hende i røven, og hvisker; ”Du har den lækreste røv i de der jeans!”
Lotte rødmer og fniser! –”Susanne, kan du så være sød!!” Hun klapper sin lærer over hænderne. ”Du må ikke pille i offentlighed!”

Det var tid til selv at kunne gå rundt, og kigge på de pæne billeder, og Lotte satte sig midt i en sal, lidt træt og med hovedet fuld af minder fra natten før. Susanne kommer hen og sætter sig sammen med hende. De kigger lidt rundt, og Susanne tager hårdt fat i Lottes arm; ”nu kommer du lige med mig, unge dame!”
Lotte ved ikke hvorfor, eller hvad hun har gjort, men helt automatisk følger hun med historielæren ud på toilettet. Susanne skubber hende ind i en bås, og låser døren.
- ”Din lille ludertøs, går og gør dig til hele dagen… Du vist en rigtig lille fræk tøs!”
Lotte er ved at give sig til at tude, hun har ikke gjort noget!
Susanne trænger hende på i en krog. Hendes hænder tager fat i Lottes brystvorter og klemmer hårdt til. Lotte prøver at sluge et støn, men det lykkedes ikke ret godt.
- ”Og liderlig er du også, man skulle ellers tro du fik nok i nat!”
Lotte stønner højt denne gang, hun kan mærke at hvordan safterne allerede har gjort hendes trusser våde.
Susanne begynder at nappe hendes klit uden på bukserne mens hun slikker hende på halsen. Lynhurtigt åbner Susanne hendes bukser, og trækker dem ned sammen med trusserne, Lotte træder ud af begge dele, og får hurtigt stukket de ret våde trusser ind i munden. Susanne sidder nu på knæ foran hende, og er begyndt at slikke hendes klit og skamlæber.
Lotte stønner og jamre bag de våde trusser, og da Susanne stikker tre fingre op i hendes kusse, kommer hun i et langt halvkvalt skrig.
Hun sætter sig rystende på kummen, Susanne tager trusserne ud af munden på hende og de kysser hinanden langt og inderligt. Trusserne bliver brugt til at tørre Lottes fisse tør for safter, og Susanne tager dem i tasken.

Lotte tager sine bukser på igen, og går ud i museet igen. Hun går lidt rundt og kigger på gamle billeder af for længst afdøde hollændere.
Efter den spændene tur, skal de spise frokost, Lotte sidder på en café for sig selv, da Jens sætter sig overfor hende.
De taler lidt sammen om løst og fast, ingen af dem kommer ind på natten før. Da Lotte er færdig med at spise sin sandwich kan hun ikke finde en serviet. Jens tager noget op af lommen og rækker hende det, og Lotte opdager det er hendes trusser, som Susanne tog, under en time før. Hun rødmer og forsøger at forklarer situationen med et blik. Men Jens smiler bare underligt, og Lotte mærker at hendes mave knuder sammen. Hun ved ikke om hun er bange eller begyndende liderlig.
Jens rejser sig, og Lotte følger efter, de skal mødes med resten af klassen om 2 timer, og Jens tager hende med ind i det famøse ”Redlight District”.

De går rundt, Jens trækker hende nærmest efter sig, ikke at hun ikke gerne vil med, men der er så meget at kigge på, og jo længere de komme ind i området, des mere tændt bliver hun. Jens stopper foran en glasdør med en utrolig smuk afrikaner i. Lotte kan ikke få blikket fra det smukke ansigt, og de store tunge bryster.
De træder indenfor, og gardinet bliver trukket for. De går ind i et tilstødende lokale, og Jens taler med afrikaneren, de aftaler tilsyneladende hvordan og hvorledes. Lotte er spændt, hun er nervøs, bange og enormt tændt, tanken om at hun skal have sex, men denne smukke skabning, er helt ufatteligt ophidsende.
Lotte får besked på at tage tøjet af, og stille sig midt i det lille lokale. Jens tager hendes arme, og låser fast i et par kæder der hænger fra loftet i et snedigt hejseværk, så hun kan have armene i forskellige højder, alt efter om hun står på knæ eller på fødderne osv. Afrikaneren sætter en metalstang mellem hendes ankler, så hendes ben er tvunget fra hinanden.
Jens sætter sig i en lænestol overfor hende, og knapper bukserne op. Hans pik springer frem, og afrikaneren sætter sig på knæ foran ham og tager ham i munden. Lotte kan se hvordan hendes dansklærer bliver mere og mere ophidset, og til sidst sprøjter ham den kønne afrikaner på de lækre patter. Lotte sukker, hun føler sig udenfor, og meget liderlig.

Afrikaneren rejser sig, og går hen til hende, bukker sig ned og giver hende et inderligt kys, der går direkte i fissen på Lotte. Hun stønner, og Jens griner og nikker til afrikaneren, der trækker et forhæng til side, og vælger en stor paddel. Lotte gisper, panikken rammer hende direkte i maven, og hun begynder at rykke i kæderne. Jens rejser sig, og kommer over til hende. Han kysser hende, og hun bliver rolig igen, så falder det første slag… så et mer, og et til, og et til. Lotte er nu så tændt at alt andet er lige meget. Hendes liderlighed ses tydeligt i ansigtet, og slagene falder nu både hårdt og hyppigt. Padlen bliver skiftet ud med en pisk, og smerten bliver mere intens. Hendes fisse kokser, og nærmest damper af safter. Jens løsner hendes arme og tvinger hende til at bukke sig fremover. Hans pik har rejst sig igen, og han driller hendes fisse med hovedet, mens afrikaneren tager sit sidste tøj af, og afslører en kæmpe sort pik lige ud for Lottes ansigt.
Lotte måber, åbner munden for at sige noget, men afrikaneren skynder sig at give hende noget mere fornuftigt at bruge munden til. Han kommer ikke ret langt ind, for han er både lang og tyk, og Lotte kan slet ikke rumme den store stang i munden, men hun gør sit bedste.
Samtidig tager Jens fat i Lottes hofter, og hamre sin stav langt op i hendes frådende kusse. Lotte kom i en lang jamren der bare blev ved og ved. Afrikaneren fik presset mere og mere af sin gigantiske pik ind i munden på hende, og Jens bankede igennem bag hende.
Lige med et trak de sig begge ud, og begyndte at befri hende for kæder og stang. Afrikaneren lagde sig på sengen og Jens førte hende over til ham. Hun satte sig overskrævs, og gled langsomt ned over den enorme pik. Da han var trekvartvejs inden kom Lotte igen i en eksplosiv orgasme, hvilket fik ham til at støde imod, og han havde nu spiddet hende totalt. Hans pikhoved lå klemt op imod hendes livmoderhals, og hendes stramme hvide kusse lukkede sig hermetisk om den smukke sorte stang.
Lotte kom sig, og afrikaneren begyndte at støde op i hende. Jens stod bag hende og førte hendes hænder ned til afrikanerens store bryster, hun lænede sig fremover, og tog brystvorterne i munden, og nappede i dem med tænderne. Afrikaneren stønnede, og Jens begyndte at ælte Lottes baller, og gnide hendes stjerne ind i olie. Én finger kom ind, så to, og Lotte følte at hun ville briste hvis hun skulle fyldes mere.
- ”Åhhhhh, Jens, du må ikke mere, jeg kan ikke klarer det!”
Jens grinede, og jog sin pik op i Lottes røv i et hug, hendes snævre kanal var endnu mere snæver, end aftenen før, for hun var på det nærmeste blokket ud fortil også. Der skulle ikke meget til nu, Lotte hylede og skreg, hendes underliv tog fuldstændig magten fra hende, og hun levede kun for at få den udløsning der hurtigt byggede sig op. Hun mærkede at både Afrikanerens og dansklærens pikke blev større, og som på tælling kom trioen i et brøl der kunne høres over det meste af Amsterdam – eller sådan føltes det.

Jens trak sig først ud, vaskede pikken, og tog tøj på. Lotte kunne ikke bevæge sig, hun lå henover Afrikaneren og hvilede hovedet på de bløde patter. Safterne flød fra hendes huller, og selv om Afrikaneren var kommet, var pikken ikke blevet væsentligt mindre. Den blev trukket ud, stille og roligt, og som ved jordskælv, kom Lotte i et par efterskælv.
Jens hjalp hende op, og sammen med Afrikaneren fik de hendes tøj på hende. Hun var helt slap, gennembrugt og udtømt. Jens fulgte hende tilbage til båden, hvor Lotte blev puttet i seng, og derefter fandt han selv sammen med Susanne og resten af klassen og tog på den lille udflugt der var planlagt der resten af eftermiddagen.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER