LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Svenne6©

Genre: Mand/mand

Dato: 28.06.2015


Malket af en mand i skoven

Jeg er en moden, velholdt mand som har prøvet lidt af hvert. På kontakt-siden i Naterotik så jeg en annonce, hvor en yngre mand søgte en ældre mand, som kunne tænke sig at få suttet pik. Han øvede sig i at blive ”verdensmester”, og beskrev hvordan han ville malke min pik og sluge spermen i fulde drag.
Normalt er jeg heteroseksuel; men tænkte: Hvad fanden. Har aldrig prøvet at få et blowjob af en mand. Jeg var trængende og svarede igen på hans annonce. Der kom et hurtigt svar om, at jeg kunne finde ham i et shelter i Nordsjælland næste dag kl. 15.00. Han ville ligge nøgen og var klar til det store gensidige ”sutteri”

Der skete desværre det at jeg ikke kunne finde det omtalte shelter. Vi havde mobilkontakt; men alligevel kom jeg ½ time for sent. Til sidst fandt jeg det rigtige sted. Han lå derinde som aftalt med et ordentligt jern på. Han var i fuld gang med en tilfredsstille sig selv. Hans store ranke pik fik en ordentlig omgang. Da jeg forsigtigt sagde hej, kom han med en stor ladning op af maven.
Da han havde pustet ud, fik vi hilst på hinanden. Han beklagede, at han ikke kunne vente på mig; men det skulle jo ikke gå ud over mig. Han tilbød at give mig et blowjob, selvom han var ”færdig”. Han elskede at sutte pik, og det var helt i orden at det ikke blev gensidigt,

Synet af ham, med en nu halvslap stor pik, tændte mig faktisk. Så jeg fik hurtigt smidt bukser og boxershorts, og stod nu med en struttende pik der bare trængte til en udløsning. Jeg stillede mig med ryggen op af et stort træ, og han lagde sig på knæ foran min stive pik. Så gik han ellers  i gang. Hold da kæft. Han kunne tage den næsten i bund. Han kunne stramme læberne sammen som jeg aldrig havde oplevet før.
Han kørte den heftigt ind og ud af munden. Samtidig med at hans ene hånd havde godt fat om mine spændte kugler. Han sugede og slikkede, til jeg kom med den største ladning sæd i hans mund. Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har afleveret en sådan ladning; men han slugte det hele uden problemer.

Det var den bedste oralsex jeg endnu har oplevet, og inden vi skiltes, måtte jeg udnævne ham til kommende verdensmester.

 

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER