LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Tantra Sex©

Genre: Sex i det fri

Dato: 24.12.2017


Ireland

Denne historie skete for 20 år siden og er delvis sand. Stederne findes og er lige så fantastiske, som jeg prøver at beskrive dem, mens noget af historien er opdigtet inkl. personnavne.

Jeg havde længe tænkt at tage til Galway på Irlands vestkyst og måske finde en rødhåret irsk skønhed, hvis jeg var heldig. Jeg planlagde turen, så den passede sammen med Galways Art Festival, hvor der ville ske mange ting i byen, og lejede en bil, så jeg kunne komme lidt rundt. Jeg kørte stort set ikke alene under mit besøg, da der altid var nogen der blaffede, inkl. enlige piger, men det er ikke det min historie handler om, selvom det også var ret hyggeligt og lærerigt.

En aften var jeg på pub i Galway for at høre irsk folk music og mødte nogle unge danske piger, som jeg snakkede sammen med. Jeg fortalte på et tidspunkt, at jeg havde fået en liste af nogle irere over steder de syntes jeg burde besøge og bl.a. havde planlagt at se Cliff of Moher den næste dag. En af pigerne, Signe, spurgte om hun måtte komme med, så vi aftalte, at jeg ville hente hende i byen den næste morgen, og hun ville tage nogle sandwich med til frokost, som en slags betaling for transporten.

Signe ventede på mig næste morgen på det aftalte sted. Det var koldt, så hun skuttede sig lidt i kulden under sin jakke og nederdel. Vi sagde godmorgen til hinanden og kørte så afsted. Jeg koncentrerede mig om trafikken, da vi kørte i den "forkerte" side.

Vi gjorde bl.a. holdt på vejen ved et gammelt tårn, som stod på min liste, hvor jeg havde fået at vide, en ældre kvinde havde boet. Det var ret sjovt at se, hvordan hun havde boet øverst oppe, som på et gammelt slot. Jeg tog nogle billeder også med Signe, der havde åbnet sin jakke. Det gik op for mig at hun så rimelig godt ud og var rimelig barmfager, hvilket hun ikke lagde skjul på, men fremhævede rimelig åbenlyst ved at lægge hovedet tilbage og skyde brystet frem, det var lige før lynlåsen i hendes cardigan var ved at revne!

Vores tur fortsatte sydpå til Cliff of Moher, mens vi snakkede om alt muligt.

Da vi kom frem parkerede vi bilen og gik det sidste stykke til klippekanten. Det er en fantastisk udsigt og det 200 meter lodrette fald er noget af et rush at se på. Signe lagde sig på maven, kravlede frem og kiggede ned, mens jeg tog billeder af hende og udsigten. Hun blev lidt forskrækket over, hvor langt der var ned, og vinden der blæste, så hun bad mig om at række hende hånden, så hun kunne komme ind på sikker grund. Da hun forsigtigt rejste sig op, klamrede hun sig tæt til mig. Jeg holdt om hende og kunne mærke hendes store faste bryster, mens vi stod og snakkede om hvor fantastisk flot, det var.
Hun havde åbnet sin jakke og lynet ned i sin cardigan, så jeg havde frit udsyn til en bred dyb kavalergang. Hendes stive brystvorter var tydeligt aftegnet i stoffet, og jeg kunne ikke se antydningen af en bh.
Vi snakkede om det kick, det havde givet os, at være tæt på en så høj kant.

Vi gik hånd i hånd tilbage til bilen, da vi havde set det vi ville se. Vi kørte videre for at opleve mere af den skønne natur og kom til et afsides område og fandt en lille vej med udsigt ud over en stor sø. Jeg standsede bilen, og vi snakkede om den smukke natur, og hvor dejligt det bare var at være i Irland, og igen hvilket kick det havde været at opleve Cliff of Moher.
"Jeg blev så liderlig," sagde hun pludselig!
Vi kyssede, og hun kravlede over på mig på førersædet. Jeg klemte hendes bryster gennem tøjet, og hun stønnede og kyssede endnu dybere, mens hun trak sin nederdel op og trusser ned og tog dem af, hvorefter hun spredte benene og placerede dem på hver sin side af mig. Der var ikke meget plads, men jeg fik med besvær trukket mine bukser og underbukser ned, mens jeg så direkte på hendes våde skamlæber, som hun spredte med fingrene, mens hun stønnende kælede for sin klit.
"Jeg vil ha' din pik"!
Det skulle hun ikke sige to gange! Den dunkede stift lige under hende. Jeg stak nogle fingre op i hende. Hun var sjaskvåd og kom med et dybt "Åååårh".
Hun sænkede sig ned på min pik og tog fat i den, mens hun guidede den ind. Hun pressede ned.
"Åårh, hvor er den tyk," stønnede hun, mens hun forsøgte at presse den ind. Da den poppede ind, skreg hun, mens hun smilede med et liderligt blik. Hun sænkede sig længere og længere ned på min pik. "Årgh, hvor kommer den langt op mig," stønnede hun.
Hendes kusse klemte hver en millimeter af min pik, så jeg skulle holde mig, for ikke at skyde min ladning op i hende.
Jeg lynede hendes cardigan ned, og hendes store bryster stod lige ud for mit ansigt. Jeg klemte brystvorterne.
Signe stønnede højt, "Jaaaa". Jeg kyssede og sugede brystvorterne, hvilket fik hende til at suge luften kraftig ind, samtidig med at hun langsomt bevægede sig op og ned på min pik. Hun fortsatte med at pumpe under højlydte klynk. Vi kyssede, og jeg klemte hendes bryster, hvilket fik hende til at suge luften ind og klemme endnu mere om min pik.

Hun satte tempoet op og råbte "JA", hver gang hun pressede pikken helt op i sig, og efterhånden blev hendes råb til skrig "ÅH JEG KOMMER, ÅH JEG KOMMER".
Da hun skreg, "KOM OP I MIG. FYLD MIG MED DIN SPERM," kunne jeg ikke holde tilbage længere og skød en ladning dybt op i hende, mens hun skreg "JAAAA" og faldt rystende sammen på mig.

Stakåndet lå vi sammen på forsædet, indtil vi fik vejret igen. Vi kyssede igen og satte os tilbage på sæderne, mens vi tog tøjet på.
Vi besluttede os for at spise vores sandwich, inden vi kørte videre, og bagefter besøge bjørnegrotten Aillwee Cave, da det alligevel lå på vejen tilbage til Galway. Det blev en dejlig tur, med nus, kram og kys - når det var muligt - man skal være meget opmærksom på de irske veje. Nogle gange er de så smalle, at der lige knebent er plads til en bil, og da der for det meste er stengærde på begge sider, kan man nemt risikere at skade sidespejlene og hjulkapslerne.
Men jeg fik listen min hånd ind under hendes trusser, så jeg kunne kæle for hendes våde og indsmurte kusse og klit, mens vi kørte.
Hun forsøgte at kæle for min pik gennem bukserne, men måtte ofte opgive og bare ligge og nyde mit kæleri, undtagen når jeg skulle bruge begge hænder, for at styre bilen. Så tog hun revanche.

Vi kom frem til grotten. Da jeg havde parkeret bilen, og kyssede og kælede vi, men da der var mange omkring på parkeringspladsen, gik vi ikke længere end det. Vi tog den guidede tur ind i bjerget, hånd i hånd, mens vi nød de mange smukke ting i grotten, som: vandfald, drypsten, osv. i alle mulige farver. Da vi var kommet så langt inde i bjerget, som det var muligt, fortalte guiden, at grotten fortsatte, men at den ikke var blevet udforsket endnu.
Signe holdt om mig, mens vi lyttede. Pludselig slukkede guiden lyset, så der blev helt mørkt, mens han grinende sagde "Goodbye"!
Det gibbede i Signe, som holdt endnu mere fast i mig, så jeg kunne mærke hendes bryster presse mod mig. Efter kort tid tændte guiden grinende lyset igen og ledte os ud via en udboret tunnel.

Da vi var kommet ud, gik Signe på toilet. Da hun kom ud igen, kom hun hen til mig og gav mig et stort kys, samtidig med at hun lagde noget vådt i min hånd. "Din hånd er større end min, så du kan holde mine våde trusser, som jeg har brugt til at tørre mig med. Det er ikke nemt at tørre sig på et offentligt toilet!"
Hendes smil var frækt, og vi kyssede i lang tid, indtil vi gik tilbage til bilen, hånd i hånd, og kørte videre.

Efter at have kørt et stykke tid, fandt vi efter lidt søgen en ugenert plet. Jeg parkerede bilen, tog et tæppe ud af bilen og lagde det på græsset. Signe satte sig på knæ på tæppet og tog fra i mit bælte og lynede bukserne ned, og inden jeg kunne nå at reagere, havde hun trukket mine underbukser ned og taget min pik i munden. Hun lynede ned for sin cardigan, så hendes bryster kom ud i det fri. Hun kælede og hev i sine brystvorter, mens hun vuggede frem og tilbage, så min pik kom dybt i hendes mund.
Jeg kunne mærke, at hun var ved at få mig til at komme, så jeg skubbede hende om på ryggen. Jeg lagde mig ind over hende, så min pik kælede for hendes kusse, mens jeg kyssede hende. Hun forsøgte at få pikken ind i kussen, men jeg bevægede mig ned af hendes skønne krop, tog hendes store bryster under behandling og kyssede og slikkede hendes brystvorter. Hun stønnede og bad mig om at tage hende, men jeg bevægede mig kyssende længere ned ad hende og spredte hendes ben, så jeg havde direkte udsyn til hendes våde kusse, som duftede dejligt af kussesaft. Jeg kyssede hende langsomt op af lårene, mens hun klynkende bad mig om at tage hende, bruge hende.

Jeg nåede til hendes kusse og skilte skamlæberne med min tunge. "Årrh," stønnede hun. Da min tunge ramte hendes klit stønnede hun endnu højere.
"Tag mig!"
Men jeg fortsatte med at slikke hende og stak to fingre op i hende, hvilket fik hende til at krumme ryg og udstøde et højt "JAAA". Jeg slikkede hendes klit og kælede for hendes G-punkt, hvilket fik hende til at stønne, "ÅH," højere og højere. Jeg kunne mærke og høre, at hun nærmede sig sin orgasme, så lige inden hun kom, stødte jeg min pik dybt op i hende. Hun skreg sin lyst ud, mens hun kom igen og igen og pumpede min pik. Det var en fantastisk følelse, at mærke hvordan hendes kusse klemte sammen om den, mens jeg fortsatte med støde min pik op i hende.

Da hendes orgasme klingede af, lå jeg stille over hende, stadig med min pik dybt oppe i hende. Hver gang jeg bevægede mig, trak hun smilende vejret skarpt ind. Efterhånden kunne hun slappe, og jeg kunne igen støde dybt op i hende.
Hun skreg, "Åh ja," ved hvert stød og hun nærmede sig hastigt endnu en orgasme.
"Tag mig. Brug mig. Sprøjt din sperm dybt op i min fisse," skreg hun. Min pik blev større og stivere, da jeg var ved at komme.
"ÅH JAAA... Kom op i mig," skreg hun og fik endnu en orgasme, der klemte min pik og sendte mig over grænsen. Jeg huggede min pik dybt op i hende, mens jeg sprøjtede og fyldte hendes fisse med min sperm. "ÅRRRGH," hulkede hun, mens hendes orgasme rullede igennem hende.

Efter et stykke tid, fik vi vejret igen og lå stille og nussede og kyssede hinanden.

Efter lidt tid pakkede vi sammen, kørte videre og spiste en fantastisk middag på en fiskerestaurant, som jeg også havde fået anbefalet af irerne.

Da vi kom hjem til Galway, bad Signe mig om at køre ind i en blindgyde. Hun bøjede sig ind over mig og åbnede min bukser og tog min pik ud. Hun kælede den stiv og tog den i munden og begyndte at slikke og kysse den det bedste hun havde lært - og det var godt.
"Uhm, du smager dejligt," sagde hun.
"Det er også dine egne safter," svarede jeg.
"Nåeh ja," sagde hun rødmende.

Det lykkedes mig at koncentrere mig om at lyne hendes cardigan ned, så jeg kunne kæle for hendes bryster, men ellers kunne jeg kun sidde og nyde hendes munds behandling af min pik. Hun kælede og suttede indtil jeg ikke kunne holde igen og skød en ladning sperm ind i munden på hende.
Hun slugte det hele og slikkede min pik ren. "Uhm, det vil jeg gøre igen. Tak for en dejlig dag og skøn middag," sagde hun, inden hun steg ud af bilen og forsvandt ind i byen.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER