LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Torben©

Genre: Mand/mand

Dato: 06.10.2013


Oplevelsen i saunaen - min nye ven

Jeg fik endelig taget mig sammen til at besøge den lokale svømmehal. Jeg var flyttet, og byen vi flyttede hen til, havde en fortræffelig stor svømmehal.
Jeg tænkte tilbage på årene i den by, hvorfra jeg kom, og de få gange jeg havde fået taget mig sammen til at få mig en svømmetur lørdag morgen. Hvor jeg dog havde nydt at se på alle de andre nøgne mænd i omklædningsrummet - se deres dejlige tissemænd hænge dovent mellem benene på dem, mens vi klædte os af. Jeg tænkte på hvor svært det havde været for mig at undlade at stirre på dem hele tiden. Jeg kunne ikke gøre for det, men jeg blev altså tiltrukket at alle de dejlige pikke - drømte altså hver gang om at sutte på dem alle sammen.
Jeg vidste, at jeg var ikke bøsse (jeg var jo i bund og grund til kvinder), men jeg måtte indrømme over for mig selv, at der var altså noget dragende over mænds dejlige tissemænd. 

Jeg gik ikke i svømmehallen for at svømme, for jeg syntes, at vandet var for koldt - jeg gjorde det fordi, så havde jeg en undskyldning for at kunne komme i sauna og sidde og kigge på lækre tissemænd. Jeg har altid været lidt af en frossenpind, og i saunaen var der dejligt varmt og der kom altid nogle fyre som jeg i smug kunne sidde og nyde synet af, mens vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Der kom nemlig altid flere mænd lørdag morgen - man havde ikke tid i dagligdagen, og benyttede så denne morgen til at få lidt motion.  

Det var selvfølgelig aldrig lykkes for mig at komme i nærkontakt med nogle af disse tilfældige morgenfriske fyre. Det ærgrede mig, men jeg var egentlig selv ude om det, for jeg havde været alt for bange for at vise, at jeg følte mig tiltrukket af mænd. Een husker jeg dog specielt - han optrådte lidt anderledes end os andre, idet han på den mest afslappende måde lagde sig på siden på bænken i saunaen, så man med al tydelighed kunne se hans skønne tissemand hænge dejligt dovent ned af hans ene lår. Han var samtidig en af de mænd som var næsten overdrevent behåret over hele kroppen - han var ældre end jeg var på det tidspunkt, og han udstrålede en egen ro og afslappethed, som gjorde at jeg i den grad følte mig draget mod ham.  

Jeg var selvfølgelig slet ikke på det tidspunkt nået til det stadie, hvor jeg ville have kunnet turde fortælle ham, at han virkede sådan på mig. Jeg havde på det tidspunkt kun sporadisk smagt pik, omend jeg med det samme jeg prøvede det, havde fundet ud af, at det godt nok var noget jeg kunne lide. Jeg måtte egentlig erkende over for mig selv, at jeg elskede at sutte på en pik - at jeg elskede at sluge spermen, men i samme moment, så måtte jeg desværre også indrømme, at jeg turde ikke springe ud som pik elsker - jeg var, og er forresten stadig, bange for at vise omgivelserne, at jeg nu føler mig som værende biseksuel.  

Jeg har altid været mest til kvinder - elsker dem alle - og er selvfølgelig også gift, men jeg indrømmer gerne (altså kun her) at pikke drager mig. Det er nok fordi, jeg måske nærmest overdrevent elsker at spille pik. Jeg har altid drømt helt vildt om at kunne sutte på min egen pik, men da jeg i sagens natur ikke kan det, så er der jo ikke anden løsning end at jeg må drømme om at sutte på andre mænds dejlige tissemænd. 

Jeg har gennem årene følt at det er uhyre svært at læse i en mands ansigt om han, ganske som jeg, føler sig tiltrukket af andre mænd. Så mit erfaringsgrundlag vedr. mandesex er uhyre minimalt. 

Nå, tilbage til den lokale svømmehal her i byen. Tiden er gået siden oplevelserne jeg nævner foroven - faktisk over tyve år. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at cykle derned. Jeg vælger igen lørdag morgen - tænkte på om søndag morgen ville være bedre. Jeg møder kun fyren som lukker mig ind, og bliver lidt skuffet fordi der ikke er andre som klæder sig om samtidig med mig - jeg drømmer jo helt vildt om igen at kunne komme til at kigge på dejlige tissemænd. Jeg går under bruseren og vasker mig - får badebukserne på, og går ud i svømmehallen. Den er, som omklædningsrummet helt tom for mennesker, så efter et par kolde svømmeture frem og tilbage, vælger jeg at besøge saunaen.  

Til min store glæde sidder der en gråhåret fyr derinde (øh, jeg er vist nok også ret så gråhåret efterhånden). Vi hilser pænt på hinanden, men ingen af os siger ellers noget - vi sidder bare hver for sig afslappet og nyder varmen. Han er et nydeligt mandfolk vel omkring samme alder som jeg selv, med en ret lækker tissemand, i vel nogenlunde normal størrelse, som straks drager mit blik, for den hænger ikke helt afslappet ned mellem benene på ham. Den er tydeligvis halvstiv - som om han har siddet og leget med den inden jeg kom.  

Ganske som før i tiden, får jeg svært ved at lade være med at kigge på hans dejlige pik. Det bemærker han, for med mit flakkende blik bemærker jeg et lille smil på hans læber, og stille og roligt observerer jeg, at pikken vokser i størrelse. Jeg smiler til ham, men det resulterer straks i, at pikken rejser sig lidt mere. Jeg bliver så lidt forfjamsket - ved pludselig ikke hvor jeg skal se hen. Han tager nu hånden ned og stryger let ned ad pikken, med det resultat at da han flytter hånden, så vipper pikken op og ned. Jeg stirrer på den dejlige pik, og kommer vist nok til at slikke mig over læben, og flytter så blikket op igen, og ser så at han smiler over hele femøren.
Hans smil er varmt og venligt, og jeg tager mig sammen og siger, at det er dog en utrolig flot pik han holder sig med, og siger i samme moment: - Undskyld, at jeg afbrød dig i din morgenhygge.
Også han bryder isen ved at sige, at det er så skønt at tage sig en spiller her i varmen.
- Jamen, hvad så med at fortsætte, siger jeg - det ville jeg virkelig nyde at se på.
- Ja, hvorfor ikke, svarer han, og tager fat i pikken og trækker roligt forhuden tilbage. Jeg stirrer hæmningsløst på hans store flotte blanke pikhoved, og smiler bredt til ham. Han spiller nu stille og roligt på pikken mens han kigger mig lige i øjnene - for pludselig at sige til mig. - Kan du lide pik? Jeg svarer straks, - det kan du lige tro jeg kan. Så spørger han, - har du lyst til at sutte? Og jeg svarer igen - må jeg godt? Og han svarer prompte - vil du ikke nok!
Den bemærkning lod jeg ikke hænge i luften, men satte mig øjeblikkelig over ved siden af ham. Han lænede sig tilbage og fjernede hånden fra den nu super flotte stive pik - jeg tog straks over og lod følsomt min hånd tage fat omkring den eventyrlig flotte dejlige varme pik. Åh, hvor var det dog skønt at have en anden mands pik i hånden. Jeg trak forsigtigt forhuden et par gange frem og tilbage for at nyde synet af det flotte våde pikhoved, hvorefter jeg bukkede mig ned over pikken og tog den i munden - hvor var det bløde fyldige glatte pikhoved dog lækkert at have i munden. Og så begyndte jeg ellers bare at sutte og suge og slikke alt det jeg overhovedet kunne. Pikken var bare så underskøn at sutte på, at jeg simpelthen ikke havde lyst til at holde op igen. Reaktionen udeblev da heller ikke - han blev yderst ophidset af mit intense sutteri på pikken. Dette opmuntrede mig til at spille hurtigere og hurtigere på pikken med min højre hånd, mens jeg fortsatte med at sutte og suge, og ret hurtigt resulterede det selvfølgelig i, at han måtte overgive sig.
Vildt ophidset siger han pludselig, - jeg håber at du kan lide sperm, for nu kommer jeg altså, og i samme moment væltede spermen bare ud af pikken og fyldte min mund med 4-5 kraftige sprøjt af den lækreste varme cremede piksaft.
Jeg kunne jo ikke svare, så jeg brummede bare - aaaaeeh!
Indrømmet, jeg nøjedes med kun at sluge halvdelen af spermen, resten beholdt jeg i munden, mens jeg forsigtigt slikkede videre på hans nu bløde tissemand - jeg vidste jo, at man efter udløsning er super følsom på pikhovedet.
Vi sad sådan et kort stykke tid, hvor jeg i den grad nød smagen af hans lækre sperm. Til sidst trak han sin nu bløde pik ud af min mund.
- Åh, hvor var det dog skønt, sagde han så. Hvortil jeg svarede, at jeg var helt enig. - Du har en pragtfuld suttepik, og hvor smagte din sperm dog vidunderligt! Den bemærkning gjorde ham tydeligvis rigtig glad, for han svarede straks. - Har du da lyst til mere?
- Ja, mon ikke svarede jeg. Jeg indrømmer ærligt, at jeg elsker at sutte pik, og endnu mere, tilføjede jeg - jeg elsker smagen af en piks skønne safter.

Vi begyndte nu at snakke om mulighederne for at kunne lære hinanden bedre at kende, om vores gensidige lyst til mandesex, vores erfaringsgrundlag, samt vores forhold til vores koner, om hvilke typer kvinder vi følte os draget af, jeg fortalte ham, at jeg helt i overensstemmelse med min smag var gift med en stor tyk pige, og han fortalte, at sådan én havde han sgu da også. Jeg måtte jo desværre erkende, at min kones og mit sexliv var mere eller mindre ikke eksisterende. Han for sit vedkommende havde en kone som var lige så vild med sex som han, og at de tit havde talt om at udbygge sexlivet med noget partnerbytte. De havde også diskuteret mulighederne for hver for sig at finde sig en elsker af samme køn. Hun havde nemlig fortalt ham, at hun kunne faktisk godt tænke sig at se ham sutte pik, og var ret vild med tanken om, så pludselig at kunne have to mænd som kunne betjene hendes (som hun selv udtrykte det) sexgale kusse. Konen havde også fornyligt fortalt ham, at hun et par gange havde dyrket pigesex med sin veninde, så hun mente da, at det var ret rimeligt, at han også fik fat i en ven, så han kunne introducere hende for de drømme om mandesex hun var ret overbevist om, at han i det skjulte havde haft i årevis.
Han så straks muligheden for, at vi to ville kunne "more" os sammen hjemme hos ham. Han vidste jo, at han ikke ville få nogen problemer med konen.
Jeg blev ret fascineret over hans åbenhjertighed, og endnu mere over det frie og afslappede forhold han og konen havde til hinanden. Så jeg sagde straks ja til invitationen, velvidende at jeg måtte se at finde ud af hvordan jeg tacklede det i forhold til min egen kone.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER