LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Uerfarendrengbi©

Genre: Homo

Dato: 15.06.2008


omicron.

Ung bi-oplevelse

Lidt om mig selv først. Dengang det skete, jeg var en ung mand på blot 16, jeg var ca 166 høj dengang, vejede ca 52kg og havde kvindelige former, det er 3 år siden det skete og jeg har stadig kontakt til manden. Jeg havde chattet lidt på nettet og fundet en mand som jeg begyndte at skrive med, jeg fortalte ham om min familie og hvad der skete for mig lige i øjeblikket. Jeg fortalte ham også, at jeg havde en trang for damelingeri, og han havde spurgt meget ind til det. En dag havde han overtalt mig til at tage min søsters undertøj på.
Jeg gik ind i min storesøsters værelse, (det skal lige siges at min søster var en godte på 21 med en slank krop og nogle faste ægte bryster, jeg tror det var C-skål) inde på min søsters værelse fandt jeg så en sort blonde g-streng samt matchende bh. Jeg tog det med ind på mit værelse og tændte for mit cam på computeren og justerede det, så han kunne se mig.
Jeg tog langsomt og sensuelt mit eget tøj af, for derefter at tage min søsters lingeri på. Jeg drejede lidt rundt så han kunne nyde min krop fra forskellige vinkler. Jeg spurgte ham om han kunne lide det og det kunne han. Vi skrev lidt videre og vi aftalte at vi skulle mødes på et toilet ved stationen den næste dag.

Min familie var på bade ferie i Grækenland så jeg havde det hele for mig selv, jeg gik i et dejligt varmt karbad, jeg tog min søsters skraber og barberede hårene på fødderne, benene, pikken og ved anus. Jeg tog også de få hår jeg havde under armene, og glattede lige maven og brystkassen selvom hårene der ikke var særligt tydelige.

Da jeg kom op af badet gik jeg ind på min søsters værelse og kikke i hendes tøj skab, jeg fandt en lyserød g-streng med blonder samt en matchende bh, det sad perfekt og passede rigtig godt med min solbrune hud og mit blonde hår, som næsten kunne nå ned til hagen. Jeg kikkede lidt videre og så et par matchende hofteholdere samt lyserøde nylon strømper, jeg var helt solgt og tog det på. Jeg tog et par af min søsters silikone indlæg i min bh så den ikke var helt flad. Jeg tog et par af mine egne jogging bukser udenpå samt en jakke. Jeg tog en netto pose og kom et par af min søsters hvide højhælede læder støvler ned i posen, samt en hårelastik.

Jeg gik nervøst udenfor og henad mod stationen. Da jeg kom derover gik jeg ud på handicaptoilettet, hvor der også var et puslebord. Jeg tog mit overtøj af og tog min søsters hvide læderstøvler på samt satte mit hår op i en hestehale. Jeg ringede til ham og fortalte hvilket toilet jeg var inde på, jeg bad ham om at banke på først. Der gik lidt over 10 minutter inden der blev banket på, jeg gik hen til døren og åbnede den, ind kom en mand i midten af 30'erne, rimelig stor, jeg vil nok gætte på omkring 195.

"Vi skal ikke spilde tiden" sagde han og hev mig med over til toilettet, han satte sig på det og bad mig om at sutte ham. Jeg førte langsomt mit hoved ned til hans pik, jeg åbnede munden og begyndte at lade min tunge lege med hans pikhoved. Han begyndte langsomt at stønne, efter et par minutter bad han mig om at stoppe, jeg stoppede, han bad mig om at rejse mig op, og vende røven til ham, det gjorde jeg. Han begyndte ligeså stille at gramse uden på mine hotpants, jeg spredte mine ben lidt og gik langsomt bag ud så jeg kom tættere på ham, jeg havde nu et ben på hver side af ham. Han sad stadig ned. Pludselig hev han mine hotpants ned og gramsede på mine balder, han slikkede dem også lidt og legede lidt med min pigefisse, dog uden at lade en finger komme ind. Han tog sine store hænder og holdt mig på hver side af hoften, han hev mig ned, jeg kunne lige skimte hans store stive pik stritte lige op, jeg kunne ikke forestille mig at den store pik kun komme op i lille mig. Han skubbede g-strengen lidt væk og placerede sin pik godt en cm inde, han holdt mig så igen med begge hænder, og så hev han mig ned over sin store stive pik. Jeg gav et lille gisp fra mig, jeg var slet ikke lavet til at skulle have den oppe i mig, eller noget så stort, han løftede mig op og ned, jeg hjalp selv lidt til, men det var svært med den smerte jeg havde. Da smerten langsomt forsvandt og det begyndte at føles godt tog han og gramsede uden på mine bryster, det føltes godt. Sådan blev vi ved lidt endnu.

Vi stoppede og jeg steg af, han tog et hårdt greb i mig og hev mig over til puslebordet, han skubbede mig ned over det, så jeg lå bøjet ind over det, han hev ned i mine hotpants og g-streng og puttede sin store stive pik ind i min pigefisse. Han begyndte med lange dybe stød som derefter gik over i små hurtige stød. Jeg ved ikke hvor længe han blev ved med det, men da han stoppede og hev sig ud af mig, løftede han mig op på puslebordet, jeg sad men min pariser røv på puslebordet mens min ben hang ned derfra. Jeg løftede min T-shirt af mig. Jeg fik besked på at ligge mig på ryggen på puslebordet og med min numse op ad væggen og med hovedet hængende ud over puslebordet, han satte pikken uden for min mund, jeg åbnede langsomt munden og i samme øjeblik stak han den ind i munden på mig, han begyndte at mund kneppe mig, samtidig masserede hans hænder mine bryster uden på min bh. Han nåede helt ned i min hals, føltes det som om. Under et minut efter kom han i min mund. Jeg slikkede den ren mens den var i min mund. Hurtigt hev han den ud og hev sine bukser op og gik.

Jeg har skrevet med ham bagefter og vi har hygget lidt andre offentlige steder og med andre personer.

Forfatteren er ung og ny - hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Flere noveller af samme FORFATTER