LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Vixen©

Genre: Dominans

Dato: 21.07.2019


Sommer

Langsomt sænker jeg min ene fod ned i karbadets varme vand. Jeg fanger noget skum med tæerne og smiler med tankerne et helt andet sted. Jeg tænker på det, der skal ske senere i dag. Forventningsfuld stiger jeg ned i badet. Skummet omslutter min krop, og duften og varmen mætter mine sanser. Jeg kærtegner min krop med hænderne fulde af skum. Mine fingre strejfer blødt indersiden af mit ene lår. De er på vej videre mod mit skød, hvor en lyst spreder sig. Lysten får lov til at vokse, men uden jeg gør noget ved det. Ikke endnu. Badet gør min krop velduftende, blød og klar. Jeg står op af badet, vikler et håndklæde omkring mig og finder det udvalgte tøj frem. Et hvidt blonde-sæt og en lyseblå sommerkjole. Jeg frotterer mit røde, bølgende hår, tager tøj og sandaler på, lægger make-up og fanger min pakkede taske på vej ud ad døren.

Jeg nyder solen og den blå himmel på cykelturen ud til den lille pavillon ved åen, hvor vi har aftalt at mødes. Jeg når frem i god tid og sætter mig med benene og bare tæer ud over kantet på en lille træterrasse foran pavillonen. Her er næsten helt stille. Kun en smuk lydkulisse af fuglefløjt og det rislende vand i åen fanger min opmærksomhed. Jeg støtter mig på hænderne hvilende på terrassebrædderne bag kroppen og har ansigtet vendt op mod solen med lukkede øjne. Pavillonen ligger afsides på en eng omgivet af marker og en større skov. Jeg tror, den bruges som lystfiskerhytte. Men ikke i dag. Du har fortalt, at den er tom de næste dage, og vi kan være her.
Jeg lader som om, jeg ikke hører dig, da du kommer. Så jeg bliver siddende med lukkede øjne. Du rømmer dig, jeg åbner mine øjne og kigger op i dine. Aner jeg et begær allerede? Din nærhed ryster mig en smule. Duften af dig, din krop helt tæt på.  
”Hej, hvor ser du dejlig ud, som du sidder der og venter,” siger du og fortsætter, ”Bliv siddende, jeg går lige ind med tasken, og så kommer jeg ud”.
Du går ind og jeg lukker øjnene igen. Jeg hører, du skramler med noget, og der går nogle minutter, inden du igen kommer ud på terrassen. Jeg kigger op. Du ser godt ud som du står der i solen, med en skål jordbær i den ene hånd og en flaske bobler i den anden.
”Vi skal fejre sommeren og os to. Her. Nu,” siger du og beder mig åbne munden. Det gør jeg, og du tager en slurk fra flasken og fylder det over i min modtagende mund. Det skælver i min krop, da dine læber rammer mine. Jeg synker og giver villigt plads til din tunge. Du bider mig i underlæben og undersøger dens konturer med tungen. Varmen spreder sig fra læben ud i min krop og samler sig dunkende i mit skød. Jeg har lyst til dig. Du klemmer mit ene bryst uden på kjolen og kysser mig grådigt. Og jeg mærker din lyst. Din tunge er søgende og krævende. Jeg besvarer på sammen måde. Men så stopper du pludseligt. Jeg stønner svagt. Jeg vil ha’ mere. Det får jeg imidlertid ikke. I stedet antyder du kun, at du vil kysse mig mere. Dine læber er så tæt på mine, at jeg bare lige skal bevæge mine læber en anelse for at møde dine. Men i samme sekund jeg gør det, rykker du dig væk. Det får mig til at længes efter dine læber og din tunge. Jeg forsøger igen at nå dine læber med mine, men du rykker dig igen.
”Kys mig”, beder jeg, og rykker på mig, så mine ben spredes.
”Ikke så hurtigt”, svarer du, imens du samler mine ben. Du tager igen en slurk fra flasken – til dig selv. Så holder du flasken over min mund og siger, jeg skal åbne den. Jeg åbner min mund, og du hælder, så dråber rammer mig i munden, men også i ansigtet, og et par dråber lander på min hals og triller nedad. Du stiller flasken fra dig, kravler hen over mig, så jeg kommer til at ligge ned mod brædderne med overkroppen. Mit bryst hæver og sænker sig i takt med mit opvakte begær. Du fører din tunge over min ene kind, hvor flere dråber var landet, og langsomt over mine læber til den anden kind. Derfra fortsætter du ned over min hals og videre i dråbernes retning mellem mine bryster. Jeg fører min hånd ned mod din pik bag dit tøj.
”Nej”, siger du med fast stemme og tager fat i mine hænder og låser dem fast i et greb over mit hoved. Du fortsætter med tungen på min bare hud. Jeg skyder brystet frem mod dig og spreder mine ben igen.
”Du er en dydig pige, du samler dine ben”, siger du. Men det gør jeg ikke. Du hæver et øjenbryn og kigger mig direkte i øjnene. ”Du skal samle dine ben - nu”, fortsætter du. Jeg kigger dig udfordrende i øjnene og lader mine ben være spredte. Faktisk spreder jeg dem en anelse mere. Du kigger forundret på mig og fortæller mig, at jeg får en sidste chance, og hvis jeg ikke samler mine ben, vil du løfte mig ned til åen og kaste mig i. Jeg morer mig et kort øjeblik indvendigt. Dét ville du ikke vove. Jeg smiler en anelse overlegen og skælmsk til dig. Du fanger med det samme, at jeg finder det morsomt og ikke tror dig. Og mine ben er stadig demonstrativt spredte. I et snuptag løfter du mig op fra terrassen og holder mig i et fast greb i dine arme. Jeg griner overrasket af handlingen de få meter ned til åen, og jeg når ikke at reagere med modstand, inden du stående på den sandede bred svinger mig ud over vandet og slipper. Jeg skriger overrasket og lander under det kolde vand.
Du kan bare vente dig, tænker jeg med følelser i kroppen, der changerer mellem begær, vrede og alt andet end at være en dydig pige og overgivelse til dig. Åen er ikke dyb, men alligevel dyb nok til, at jeg er kommet helt under. Jeg rejser mig op fra sandbunden. Jeg tørrer mig under øjnene og håber, min makeup stadig er okay. Så løfter jeg op i den våde kjole og tager den over hovedet og smider den op på sandbredden. Hvis du har tænkt dig, jeg kommer op af vandet og gør, hvad du beder mig om, kan du godt tro om. Jeg fører en hårlok om bag øret og fanger dit blik. Jeg håber, det er begær, jeg ser. Med hovedet på skrå og fugtende mine læber med tungen løsner jeg min bh. Langsomt trækker jeg den ned over mine bryster, så der afsløres mere og mere. Stoffet glider over mine hårde brystvorter, der efter den kolde dukkert stritter indbydende frem mod dig. De kalder på din berøring. Jeg kaster bh’en hen til kjolen. Så vender jeg mig, så jeg har siden til dig. Jeg bukker mig ned, så jeg kan trække trusserne ned. Mine bryster rammer vandkanten. Det føles godt. Koldt. Berusende. Der er kun begær tilbage i mine følelser. Og en stædighed mod at overgive mig til dig. Jeg vil ha´ dig. Men jeg bestemmer. Jeg træder ud af trusserne, tager dem op foran skødet og vender mig langsomt rundt med front mod dig. Jeg er nu sikker på, det er begær, jeg ser i dine øjne. Så kaster jeg trusserne hen til resten af tøjet og blotter den smalle røde stribe, der fører ned til det sted, hvor varmen i min krop er centreret. Til det sted der venter på dig. Jeg kigger dig i øjnene og siger, ”fang mig, hvis du kan!” Og så springer jeg ud i vandet og svømmer med strømmen.
Jeg kigger bagud og kan ane, du smider bukser og T-shirt. Et plask afslører, du forfølger mig. Jeg sætter farten op. Jeg kan høre dig bag mig, men jeg er hurtig, ved jeg. Jeg nyder jagten, hvor jeg er byttet, der ikke vil lade sig fange. Men så er du der pludselig. Du får fat i mig og trækker mig ind til dig. Du løfter mig op i dine arme.
”Nåå!”, siger du, ”jeg skal have lært dig at adlyde mig – jeg skal nok få dig til at overgive dig helt til mig”.
Måske har jeg overgivet mig en lille smule. Det føles godt at være i dine stærke arme. ”Prøv bare!”, svarer jeg udfordrende og fuld af lyst til dig. Du løfter mig op på den nærmeste sandbred og lægger mig forsigtigt i sandet. Det er også det eneste forsigtige, du gør.
”Jeg ta’r dig nu”, siger du og fortsætter, ”men du kommer til at tigge mig om min pik først!”
Jeg har brug for at blive taget. Hårdt, voldsomt, nu. Jeg skyder mine bryster frem mod dig, og du bider mig i den ene brystvorte. Jeg udbryder et skrig, for i øjeblikket gør det ondt, men så stråler en varm fornemmelse fra brystvorten til min klitoris, som kun venter på berøring. Du gentager dit bid på den anden brystvorte. Jeg jamrer. Mine ben sitrer og jeg spreder dem og rækker ud efter din pik. Du trækker dig væk, så jeg ikke kan nå.
”Du skal be’ om den”, siger du og tager et fast greb i mine hænder.
Nej, tænker jeg. Og skyder igen mine bryster frem mod dig. Du slipper mine hænder og napper i hver brystvorte, imens din pik glider ind mod min klitoris. Det er dét, jeg har brug for. Og du ved det. Derfor fjerner du din pik igen med det samme. Berøringen får min krop til at skrige efter mere. Jeg vrider mig. Løfter min våde fisse frem mod din pik. Men jeg får den ikke. I stedet holder du mine hænder fast langs kroppen og rammer med din tunge på min klitoris, hårdt, bidende. Så trækker du mine hænder opad og lader din pik ramme min villige åbning. Min fisse suger din pik mod sig.
”Åh, hvor er det godt”, stønner jeg. ”Helt ind!”
Men du rammer kun frem og tilbage mod åbningen. Jeg er så våd, at det tydeligt høres. Jeg er så liderlig, at jeg vil gøre alt for at få din pik. Mit slørede blik rammer dit, og jeg stønner, ”giv mig din pik – be’ om at få den helt ind.”
Men du fortsætter bare. Drillende og vedholdende.
”Jeg vil gøre alt for at få din pik lige nu – vil du ikke nok give mig den?” jamrer jeg.
Og så støder du i bund. Jeg støder min krop mod din og modtager din pik nærmest som en orgasme i sig selv. Mine muskler klemmer om din pik, som støder hårdt i bund igen og igen. Stønnende skriger jeg efter mere. Og du giver mig det. Vi befinder os næsten i en anden verden. Min krop har helt overgivet sig til dig. Den følger din rytme. Min puls følger din. Og du fortsætter med at tage mig. Hårdt. Og så ruller en orgasme over mig, som jeg skriger ud i engen, og samtidig giver du slip og giver orgasmen lov til at gennemstrømme din krop.

Vi falder sammen. Sammensmeltede er vi i et med naturen, der på sandbredden.
Jeg smiler. ”Nu kan jeg godt spise et jordbær”, siger jeg.
”Du kan jo prøve at tigge efter et jordbær, ligesom du tiggede efter min pik”, svarer du med et smil på læben.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER