LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Vodkaa©

Genre: Homo

Dato: 15.01.2010


Morgenfesten

Det var lørdag aften og jeg havde været i byen et par timer, der var ikke meget held med damerne. Jeg falder i snak med et par fyre ude i rygerne en snak om damer og fodbold.

Diskoteket skal til at lukke og den ene fyr spørger om jeg vil med til morgen fest? Jeg takker ja, uden at vide at det ender et helt andet sted end jeg regnede med.

Vi kommer hjem til den ene fyr, sætter noget musik på mens vi drikker en øl, efter vi har snakket i en ti minutters tid, lægger den ene fyr sin hånd på den andens skridt under bordet, jeg ser det godt men lad som ingenting, jeg tænker jeg ser syner. Jeg lader som om jeg taber den smøg, jeg skal til at tænde, og da jeg bukker mig efter den, ser jeg ganske rigtigt, at den ene har hånden nede i bukserne på den anden.
Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig.
Mens jeg kigger knapper han op og tager pikken frem. Den er halvstiv, og alm. størrelse.
Jeg spørger om det er normalt at de spiller den af på hinanden.
"Ja hvis man ikke har scoret i byen, kan man jo hjælpe hinanden. Har du noget i mod jeg hjælper ham?” 
”Nej hvis I tænder på det, er det i orden med mig," svarer jeg.
Han siger "fint" og tager hans pik i munden lige foran mig.
Jeg kan mærke at jeg er mega stiv.
Fyren der får suttet pik lægger sin hånd i mit skridt og siger, at jeg virker til at trænge til en tur.
Jeg svarer ikke, kigger bare på at han knapper min bukser op og tager min pik ud, den står 17 cm stivere end nogensinde før.
Han begynder at spille den af og jeg kan ikke andet end at begynde at stønne.
"Skal vi ikke gå ind i soveværelset og ordne det vi skal ordne," spørger ham der spiller mig af.
Stadig mundlam følger jeg med ind i soveværelset hvor vi smider alt tøjet. Jeg holder godt øje med fyren hvis pik jeg ikke har set, jeg er spændt på at se hvad han går med mellem benene.
Frem kommer der en 20 cm lang, rimelig tyk pik, der står lige op af maven.
Jeg sætter mig på sengen og kæmpe pikken kommer hen til mig. (Finder for resten ud af senere, at han hedder Martin og den alm. pik hedder Søren.)
Han fører mit hoved hen imod jernet, og jeg tager fat, så det peger mig lige i ansigtet, stikker tungen ud og får smagen af presperm. 
Smagen er speciel og meget salt, men det gør mig liderlig, og jeg tager pikhovedet i munden. Lader hans pik glide længere ind.
”Ummm" siger han, hvilket må være mit stikord til at gribe roden med hånden og sutte ham i ren porno stil. Det er så frækt med en pik i munden.
Søren foreslår at jeg lægger mig på sengen, så han kan være med.
Som sagt så gjort, og pludselig ligger jeg på ryggen med en 20 cm lang pik i munden, mens Søren sutter min pik.
Pludselig mærker jeg en finger i min røv. Heldig jeg er fuld, ellers havde Søren fået en omgang sperm i munden. Efter lidt udvidelse tager Søren et kondom på og placerer pikken foran mit røvhul, han presser sig langsomt, og havde jeg ikke munden fyldt med pik havde jeg nok skreget.
Jeg går halvt i ekstase og tiden såt stille, mens Søren knepper mig i rasende tempo, jeg kommer først tilbage til virkelighed, da Martin trækker sin pik ud af munden på mig, mens han råber ”JEG KOMMER." Uden at tænke hiver jeg pikken ind i munden igen, lige i det øjeblik første skud bliver sent af sted. Spermen fylder min mund, og hvis jeg skal være ærlig, så smager det ikke vildt godt. Men da jeg ikke er kræsen, og jeg selv elsker når piger sluger mit sæd, sluger jeg hele ladningen.
Søren trækker sig ud og spørger om jeg har lyst til kneppe ham i røven. Om jeg har, to min. senere har jeg kondom på og knepper Søren i røven. Jeg knepper ham så hårdt og hurtigt, jeg kan, mens vi begynder at stønne.
Martin sutter Søren, så godt han ka,n mens jeg knepper ham, så sprøjter Søren syv lange og helt hvide skud sperm ud over Martins ansigt. Det er mere end jeg kan klare, og jeg kommer i den største orgasme, jeg har prøvet.

Vi falder sammen på sengen og sover til midt på søndagen.
Inden jeg smutter hjem til mig selv, prøver jeg lige, hvordan det er at have 20 cm pik oppe i røven.

Kommentere gerne.
vodkaa@forum.dk

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER