LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: We.king©

Genre: På job

Dato: 11.01.2015


Fysioterapeuten

Jeg er fysioterapeut, og du har været min patient gennem flere år. Du har altid haft kæreste på, og der har aldrig været noget mellem os.
Men for et par måneder siden havde din kæreste slået op, og vi har siden SMS’et lidt mere - om alt muligt.
Vi havde lige snakket om, hvordan du havde det, du var stadig lidt nede. Men så skrev du "skal vi ikke snakke om noget andet? Har brug for at komme i lidt bedre humør :-)"
"Jo, det kan vi sagtens," svarede jeg. "Hvad har du lyst til at snakke om?" skrev jeg.
"F.eks hvor li...... jeg er :-) Nå nej, haha," skrev du.
"Hvor liderlig?" svarede jeg lettere målløs.
"Hmm sorry, skal nok stoppe nu. Haha," svarede du.
"Nej nej, det vil jeg da gerne høre mere om," skrev jeg til dig. Pludselig lettere tændt, for du er super lækker, og det var rigtig lang tid siden, jeg sidst havde fået noget.
Jeg spurgte dig, "Hvor lang tid er det siden, du sidst har fået noget pik?"
"Flere måneder," svarede du.
”Jamen, så ordner du det vel selv?"
"Nej, det er slet ikke mig. Det gør jeg ikke." skrev du.
"Er det rigtigt? Jamen hvad gør du så?"
"Ikke noget," svarede du.
"Er det noget, jeg skal hjælpe dig med?" spurgte jeg med dunkende hjerte.
Der gik noget tid før jeg fik dit svar, "Jamen, det kan vi måske godt finde ud af," skrev du.
Nu var jeg lige pludselig rigtig godt tændt. Hjertet dunkede i brystet på mig, og min pik var allerede blevet godt stiv.
"Kan du ikke komme forbi min klinik i morgen aften?" skrev jeg. "Så kan jeg starte med at give dig en behandling, og så kan vi se hvordan det ender?"
Den var du med på.
"Når du så kommer ind på klinikken, lægger du dig bare ind, som du plejer, og så kan du jo selv bestemme, hvor meget tøj du vil beholde på," skrev jeg.

Jeg sov næste ikke den nat. Jeg lå og tænkte på hvordan du ville være "i sengen." Hvordan du så ud uden tøj? Og ville der virkelig ske noget af alt det jeg tænkte på?

Dagen efter sneglede sig af sted, og jeg havde virkelig svært ved at koncentrere mig om mine patienter. Endelig er det din tur. Du ser strålende ud. Har taget makeup på, og en tætsiddende top og en par bukser der sidder som malet på og virkelig fremhæver din fantastiske gymnast-røv. Jeg smiler til dig og viser dig ind i kabinen. Der er heldigvis ikke andre på klinikken, vi har det helt for os selv.

Du lægger dig, og jeg går ind til dig. Du ligger på maven med håndklædet over dig. Jeg trækker håndkædet lidt ned til ballerne og ser, at du ikke har BH på. Jeg trækker lidt længere ned over ballerne og kan se, at du heller ikke har trusser på. Puha tænker jeg. Mit hjerte dunker, jeg er tør i munden, og min pik er stiv som aldrig før.
Jeg starter med at behandle din ryg. Mine hænder glider op ad din ryg, op over dine skuldre. Og bagefter fra ryggen ned over ballerne. Jeg koncentrerer mig om dine dejlig faste baller, du sukker.
Jeg arbejder ryggen, skuldrene og ballerne godt igennem. Så bevæger jeg mig ned på dine ben. Håndklædet ligger stadig over dine baller, men jeg kan skimte din fisse. Mine hænder glider fra dine lægge over knæene, op ad dine baglår og op rundt om dine baller. Jo flere gange mine hænder glider op ad benet jo længere skubber jeg håndklædet op. Jeg går over til dit andet ben. Arbejder igen fra dine lægge over baglårerne op over ballerne. Håndklædet er skubbet helt op nu og jeg kan se din dejlige røv og din fisse. Jeg kan dufte dig, så jeg tænker, at du kan li´ det. Jeg ta’r det som et godt tegn og begynder at arbejde på dine inderlår. Starter igen nede fra knæet og arbejder mig tættere og tættere på din fisse, til sidst strejfer jeg dine læber og du giver et lille suk fra dig. Din vejrtrækning bliver en smule dybere. Jeg lægger håndklædet væk og betragter dig. Du ser fantastik ud og min stive pik er ved at sprænge inde i mine bukser.

Jeg lader igen mine hænder glide fra ryggen ned over ballerne. Både yderst på ballerne, men også helt inde ved revnen. Mine fingre glider ned gennem din revne og jeg kan mærke dit stramme hul og din fisse. Hold da op hvor er du våd. Jeg spørger dig, om der er ok. Du sukker bare og svarer hmm! Jeg bliver ved lidt, og du sukker dybt og trækker vejret dybere og dybere.
Så lægger jeg håndklædet over dig igen og beder dig om at vende dig om på ryggen. Jeg starter med at behandle dine arme, dine hænder, din nakke og jeg giver dig en god og grundig hovedbundsmassage. Din vejrtrækning falder igen til ro og du ligger og slapper helt af. Jeg bevæger mig lidt ned på brystet, nærmer mig dine bryster under håndklædet og pludselig trækker du vejret dybt igen. Mine hænder bevæger sig rundt om dine bryster, de bliver mere kærtegnende. Jeg skubber håndklædet lidt ned og kærtegner dine bryster. Dine brystvorter er allerede stiv. Jeg tegner små cirkler på dine bryster. Først lidt med neglene og så lidt med flade hænder. Til sidst tager jeg fat i dine brystvorter og nipper lidt i dem. Du sukker dybt!
Jeg bøjer mig ned og kysser dig på munden. Jeg kan mærke at din tunge ivrigt presser sig gennem mine læber og nærmest slår knuder om min tunge. Jeg kysser dig på panden, på kinderne, på hagen og på din hals. Jeg hvisker i dit øre, at du ser fantastisk ud, og at jeg har så meget lyst til dig. Du sukker bare lidt, men siger ikke noget. Jeg lader min tunge bevæge sig ned fra halsen ned til dine bryster. Jeg nipper lidt og bider lidt i dine brystvorter. Jeg kysser dine bryster over det hele og lader hænderne gå på opdagelse også.
Jeg kysser mig nærmere din dejlige fisse. Kan næsten ikke vente, men tager mig god tid. Jeg vil have at dette øjeblik skal vare evigt. Jeg kysser mig længer ned, holder en lille pause ved din navle, og fortsætter syd på. Jeg når til dit venusbjerg og trækker håndklædet helt væk. Synet tager helt pusten fra mig. Du er helt glat, ikke et hår, lige som jeg elsker det. Jeg bevæger mig ned mellem dine ben. Kysser dine lår og inderlår. Jeg spreder dine ben lidt og bøjer dem op. Jeg har nu fri udsigt til alle herlighederne. Jeg kan se at lagnet under dig er vædet ind i dine safter og du dufter fantastisk. Jeg kysser og slikker videre og når til dine skamlæber. Jeg tager mig igen god tid. Kysser og suger og nipper i dem. Slikker dig i mellemkødet, tilbage til dit stramme hul. Jeg presser tungen lidt ind, og du trækker vejret tungere og tungere. Jeg lader min tunge bevæger sig op forbi mellemkødet igen ind mellem dine skamlæber og frem til din klit. Det giver et stød gennem din krop, da jeg rammer den, men jeg bevæger mig igen lidt væk og koncentrerer mig igen lidt om dine skamlæber og kommer tættere og tættere på dit hul. Jeg stikker tungen lidt op og smager på dine safter. Hmm. Jeg bevæger mig igen tættere på din klit. Slikker lidt rundt om den og kommer til sidst helt hen til den. Du trækker vejret tungere og tungere og du har nu svært ved at ligge stille. Mens jeg slikker dig, går min hænder igen på opdagelse på din mave og dine bryster. Jeg masserer dem let, kærtegner dem og nipper i brystvorten. Du begynder at stønne og jeg stikker et par fingre op i din våde varme hule. Min ene hånd går på opdagelse på dine bryster, den anden har jeg tre fingre oppe i din fisse og min tunge arbejder på højtryk på din klit. Jeg kan mærke at din fisse trækker sig sammen. Du trækker vejret tungere og tungere, og begynder at stønne. Hmmm, hmmm, aahhh, ahhhh, AAHHH, AAAHHHHHH - jeg kommer, jeg kommer, JEG KOMMER, JEEG KOOMMMMMMMMMEEEEEER!!!!
Du skriger orgasmen ud i rummet, safterne vælter ud af dig og du ligger og vrider dig. Men jeg holder dig fast, mens jeg suger mig fast til din klit for at trække orgasmen ud så længe som muligt. Du bliver ved med at stønne og jeg kan mærke at din fisse bliver ved med at trække sig sammen om mine fingre. Efter hvad der virker som evigheder begynder du at slappe af og jeg slipper din klit blot for at slikke dig lidt på dine skamlæber, dit mellemkød og dit stramme hul. Jeg masserer stille og roligt stadig din fisse mens du falder til ro. 

Hmm, siger du. Det var virkelig fantastisk. I lige måde siger jeg og kysser dig på munden. Næste gang må jeg gøre gengæld siger du, men jeg er altså helt færdig nu.
Men jeg forsikrer dig om, at det jo også var meningen. At det skulle være din dag i dag.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER