LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Zeal©

Genre: Pige/pige

Dato: 09.09.2007


Min første gang

Jeg havde gået og snakket med min forlovede om det længe, og jeg havde endda oprettet en profil på scor, men der var bare ikke sket så meget, jo jeg havde da fået en masse henvisninger fra fyre, men det var jo ikke lige en fyr jeg skulle bruge, havde nok i min forlovede. Nej jeg ville have en tøs jeg kunne have med i byen, en jeg kunne feste med og hygge mig sammen med. Min forlovede arbejder i nattelivet og derfor tog jeg ofte med ham, men det er bare ikke særligt sjovt at skulle gå rundt alene og bare, ja lave ingenting. Eller jo, jeg fik da ofte drukket mig rimeligt stiv, men aldrig så stiv at jeg ikke kunne gå hjem, uden at blive stoppet af politiet.

En weekend som alle de andre var der et specielt arrangement på et af de hotteste steder, og min forlovede skulle selvfølgelig arbejde, så jeg tog med ham. Vi mødte en del vi kendte, og en af vores rigtigt gode venner Matt havde et par tøser med, han har altid mange tøser omkring sig, han er noget af en player, han ser rigtigt godt ud og er også meget nuttet. Han havde to tøser med sig, og vi blev præsenteret, den ene hed Julie, og jeg fandt senere ud af at den anden hed Amanda. Julie var omkring samme højde som jeg, hun havde flotte bryster, en b-skål vil jeg mene, hun havde lyst langt hår, og et par sorte meget små shorts på, og en lilla bluse, som viste en del af hendes barm.
Amanda havde en hvid flot korsage på, som passede perfekt til hendes c skål, og havde en lille sort nederdel på hendes flotte røde hår hang løst og fremkaldte hendes grønne øjne endnu mere.

Vi havde ikke meget tid til at tale med dem, da vi hurtigt skulle i gang med at arbejde, jeg gik længe og tænkte på de to tøser som Matt havde haft med, men regnede ikke med at se dem mere den aften, fordi de så begge ud til at være godt optaget af at skulle drikke på hans regning og i at danse og hygge med Matt. Jeg selv fik fat i en drink. En isbjørn som altid. Jeg kan bedst lide at få dem dobbelt, men jeg ville ikke være for fuld.

Aften forsvandt hurtigt og jeg sagde til Dennis min forlovede at jeg lige skulle på toilettet, der var mange mennesker, men faktisk ikke så lang en kø. Jeg kom hurtigt ind på et toilet, og blev hurtigt færdig. Da jeg havde tørret mig, havde jeg strejfet min klit og havde opdaget hvor tændt de to piger egentligt havde gjort mig. Jeg skubbede tanken fra mig, fordi hvordan skulle jeg komme til at gå hjem med de to tøser? Ja okay min barm er en lille D skål, men jeg er ikke så trænet som jeg engang var, og har derfor fået en lille smule for meget fedt på kroppen. Dennis siger at det ikke kan ses, men det ved jeg det kan. Nå, jeg trådte ud og over til håndvasken og skulle til at vaske hænder, da Matts rødhårede veninde kom ud på toilettet, det så ud som om hun skulle til at græde og jeg tog fat i hendes arm.
”Hvad er der sket,” spurgte jeg. Da hun så mig, var det som om hun smed sig i mine arme og trykkede sig ind til mig. Jeg stod nu med den rødhårede skønhed i mine arme og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg begyndte at stryge hende hen over ryggen og over hoved, og det var som om hun stoppede med at græde og faldt mere til ro. Der var heldigvis ingen på toilettet, ellers ville der sikkert have været alt for mange spørgsmål.
”Julie har lige kasseret mig,” sagde hun, og jeg kiggede på hende, mine øjne blev nærmest store, fordi jeg var ikke sikker på, at det jeg hørte var rigtigt.
”Hvad mener du med kasseret?” sagde jeg så spørgende, og så på hende med et par øjne, der ligesom prøvede at fortælle hende, at hun kunne være rolig hos mig.
”Hun har lige slået op med mig” sagde hun så direkte, jeg sank en klump. Mon Matt havde vidst at de kom sammen? Han havde sikkert bare troet at de var bedste veninder. Jeg stod og så på hende, og viste slet ikke hvad jeg skulle sige. Jeg stod bare og var mundlam.
”Hey skat, vi skal hjem nu!” Dennis var blevet færdig, han vidste at jeg var på toilettet, og stod nu med hovedet ind på pigetoilettet. Der var en del tøser, som kiggede forventningsfuldt på Dennis, men han var ligeglad. Jeg kiggede på Amanda, og hun så ned i jorden
”Må jeg ikke tage med jer?” sagde hun så pludseligt spørgende. Jeg kiggede over på Dennis, han stod og så lige så underligt ud som mig, og nikkede så, han havde vist forstået, at det ikke var en tøs som var til fyre, men vist mere ville være sammen med mig.

På vejen hjem sad Amanda og jeg og flettede fingre på bagsædet i taxaen, jeg viste slet ikke hvordan det startede, men jeg var ligeglad, fordi jeg nød det, og der gik ikke længe før vi begyndte at snave. Jeg kunne se, at Dennis prøvede at følge med i, hvad vi gjorde fra forsædet, og det samme gjorde taxichaufføren, men jeg var ligeglad, jeg havde fundet mig en tøs, jeg kunne være sammen med. Hele turen hjem gik med snaveri og en smule kramseri, men ikke så meget igen, det var som om Amanda ikke turde røre ved mig. Jeg var ligeglad, for jeg nød det nu alligevel.
”Undskyld mig, de damer,” min kæreste var steget ud af bilen, og da han så, at vi ikke rigtigt fulgte med, kiggede han på os. Vi stoppede og kiggede på hinanden og rødmede en del og steg så ud. Chaufføren havde vist ikke haft noget imod at køre en tur til med os. Da vi kom ud af taxien tog Amanda min hånd igen, jeg smilte og kiggede på Dennis.
”Han kørte en lang omvej, bare fordi vi gerne ville se på jer” sagde min forlovede pludselig, og jeg blev endnu mere rød i hoved. På vejen op af trappen holdte vi alle tre i hånd. Dennis gik forrest, jeg i midten, og Amanda bagerst, men det nød hun vist, fordi min nederdel var krøbet en del op, af at have rokket så meget rundt i taxaen, så man kunne se lige op til min sorte g strenge.

Dennis låste os ind i vores lækre 3 værelses lejlighed. Jeg trak Amanda med ind i lejligheden, og hun lukkede døren bag os. Længe inden den var lukket, havde hun fået mig til at stå med ryggen op af væggen og stod og snavede mig.
”Ja jeg tager sofaen i nat” sagde Dennis, men hverken jeg eller Amanda hørte det. Vi havde travlt med at hjælpe hinanden af med tøjet. Amanda kyssede mig ned over halsen og åbnede min korsage et hak af gangen og gav mig et kys. Da mine bryster var helt fri, tog hun fat i dem begge og begyndte at massere dem. Jeg sukkede og nød det. Hun tog munden hen til det ene bryst, kyssede, slikkede masserede og bed meget meget blidt. Jeg blev utroligt tændt. Sådan gjorde hun også med det andet bryst. Jeg nød hvad hun gjorde, selvom det var min første gang.
Jeg stoppede Amandas kys, tog hende i hånden, trak hende så med ind i vores lækre soveværelse, og skubbede hende ned og ligge på sengen, og pillede langsom tøjet af hende, mens jeg gav hende kys over hele kroppen, Hun nød det, men skiftede pludselig vores roller, hun fik vippet mig ned og ligge og begyndte at kysse mig ned af kroppen. 
”Det kilder” sagde jeg, trak min mave ind og kiggede ned på hende, hun smilte og forsatte ned af. Hun var nu under min navle, og jeg var virkeligt begyndt at være liderlig, så ville aller helst have at hun bare gik i gang med at slikke mig, men hun kyssede sig let og elegant vej. Jeg begyndte at rykke lidt på mig.
”Nej nej du, vent nu” sagde hun. Ja ja tålmodighed er en dyd, bare ikke en jeg ejer, men jeg prøvede da, men jeg skulle heldigvis ikke vente så længe. Hun spredte let mine ben, og fandt mit kæreste eje. Hun satte tungen hen til og skilte mine skamlæber med sine fingre. Jeg var allerede helt væk. Hun kunne mærke det, men hun nød det vist fordi hun forsatte. Da hun ramte min klit stønnede jeg højt. Kort tid efter kom jeg i en lang og meget våd orgasme.
”Var det ikke lige det du manglede?” sagde Amanda, og jeg nikkede. Hun kravlede op ved siden af mig, og vi kyssede igen. Jeg lod en hånd køre ned langs hendes hals, ned over hendes bryster, nulrede hendes brystvorter meget stive, og lod min hånd forsætte ned over hendes mave og endte så ved hendes g-strengs kant. Jeg stoppede kysset og kiggede på hende, for var dette hvad hun gerne ville. Hun tog fat i min hånd med sin og førte den inden for kanten, og trak sin egen ud, og fjernede så trussen helt. Hun smed dem på gulvet ligesom hvor alt det andet tøj var endt, og begyndte så at snave mig igen. Jeg lå længe stille med fingeren, men da hun begyndte at lave samleje bevægelser med underlivet, kom min fingre længere og længere ned ad og endte ved hendes fisse. Den sejlede i væsker. Jeg smilte, mens jeg kyssede hende. Det var som om hun slappede mere af, og jeg begyndte at lege godt og grundigt med hendes nu meget våde fisse. Da jeg ramte hendes klit, nærmest skreg hun af nydelse. Jeg lukkede munden på hende med et kys, vores kys havde i starten været meget blide men nu var de krævende og hårde. Jeg lod mine fingre lege videre, og der gik ikke længe før hun også kom i en meget våd, dejlig og høj orgasme.

Jeg lod min hånd ligge mellem hendes ben, og kyssede hende lidt igen, men denne gang var vores kys blide og korte. Jeg lå og nussede hendes ene bryst, hun lå med lukkede øjne, jeg trak min dyne over os, så vi ikke lå til fuldt skue, da jeg ved at min kæreste intet har imod at jeg har mig en kvindelig kæreste også, men han er ikke så glad for at skulle se andre end mig nøgne.
”Nå, så kunne I godt dæmpe jer?” sagde min kæreste med et smil der pludselig stod i dør åbning. Jeg var glad for, at jeg havde hevet dynen over os. Jeg smilte til ham og gabte så. Jeg fortalte Amanda, at jeg lige skulle på toilettet. Jeg kom ud på badeværelset og gabte, jeg var helt færdig. Vi havde ikke gjort så meget, men orgasmerne havde været noget af en omgang. Jeg gik ind til min kæreste og kyssede ham godnat og gik så ind til Amanda igen. Hun var allerede faldet i søvn, hun lå på den ene side med ryggen vendt mod døren. Jeg lagde mig ind til hende så vi lå i ske.
Jeg kunne ikke rigtigt falde i søvn og efter at have ligget et par timer og bare mærket denne gode, faste og unge pigerøv kunne jeg ikke lade være med at føre en hånd om og nusse hendes bryster, jeg tog forsigtigt fat og masserede dem. Amanda stønnede svagt i søvne, men jeg stoppede ikke. Jeg førte min hånd ned ad og ville til at sprede hendes ben, men hun spredte dem selv. Jeg smilte.
”Håber ikke jeg vækkede dig” hviskede jeg lavt i hendes øre. Hun sagde intet, og jeg lod mine fingre gå lidt længere ned ad. Da de endnu engang fandt hendes klit, smilte hun og lukkede øjnene. Hun stønnede, men denne gang var det meget lavt, vi prøvede på at lave så lidt støj som over hovedet muligt. Jeg bevægede mine fingre langsomt oppe i hende. Hun stoppede mig og vendte sig rundt, og kyssede mig længe på munden, jeg lod igen mine fingre glide ned til hende indre, og hun lod sine fingre glide ned til min fisse. Jeg var utroligt våd allerede, men havde jo også ligget længe og bare nyt denne smukke kvinde. Vi lå i et godt stykke tid og bare nød hinanden og gjorde det godt for hinanden. Amanda var meget våd, og man kunne høre mange svup lyde fra os. Ingen af os gav den anden lov til at komme. Jeg havde lagt mig lidt bedre til rette så jeg kunne komme til at sutte på Amandas bryster, de var så dejlige og runde. Jeg var begyndt at stønne godt og grundigt igen og Amanda holdte endnu en lille pause, jeg kiggede bedende på hende men denne gang startede hun ikke igen.
Hun rejste sig op og gik over til sin taske og trak en lille plastik pose op, jeg kiggede på hende. I plastik posen lå der et rem sæt, hun kastede det hen til mig. Jeg kiggede først forvirret på det, og kunne så se hele ideen med det. Det var et rem sæt som var formet som et par trusser, hvor der sad en dildo, som gik op i pigen som bar sættet, og en dildo som gik frem og kunne gå ind i den pige, som man gerne ville være sammen med.
Jeg førte dildoen op, det var en af de første gange jeg havde følt en dildo inde i mig og lukkede øjnene, det føltes ikke så meget anderledes end en fyr, men Amanda skubbede mig ned og ligge igen, og trykkede så på et eller andet og en lille vibrator gik i gang, og jeg kom til at stønne meget højt. Amanda lukkede min mund med et kys og satte sig oven på mig, så den anden dildo gled op i hende selv og begyndte så at ride os begge.
Wow en følelses det var. Hun stønnede selv og have lukket øjnene samtidig med at hun kørte frem og tilbage hen over dildoen hun havde oppe i sig selv. Jeg lod igen mine hænder begynde at massere hendes bryster og hun stønnede igen rimeligt højt. Igen gik der ikke længe, før vi begge fik hver vores orgasme. Hun faldt bare tungt ned oven på mig. Kort tid efter faldt vi begge i søvn.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER